Cum de a curăța părul răsuciți-l

Părul curbat slab este extrem de popular chiar acum. Indiferent dacă le numiți "valuri de plajă" sau "bucle moi", sunt toate furie. Dacă nu v-ați născut cu părul perfect natural ondulat, sunteți blocat să încercați să vă dați seama de cea mai ușoară cale de a realiza acest aspect. Înainte de a ajunge la curling de fier sau cu role fierbinți, încercați o metodă mai simplă. Puteți economisi timp și preveni deteriorarea părului prin curlarea părului prin răsucirea acesteia.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă părul
  1. Imagine intitulată părul curl prin răsucire Pasul 1
1. Ia-ți umiditate părul. Este important să faceți acest lucru pe părul umed, mai degrabă decât părul umed. Puteți face această tehnică după un duș, odată ce părul dvs. are aer uscat de aproximativ jumătate.Dacă nu doriți sau trebuie să faceți un duș, vă puteți atenua pur și simplu părul cu o sticlă de pulverizare. Buclele vor dura mai bine dacă se face pe părul umed.
  • 2. Piaptănă-ți părul. Înainte de a începe să-l răsuciți, este mai bine să scăpați de orice încurcătură. Părul umed sau umed este foarte fragil, deci pieptene ușor cu un pieptene de dinți largi pentru a preveni spargerea. Dacă vă place să aveți o anumită parte, utilizați-vă pieptenele pentru ao crea acum. Vă veți răsuci părul în jurul părții.
  • 3. Adăugați un produs texturator. Prin adăugarea unui produs înainte de a începe răsturnările, veți da buclelor dvs. să vă mențină. Puteți utiliza orice produs care vă place, cum ar fi o mousse curling, un spray de susținere sau un spray de sare de mare texturare. Orice care adaugă textura sau deține părul va funcționa minunat pentru această coafură. Rulați-vă mâinile prin părul dvs. pentru a vă asigura că produsul este distribuit uniform.
  • Imagine intitulată părul curl prin răsucirea Pasul 4
    4. Săriți apa dacă aveți părul natural texturat afro. Deoarece părul tău este natural destul de uscat, spălați-l în mod regulat, îl poate scoate din uleiurile naturale prețioase. Dacă doriți să lucrați cu părul umed, știți că buclele dvs. vor fi mult mai stricte decât dacă ați început cu părul uscat. Pentru buclele Looser, veți dori să vă creați răsturnarea dvs. utilizând un hidratant sau un ulei pe părul uscat.
  • Partea 2 din 3:
    Creând răsturnarea dvs
    1. Secționează părul. Numărul de secțiuni pe care trebuie să le creați depinde de două lucruri: cât de mult părul aveți și cât de strâns sau de pierdut doriți buclele dvs. Cu cât mai mult păr pe care îl utilizați în fiecare răsucire, va fi looser buclele. Cu alte cuvinte, o răsucire groasă folosind două bucăți mari de păr va crea buclele de slăbiciune, apoi o răsucire slabă cu două bucăți mici de păr.
    • Dacă aveți părul subțire și doriți buclele libere, este posibil să aveți nevoie doar de a răsuci două secțiuni. Dacă aveți păr foarte gros și doriți bucle strânse, veți avea nevoie de mult mai mult.
    • Când vine vorba de această coafură, acesta este pasul pe care veți dori să îl experimentați cu un pic. Va face un pic de practică pentru a determina ce fel de răsturnări creează tipurile preferate de bucle.
  • 2. Răsuciți fiecare secțiune. Separați o secțiune în două bucăți și apoi a început să le răsuciți unul în jurul lor, departe de fața ta. Cu cât vă răsuciți mai strâns, cu atât mai strâns curl și invers. Răsuciți cât mai departe puteți în jos părul și asigurați capătul cu o bandă mică de cauciuc. Trageți răsucirea și fixați-vă în partea de sus a capului, astfel încât să rămână strâns răsucite și sigure.
  • Pentru părul texturat afro, amintiți-vă să acoperiți fiecare secțiune într-un hidratant sau ulei pe măsură ce lucrați prin părul dvs. De asemenea, este util să vă acoperiți mâinile în acest sens.
  • Dacă doriți să evitați micul indentare lăsată în părul dvs. prin legături de păr, puteți pune mai întâi un tampon de bumbac mic sau o bucată de prosop de hârtie în jurul părului și legați cravată de păr peste el.
  • Repetați acest pas până când toate părul este răsucite.
  • Imagine intitulată părul curl prin răsucirea IT Pasul 7
    3. Dormiți cu răsturnările dvs. Dacă ați lucrat cu părul umed, este important să lăsați părul să se usuce complet înainte de a vă scoate răsturnările. Dacă ați creat răsturnările pe părul uscat cu produs, asigurați-vă că lăsați-i să stea cu cel puțin cinci ore înainte de a le dezlănțui.
  • Nu trebuie să faci răsturnări înainte de culcare. Puteți crea răsturnările dvs. ori de câte ori aveți suficient timp pentru a le lăsa să se usuce.
  • Protejați-vă răsturnarea împotriva spargerii și a frizelor, dormind pe o pernă de mătase sau acoperirea capului cu un cap de mătase.
  • Partea 3 din 3:
    Styling-ți buclele
    1. Dezvăluiți răsturnările. Înainte de a vă îndepărta părul, apăsați ușor fiecare răsucire cu vârful degetelor pentru a vă asigura că acestea sunt complet uscate. Dacă sunt, puteți să le dezvăluiți. Scoateți cravată de păr și folosiți degetele pentru a descoperi ușor răsucirea. Nu vă periați părul, deoarece va crea frizistență extremă.
    • Pentru părul texturat afro, asigurați-vă că aplicați hidratant sau ulei în mâinile dvs. înainte de a vă dezlănțui răsturnarea. Acest lucru va ajuta la minimizarea frizului.
  • 2. Tuns-vă părul cu degetele. Odată ce ați renunțat la toate răsturnările dvs., faceți degetele prin părul vostru. Acest lucru va ajuta la amestecarea sectiunilor din nou si lucreaza la orice noduri. Uneori vei avea câteva bucăți sălbatice de păr, așa că folosești mâinile pentru a îmblânzi totul și pentru a-ți forma părul în stilul pe care-ți place.
  • Răsturnați-vă capul cu susul în jos și vă agitați părul pentru a înmuia toate buclele cu ușurință.
  • Imagine intitulată părul curl prin răsucirea Pasul 10
    3. Stil și pulverizați buclele. Doriți să vă asigurați că buclele dvs. nu deflasează ca o zi progresează, astfel încât să aplicați niște spray de așteptare pentru a le face ultima dată. Puteți să vă lăsați buclele în jos sau să le aruncați într-un stil de coadă sau jumătate. Noi buclele dvs. vor adăuga volumul în funcție de stilul pe care îl alegeți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar