Cum să sunați uzbekistanul

Efectuarea unui apel telefonic către Uzbekistan de oriunde în lume este un proces rapid și ușor. Verificați ora în Uzbekistan înainte de a efectua apelul pentru a vă asigura că nu va fi mijlocul nopții. Pentru a conecta apelul către Uzbekistan, va trebui să găsiți codul internațional de ieșire (Marea Britanie și Germania = 00, SUA și Canada = 011), codul țării Uzbekistan (998), codul local al zonei și numărul local de telefon. Efectuați apelul de pe telefonul dvs. de acasă sau mobil sau luați în considerare utilizarea unei opțiuni de comunicare alternativă pentru a reduce costul apelului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea codurilor corecte
  1. Imagine intitulată Call Uzbekistan Pasul 1
1. Formați codul de ieșire al județului. Acest cod vă permite să plasați un apel către o țară străină. Acest număr este, de asemenea, cunoscut sub numele de "Codul internațional de dial direct" sau "codul internațional de acces". Codurile variază între țări, deci va trebui să găsiți codul care este specific țării dvs. Pentru a găsi codul de ieșire al țării dvs., uitați-vă în prima pagină a unei agenții de telefon, căutați online sau mergeți la https: // howtocallabroad.COM / coduri.HTML.
  • Codul de ieșire Exemple: Marea Britanie și Germania = 00, SUA și Canada = 011, Thailanda = 01.
  • Imagine intitulată Call Uzbekistan Pasul 2
    2. Introduceți codul țării Uzbekistanului, care este 998. Acest număr conectează apelul din țara dvs. de origine la Uzbekistan. Dial codul țării Uzbekistan (998) Odată ce ați format codul de ieșire al țării dvs.
  • Numărul dvs. ar trebui să fie în prezent codul de ieșire al țării dvs., urmat de 998. De exemplu, dacă sunați din Australia, numărul ar fi 011-998.
  • Imagine intitulată Call Uzbekistan Pasul 3
    3. Formați zona de 2 cifre / codul orașului. Acest cod este de 2 cifre lung și direcționează apelul la zona geografică corectă din Uzbekistan. Dacă nu cunoașteți codul, căutați online pentru orașul pe care îl sunați, urmat de "Uzbekistan Area Code".
  • Exemplele Codului Zona Uzbekistan includ: Andijan = 74, Bukara = 65, Djizak = 72 și Karakalpakia = 61.
  • Dacă numărul de telefon local pe care îl apelați are 2 cifre în paranteze / paranteze la începutul numărului, acest lucru este cel mai probabil codul zonal. De exemplu: (61) 999-99999.
  • Imagine intitulată Call Uzbekistan Pasul 4
    4. Introduceți numărul local de telefon de 7 cifre și apăsați Apel. Acesta este numărul unic de telefon al persoanei, afacerii sau telefonului mobil pe care îl contactați. Dacă nu cunoașteți numărul local de telefon, întrebați persoana pentru el prin e-mail sau căutați-o online (pentru o afacere). Apăsați Apel și așteptați inelul telefonului.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea metodelor alternative de apel
    1. Imagine intitulată Call Uzbekistan Pasul 5
    1. Așezați apelul gratuit printr-o aplicație online de mesagerie video. Dacă vă sunați la un prieten sau un membru al familiei în Uzbekistan, întrebați-le dacă doriți să discutați despre video cu dvs. în schimb. Există mulți furnizori care oferă acest serviciu gratuit. Tu și receptorul va trebui să aveți aceeași aplicație instalată pe telefonul dvs. mobil sau pe computer pentru a vă conecta apelul. Adăugați prietenul dvs. ca contact și apoi faceți clic pe numele lor în aplicația pentru a începe apelul.
    • Google Hangouts, Viber, Skype, Snapchat, și Facebook Messenger au opțiuni gratuite de apeluri video.
    • Dvs. și receptor vor avea nevoie de conexiuni bune la Internet pentru a vă conecta la apel. Dacă apelul menține întreruperea, acest lucru indică faptul că o parte are o conexiune slabă la Internet.
    • Descărcați o aplicație pe Google Play dacă aveți un dispozitiv Android sau de la App Store dacă aveți un dispozitiv Apple.
  • Imagine intitulată Call Uzbekistan Pasul 6
    2. Efectuați apelul utilizând o aplicație de mesagerie audio online dacă apelul dvs. video este lăsat. Această metodă este aceeași cu mesageria video, cu excepția cazului în care camera este dezactivată. Această opțiune funcționează mai bine decât mesageria video dacă nu aveți o conexiune la internet de mare viteză. Tu și prietenul tău va trebui să instaleze aplicația de mesaje audio alese și să se adauge reciproc ca contacte, apoi, apăsați pur și simplu numele persoanei în aplicație pentru a conecta apelul.
  • Snapchat, Whatsapp, Viber, iar Facebook Messenger sunt utilizate pe scară largă aplicații audio audio.
  • Imagine intitulată Call Uzbekistan Pasul 7
    3. Apelați prin intermediul unui furnizor VoIP pentru a reduce costul apelului. Aplicațiile Voice Over Internet Protocol (VoIP) vă permit să apelați în străinătate la un preț mai ieftin decât majoritatea companiilor de telefonie. Odată ce ați descărcat o aplicație VoIP, formați numărul complet de telefon internațional. Această metodă poate fi utilizată pentru a apela telefonul fix și numerele mobile.
  • Aplicațiile VoIP sunt oferite de multe companii. Skype, Viber și Hangouts Google + sunt opțiuni populare.
  • Descărcați o aplicație VoIP de la App Store (Apple Dispozitive) sau Google Play (Dispozitive Android).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Timpul de timp din Uzbekistan este UTC (Timp universal coordonat) + 5 ore. Încercați să plasați apelul la un moment dat care va fi convenabil pentru ambele părți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar