Cum să aplicați machiajul pentru fotografii

Când faceți machiajul dvs. pentru fotografii, există câteva considerații speciale de luat. În timp ce machiajul dvs. regulat poate arăta grozav în viața de zi cu zi, poate să nu se traducă bine la imagini. Veți dori să utilizați mai multe nuanțe mai dramatice pentru a defini mai mult caracteristicile dvs., ceea ce vă va ajuta să vă împiedicați să vă spălați spălate în fotografiile dvs. Cu puțin timp și dedicație, veți ajunge cu o privire perfectă.

Pași

Partea 1 din 3:
Primer, fundație și contur
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 1
1. Începeți cu grund. Doriți să începeți cu un primer de bază. Acest lucru diminuează aspectul machiajului și liniilor fine. Aplicați un strat de grund în fața dvs. folosind degetele. Asigurați-vă că ați ținut în special nasul, sub ochi, fruntea și cheagurile tale.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 2
    2. Utilizați o fundație mată. Când aplicați fundația pentru fotografii, doriți să utilizați o Fundație Matte. Machiajul mat nu reflectă lumina, făcând o alegere mai bună pentru fotografie. Pentru a începe, folosiți vârfurile degetelor pentru a da o bază pe obraji, bărbia, podul nasului și fruntea voastră.
  • Pentru a evita o linie de fundație evidentă, asigurați-vă că fundația, concealerul și pulberea se potrivesc cu culoarea pielii cât mai aproape posibil. Dacă nu sunteți sigur ce produs să alegeți, vizitați un contor de machiaj și întrebați un profesionist pentru a vă potrivi tonul pielii pentru dvs.
  • Utilizați o perie de machiaj pentru a amesteca machiajul în fața dvs. Utilizați mișcări mari, circulare pe măsură ce mutați peria în întreaga față.
  • Du-te peste fața ta cu pensulă de machiaj de câteva ori pentru a vă asigura că fundația arată amestecată și netedă. Asigurați-vă că amestecați fundația și în gât, deci nu există un contrast puternic între fața și gâtul. Nu opriți niciodată fundația de amestecare la linia jaw.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 3
    3. Aplicați fundația mai puțin mai puțin, dacă fotografiați în afara. Dacă faci un film în aer liber, nu ai nevoie de atâta fundație. Lumina naturală poate face machiajul să apară mai evident și puteți arăta supraîncărcarea cu prea multă fundație. Aplicați doar fundația în zonele în care pielea dvs. este neuniformă și decolorată dacă veți fotografia în aer liber.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 4
    4. Utilizați concealer sub ochi, pe frunte, bărbie și podul nasului. Odată ce fundația dvs. de bază este stabilită, va trebui să aplicați un concealer. Acest lucru poate ajuta la eliminarea apariției cercurilor întunecate sub ochi și poate evidenția anumite zone pentru a crea un efect de slăbire pe față.
  • Utilizați peria care a venit cu concealerul. DAB Unii concealer sub ochi. Desenați o linie de concealer care rulează pe podul nasului. Apoi, adăugați unii la bărbie și frunte. Poate fi, de asemenea, o idee bună de a adăuga un concealer doar deasupra buzei.
  • Utilizați un burete de machiaj pentru a lăsa încet concealerul în față. Du-te încet și păstrați-l pe DABBING până când concealerul este amestecat în restul machiajului.
  • Încercați să aplicați o fundație mai ușoară, pe bază de pulberi sub ochi, pe bărbie și pe centrul frunții. Apoi, utilizați o perie de puf pentru a le amesteca spre exterior.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 5
    5. DAB Unii subliniază peste concealer. Pentru fotografii, evidențierea vă poate ajuta să vă lumineze mai mult. De asemenea, vă poate ajuta să vă stabiliți machiajul și să o păstrați de la estomparea în timpul unei fotografii. Folosind o perie de machiaj mare și pufoasă, dab o cantitate mică de evidențiere pe zonele în care ați aplicat concealer.
  • Blocarea este cea mai bună folosită pentru fotografiile luate în seara sau în condiții de lumină scăzută.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 6
    6
    Contur. Chiar dacă nu de obicei contur, faceți acest lucru pentru o fotografie de fotografii vă poate ajuta fața să arate mai subțire și mai definită. Utilizați o fundație întunecată pentru a vă urmări fața și a amesteca machiajul de acolo.
  • Rulați fundația din templele dvs. la linia de păr. Găsiți-vă pometa prin plasarea degetului pe fața dvs. și găsirea părții goale. Plasați o linie de fundație aici. De asemenea, trebuie să plasați două linii de fundație care rulează de-a lungul fiecărei părți a podului nasului. Traceți linia maxilarului cu fundația, apoi adăugați un dab la bărbie. Utilizați un burete pentru a da machiajul în fața dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 7
    7. Încadrați-vă fața cu un strat luminos de bronz. Nu aveți nevoie de o mulțime de bronzer pentru fotografii, dar poate fi o idee bună să adăugați un strat luminos. Acest lucru vă poate evidenția fața un pic și vă poate ajuta să evidențiați caracteristicile dvs. Luați o cantitate mică de bronz și folosiți o perie de puf pentru a vă evidenția fața. Desenați un cerc în jurul feței cu peria, aplicând bronzul de-a lungul liniei și fruntei.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 8
    8. Utilizați o nuanță mai strălucitoare de blush decât normal. Dacă nu doriți să utilizați Bronzer, încercați să aplicați în schimb Blush. Machiajul de obicei fotografii despre două nuanțe mai ușoare decât este de fapt. Prin urmare, este o idee bună să alegeți o nuanță mai strălucitoare de blush pentru a face obrajii să arate roșu și sănătos. Alegeți o nuanță roz roz de roșii și folosiți o perie de puf pentru a vă aplica obrajii.
  • Începeți DABBING pe Blush pe merele cecurilor dvs. Pe măsură ce vă dați, mutați peria înapoi și ușor.
  • După ce dabbing, folosiți mișcări circulare pentru a vă amesteca brazul într-o linie circulară netedă.
  • Nu utilizați Blush și Bronzer împreună împreună. Alegeți doar 1.
  • Partea 2 din 3:
    Machiajul ochilor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 9
    1. Umpleți-vă sprâncenele. Sprâncenele pot părea mai ușoare în fotografii, deci este o idee bună să vă umpleți sprâncenele înainte de o fotografie de fotografiere. Veți avea nevoie de o pulbere de frunte care este 1-2 nuanțe mai ușoare decât culoarea frunții.
    • Luați peria de frunze și începeți în partea de jos a frunții. Lucrați în sus, făcând curse scurte și directe cu peria.
    • Completați lacunele în păr pentru a vă face sprâncenele să pară mai pline și mai pronunțate. Continuați să mergeți până când ajungeți la marginea superioară a sprâncenei.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 10
    2. Adăugați lider în capacele dvs. ca bază. Vrei ca ochii tăi să arate luminos și definit în fotografii. Adăugarea de lider la pleoapele dvs. poate ajuta la prevenirea acestora să se uite la soare în. Alegeți o nuanță de evidențiere a umbrei ochilor care se potrivește cu tonul dvs. natural al pielii. Utilizați o perie mare de ochi pentru ao aplica atât pleoapelor. Utilizați mișcările laterale, înainte și înapoi pentru a acoperi întregul capac, precum și osul frunții dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 11
    3. Evitați umbrele de ochi strălucite sau strălucitoare. Ca și în fața fundației, ceva strălucitor sau strălucitor nu va arăta grozav pe cameră. Stick la nuanțe solide. Matte Eye Shadow funcționează cel mai bine aici.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 12
    4. Aplicați o umbră ușor mai întunecată decât tonul pielii la creastă. Vrei ca ochii tăi să arate definit. Pentru a crea acest efect, veți dori să aplicați o umbră de umbra ochilor puțin mai întunecată decât pielea dvs. pentru a vă evidenția ochiul. Veți folosi o perie unghiulară sau o pensulă de umbră mică pentru a aplica această umbră la creasta dvs. și colțul ochiului.
  • Utilizați o perie de colț pentru a schița colțul exterior al ochiului. Apoi, executați peria de colț de-a lungul creasei.
  • Luați o perie de puf și mătuiți-o peste pleoapa completă în mici mișcări circulare. Acest lucru vă va amesteca colțul și creste machiajul cu restul ochiului.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 13
    5. Utilizați o nuanță mai închisă pentru linia de lasare inferioară. Pentru a vă face ochii arătați și definiți, luați o umbră mai închisă a umbrei ochilor. Aplicați o parte din această nuanță la peria de colț. Desenați o linie mică chiar sub linia ta de jos cu această umbră.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 14
    6. Aplicați același lider pe care l-ați folosit pe obraji în colțurile interioare ale ochilor. Odată ce ați terminat partea principală a ochilor dvs., veți dori să evidențiați colțurile dvs. interioare. Acest lucru vă poate împiedica ochii să se uite la soare în fața voastră. Veți dori să utilizați același lucru pe care l-ați aplicat la obraji mai devreme, deoarece se va potrivi cu restul feței.
  • Folosește-ți degetele la DAB unele luminari în colțurile interioare ale ochilor tăi.
  • Luați o perie de machiaj și faceți mișcări de mișcare în jurul colțurilor ochilor tăi. Acest lucru ar trebui să vă amestecați machiajul.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 15
    7. Puneți pe calea ochilor. Linia de ochi este importantă în fotografii. Vă prezintă ochii astfel încât să pară clar și vizibil. Puteți folosi o perie slabă, cum ar fi o perie de colț, pentru a desena o linie deasupra liniei dvs. de bord. Păstrați peria foarte aproape de genele în timp ce trageți o linie subțire pe toată linia de bordură.
  • Linia de ochi negru este adesea recomandată peste nuanțe maro. Negru tinde să apară mai bine pe cameră.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 16
    8. Adăugați Mascara. Odată ce ați terminat cu Eyeliner, adăugați Mascara. Pentru a începe, luați un Curler de ochi. Fixați-o pe baza genelor dvs. pentru a le oferi o ușoară arc. Acest lucru îi va face să apară mai bine în fotografii. Apoi, luați un tub de rimel și aplicați-l în genele voastre. Utilizați lovituri lente, oarecum wiggly pentru a alunga genele și separați-le.
  • Dacă oricare dintre lasurile tale, puteți transforma peria pe partea sa. Încercați să separați genele cu vârful periei mascara.
  • Dacă rimelul dvs. este aglomerat, încercați să adăugați 1-2 picături de soluție salină în interiorul tubului pentru ao slăbi. Cu toate acestea, dacă rimelul este mai mare de 3 luni, aruncați-l și cumpărați unul nou.
  • Partea 3 din 3:
    Rujul și alte atingeri de finisare
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 17
    1. Alegeți o umbră de ruj vă place. Când vine vorba de ruj, mai strălucitor tinde să apară mai bine în imagini. Cu toate acestea, este mai bine să alegeți o umbră pe care o doriți. Vrei să te simți îndrăzneț și confortabil în fotografii și o umbră de ruj pe care o iubești poate ajuta la susținerea sentimentelor de încredere.
    • Liniați buzele mai întâi cu o căptușeală de buze, care este 1 umbră mai întunecată decât rujul dvs. pentru a face ca rujul să rămână mai mult.
    • Aplicați rujul cu o pensulă mică de buze pentru a face ca rujul să fie mai precis și mai ascuțit.
    • Ca și în cazul altor tipuri de machiaj, rujul mat funcționează cel mai bine aici.
    • Așezați capătul rujului pe buze. Trageți încet forma buzelor cu rujul.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 18
    2. Asigurați-vă că adăugați luciu de buze. Nu doriți să neglijați luciul de buze atunci când puneți machiajul pentru fotografii. Lipul de buze vă poate ajuta buzele să pară pline și pline în imagini. Ca și în cazul rujului, trageți forma buzelor dvs. cu o luciu complimentar.
  • Alternativ, dacă nu doriți să utilizați luciu de buze, obțineți un ruj cu un satin sau un finisaj lucios.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 19
    3. Finalizați cu un spray de setare. Dacă luați o mulțime de imagini, machiajul dvs. poate să se estompeze pe tot parcursul filmului. Este o idee bună să vă terminați machiajul prin adăugarea unui spray de setare plăcută. Țineți spray-ul cu piciorul departe de fața ta, închideți-vă ochii și vă înfloriți fața în pulverizare. Acest lucru vă va menține machiajul intact.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Alegeți culorile pe care le simțiți confortabile pentru lucruri cum ar fi fishadowul și rujul. Vrei să te simți încrezător atunci când faci fotografii. Dacă purtați o umbră care nu vă place, acest lucru vă poate face să arătați nervos sau nefericit în imagini.
  • Aplicați machiajul în lumina naturală. Acest lucru vă va ajuta să vedeți cel mai bine modul în care machiajul vă arată pe față.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar