Cum să aplicați machiajul pentru o setare profesională

O provocare cu multe femei se confruntă cu machiajul potrivit pentru un mediu profesional. Poate fi dificil să știți cât de puțin sau cât de mult machiaj este acceptabil pentru setările profesionale. Cu toate acestea, machiajul poate fi important. Un studiu de la Harvard 2011 a arătat că femeile care poartă machiaj - dar nu o tona de ea - sunt considerate mai competente, plăcute și de încredere. Acest ghid vă va ajuta să creați un machiaj Arătați potrivită pentru orice setare profesională.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea regimului de machiaj adecvat
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o setare profesională Pasul 1
1. Luați în considerare și modul tău de viață. Ești cineva care poartă machiaj în mod regulat? Sau doar începeți? Doriți să purtați machiaj într-un cadru profesional sau simțiți că trebuie să aveți? Chiar dacă există cercetări care arată că femeile care poartă machiaj la locul de muncă sunt adesea percepute ca fiind mai competente și mai plăcute, aceasta nu este o regulă tare și rapidă. O mulțime de femei de mare putere nu poartă machiaj într-un cadru profesional și nu au fost luate mai puțin în serios. Așa că faceți ceea ce vă simțiți cel mai bine pentru dvs. și ce vă simțiți confortabil.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o setare profesională Pasul 2
    2. Gândiți-vă la ce fel de machiaj sunteți interesat să purtați. fundație? Concealer? Rimel? Umbra ochilor? Ruj? Blush? Lumea Machiajului este una mare, deci gândiți-vă la ce vreți să evidențieți, după cum probabil că nu doriți să vă puneți pe o față completă în fiecare zi. Întrebați-vă ce caracteristici doriți să accentuați și să vă îmbunătățiți.
  • Amintiți-vă că aspectul trebuie să stați testul timpului - nu doriți să păstrați retușarea aspectului dvs. atunci când trebuie să faceți din nou la întâlnire.
  • Luați în considerare cât de mult de un contrast de luminanță doriți. Contrastul luminanței se referă la cât de mult ochii și buzele se află în comparație cu pielea. Amintiți-vă vechea poveste a modului în care buzele de zăpadă albe erau la fel de roșii ca sângele și pielea ei era la fel de alb ca zăpada? Aceasta este contrastul luminanței în acțiune! Acest concept este încă popular astăzi - cercetările recente a arătat că machiajul face ca femeile să pară mai tineri prin creșterea contrastului dintre caracteristicile faciale (cum ar fi ochii și buzele) și tonul pielii.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o setare profesională Pasul 3
    3. Știți ce fel de setare profesională sunteți în. Un CEO ar putea purta un machiaj diferit pentru a lucra decât un proprietar de bar și este important să stați potrivită.
  • Decideți dacă mediul dvs. profesional este conservator (foarte formal, un tip de setare și pantaloși), afaceri casual (mai puțin conservator, dar încă apăsat în sus și profesional), sau casual (fără cod de îmbrăcăminte sau standard). Dacă sunteți în ultima categorie, atunci nu trebuie să vă faceți griji - vă puteți face machiajul dvs. oricum doriți! Cu toate acestea, sugestiile de mai jos vă pot oferi câteva lucruri distractive de luat în considerare sau de încercat.
  • Uită-te la persoanele respectate în jurul tău în câmpul tău și vezi ce fel de machiaj purta zilnic.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o setare profesională Pasul 4
    4. Strângeți consumabilele. Odată ce ați decis ceea ce doriți să purtați, va trebui să vedeți ce aveți deja și ce aveți nevoie. Persoana medie va avea cel mai probabil nevoie de un fel de fundație, de ochi neutri, rimel și ruj. Dacă sunteți mai experimentat cu machiaj, puteți utiliza mai multe produse.
  • Dacă sunteți un newbie la machiaj, ați putea dori să vizitați un magazin de machiaj sau să vă contorizați în magazinul departamentului și să obțineți un ajutor unu-la-unu. Artiștii și consultanții de machiaj vă vor ajuta să alegeți produsele culori potrivite pentru tonul pielii și caracteristicile faciale. Obținerea nuanțelor potrivite și culorile complementare pentru pielea și caracteristica dvs. este ceea ce face machiajul să vă îmbunătățească frumusețea naturală, mai degrabă decât să vă transformați într-un clovn înspăimântător!
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o setare profesională Pasul 5
    5. Pregătiți-vă noaptea înainte. Pregătiți-vă ziua de lucru în serile de duminică, astfel încât nu trebuie să vă petreceți timpul de planificare ce să purtați și cum să vă potriviți machiajul. Acest lucru va economisi timp în timpul acelei dimineața aglomerată să iasă la ușă.
  • Trageți câteva umbre de ochi, rujuri, roșii, bază și rimeluri și puneți-le într-o pungă de machiaj de chiuvetă în baie. În acest fel, nu va trebui să rumați prin sertarele dvs. pentru a găsi o anumită culoare atunci când încercați să o faceți la lucru la timp.
  • Partea 2 din 4:
    Seara și evidențiază fața
    1. Începeți cu fundația la chiar și tonul pielii. Folosind degetele, un mic burete de machiaj sau o perie de fundație, aplicați un strat uniform de produs pe toată fața dvs. Când aplicați fundația, mai puțin este mai mult.
    • Dacă fundația nu corespunde tonului tău de piele, va fi o linie aspră în jurul maxilarului tău. Fie găsiți o fundație care vă convine mai bine sau amestecați fundația pe gât pentru un rezultat mai bun care arată mai bine.
    • Asigurați-vă că baza dvs. nu este prea groasă. Este mai bine să aplicați o acoperire a luminii sau chiar să săriți fundația și să utilizați un hidratant colorat la chiar și în orice roșeață sau decolorare.
    • "piele de piele" Uite poate fi frumos, dar are tendința de a obține strălucitoare pe parcursul zilei. Fundația Matte este cea mai bună alegere din acest motiv.
  • 2. Utilizați o pulbere ușoară. Praf ușor o pulbere de față peste fața ta va crea un aspect neted, mat. Cel mai important, pulberea de față ajută la controlul strălucirii și stabilește fundația în loc.
  • Dacă vă îngrijorați că fața voastră va deveni uleioasă și / sau strălucitoare pe tot parcursul zilei, purtați niște hârtii blottare și pulberea feței cu dvs., astfel încât să puteți face niște atingeri la prânz, dacă este necesar să fie.
  • 3. Utilizați Blush sau Bronzer pentru a vă îmbunătăți pielea și structura osoasă. Folosind o perie de blush, măturați seama de alegerea dvs. pe pomeții superioare.
  • În timp ce ați putea iubi rozul, "proaspăt din frig" Glow că blushul dă, s-ar putea să luați în considerare faptul că este un pic mai conservator cu Blush pentru setările profesionale. Prea multă roșie poate să copleșească fața și să creeze un aspect ușor de îmbrăcăminte și o suprasolicitare.
  • Gândiți-vă la Bronzer sau Blush ca o modalitate de a adăuga o culoare de culoare la baza netedă și chiar pe care tocmai ați creat-o. În acest fel, veți arăta mai natural, mai degrabă decât spălat.
  • Fii atent la utilizarea a ceva prea strălucitor - care a spus, o atingere de strălucire arată frumos sub lumina fluorescentă a unui birou. Pentru odată ce puteți folosi lumina în beneficiul dvs., deoarece va sări și accentuează pomeții.
  • Utilizați ceva ce poate fi construit culoarea.
  • Partea 3 din 4:
    Făcând ochii
    1. Începeți cu un primer. Un grund va păstra umbra ochilor de la cacă în creasta pleoapelor voastre, pe măsură ce ziua trece. Aceasta este cheia pentru machiajul de ochi pentru a dura toată ziua fără să vă retrageți la baie pentru a re-face.
  • 2. Aplicați fard de ochi. Folosind o perie curată, aplicați o ușoară scădere a umbrei ochilor alegerii dvs. pe buză (partea sub curba în care globul de ochi întâlnește soclul). Amestecați-o astfel încât culoarea perii în mod egal pe capac, fără dungi sau patch-uri goale.
  • Îmbunătățiți caracteristicile naturale prin lipirea la tonuri naturale. Probabil că doriți să mergeți pentru subtilitate, mai degrabă decât să vă arătați abilitățile de amestecare. Salvați-i pe cei după muncă!
  • Umbrele de ochi tonifiate de pământ sunt universal măgulitoare. Sunt, de asemenea, mult mai mult decât "Brown Browing." De exemplu, ele pot fi bogate roșii, bronzuri strălucitoare, spălări ușoare de aur, taupe delicate și gri de mătase.Există cu adevărat o tona de opțiuni atunci când vine vorba de nuanțe subtile.
  • Culorile strălucitoare ar trebui evitate. Salvați-vă luminile luminoase, neon și sparkly pentru weekend!
  • 3. Puneți pe ochi. Puteți utiliza un creion de evitare sau un gel sau o cremă și o perie mică, înclinată. Porniți din colțul exterior și trageți spre dreapta de-a lungul liniei de telefon. Continuați această linie până la colțul interior al ochiului și apoi opriți.
  • O linie subțire, chiar și pe toate la gențile voastre le va face să pară mai groase și mai frumoase.
  • Încercați un eyeliner maro sau gri dacă doriți ceva mai puțin îndrăzneț decât negru pentru un aspect de zi cu zi.
  • 4. Aplicați Mascara. Rulați bagheta de la bază până la capătul genelor pentru a ajuta la separarea și prelungirea genelor. O perie ușoară de rimel este suficientă pentru un cadru profesional.
  • Nu săriți mascara! Din toate produsele de ochi, este probabil cel mai important. Mascara definește și prelungește genele și este necesar pentru a crea acel contrast de luminanță mult mai căutat, deoarece vă face ca ochii să pară mai mari și să pop.
  • Asigurați-vă că genele rămân separate după aplicare. Nu lăsați mascara să strângăm genele împreună.
  • Dacă genele voastre au tendința de a rămâne direct, mai degrabă decât să vă încurcați ușor, utilizați un Curler Eyelash pentru a construi curl înainte de a aplica Mascara.
  • 5. Acordați atenție sprâncenelor dvs. Sprâncenele dvs. fac mai mult decât să vă protejeze ochii - sunt, de asemenea, o caracteristică focală pe fața dvs. și poate fi foarte expresivă. Păstrarea lor îngrijită și ordonată este bine utilă.
  • Păstrați-le smuls (dar nu prea mult) pentru a crea o frunte puternică frumoasă. Dacă nu vă simțiți confortabil sau capabil să vă deplasați, vizitați un salon pentru o ceară. Ceara durează mai mult și vă puteți consulta stilistul despre forma pe care doriți și ce vă convine fața.
  • Îmbunătățiți-vă sprâncenele naturale, completându-le cu pulbere sau un gel colorat. Nu uitați să completați, mai degrabă decât să vă atrageți. Aceasta este ceea ce separă femeia profesională din caracterul de desene animate.
  • Partea 4 din 4:
    Făcând buzele
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o setare profesională Pasul 14
    1
    Alegeți o culoare de buze. Spre deosebire de culorile ochilor, vă puteți simți confortabil experimentarea unui pic mai mult cu culorile buzelor. Acestea fiind spuse, tonurile care sunt luminoase până la saturația culorii sunt cele mai recomandate.
    • Cele mai multe tonuri de piele se potrivesc cu rozuri moi sau nud-maronii. Matte, Nuds Pinky sunt în prezent foarte populare și creează un aspect lustruit, sofisticat și natural, evidențiind și nu pur și simplu acoperind buzele.
    • Amintiți-vă că dacă alegeți o culoare mai luminoasă, va dispărea probabil ca ziua, așa că veți dori să vă amintiți să verificați și să reaplicați după cum este necesar.
  • 2. Aplicați rujul direct sau cu o perie de buze. Folosind o perie, poate ajuta la crearea unui aspect mai plin de toate buzele. Asigurați-vă că nu vă supraîncărcați buzele, ceea ce poate arăta fals și nepăsător.
  • O perie de buze este buna de a folosi mai ales daca mergeti pentru o culoare mai luminoasa. Cu peria, aplicați rujul pornind de la centrul buza superioară și deplasați spre exterior spre fiecare colț.
  • Amintiți-vă să verificați dacă nu ați primit niciunul pe dinți - există puține lucruri mai jenante decât să se arate la o întâlnire într-un cadru profesional decât să ai ruj pe dinți și să nu-l dai seama până mai târziu,
  • 3. Adăugați un mic luciu sau balsam. Gloss-urile pot adăuga un pic de strălucire la un ruj mat și prinde lumina frumos. Dacă sunteți cineva care frecvent se freacă buzele împreună, luciu sau balsam pot ajuta, de asemenea, protejarea integrității rujului de dedesubt.
  • Gloss sau balsamurile sunt deosebit de bune pentru oricine ezită la ideea de a purta rujul. Un finisaj cu un balsam sau luciu colorat vă poate îmbunătăți aspectul general, chiar dacă vă interziceți luciu de buze.
  • O luciu sau un balsam aromat poate fi, de asemenea, o idee bună dacă nu vă place gustul sau mirosul rujului.
  • sfaturi

    Amintiți-vă: mai puțin este mai mult! Utilizați machiaj pentru a vă aduce caracteristicile, pentru a le acoperi.
  • Ma machiaj ar trebui să te facă să te simți confortabil și uimitor. Dacă sunteți ocupat, subliniind cu privire la eyeliner, cum puteți spera să vă concentrați asupra a ceea ce trebuie făcut?
  • Făcut dvs. ar trebui să fie formal, pentru că trebuie să mergeți într-o altă natură.
  • Avertizări

    Dacă vă aflați într-un cadru profesional care are reguli privind machiajul din motive de sănătate și siguranță, urmați aceste reguli în primul rând.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar