Cum se creează un nouscast

Un nouscast este un grup de segmente de știri care au fost editate împreună. Un nouscast tipic este de 22 de minute pentru a permite timp pentru reclame. Puteți decide să creați un nouscast pentru o clasă sau un proiect distractiv cu prietenii. Începeți prin atribuirea rolurilor pentru știri, ca o ancoră, reporter și un producător. Apoi, scrieți și prezentați știri, astfel încât este o colecție concisă de jurnalism pentru spectatori să se bucure.

Pași

Partea 1 din 3:
Atribuirea rolurilor
  1. Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 1
1. Găsiți pe cineva care este organizat pentru a fi producătorul. Producătorul de știri va fi responsabil pentru comentarea știului nou. Ei vor decide cum fluxul de știri de la un segment de știri la altul. Ei trebuie să fie organizați și dispuși să preia provocarea de a pune împreună știri împreună.
  • Dacă lucrați cu un grup mare de oameni, puteți cere doi oameni să servească ca producători pentru știri. În acest fel, lucrarea de organizare a știrilor este împărtășită între două persoane.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 2
    2. Alegeți un comunicator puternic pentru a fi scriitorul. Un nouscarde este de obicei scris de un scriitor sau o echipă de scriitori. Alegeți pe cineva care este bun la comunicarea pe hârtie și care are o ureche pentru scrierea dialogului. Ei vor scrie apoi fiecare segment de știri, astfel încât limba și tonul curg bine împreună în știri.
  • O altă opțiune este să cereți fiecărui reporter să scrie propriul segment de știri.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 3
    3. Alegeți pe cineva cu o bună prezență pe cameră pentru a fi ancora. Ancora este responsabilă pentru introducerea fiecărui segment de știri în știri. Ei vor acționa ca ghid pentru știri nou. Ancora ar trebui să fie confortabilă pe cameră și să aibă un demulator prietenos și încrezător.
  • Puteți alege doi oameni pentru a acționa ca ancore pentru știri nou. Ancorele pot apoi să se transforme introducerea segmentelor de știri.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 4
    4. Atribuiți mai mulți reporteri pentru a acoperi diferite povești. Un nouscast tipic va avea patru la cinci segmente de știri. Fiecare segment de știri va acoperi o nouă poveste. Atribuiți un reporter pe poveste. Reporterii vor trebui să fie confortabil care să apară pe cameră și să fie pregătiți să discute detaliile despre știri.
  • Dacă aveți un număr limitat de reporteri, puteți cere reporterilor să acopere mai mult de o poveste de știri.
  • Partea 2 din 3:
    Scrierea știului nou
    1. Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 5
    1. Scrieți introducerea ancorei. Cele mai multe introducerile de ancorare încep prin salutul publicului cu "seara bună", "Bună dimineața" sau "Bine ați venit."Introducerea va schița pe scurt fiecare segment de știri din nou.
    • De exemplu, introducerea ancorei ar putea fi: "Bună dimineața și bineveniți la știrile locale. Povestirile de astăzi includ povestea inimii de o fată și țestoasa ei de companie, o privire la creșterea nivelului de ocupare a forței de muncă, iar un clip al câștigului uraganului la Campionatele de Fotbal aseară."
  • Imaginea intitulată Creați un pas de știri 6
    2. Creați segmente de știri de două până la patru minute. Segmentele de știri ar trebui să fie scurte și la punct. Fiecare segment de știri ar trebui să ofere detaliile esențiale ale evenimentului și să spună spectatorului ce sa întâmplat în termen scurt. Segmentele de știri sunt de obicei create de scriitor sau scriitori.
  • De exemplu, este posibil să aveți un segment de știri sportiv, "uraganul a ținut înapoi jeturile Cleveland pentru a lua campionatul duminică. Star Forward Kit Hunt a câștigat un record 25 asistă în prima jumătate a jocului. O lovitură de pedeapsă dramatică a decis victoria pentru uraganul, care sunt 0-5 până acum în sezon."
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 7
    3. Au o varietate de segmente noi. Cele mai multe știri au mai multe știri diferite. Puneți o poveste sportivă, o poveste de știri actuală, o actualizare a meteo și o poveste de interes uman în același știft. Includeți doar mai mult de unul dintre aceleași tipuri de știri dacă este foarte curent sau relevant.
  • De exemplu, dacă există două știri despre jafuri în zona locală, puteți include ambele știri.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 8
    4. Mențineți un ton prietenos, conversațional în segmentele de știri. Scriitorul segmentelor de știri ar trebui să abordeze conținutul, cum ar fi vorbit cu un prieten. Tonul ar trebui să fie prietenos și conversațional, cu un limbaj simplu care este ușor de urmărit.
  • Evitați propozițiile mai lungi de două linii și propoziții de alergare. Utilizați termeni simpli care sunt accesibili publicului.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 9
    5. Comandați segmentele de știri. Puneți segmentele de știri într-o anumită ordine, începând cu cea mai implicată poveste. Producătorul va face acest lucru înainte ca știul să fie setat în aer, ordonând segmentele de știri, astfel încât acestea să curgă împreună frumos. De exemplu, nou-născutul poate începe cu vremea și apoi trece într-o poveste despre nivelurile de ocupare a forței de muncă, urmată de o poveste sportivă și o poveste de interes uman.
  • Alegeți un segment care are vizuale puternice sau este foarte curent și în acest moment ca primul segment de știri. De exemplu, puteți alege o poveste despre un incendiu care a avut loc aseară într-o școală locală ca segmentul de deschidere.
  • Unele știri de știri încep cu condițiile meteorologice curente pentru a păstra spectatorii să-i urmărească și să le arate ceva relevant imediat.
  • Nu încercați să conectați segmentele de știri care sunt clar diferite sau neconectate. Faceți comanda ca organică și naturală cât puteți. Păstrați privitorul în minte în timp ce organizați segmentele.
  • Imagine intitulată Creați o etapă de știri 10
    6. Puneți tranziții între segmentele de știri. Ancora va apărea între fiecare segment de știri și spune câteva cuvinte pentru a trece de la segment la segment. Asigurați-vă că includeți tranzițiile în script pentru știri, astfel încât ancora știe ce să spună între povești.
  • De exemplu, ancora poate spune: "Acum, să ne întoarcem la o poveste de inimă despre o tânără și broască țestoasă de companie, salvată de la o clădire arzătoare târziu noaptea trecută. Orașul nostru bate reporterul Joanna are mai mult."
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 11
    7. Au o deconectare de ancorare la capătul știului nou. Ancora ar trebui să încheie știul cu un semn scurt. Semnul OFF poate fi ceva simplu, "Vă mulțumim că ați vizionat știrile locale. În numele tuturor la canalul 7, vă vedem data viitoare."
  • Partea 3 din 3:
    Prezentând știri
    1. Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 12
    1. Faceți cărți cu CUE pentru ancora și reporterii. Dați ancora și reporterilor un ghid, astfel încât ei să-și cunoască liniile în timpul știrilor. Puteți face cărți mari de cue pe care le dețineți în spatele camerei sau în fața reporterilor pentru a le citi.
    • Ancora poate deține, de asemenea, cărți cu note pentru fiecare segment și citiți de la acestea.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 13
    2. Încurajați ancora și reporterii să evite citirea cardurilor Cue. Ancora și reporterții ar trebui să utilizeze cardurile de tavă ca ghid și nu doar citiți-le. Ei ar trebui să își prezinte liniile în timp ce se uită la camera sau la audiență.
  • Au ancorele pentru a menține contactul vizual cu aparatul foto în timpul știrilor. Ei ar trebui să demonstreze limbajul corpului relaxat, cu umerii lor înapoi, bărbia în sus și mâinile lor se odihnesc pe biroul de știri.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă de știri 14
    3. Poziționați ancora și reporteri pe set. Dacă prezentați știri pentru o clasă, este posibil să îl puteți înscrie în fața unei audiențe și să o trăiți. Poti de asemenea Film Newscast Utilizarea unui recorder video sau a unei camere. Poziționați ancora la o masă centrală și aveți reporterii de pe ambele părți ale ancorei.
  • Dacă știi cum să editează videoclipul, De asemenea, puteți trage știriul în mai multe asumate și editați-l împreună pentru a crea o știri nou organizată.
  • Imagine intitulată Creați o etapă de știri 15
    4. Practicați știri de mai multe ori înainte de ao prezenta. Fugiți prin știri de mai multe ori de la început până la sfârșit. Asigurați-vă că ancora și reporteri-urile își cunosc liniile, cu ajutorul cărților de cum. Verificați că știul fluxează bine și pare a fi angajat pentru spectatori.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar