Cum de a evolua fantoma fără tranzacționare

Phanttump este un Pokémon de tip fantomă / de iarbă, care arată ca o fantomă cu un ciocan de copac pe cap. Introdus în Gen VI, fantumul evoluează în prevenire atunci când este tranzacționat. Trebuie să schimbați Phantump pentru a declanșa evoluția ei - nu există altă cale. Dacă nu doriți să aveți încredere în un străin pentru a vă comercializa fantoma evoluată înapoi la dvs., puteți face comerț cu dvs., cu condiția să aveți 2 jocuri GEN VI (fie Pokémon X, Y, Omega Ruby sau Alpha Sapphire) și 2 console ( cum ar fi Nintendo 3DS). Thisewill vă arată cum să evoluați o fantomă fără a tranzacționa la un străin.

  1. Imagine intitulată Evoluționează fantoma fără a tranzacționa pasul 1
1. Începeți un comerț cu dvs. Când cele două platforme de jocuri sunt aproape unul pe altul, vi se va oferi opțiunea de a tranzacționa Pokémon.
  • Puteți începe comerțul cu nici un caracter.
  • Imagine intitulată Evoluționează fantoma fără a tranzacționa pasul 2
    2. Comerț Pokémon. Puteți să vă comercializați Phantump într-un singur joc ca și ceilalți meserii un Floakie.
  • Când ambii jucători acceptă comerțul, Fantump va evolua în mod automat.
  • Imagine intitulată Evoluționați fantoma fără a tranzacționa pasul 3
    3. Trade Pokemon înapoi. Celălalt jucător poate schimba înapoi treratul și puteți trimite înapoi Frakie.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți utiliza aplicația Poké Transporter pe 3DS pentru a vă transporta fantumul într-un alt joc. Transportul Pokémon acționează ca tranzacționare, astfel încât Phantomul dvs. va evolua în TREVENINT în jocul tranzacționat. Nu puteți transfera un Pokemon înapoi la jocul din care a provenit de la.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar