Cum să evitați împușcăturile de masă

Pe măsură ce împușcăturile de masă devin din ce în ce mai răspândite, mulți americani se întreabă cum pot fi evitați sau opriți în piesele lor. În timp ce nu există o vindecare rapidă și ușoară, experții sunt de acord că există unii pași concreți, iar parlamentarii și cetățenii pot lua pentru a încetini rata de violență a armei în țară. Citiți prin acești pași pentru a afla mai multe despre păstrarea dvs. și a comunității dvs. în siguranță de la împușcăturile de masă.

Pași

Metoda 1 din 10:
Depune o eroare împotriva oamenilor periculoși.
  1. Imagine intitulată Celebrează luna de istorie neagră Pasul 3
1. Puteți depune ordine extreme-risc de protecție în 19 state. Aceste comenzi pot interzice pe cineva să achiziționeze o armă de foc. Dacă credeți că cineva periculos va achiziționa o armă, se îndreaptă spre site-ul județului unde locuiește persoana. De acolo, puteți depune o comandă de protecție care va merge la un judecător și ajung să decidă dacă acea persoană poate cumpăra o armă de foc.
  • S-ar putea să depuneți o comandă de protecție dacă cineva a făcut amenințări la sine sau pe alții cu o armă de foc.
  • Începând cu aprilie 2021, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Maryland, Massachusetts, Nevada, New Mexico, New Jersey, New York, Oregon, Insula Rhode, Vermont, Virginia și Washington au opțiunea Pentru a depune o comandă de protecție extremă.
Metoda 2 din 10:
Raportați comportamentul amenințător.
1. Spuneți aplicarea legii cu privire la orice amenințări potențiale. Dacă cineva a vorbit despre săvârșirea unei fotografii în masă sau au aluzat să o facă în viitor, să vă sună poliția locală. Ei pot investiga amenințările și pot vedea dacă sunt legitime sau nu.
  • Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău. Chiar dacă nu sunteți 100% sigur că amenințările sunt legitime, este mai bine să vă implicați poliția prea devreme decât prea târziu.
Metoda 3 din 10:
Suport verificări de fond universale pentru proprietarii de arme.
1. Legea necesită verificări de fundal de la dealerii de arme licențiate. Cu toate acestea, puteți vinde o armă de foc la un spectacol de arme în câteva secunde, fără o verificare de fond sau chiar o perioadă de așteptare. O verificare universală de fundal ar închide această lacună. Pentru a susține un control de fond universal, contactați parlamentarii locali și cereți-i să prelungească legea dincolo de reglementările federale.
Metoda 4 din 10:
Interzice arme de asalt.
1. Acestea sunt arme semi-automate care pot trage la o rată rapidă. În timp ce acest lucru nu poate opri împușcăturile în masă, mulți experți îl văd ca un prim pas valabil. Puteți sprijini o interdicție privind armele de asalt de către parlamentarii petiționari pentru el și votarea în favoarea viitoarei dvs. vot.
  • Termenul "arme de asalt" poate varia de la jurisdicție la jurisdicție. În general, înseamnă că au reviste detașabile și pot trage semi-automat.
Metoda 5 din 10:
Interzice revistele de mare capacitate.
  1. Imaginea intitulată face timpul să treacă rapid când așteaptă cu nerăbdare ceva pasul 8
1. Revistele de mare capacitate provoacă o mulțime de daune. Cu cât mai multe gloanțe se poate ține o revistă, cu atât mai multe runde un shooter se poate opri fără oprire. Puteți sprijini o interdicție a revistei de mare capacitate, apelând parlamentarii locali și votarea în favoarea unei interdicții.
  • Experții sunt de acord că această interdicție nu ar opri loviturile de masă pe cont propriu, dar este un început bun.
Metoda 6 din 10:
Păstrați în contact cu proprietarii de arme și magazinele de arme.
  1. Imagine intitulată lupta împotriva rasismului în școala dvs. Pasul 6
1. Proprietarii de arme responsabili pot promova siguranța armei. Discutați cu proprietarii de arme și proprietarii magazinului de arme în comunitatea dvs. După cum vă gândiți la prevenirea împușcăturilor de masă, încercați să nu trageți o diviziune între dvs. și proprietarii de arme în general. Oamenii care caută să cumpere arme ascultă de obicei proprietarii magazinului de arme și pot avea mai mult succes în descurajarea violenței pistolului decât cineva care deține arme.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți un parlamentar sau căutați legile locale. Nu toți proprietarii de arme vor comite împușcături de masă și este bine să păstrați acest lucru în minte.
Metoda 7 din 10:
Fondați cercetarea privind violența cu arme.
  1. Imagine intitulată închiriază un copil terapeut copil Pasul 5
1. Statele Unite cheltuiesc foarte puțini bani pe cercetarea violenței cu arme. Cu cât mai multe cercetări pe care le avem în ceea ce cauzează violența armei, cu atât mai mult putem lucra pentru ao opri. Puteți dona organizațiilor precum Programul de cercetare de prevenire a violenței la UC Davis.
  • Începând cu anul 2019, CDC primește acum bani federali pentru a cerceta violența armei și a studia cauzele și efectele sale.
Metoda 8 din 10:
Alăturați-vă unei organizații de violență anti-arma.
1. Există tone de organizații locale și naționale pe care le puteți alătura. Puteți căuta pe cele din zona dvs. sau puteți să vă alăturați unui altul ca americanii pentru soluții responsabile, campania Brady, în fiecare dată pentru siguranța armei, statelor United pentru a preveni violența cu arme și Centrul de politici de violență.
  • Aceste organizații sunt diferite, dar se concentrează cel mai mult pe educație și cercetare în violența cu arme.
Metoda 9 din 10:
Du-te la un protest.
1. Tone de proteste se întâmplă după împușcăturile de masă. Dacă știți despre una din zona dvs., ieșiți și faceți vocea voastră auzit. Dacă nu se întâmplă deja, adunați-vă cu comunitatea dvs. și cereți ca parlamentarii să facă ceva. Faceți semne, cântece de gazdă și obțineți știrile, astfel încât mesajul dvs. să fie auzit.
  • De asemenea, puteți găzdui o plimbare la școală sau la locul de muncă.
Metoda 10 din 10:
Scoateți miturile care înconjoară violența armei.
  1. Imagine intitulată Deal cu numele rasist-apelând pasul 6
1. Educați-i pe alții despre violența armei pentru a promova siguranța. Există o mulțime de mituri în jurul valorii de violență în jurul armei și împușcături de masă, cum ar fi "împușcăturile de masă sunt realizate de bolnavii mintali" și "împușcăturile de masă sunt de obicei singure lupi."Cu toate acestea, aceste mituri nu sunt adevărate și pot perpetua violența și stigma înconjurătoare de împușcături de masă.
  • Studiile arată că mai puțin de 5% din împușcăturile de masă sunt efectiv făcute de oameni cu o boală psihică.
  • Sunând pe cineva Un "Lone Wolf" este o modalitate de a deflecta violența și terorismul pe care l-au comis. Nimeni nu comite o fotografie în masă într-un balon și învinuirea izolării sociale, deoarece cauza este adesea o modalitate de parlamentar pentru a evita responsabilitatea.

sfaturi

Gândul de împușcături de masă poate fi foarte înspăimântător. Țineți minte că sunt destul de rare, iar probabilitatea de a fi prins într-una este foarte mică.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar