Cum sa faci machiajul de anul nou

Îndreptându-se către o petrecere de Anul Nou? Doar ghemând-o acasă? Aspectul perfect de machiaj vă va fi pregătit pentru orice noaptea dvs. are în magazin. Indiferent dacă mergeți la culori strălucitoare, subtilitate sau îndrăzneț, vibrante, câteva atingeri ale ochelarilor, umbra și rujului vă vor ajuta să ieșiți și să inelați în noul an în stil.

Pași

Metoda 1 din 4:
Creând un stil strălucitor strălucitor
1. Periați pe o bază de ochi. Închideți-vă ochiul și aplicați un strat subțire de bază de ochi nudi pe capac, folosind o perie de machiaj. Acest lucru va oferi o bază solidă pentru restul machiajului de ochi, ajutându-l să rămână în loc pe piele.
  • 2. Aplicați o fard de ochi care se potrivește cu strălucirea. Alegeți o atrăgătoare strălucitoare și o fard de strălucire care o completează, cum ar fi o umbră de argint strălucitoare, cu ochi de protecție de argint. Folosind o perie de machiaj curat, periați pe un strat de fard de strălucire - strălucirea extra va ajuta la scoaterea strălucirii pe care o veți pune pe partea de sus. Acoperiți capacul complet în înălțime.
  • Alegeți o culoare cum ar fi aur sau argint pentru un aspect clasic, metalic nou, sau amestecați-l cu o culoare mai bogată, cum ar fi verde sau chiar roz. Veți potrivi glitterul la ochi pe care îl alegeți.
  • 3. Descrieți-vă ochii cu negru tus de ochi. Pentru a face sclipirea pe pleoapele voastre să iasă în evidență și mai mult, schițați linia pleoapelor superioare cu ochiul negru. Aplicați ochelarii care merg din colțul interior al pleoapei superioare în colțul exterior al pleoapei superioare.
  • Utilizați o ecluză lichidă pe capacele de sus pentru un aspect chiar mai îndrăzneț.
  • De asemenea, puteți merge cu o culoare diferită care coordonează cu ochii tăi, cum ar fi un maro închis cu sclipici de cupru sau un prune cu strălucire violet.
  • 4. Apăsați Cosmetic Glitter pe pleoapele cu o perie de ochi și un adeziv de machiaj. Squirt O cantitate mică de clei de machiaj clar (numit și Grund Girter) pe capătul unei perii de machiaj de ochi. Aplicați-o ușor pe pleoapă într-un strat subțire, apoi lipiți strălucirea cosmetică pe partea superioară cu o perie curată de ochi. Puteți folosi doar o stropire subțire de sclipire pentru un aspect mai subtil sau o face un strat mai gros dacă doriți un pop mai dramatic.
  • Puteți găsi un glitist cosmetic și clemă de machiaj online și în magazinele de frumusețe.
  • Dacă sclipiciul a intrat pe genele sau marginea capacului tău, treceți din nou peste ochi pentru a vă bucura de aspectul.
  • Avertizare: Nu folosiți sclipirea meșteșugurilor pe pleoape. Poate irita și chiar zgâria suprafața ochiului.

  • 5. Aplicați Mascara sau Lass Fals. Puteți aplica gene false prin perierea unui strat subțire de adeziv pe Lash, apoi apăsați-l în poziție pe pleoapă, urmând instrucțiunile de ambalaj. Aplicați-vă rimelul după aceea pentru a vă completa machiajul ochilor.
  • Dacă nu aveți gene false, adăugați pur și simplu câteva straturi de rimel în partea de sus și de jos.
  • 6
    Aplicați o roșie roz pe obraji. Suge în obraji și periați un roz roz sau piersic de-a lungul paharului tău. Praf o fundație de pulbere de-a lungul restului feței, amestecând ușor cu blush pentru a crea o strălucire naturală.
  • Acest aspect este lumina pe fata machiaj, care ajută la menținerea focalizării pe fardul tău de strălucire. Nu este nevoie să faceți o față integrală a fundației, dacă nu doriți să vă creați un aspect subtil, doar prin amestecarea cu bluzia după ce ați făcut ochii.
  • 7. Du-te cu buzele roz sau piersic pentru a vă ajuta să vă jucați ochii. Descrieți buzele cu o căptușeală naturală de buze, apoi aplicați un roz sau o piersică moale ruj. Pentru a obține umbra perfectă, puteți chiar să amestecați o culoare nudă cu o nuanță mai strălucitoare roz sau portocaliu.
  • Mergând cu o culoare mai moale de buze, vă va ajuta să păstrați atenția asupra ochilor dvs. strălucitori!
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând machiaj romantic, subevaluat
    1. Redați-vă obrajii cu blush și subliniat. Aplicați o fundație lichidă, apoi periați o roșie roz roz de-a lungul merelor obrajilor. Aplicați o umbră ușor mai întunecată chiar sub pomeți, apoi un luminator mai ușor deasupra.
    • Acest lucru vă ajută pe pomeții să pop într-un mod subtil, destul de frumos.
    • Un aspect ochi de fum este un stil clasic de Anul Nou, care arată excelent cu conturul luminii și rujul roz de culoare natural.
  • 2. Formați și completați sprâncenele pentru un aspect neater. Sprâncenele voastre vor forma și cad în mod clar aspectul ochiului pe care îl veți face, așa că doriți să vă asigurați că arată bine. Îndepărtați o perie de frunte mică într-un pic de pulbere de frunte. Utilizați lovituri mici pentru a umple sprâncenele, începând de la sub frunte și de a lucra în sus și la margine.
  • 3. Aplicați un concealer sau o fard de ochi care se potrivește cu tonul pielii pe ochi. Pentru a crea o bază pentru ochiul tău, periați o fard de ochi sau un concealer peste capacul tău care se potrivește cu tonul pielii. Păstrați stratul subțire și subtil.
  • Acest lucru vă va ajuta să aflați mai clar ochii și să rămâneți în poziție.
  • 4. Periați fard de ochi metalici pe pleoapele voastre. Începeți prin aplicarea unei culori metalice mai închise, cum ar fi cuprul sau bronzul, la colțurile interioare și exterioare ale ochiului. Apoi adăugați o umbră de aur în mijloc, aplicând-o în mod normal cu o perie de machiaj, apoi umeziți peria și adăugarea unui al doilea strat pentru ao face și mai intense.
  • Descrieți pleoapele inferioare în același mod, folosind umbra întunecată pe colțuri și o umbră mai ușoară în mijloc.
  • Știați? Folosind o fard de ochi mai întunecate pe colțurile ochilor tăi și o culoare mai deschisă în mijloc adaugă adâncime la ochiul tău.

  • 5. Utilizați o atingere a ochilor metalici pentru a vă face ca capacele să fie într-adevăr pop. Aplicați un pic de aur lichid metalic sau bronz la mijlocul capacului superior pentru a scoate strălucirea și strălucirea în aspectul tău. Aplicând-o doar în mijloc, o va ajuta să prindă lumina într-un mod luminos natural.
  • 6. Du-te cu o culoare metalică pentru un stil romantic. O buză subtilă, bej sau aur va juca de pe strălucire din pleoape, adăugând un pop de culoare. Utilizați un ruj lichid sau lucrați doar câteva nuanțe mai intense decât tonul pielii.
  • De asemenea, puteți merge cu o buză roșie pentru un aspect mai tradițional.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând un aspect ochi îndrăzneț
    1. Creeaza o ochi de pisica cu căptușeală negru sau colorată. Umeziți o perie de căptușeală subțire cu apă, apoi o scufundați într-o oală de căptușeală lichidă și aplicați-o ca un eyeliner regulat peste capacul superior. Când ajungeți în colțul îndepărtat al ochiului, trageți linia la un unghi, aruncându-l ușor pentru a crea aripa. Întoarceți-vă de câteva ori, lărgiți linia la înălțimea ochiului și conectați-o cu linia de jos a capacului de jos.
    • Puteți folosi ochelariul negru sau puteți merge cu o culoare strălucitoare, îndrăzneață, cum ar fi roșu, portocaliu sau verde.
    • Lăsați-vă restul capacului gol fără fishadow, sau optați pentru o nuanță nudă sau subtilă de strălucire a ochilor. Acest lucru va păstra toată atenția asupra ochiului pisicii.
    • Un ochi pisică este atât îndrăzneț cât și clasic, făcându-l o alegere excelentă pentru petreceri de Anul Nou.
  • 2. Pensulă Mascara pe ambele genne de sus și de jos. Prelungiți și volumizați genele de sus și de jos cu o mascara neagră simplă, trecând peste ele câteva ori pentru a obține cel mai intens efect. Cu toate acestea, aplicați numai rimelul la rădăcinile de pe genele dvs. inferioare. Dacă doriți să adăugați o dimensiune mai mică, aplicați o atingere a creionului de ieșire pe genele inferioare.
  • Mascara va adăuga adâncime și va încadra ochii pentru acest aspect.
  • Evitați să folosiți genele false, ceea ce va suprasolicita ochiul pisicilor și face ca arata prea greu.
  • 3
    Contur fața dvs. ușor, folosind machiajul natural pentru a vă compensa ochii îndrăzneți. Nu este nevoie să faceți un contur complet pentru acest aspect, care îl păstrează mai simplu vă va face ochii cu atât mai puternici. În schimb, dab doar un pic de cremă lider în punctele înalte ale feței tale. Amestecați ușor cu o perie de machiaj pentru un aspect natural.

    Pentru un contur subtil, puneți mai evident:

    Cheekbonele tale

    Podul nasului

    Arcul cupioului tău

    Deasupra sprâncenelor

    Chinul tău

  • 4. Faceți buzele roșii sau nude, în funcție de culoarea ochilor pisici. O buza simplă nudă, sau chiar doar câteva dabs de luciu limpede, sunt tot ce aveți nevoie dacă ați folosit o eyeliner luminos, cum ar fi portocaliu sau verde. Dacă ați mers cu negru, aplicarea rujului roșu poate crea un aspect destul de clasic.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând un aspect îndrăzneț cu un ochi de fum
    1. Aplicați un hidratant pentru a hidrata și pregăti fața. Frecați ușor un strat subțire de hidratant în obraji, bărbie, frunte și nas. Hidratantă înainte de a aplica machiajul vă va oferi un aspect sănătos și strălucitor și ajutați-vă pielea să rămână hidratată pe tot parcursul nopții.
    • Asigurați-vă că și pentru a vă aduce și în jurul ochilor, pentru a vă ajuta să împiedicați ridurile și semnele de oboseală, cum ar fi pungile de ochi, în timpul unei petreceri de Anul Nou.
  • 2. Masați un primer în piele. Primerul vă va ajuta machiajul să rămână mai mult timp, dând pielea unui ton luminos. Aplicați un strat subțire peste tot pe fața dvs., folosind lovituri blânde ale degetelor pentru a le amesteca în piele.
  • 3. Aplicați o fundație ușoară și un concealer. Strângeți o cantitate mică de fundație lichidă pe o perie de machiaj mare și aplicați-o pe fața ta. Puneți-l spre partea de sus a gâtului, pentru a vă oferi un aspect și o culoare consistentă. Dab un pic de concealer peste orice pete, cum ar fi pete sau saci de ochi, folosind degetele pentru a le amesteca în fundație.
  • 4. Setați fundația cu o pulbere. Utilizați o perie de machiaj moale pentru a aplica o pulbere ușoară peste fundație. Pulberea va ajuta fundația dvs. să rămână în poziție și vă va ajuta să închideți liniile și porii vizibili.
  • 5. Contrați-vă fața cu bronzul și roșeața. Utilizați o perie de machiaj pentru a aplica bronzul chiar sub pomeții și pe părțile laterale ale frunții. Apoi, evidențiați vârfurile pometrilor cu o blush roz-aur, urmată de un luminator luminos, colorat, chiar deasupra pometrilor.
  • Faceți conturul după aplicarea pulberii, deoarece pulberea poate spăla adâncimea pe care ați adăugat-o cu conturul.
  • 6. Utilizați creionul de fard de bronz pentru a începe ochiul fumos. Umpleți în partea de sus a pleoapei cu o fard de bronz, umbrirea tot drumul de la genele voastre la vârful ochiului. Subliniați capacul inferior cu umbra, aplicând o linie subțire, încețoșată chiar sub genele inferioare.
  • Amestecați fishadow-ul de sus și de jos doar un pic cu degetele dvs. pentru a le oferi o linie mai moale și mai naturală. Blurindu-l chiar lângă colțul exterior al ochiului dvs. va începe să creeze efectul fumos.
  • 7. Amestecați-vă ochii cu o nuanță mai închisă, învârtându-l în crestătură. Alegeți o fard de ochi ușor mai întunecat. Începeți la colțul exterior și amestecați-l în capacul de-a lungul Crească. Începeți să o amestecați în centrul pleoapei și să vă deplasați spre marginea exterioară, astfel că există mai puțină fard de ochi pe colțul interior decât în ​​colțul exterior. Apoi, utilizați o perie de amestecare sau degetele dvs. pentru a crea un efect subtil și fumos.
  • Continuați să creați o aripă subtilă din colțul ochiului, folosind o perie mare de ochi pentru a amesteca cele două nuanțe.
  • Bacsis: Pentru un aspect chiar mai festiv, dab unele fard de ghid de aur pe capacul tău de sus.

  • 8. Descrieți capacele cu ochiul de plecare. Rulați un creion al ochilor negri sau o eyeliner lichid peste marginea pleoapei, chiar deasupra liniei de bordură. RIM Linia dvs. de lasare inferioară și pentru a vă face ochii într-adevăr pop.
  • Puteți crea un ochi subtil de pisică, prin aripile de ieșire din colțul ochiului, care vă va ajuta să jucați aspectul fumos.
  • 9. Aplicați Mascara pentru a vă juca genele. Pentru a vă termina machiajul ochilor, pur și simplu periați niște rimeluri pe genele de sus și de jos. Du-te peste genele de câteva ori pentru a obține un volum maxim și intensitate.
  • Mascara vă va ajuta ochii să arate mai strălucitoare și mai mari, făcându-i să iasă în evidență în aspectul ochiului de fum.
  • 10. Aplicați căptușeala de buze și ruj pentru a termina aspectul. Liniați buzele cu un creion de buze roz roz, apoi completați-le cu un ruj de culoare trandafir. Puteți aplica direct de la tub sau puteți utiliza o perie de machiaj subțire pentru un control mai bun. Pur și simplu aruncați peria împotriva tubului, apoi pictați-o pe buze.
  • Culoarea cusur a rujului vă va potrivi cu ochii tăi și atrage atenția asupra ochilor și a gurii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Creând un stil strălucitor strălucitor

    • Baza de ochi nudi
    • Sclipici de ochi în culoarea alegerii tale
    • Shimmery fashadow care completează sclipiciul
    • Black Eyeliner sau o altă culoare care vă completează aspectul
    • Pensulă de ochi
    • Muzeul de machiaj
    • Mascara sau genele false
    • Roz roz sau piersic
    • Perie pentru fard de obraz
    • Linia de buze de culoare naturală
    • Rujul roz roz sau piersic

    Făcând machiaj romantic, subevaluat

    • Blush
    • Alimentator
    • Fundatie lichida
    • Pensula de machiaj
    • Rujul roz
    • O perie de frunte mică
    • Pulbere de frunte
    • Concealer sau fard de ochi care se potrivește cu tonul pielii
    • Femei metalice
    • Pensulă de ochi
    • Eyeliner metalic
    • Culoarea buzei metalice sau rujul roșu

    Făcând un aspect ochi îndrăzneț

    • Negru sau colorat
    • Peria de linie subțire
    • Nudă sau subtilă strălucitoare de ochi de ochi (opțional)
    • Rimel
    • Crema de lider
    • Rujul nud sau roșu sau luciu

    A face un aspect îndrăzneț cu un ochi fumător

    • Hidratant
    • Primerul de machiaj
    • O fundație ușoară și un concealer
    • Fundația Pulbere
    • Pensula de machiaj
    • Bronzer
    • Blush
    • Bronzul de ochi de bronz
    • O nuanță brună întunecată de ochi de ochi
    • Un creion negru de evitare sau un eyeliner lichid
    • Rimel
    • Rose Lipr Liner și ruj
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar