Cum să aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete)

VIDEO

Găsirea machiajului drept poate fi o provocare pentru fetele cu piele mai întunecată. De la alegerea nuanței potrivite a fundației pentru a obține o fard de ochi care va apărea, știind ce machiaj va arăta bine pe tine este o abilitate importantă de a avea. Machiajul care accentuează frumusețea dvs. vă poate oferi încredere pentru o noapte uimitoare.

Pași

Partea 1 din 5:
Găsirea fundației
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 2
1. Utilizați fundația potrivită pentru tipul de piele. Diferite tipuri de fundații lucrează cu diferite tipuri de piele, deci decideți dacă pielea dvs. este mai uleioasă sau mai uscată înainte de a alege o fundație. Dacă fața dvs. este întotdeauna strălucitoare, vă faceți griji cu ușurință și aveți tendința de a avea pori mai mari, probabil că aveți pielea grasă. Dacă fața ta are patch-uri dură sau roșii, pori abia vizibili sau piele, probabil că aveți pielea uscată. Dacă fața ta are părți care par ulei și alte părți care par uscate, aveți o piele combinată.
  • Dacă aveți pielea grasă cu pori mai mari, ar trebui să utilizați o fundație Matte pentru a vă ajuta să usuce uleiurile naturale ale pielii.
  • Fetele cu piele uscată ar trebui să hidrateze mai întâi și apoi să folosească o fundație cremoasă, mai degrabă decât una mată. Acest lucru vă va păstra pielea hidratată și caută proaspătă.
  • Dacă aveți o piele combinată, ar trebui să alegeți o fundație care vă va oferi efectul final dorit.
  • 2. Potriviți fundația la subtilitățile pielii. Totalurile sunt baza culorii pielii dvs. și sunt împărțite în trei categorii diferite: cool, cald sau neutru. Culoarea fundației dvs. ar trebui să fie în aceeași categorie ca și subtilitățile pielii. Puteți face câteva teste simple pentru a afla ce sunt angajați pe care le aveți.
  • Albul vs. Testul de cremă: Obțineți două articole de îmbrăcăminte, un alb și unul alb-negru. Țineți-le pe față, priviți în oglindă și decideți ce culoare vă completează mai bine tonul pielii. Asigurați-vă că nu aveți machiaj când faceți testul. Dacă albul arată mai bine, aveți subtilități calde. În cazul în care arată cel mai bine alb, aveți subtilnați răcoros și, dacă ambele arata grozav, atunci aveți subtilități neutre.
  • Testarea venei: Uită-te la venele de pe încheietura mâinii și încercați să vedeți dacă arată verde, albastru sau albastru-verde. Venele verzi înseamnă că aveți subtilnați cald, vene albastre înseamnă că aveți subtilități răcoroase, iar vene verzi albastre înseamnă că aveți subtilități neutre.
  • Testul de bijuterii: Obțineți niște bijuterii de aur și unele bijuterii de argint pentru a face acest test. Încercați ambele seturi de bijuterii și decideți ce bijuteriile vă alunecă cel mai mult. Dacă purtați bijuterii de aur arată cel mai bine, aveți subtilități calde, dar dacă bijuteriile de argint arată cel mai bine, aveți subtilnați cool. Dacă ambele tipuri de bijuterii vă plac tenul, aveți subtilități neutre.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 3
    3. Găsiți culoarea perfectă a fundației. Uneori fete întunecate jupuite au un timp dificil de a găsi fundația de culoare potrivită, deoarece multe fete sunt în mod natural două tonifiate și au o culoare complexă. Cea mai bună modalitate de a găsi Fundația perfectă este de a folosi mai multe culori diferite pentru a se potrivi cu pielea ta.
  • Dacă aveți nevoie să ascundeți cercurile întunecate sub ochi, optați pentru un concealer cu un ton de portocale profund. Aplicați-o cu ușurință, apoi setați-o cu un strat luminos de pulbere translucidă.
  • S-ar putea să aflați că pielea dvs. este mai ușoară spre centrul feței și mai întunecate spre marginile exterioare. Folosind două culori diferite pe diferite părți ale feței dvs. și apoi le amestecați împreună acolo unde se întâlnesc vă vor ajuta să obțineți un aspect foarte natural cu fundația.
  • Partea 2 din 5:
    Aplicarea fundației
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 4
    1. Începeți cu o față curată și hidratată. Trebuie să vă spălați și să vă uscați fața înainte de a aplica fundația. Dacă pielea dvs. este uscată, aplicați hidratant înainte de a pune fundația. Dacă pielea dvs. este uleioasă, încercați să utilizați un gel de primire a feței pentru a vă pregăti fața pentru fundație.
  • 2. Utilizați o perie de fundație pentru a aplica fundația. O perie de fundație este o perie de machiaj mai mare, cu o margine rotunjită. Folosirea unei periei va aplica fundația dvs. în mod consecvent și fără probleme pe fața dvs. Puneți fundația numai pe vârful periei pentru a evita saturarea periei.
  • Asigurați-vă că clătiți peria după fiecare aplicație pentru ao menține curată și sanitară.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 1
    3. Agitați sticla de fundație. Înainte de fiecare aplicație trebuie să agitați bine flaconul de fundație. Culorile fundației lichide pot separa ușor și pot crea un ton inegal dacă nu sunt amestecate înainte de aplicarea.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 7
    4. Aplicați fundația începând cu centrul feței. Începeți în centrul feței și amestecați fundația afară și în sus. Continuați să aplicați până când întreaga tată este acoperită și uniformă amestecată.
  • Dacă utilizați două culori diferite de fundație pe față, aplicați mai întâi tonul mai ușor, apoi aplicați tonul mai întunecat și apoi utilizați peria pentru a le amesteca împreună acolo unde se întâlnesc.
  • 5. Bucură-te. Utilizați o perie sau un burete de burete pentru a amesteca fundația în piele. Îndepărtați ușor sau bureți fața într-o mișcare circulară pentru a amesteca fundația și pentru a înmuia aspectul.
  • Asigurați-vă că vă bucurați în jurul liniei și gâtului, astfel încât să nu terminați cu o linie de fundație.
  • Partea 3 din 5:
    Alegerea umbrelor ochilor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 9
    1. Fii îndrăzneț cu culori strălucitoare. Fetele cu piele mai întunecată pot purta culori foarte luminoase în ochii lor și arată grozav. Cele mai bune culori luminoase pentru pielea întunecată sunt tonuri de bijuterie luminoase, cum ar fi albastru, smarald sau purpuriu. Culorile luminoase cu adevărat pop împotriva pielii întunecate și vă dau un aspect dramatic.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 10
    2. Amestecați culorile complementare. Folosind două culori complementare pe ochiul dvs. va crea un aspect distractiv, dramatic. Încercați să împerecheați aur și purpuriu prin aplicarea purpurii de pe pleoapă și stratificarea aurului deasupra, mai aproape de sprâncenele.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 11
    3. Încercați să utilizați culori neutre pentru un aspect subtil. Purtarea umbrelor de ochi neutre în nuanțe de maro sau nud poate evidenția ochii și încă arată foarte natural. Amestecarea mai multor culori neutre diferite pot crea un aspect unic pentru a purta în fiecare zi.
  • Stai departe de alb sau de culori neutre foarte ușoare. Aceste culori pot crea un aspect uscat sau arie pe piele mai întunecată.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 12
    4. Utilizați metalice pentru a adăuga o distracție. Metalică sau strălucitoare, umbrele de ochi arată uimitoare pe pielea întunecată, deoarece sunt un astfel de contrast cu culoarea dvs. bogată și întunecată a pielii. Umbrele de ochi cu Shimmer într-adevăr strălucea pe pielea mai întunecată, făcându-l o alegere perfectă pentru o noapte de întâlnire.
  • Fashadows în familia de aur și bronz completează cu adevărat subtilitățile de piele mai întunecată foarte bine. Cu toate acestea, folosiți doar Shimmery Metallic pe pleoapa dvs. reală.
  • Dacă folosiți fishadow în creasta ochiului sau direct sub sprâncenele voastre, acesta ar trebui să fie plat sau mat.
  • Încercați să utilizați umbrele de ochi bijuterii metalice pentru a vă oferi un aspect dramatic.
  • 5. Finalizați aspectul cu Eyeliner și Mascara. Linia de ochi poate face ca ochii să pară mai mare și să creeze un aspect dramatic. Linie de ochi negri și maro sunt minunați pentru un aspect natural, iar pleoapele colorate sunt distractive pentru a crea un aspect mai dramatic. Utilizați rimelul pentru a vă prelungi și vă îngroșați genele de ochi pentru a vă completa aspectul fără cusur. Găsiți o bună rimel negru pentru a utiliza zilnic pentru a vă îmbunătăți genele.
  • Încercați să utilizați un eyeliner de gel dacă doriți să vă luați ochii cu o culoare strălucitoare. Poate produce un rezultat mai îndrăzneț decât un creion, fiind mai ușor de utilizat și mai puțin uscat decât linerul lichid.
  • Dacă aveți nevoie să ascundeți cercurile întunecate sub ochi, optați pentru un concealer cu un ton de portocale profund.
  • Partea 4 din 5:
    Aplicând Blush
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 14
    1. Utilizați bronzul ca blush. Un mare truc pentru fetele cu pielea întunecată este un bronz ca blush sau aplicat pe o roșie neutră. Bronzerul dă obrajii o culoare mică și subliniază oasele obrazului.
    • Aplicați bronzul chiar sub pomeții dvs. pentru a crea sculpt pe față.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 15
    2. Purta blush luminos pentru un pop de culoare. Culorile luminoase pot arăta grozav pe pielea întunecată dacă completează totalul pielii. Bright Pinks și Corals sunt culori minunate pentru a încerca.
  • Pentru o față rotundă, aplicați blush-ul pe pomeții și extindeți-l până la templele dvs.
  • Pentru o față în formă de inimă, aplicați blush sub merele obrajilor și trageți-l în linia de păr.
  • Pentru o față lungă, aplicați brazul sub mere, dar nu-l extindeți până la linia de păr.
  • 3. Combinați blushul și bronzul. Folosind atât Blush, cât și Bronzer vă poate oferi un aspect frumos și elegant. Aplicați o roșie mată la pomeții dvs. și apoi măturați bronzul peste blush pentru ao termina. De asemenea, puteți adăuga mai mult Bronzer sub pomeții dvs. pentru a crea un efect de sculptură.
  • Partea 5 din 5:
    Alegerea culorilor buzelor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 6
    1. Purtați culori strălucitoare. Culorile luminoase arată excepțional de bine pe fete cu piele întunecată. Roșii, portocale și purpuri adânci toate sunt alegeri minunate pentru buzele tale.
    • Pentru a arăta cele mai bune, asigurați-vă că culoarea se potrivește cu subtilitățile pielii. Pentru subtilitățile galbene, stick la culori calde cum ar fi portocalele sau brunurile de ciocolată. Pentru subtilitățile roz, utilizați culori cool, cum ar fi purpuri sau culori cu un ton albastru în ele.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 18
    2. Găsiți un neutru aproape de culoarea pielii. Dacă doriți să purtați culori neutre, asigurați-vă că găsiți o culoare apropiată de tonul dvs. natural al pielii. Nudele de culoare deschisă, cum ar fi alb, bronzul sau maro-maronii pali să pară mai puțin naturali.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete) Pasul 19
    3. Terminați cu luciu de buze pentru un aspect iubitor. Aplicarea luciului de buze pe partea de sus a rujului poate fi o modalitate excelentă de a vă termina. Luciul de buze vă poate ajuta să vă mențineți buzele hidratate pe tot parcursul zilei sau în noapte.
  • Puteți obține o luciu limpede de buze sau o luciu colorat pentru a spori rujul.
  • Încercați să utilizați un ulei cum ar fi ulei de cocos ca o luciu natural de buze.
  • WikiHow Video: Cum să aplicați machiajul pentru pielea întunecată (fete)

    Ceas

    sfaturi

    Utilizați o rimel negru pentru a accentua genele și un eyeliner negru sau maro pentru a vă îmbunătăți ochii.
  • Practicați-vă machiajul la domiciliu cu mai multe culori diferite pentru a găsi ceea ce arată cel mai bine pentru dvs. înainte de a le purta.
  • Aplicarea unui grund de buze vă poate ajuta să faceți ca rujul să dureze mai mult și să fie aplicat mai neted.
  • Utilizați un hidratant înainte de a aplica machiajul dacă aveți pielea uscată. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți fața pentru fundație.
  • Purtați culori neutre ca machiajul dvs. zilnic și salvați culori luminoase și profunde pentru a ieși noaptea sau ocazii speciale.
  • Avertizări

    Prea multă machiaj poate arăta uneori copleșitoare, așa că asigurați-vă că utilizați cea mai mică cantitate necesară pentru a obține aspectul pe care îl faceți.
  • Urmați liniile directoare despre aruncarea machiajului vechi. De-a lungul timpului, machiajul, în special machiajul ochilor, puteți porni bacteriile și vă oferă infecții atunci când este utilizat, deci este important să înlocuiți machiajul după cum este necesar.
  • Mulți oameni sunt alergici la unele ingrediente din machiaj, testați astfel de produse de machiaj noi prin aplicarea unei cantități mici pe fața dvs. și asigurați-vă că nu aveți o reacție la ea.
  • Dacă sunteți sub 18 ani, asigurați-vă că discutați cu părinții dvs. despre purtarea machiajului și ascultați sfatul lor despre cât de mult și când este potrivit să îl purtați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar