Cum să apelați pe cineva pe care nu l-ați vorbit de mult timp

Pierderea legăturii cu oamenii este o parte nefericită a vieții. Mai ales pe măsură ce îmbătrâniți și întâlniți mai mulți oameni, este greu să vă mențineți toate relațiile dvs. Dacă pierdeți legătura cu cineva, fie că este un vechi prieten, un fost coleg sau un ex, puteți decide să le contactați și să vedeți cum sunt. Acest lucru poate fi descurajant, dar este adesea mai ușor decât v-ați aștepta. Dacă v-ați gândit la această persoană, există o șansă bună că sunteți încă în mintea lor și că vor fi bucuroși să audă de la dvs!

Pași

Metoda 1 din 4:
Pornirea apelului
  1. Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
1. Găsiți numărul lor. Dacă nu ați vorbit cu această persoană într-o vreme, ați pierdut numărul acestora. Verificați dacă aveți numărul lor în telefonul dvs. sau în agenda dvs. Dacă nu o aveți, aveți mai multe opțiuni.
  • Cere o cunoștință reciprocă. Luați în considerare solicitarea unui prieten sau unui coleg reciproc pentru numărul persoanei acestei persoane.
  • Contactați această persoană prin intermediul social media. Dacă sunteți prieteni pe Facebook sau sunteți conectați prin un alt site de social media, trimiteți-le. Spune ceva de genul "Bună Lucy! Mă gândeam doar la tine a doua zi, sper că încă mai faci bine în Chicago. Numărul meu este de 111-111-1111 dacă vreți vreodată să vă prindeți!"
  • Faceți o căutare Google. Dacă nu aveți cunoștințe reciproce și nu sunteți conectați la ele în nici un fel, Google le. Există o șansă bună Veți găsi informații pe care le puteți utiliza pentru a intra în contact.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    2. Apelați la un moment bun. Dacă știți când persoana este liberă, dați-le un apel în acest moment. Dacă nu sunteți sigur, nu le numiți extrem de devreme dimineața sau în ultimele 9 pm. De asemenea, evitați să le sunați în timpul orelor în care majoritatea oamenilor sunt în general la locul de muncă sau la școală, între orele 9-5. Cel mai bun moment pentru a le numi este în weekend în după-amiaza sau între orele 6 și 9 în zilele de săptămână.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    3. Spune-le cine este. Când persoana răspunde la telefon, salută-i și spune-le cine este. Dacă nu ați vorbit într-o vreme, nu vă vor aștepta să vă sunați, mai ales dacă nu au ID-ul apelantului. Spune ceva de genul "Hi Greg, cum faci? Este Nicole de la Dartmouth!"
  • Este o idee bună să menționăm unde știți această persoană. Dacă a trecut mult timp de când ați fost în contact, ei s-ar fi putut întâlni pe alți oameni cu numele dvs. și nu vor pune doi și doi împreună. Dacă le dați un context, va fi mult mai ușor pentru ei.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    4. Spune-le de ce te-ai gândit la ei. Ceva trebuie să fi făcut să luați telefonul și să dați această persoană un apel. Chiar dacă nu există un motiv specific, menționați ce te-a condus să le numiți. Spunând că ceva de genul asta va face ca apelul să pară mai puțin din albastru.
  • Ai putea spune ceva de genul: "Doar recitesc cartea că mi-ai dat anul trecut, ma făcut să mă gândesc la tine!"
  • Ați putea chiar să spuneți: "Mă gândeam la tine a doua zi."
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    5. Ne cerem scuze pentru deconectare dacă este necesar. Uneori oamenii se îndepărtează de atingere. Cu toate acestea, dacă vă simțiți ca și cum ați fi putut fi mai bine să păstrați legătura sau că a fost parțial vina pe care ați pierdut-o cu alții, dețineți-o.
  • Spune ceva de genul: "Îmi pare rău că am făcut o treabă atât de rea la păstrarea legăturii după nuntă!"
  • Doar o scuză este suficientă, dacă continuați să o facă să se simtă incomodă.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând conversație
    1. Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    1. Întrebați-i cum au fost. Întreabă-i pur și simplu: "Cum ai fost?"Acest lucru oferă persoanei timp să vă spună cum sunt și ce au făcut până când ați vorbit ultima dată. În loc să vă îngrijorați ce să spuneți în continuare, ascultați cu atenție ceea ce spun ei.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    2. Întrebați o întrebare de urmărire. Probabil că sunteți curios despre ceva despre care v-au spus și doriți să aflați mai multe. Întrebându-le despre acest lucru este o modalitate bună de a menține conversația.
  • De exemplu, dacă au menționat că acum predă la un colegiu, întrebați-i ce subiect pe care îl învață.
  • Dacă nu vă puteți gândi la nimic pentru a le întreba, întrebați-i ceva referitor la modul în care vă cunoașteți reciproc. De exemplu, dacă sunteți prieteni în liceu, întrebați-i dacă păstrează legătura cu oricare altul dintre vechii tăi prieteni.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    3. Spune-le ce ai făcut. După ce v-au spus despre ceea ce au făcut de când ați vorbit ultima dată, vorbiți despre ceea ce ați făcut. Spune-le despre muncă sau școală, precum și despre evoluțiile majore din viața ta. Ați putea menționa lucruri precum animalele noi sau hobby-urile pe care le aveți.
  • De exemplu, spune ceva de genul "De fapt, m-am mutat la Austin, Texas și lucrez la un non-profit."
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    4. Menționați orice motiv pentru care le contactați. Este posibil să aveți un motiv pentru care vă apelați această persoană în acest moment. De exemplu, este posibil să solicitați să cereți donații pentru un fond de strângere de fonduri sau să cereți să împrumutați ceva de a lor. Dacă sunați la un scop specific, menționați-o în acest moment în conversație. Dacă doar chemați să reveniți la atingere, păstrați conversația.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    5. Aduceți amintiri vechi. O modalitate excelentă de a reerge o conversație cu o cunoaștere veche este de a aminti despre trecut. Vorbi despre amintirile pe care le împărțiți împreună sau locul sau oamenii prin care v-ați întâlnit.
  • De exemplu, dacă sunteți prieteni din copilărie, spuneți ceva asemănător ", îmi amintesc când am folosit pentru a face clătite de ciocolată împreună."
  • Deși este mai sigur să rămâneți la amintiri fericite, le puteți spune și cum v-a ajutat prietenia lor. Ai putea spune ceva de genul: "A însemnat mult pentru mine că erai acolo pentru mine după ce mama mea a murit."
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    6. Amintește-ți să zambești. După cum vorbești, amintiți-vă să zâmbiți. Mulți oameni uită să zâmbească atunci când la telefon, dar doar zâmbind poate face tonul tău de voce prietenos și invitant. Pentru că nu vă pot vedea fața, tonul vocii dvs. este extrem de important în comunicarea că sunteți încântați să vorbiți cu ei.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    7. Evitați subiectele incomode. Nu doriți să faceți conversația ciudată, întrebându-le întrebări incomode sau menționând subiecte pe care ar trebui să le evitați. Acest lucru este valabil mai ales pentru exes la care vă întoarceți în legătură cu.
  • Spunând ceva de genul "așa cum mi-ai pus tipul?"Va face conversația incomodă pentru amândoi.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    8. Nu le păstrați la telefon prea mult timp. Probabil că sunteți încântați să vă reconectați, dar asigurați-vă că nu aveți conversația de prea mult timp. Nu știi ce este programul acestei persoane în aceste zile sau cât de ocupat pot fi. Amintiți-vă că nu trebuie să le completați în fiecare lucru care sa întâmplat de când ați vorbit ultima dată și că puteți vorbi întotdeauna în curând.
  • Cincisprezece minute este un interval de timp bun pentru a fi reacquainted. Cu toate acestea, dacă cealaltă persoană pare dornică să păstreze prins, prin toate mijloacele să continue să vorbească!
  • Metoda 3 din 4:
    Terminând conversația
    1. Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    1. Spune-le că ți-ai plăcut să vorbești. Când simți că conversația a ajuns la sfârșitul său sau unul dintre voi trebuie să plece, spune ceva de genul: "A fost atât de frumos să vorbesc cu tine" sau "Sunt atât de bucuros că ne-am întors în contact."Acest lucru le va arăta cât de mult te-ai bucurat să vorbești cu ei.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    2. Face planuri. După ce ați vorbit, puteți decide că doriți să vă întâlniți cu această persoană. Dacă simțiți că vă întâlniți în persoană, spuneți ceva de genul ", trebuie să ne întâlnim cândva."Puteți lua un pas mai departe dacă doriți și cereți-le să facă ceva specific, cum ar fi luarea prânzului sau a cafelei.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    3. Spune-le că trebuie să stați în contact. Dacă nu simțiți că vă întâlniți cu această persoană sau trăiți în locuri diferite, dar totuși doriți să vorbiți din când în când, spuneți ceva de genul ", să încercăm să păstrăm legătura."De asemenea, ați putea fi mai specific spunând:" Vă dau un apel săptămâna viitoare "sau" vă voi da un apel după călătoria mea la Puerto Rico și vă spun cum a mers!".
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    4. Spune la revedere. După ce ați terminat să le spuneți cât de mult vă bucurați să vă întoarceți în legătură, este timpul să spuneți la revedere. De când v-ați configurat deja la revedere, puteți spune ceva simplu. Chiar spunând ceva de genul: "Bine, bine vom vorbi în curând. Aveți grijă ", este un bun rămas bun.
  • Metoda 4 din 4:
    Lăsând un mesaj
    1. Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    1. Salută-i și spune-ți numele. Este posibil ca această persoană să nu-ți ia apelul deloc și acum ai rămas cu mașina de mesaj. Când părăsiți mesajul dvs., începeți în același mod ca și cum ar fi luat telefonul, spunând hi și spunându-le cine sună.
    • Spune ceva de genul "Hi Marco, este Deborah de la școala de drept!"
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    2. Spune-le că sperați că sunt bine. După ce a spus numele dvs., spuneți-le ceva de genul: "Sper că faceți bine" sau "Sper că tu și Claire sunt bine."Acesta este un mod frumos de a le arăta că vă pasă de bunăstarea lor și acționează ca o poziție de a le întreba despre ei înșiși, pe care nu o puteți face atunci când părăsiți un mesaj.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    3. Spune-le ce te-a făcut să suni. Dacă aveți un scop specific pentru a apela, de exemplu dacă aveți nevoie de o favoare sau aveți o întrebare, menționați-o în mesaj. Dacă tocmai ați sunat să reveniți la atingere, spuneți ceva de genul: "Mă gândeam doar la tine a doua zi și am crezut că ar trebui să vă dau un apel."Nu trebuie să fie un motiv elaborat sau o poveste - spunând că au fost în mintea ta este suficientă.
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    4. Menționați ceva despre dvs. Spune câteva propoziții despre cum sunteți și cum ați fost. Spune câteva lucruri de bază care se referă la modul în care ți-ai petrecut timpul. Păstrați-l scurt și nu mergeți și mai departe, sau altfel va părea că sunteți mai interesați de voi decât sunteți în ele.
  • De exemplu, spuneți: "M-am descurcat bine. Tocmai am primit un nou loc de muncă ca un coordonator social media și am luat din nou tenis."
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    5. Spune-le să vă dau un apel înapoi. Spune că îți pare rău că ai pierdut-o și ai spus că ar trebui să-ți dau un apel înapoi. Asigurați-vă că le oferiți un număr de apel înapoi, precum și cel mai bun moment pentru a ajunge la tine.
  • Spune ceva de genul: "Dă-mi un apel înapoi când ești liber și putem prinde! De obicei, sunt liber în seara dacă este un moment bun pentru tine."
  • Imagine intitulată Apelați pe cineva pe care îl purtați
    6. Spune la revedere. Spuneți o revedere rapidă după ce ați terminat, oferind informațiile dvs. de contact. Ceva de genul: "Bine, sper să vorbesc cu tine în curând, de la Pa:" Este o modalitate perfectă de a spune la revedere.
  • sfaturi

    Cel mai important lucru este să fii autentic și cinstit. Evitați sunetul ca și cum ați chemat din vinovăție.
  • Luați câteva respirații adânci înainte de a-și forma numărul. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai puțin nervos.
  • Vorbiți întotdeauna cu voce tare și clar, mai ales dacă părăsiți un mesaj.
  • Dacă persoana nu pare încântată să vorbească cu dvs., nu o luați personal. Oamenii se schimbă, iar unii oameni nu văd punctul în menținerea prieteniilor dacă locuiți în diferite orașe.
  • Dacă tu și această persoană aveai o relație complicată, vă puteți simți ușor ciudat. Știți că acest lucru este normal, în special pentru conversațiile cu exes.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar