Cum să citești cifrele în apa

Cifrele precum o diagramă, grafic sau imagine sunt surse excelente atunci când doriți să vă sprijiniți ideile într-un eseu sau hârtie. Este posibil să trebuiască să citezi cifrele în Apa Pentru un eseu sau hârtie pentru o clasă. Indiferent dacă citiți o cifră dintr-o carte, un articol sau un site web, puteți crea o citare și formatați-o în mod corespunzător în APA în doar câțiva pași simpli.

Pași

Partea 1 din 2:
Creând citare
  1. Imagine intitulată CITE Cifre în APA Pasul 1
1. Începeți cu "Figura" și apoi numărul cifrei în caractere italice. Cifra nu are nevoie de un titlu specific. În schimb, începeți cu cuvântul "Figura" și apoi numărul cifrei bazată pe locul în care acesta este plasat în hârtie, mergând în ordine cronologică.
  • De exemplu, dacă figura este prima figură care apare în hârtie, ați porni citația cu "figura 1."Dacă figura este cea de-a patra figură care apare în hârtie, citația ar începe cu"Figura 4."
  • Imagine intitulată Cite Cifres în APA Pasul 2
    2. Includeți o expresie descriptivă despre cifră. Dați cititorului o scurtă explicație care conturează cifra sau se referă la. Expresia ar trebui să rezume informațiile din figură într-un mod concis, clar.
  • De exemplu, dacă citiți un grafic cu statistici, puteți scrie, "Graficul statisticilor privind venitul gospodăriei în Canada în 2010."Sau dacă citiți o imagine, puteți scrie," fotografia alb-negru a lui Martha Graham în sala de performanță din Viena."
  • Imagine intitulată Cite Cifres în APA Pasul 3
    3. Rețineți sursa sau referința în care ați găsit figura. Scrieți, "reprodus de la" sau "adaptat de la", urmat de titlul cărții, articol sau site-ul unde ați găsit cifra. Includeți numărul paginii în care ați găsit cifra și dacă citiți o figură dintr-o carte.
  • De exemplu, puteți scrie într-o citare pentru o carte ", reprodus de la Viața lui Martha Graham (P 84)."
  • Pentru o citare pentru un articol, puteți scrie, "adaptat de la" statistici Canada dezvăluie schimbarea în recensământ."
  • Dacă citiți o figură de pe un site web, puteți scrie ", reprins de la postul Huffington."
  • Imagine intitulată CITE Cifre în apa Pasul 4
    4. Includeți primul și al doilea inițial al autorului, precum și numele lor de familie. Utilizați primul și al doilea inițial, dacă este disponibil, mai degrabă decât numele complet al autorului. Rețineți că și numele lor de familie. Dacă există mai mulți autori, includeți-le pe toți, separați-le cu "și."
  • De exemplu, puteți scrie "...de K.L. Lee "sau"...de B. Lork și M. Casper."
  • Imagine intitulată Citează cifrele din APA Pasul 5
    5. Listează sursa. Dacă referința este o carte, notați anul în care a fost tipărită cartea, precum și orașul și starea editorului. Includeți și numele editorului. De exemplu, puteți scrie, "2008, New York, NY: Homer Press" sau "2010, New Haven, CT: apă de apă."
  • Dacă utilizați o referință la articolul, includeți anul în care a fost publicat articolul, precum și numele revistei și numărul volumului în care apare articolul italic. Listează numărul paginii unde ați găsit cifra din articol, de asemenea.
  • De exemplu, puteți scrie "2017, Statistici Canada, 56, p. 103 "sau" 2002, Copiii astăzi, 14, p. 90."
  • Dacă referința este un site web, notați anul în care a fost publicată cifra pe site, dacă este disponibilă. Dacă nu este disponibil, utilizați "n.D."Pentru" nici o dată."Apoi, notați," recuperat "și adresa URL a site-ului web.
  • De exemplu, puteți scrie "2008, preluat de la http: // StatisticiCanda.com " sau "N.D., Recuperate de la http: // Childereday.Org."
  • Imagine intitulată Cite Cifres în APA Pasul 6
    6. Rețineți informațiile privind drepturile de autor pentru figura. Finalizați citația prin notarea anului drepturilor de autor și numele titularului drepturilor de autor pentru cifră. Ar trebui să puteți găsi aceste informații în citarea cifrei din sursa originală.
  • De exemplu, puteți scrie, "Copyright 217 de către statistica Canada Bureau" sau "Copyright 2012 de către organizația de alegere pentru copii."
  • Dacă nu găsiți informații privind drepturile de autor pentru cifră, puteți lăsa aceste informații.
  • Imagine intitulată Cite Cifres în APA Pasul 7
    7. Examinați citația completă. Odată ce ați creat citația pentru cifră, uitați-vă peste el pentru a vă asigura că conține toate informațiile necesare.
  • O citare completă pentru o figură dintr-o carte ar fi: "figura 1. Fotografia alb-negru a lui Martha Graham în sala de performanță din Viena. Reprodus de la Viața lui Martha Graham (P 84), de K.L. Lee, 2008, New York, NY: Homer Press. Copyright 2008 de către școala de dans modernă."
  • O citare completă pentru o figură dintr-un articol ar fi: "Figura 4. Graficul statisticilor privind venitul gospodăriei în Canada în 2010. Adaptat din "statisticile Canada dezvăluie trecerea în recensământ", de b.Lork și M.Casper, 2017, Statistici Canada, 56, p. 103. Copyright 217 de către statistica Canada Biroul."
  • O citare completă pentru o figură de pe un site web ar fi: "Figura 6. Desenarea unui copil care se joacă cu jucării din plastic. Retipăriți de la copii astăzi, n.D., Recuperate de la https: // Childereday.Org /. Copyright 2008 de Joan Lee."
  • Partea 2 din 2:
    Formatarea citatiei
    1. Imagine intitulată Cite Cifres în APA Pasul 8
    1. Plasați citarea sub figura și spațiul dublu. Citare ar trebui să apară întotdeauna sub figura din hârtie. Acest lucru se va asigura că identifică clar cifra. De asemenea, ar trebui să fie dublu-spațiu astfel încât să fie ușor de citit.
  • Imagine intitulată Cite Cifres în APA Pasul 9
    2. Obțineți permisiunea de a reprima cifra dacă intenționați să vă publicați hârtia. Dacă doriți să vă publicați hârtia într-o teză, un jurnal sau o publicație, va trebui să obțineți permisiunea de la titularul original al drepturilor de autor pentru a retipări cifra. Apoi, notați că ați obținut permisiunea prin plasarea "reprowning cu permisiune" la sfârșitul citatiei.
  • De exemplu, puteți scrie "Figura 4. Graficul statisticilor privind venitul gospodăriei în Canada în 2010. Adaptat din "statisticile Canada dezvăluie trecerea în recensământ", de b.Lork și M.Casper, 2017, Statistici Canada, 56, p. 103. Copyright 217 de către statistica Canada Biroul. Reprodus cu permisiunea."
  • Imagine intitulată Cite Cifres în Apa Pasul 10
    3. Citează sursa pentru figura din lista de referințe. Pe ghidul APA, trebuie să includeți o intrare bibliografică completă pentru sursa pentru figura de la sfârșitul lucrării pe pagina Lista de referință. Spațiu dublu fiecare intrare în lista de referință și ordonați-le în ordine alfabetică. Urmați formatul APA pentru citare, asigurându-vă că includeți titlul cărții, articolului sau site-ului web, autorul și informațiile de publicare pentru sursă.
  • De exemplu, o citare în lista de referință pentru o carte ar fi, "Praz.L. 2008. Viața lui Martha Graham. New York, NY: Homer Press."
  • sfaturi

    Poti de asemenea citește cifrele în MLA stil pentru un eseu, hârtie sau clasă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar