Cum să spargeți o blocare u

Chiar dacă blocurile U sunt concepute pentru a fi incredere, există mai multe modalități de a obține unul deschis dacă ați pierdut cheia. Aceasta este o veste bună dacă blocarea dvs. este atașată la bicicletă sau la o altă posesiune pe care aveți nevoie deblocată. Cea mai ușoară modalitate de a sparge o blocare U este folosind stilou simplu de bilete la Jimmy Blocare. Există și alte modalități prin care puteți debloca blocarea U care necesită utilizarea forței și va rupe de fapt structura încuietorilor și va face acest lucru inutilizabil. Din acest motiv, este întotdeauna cel mai bine să încerci să jignească blocarea înainte de a rupe de fapt.

Pași

Metoda 1 din 3:
Deschiderea unei blocări U cu un stilou de bilete
  1. Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 1
1. Găsiți un stilou de bază Ballpoint. Un stilou de bază Ballpoint este cel mai bun instrument pentru deschiderea unui blocaj Ucked. Găsiți un stilou standard "stick", de obicei cele mai ieftine tipuri de pixuri care au punctul de bile la un capăt, un mic capac pentru a acoperi celălalt capăt al stiloului stiloului și o acoperire separată pe care o puneți pe pix când nu o utilizați.
  • Asigurați-vă că utilizați un stilou ieftin, spre deosebire de un tip mai fantezist. Trebuie să găsiți un stilou care are un capac de capăt care apare, mai degrabă decât unul care se încadrează sau nu poate fi îndepărtat cu ușurință.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 2
    2. Scoateți capacul de la capătul stiloului. Utilizați unghiile pentru a opri capacul mic la capătul stiloului. Scoaterea capacului vă va lăsa cu un tub deschis, care este aproximativ același diametru ca o cheie standard de blocare U.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 3
    3. Introduceți tubul pixului în gaura de blocare U-Bloch. După ce scoateți capacul, introduceți capătul pixului cu tubul deschis în cheia de blocare a lui U-blocare. Ar trebui să se potrivească confortabil în interiorul gaurei.
  • Dacă tubul stiloului nu se încadrează în interiorul grupării, nu va funcționa pentru a deschide blocarea. Găsiți un stilou care se potrivește în interiorul keyhole după ce capacul său a fost eliminat.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 4
    4. Împingeți și răsuciți stiloul în interiorul grupării. Țineți blocarea U cu mâna non-dominantă. Cu mâna voastră dominantă, prindeți stiloul de bilete și răsuciți-l în interiorul încuietorului în timp ce împingeți ferm.
  • Utilizați încheietura mâinii, mai degrabă decât brațul dvs. pentru a obține energia necesară pentru împingere și răsucire.
  • Imagine intitulată Pauză A U Lock Pasul 5
    5. Twist până când blocajul U-blocare. Continuați să răsuciți stiloul, scuturarea barei de blocare U puțin pentru a adăuga presiune. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru oriunde de la câteva secunde la câteva minute dacă este prima dată utilizând această metodă. Răsuciți stiloul până când simțiți sau auziți deblocarea blocării.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă blocarea sa deschis, trageți la bara de blocare pentru a verifica.
  • Dacă aplicați presiune, ar trebui să simțiți blocarea deschisă.
  • Imagine intitulată Pauză A U Lock Pasul 6
    6. Scoateți bara de sus a blocării U. Trageți stiloul de bilete din gaura de ieșire, apoi ridicați bara de sus a blocării din laturile în formă de U. Ați deblocat cu succes!
  • Metoda 2 din 3:
    Ruperea unui blocaj cu un ciocan și spray de aer
    1. Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 7
    1. Achiziționați spray-ul de aer conservat. U-încuietori sunt foarte dificil de deschis prin ciocanarea sau folosirea forței, dar ele sunt slăbite și devin fragile atunci când sunt răcite prin pulverizare aeriană, ceea ce înseamnă că pot fi distruși deschise. Cumpărați aer comprimat sau conservat la magazinele de îmbunătățire la domiciliu sau online.
    • Aerul conservat conține difluortanul chimic comprimat, care va răci de blocarea la aproximativ -13 grade F (-25 grade C).
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 8
    2. Poziționați blocarea U. Dacă blocarea dvs. U este blocată, dar nu este conectată la nimic, ruperea va fi ușoară. Dacă blocarea U este blocată în jurul unei biciclete sau a unui mâner de ușă, va fi puțin mai greu de deschis, dar va fi în continuare posibil.
  • Poziționați blocarea U, astfel încât bara de blocare U, se află plat pe pământ sau este împotriva unei suprafețe stabile ca o ușă sau o bară a rack-ului de biciclete.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 9
    3. Pulverizați aerul conserve la ghiul de blocare a blocării U. Țineți canalul de spray de aer aproximativ un picior distanță de la gaura. Apoi țineți apăsat declanșatorul aerului conservat și spulbați-l direct la gaura de ieșire.
  • Imagine intitulată Break a U Lock Pasul 10
    4. Spray timp de aproximativ 30 de secunde. Spray continuu timp de aproximativ 30 de secunde. Veți observa ca bara să devină albă, deoarece substanța chimică reacționează cu suprafața blocării U și a răsturnat-o.
  • Asigurați-vă că ați urmărit raza de pulverizare la cheia de ieșire, unde vă concentrați ciocanul.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 11
    5. Începeți ciocanarea împotriva grupei cheie. După aproximativ 30 de secunde, bara de blocare U va fi fost răcită și ar trebui să fie suficient de fragilă pentru a se rupe. Utilizați mâna non-dominantă pentru a ține u-blocarea prin buclă pe pământ sau de suprafața pe care ați poziționat-o. Ridicați ciocanul în mâna dvs. dominantă și începeți să ciocniți împotriva ghirodicii.
  • Ține-ți degetele departe de locul pe care îl bateți. De asemenea, încercați să păstrați stadiul de blocare U și în poziția ca și ciocanul.
  • Nu fi alarmat când vedeți pulberea albă pe blocul U ieșiți într-o ceață pe măsură ce începeți să ciocănim.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 12
    6. Ciocan până la pauzele de blocare U. Păstrați ciocanarea împotriva zonei cheie a blocării U. Este posibil să trebuiască să ciocănim timp de 30 de secunde, până când o bucată se desprinde de bar, după ce ruperea va deveni mult mai ușoară. Focalizați-vă ciocanul împotriva zonei sparte a blocării. Mai multe secțiuni vor ieși, până când bara se va întrerupe complet și se separă de una sau de ambele părți ale U.
  • Fiți răbdători, deoarece poate dura câteva minute de ciocanire pentru a sparge blocul U.
  • Aruncați rămășițele blocării când ați terminat.
  • Metoda 3 din 3:
    Tăierea încuietoarei cu un polizor de unghi
    1. Imagine intitulată Break a U Lock Pasul 13
    1. Luați măsurile de siguranță potrivite. Un șlefuitor de unghi este un instrument electric care este foarte eficient pentru ruperea blocurilor U și cele mai multe alte tipuri de încuietori. Este cea mai puternică și mai rapidă metodă de feliere, deși u-încuietori, dar pentru a se ocupa de ea în mod responsabil, trebuie să luați câteva măsuri de siguranță. Practicați și vă simțiți confortabil cu șlefuitorul de unghi înainte de ao folosi pe blocul dvs. U.
    • Puneți mănuși de lucru pentru a vă proteja mâinile, precum și ochelari de protecție pentru a opri orice material flyaway de a ajunge în ochii tăi.
    • Nu purtați nici o îmbrăcăminte sau bijuterii libere atunci când acționați polizorul unghiular.
    • Asigurați-vă că utilizați discul de dimensiune potrivită pentru polizor și că polizorul este capabil să meargă la viteze maxime.
    • Dacă blocarea dvs. U este blocată, dar nu este atașată la nimic, fixați-o cu un viciu atașat la o masă. Dacă blocarea este fixată în jurul unei biciclete, reglați-o astfel încât atunci când presiunea este aplicată, nu se mișcă, dar rămâne în relativ același loc.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 14
    2. Porniți-vă și unghi-vă polizorul unghiular. Țineți-vă polizorul de unghi folosind ambele mâini la un unghi de 15-30 de grade. Țineți șlefuitorul de unghi la câțiva centimetri distanță de blocarea U și porniți-o.
  • Imagine intitulată Break a U Lock Pasul 15
    3. Tăiați prin blocarea U cu polizorul cu unghi. Utilizați ambele mâini pentru a ține grindorul unghiular și aduceți lent lama pe una dintre părțile în formă de U ale blocării U. Nu fi alarmat când vedeți Sparks Fly - Chiar dacă te ating, nu te vor răni. Țineți lama pe partea laterală a blocării U până se taie. Acest lucru poate dura oriunde de la 15 secunde la câteva minute.
  • Fi foarte lent și deliberat atunci când utilizați polizorul unghiular. Nu împingeți sau nu exersați forța cu polizorul. Doar țineți lama împotriva încuietorii și așteptați ca jetoanele.
  • Dacă exercitați forța în timp ce tăiați, veți tăia prin blocarea U și apoi împingeți un șlefuitor de unghi în trecut pentru a tăia orice este în spatele blocării U.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 16
    4. Faceți o altă tăietură la câțiva centimetri de la prima tăiere. Dacă încercați să luați u-blocarea bicicletei sau mânerului unei uși, va trebui să creați încă o tăietură pentru a putea să o dezlănțuiți. Utilizați aceeași metodă pentru a tăia blocarea U Așa cum ați făcut pentru prima tăiere, de data aceasta tăierea printr-o zonă la câțiva centimetri de la prima tăiere. Opriți când finalizați tăierea.
  • Imagine intitulată Break A U Lock Pasul 17
    5. Opriți polizorul de unghi și scoateți blocarea U. După ce terminați folosind șlefuitorul unghiular, opriți-l. Este important ca o precauție de siguranță pentru ao opri imediat după ce ați terminat să îl utilizați. După ce faceți cea de-a doua tăietură, o secțiune a blocării U ar trebui să fi scăzut pentru a face un spațiu în blocare. Luați-l pe U-Blocare, păstrați-vă mașina de șlefuit și aruncați rămășițele blocării!
  • sfaturi

    Încercați întotdeauna la Jimmy blocarea înainte de a vă rupe blocul U.
  • De asemenea, este posibil să puteți utiliza un hacksaw pentru a sparge unele blocări U, în funcție de cât de bine este făcută de blocarea dvs. u. Lacatele U durabile nu pot fi rupte de un hacksaw.
  • Avertizări

    Fi extrem de atenți și urmați întotdeauna măsurile de siguranță atunci când utilizați un polizor de unghi.
  • Nu furați niciodată bicicleta unei alte persoane prin ruperea blocării lor.
  • Nu utilizați polizorul de unghi pentru prima dată pe dvs. U-blocare. Familiarizați-vă cu ea înainte de ao folosi pentru a sparge blocarea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Prietenul de bază Ballpoint
    • Spray de aer conservat
    • Ciocan
    • Polizor unghiular
    • Mănuși de lucru și ochelari de protecție
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar