Cum să brotrimați un design de ouă de paști

Pictura și vopsirea sunt cea mai populară modalitate de a decora ouăle de Paște. Dacă doriți să încercați ceva mai unic în acest an, de ce nu încercați să vă îmbogățiți un design? Majoritatea oamenilor nu s-ar gândi la brodarea unui ou din cauza cochiliei dure. Cu câțiva pași de pregătitori inteligenți și o dorell, totuși, ea este este posibil să se elibereze un simplu design pe ouă. Dați acest design o încercare și lăsați-i pe toți să se întrebe cum ați reușit!

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind un ou real
  1. Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paște Pasul 1
1. Obțineți o ou brută, de bună calitate. Încercați să obțineți un ou în creștere, dacă puteți. Va avea o cochilie groaznică, deci va fi mai puțin probabil să zdrobească. Puteți utiliza un ou alb sau un maro, în funcție de designul dvs.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 2
    2
    Stinge prin suflare Oul, dacă se dorește. Veți felicita oul deschis cu un Dremel mai târziu. Praful de la coaja de ou va intra în gălbenuș și o face necorespunzătoare. Dacă doriți să salvați gălbenușul, suflați acumul. Veți primi o gaură suplimentară în partea de sus și de jos a oului dvs., dar le puteți acoperi mai târziu.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 3
    3. Utilizați un disc Dremel și un disc de tăiere cu diamant pentru a tăia o gaură în ouă. Țineți oul peste o chiuvetă sau castron, apoi așezați scula perpendiculară pe partea laterală a oului. Utilizați instrumentul pentru a tăia o șlefuire din partea laterală a oului.
  • Nu tăiați gaura pe partea superioară sau inferioară a oului.
  • Dacă ați părăsit gălbenușul, aveți grijă de splatters.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 4
    4. Aruncați gălbenușul dacă nu ați suflat mai devreme. Dacă ați ales nu Pentru a arunca gălbenușul mai devreme, va trebui să o aruncați. Acest lucru se datorează faptului că pasul anterior ar fi obținut praf de coajă de ou în gălbenuș.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 5
    5. Spălați oul cu săpun și apă caldă. Aveți grijă ca să nu zdrobiți cochilia. Nu vă faceți griji dacă marginile de pe gaură arată jagged. Aceasta va fi partea din spate a oului, și veți obține mai bine cu mai multă practică.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 6
    6. Desenați modelul pe ou cu un creion. Modele simple, cum ar fi cusatura încrucișată, linii punctate și zigzagii funcționează cel mai bine. A face puncte oriunde se termină liniile sau oriunde ați împinge acul prin țesătură.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 7
    7. Găuri găuri în ou cu un bit Dremel și Mini Drill. Găurile trebuie să fie suficient de mari pentru un ac de broderie și pentru a se potrivi. Din nou, găuriți numai găurile în care ați împinse acul prin țesătură.
  • Du-te încet și cu grijă - suprafața curbată a ouului bolnav face acest pas complicat.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 8
    8. Ștergeți ou curat cu oțet alb. Acest lucru va elimina semnele de praf și creion. Dacă nu aveți oțet alb, puteți încerca săpun și apă sau chiar o bucată de pâine!
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 9
    9. Completați orice greșeli cu bulgăre sau argilă de hârtie. Dacă v-ați exploatat mai devreme, sau dacă ați făcut prea multe găuri, le puteți acoperi în acest punct cu spațială sau argilă de hârtie. Neteziți spațială / argilă peste gaură și lăsați-o să se usuce. Aruncați orice rugozitate cu o cârpă umedă sau șmirghel fine.
  • Aceasta funcționează numai cu ouă albă. Dacă ați folosit ouă maro, ați putea încerca să pictați spațiale / argilă pentru a se potrivi cu culoarea.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 10
    10. Thread Un ac de broderie cu 2 până la 3 fire de ață de broderie. Tăiați o lungime de fir de broderie. Trageți-l în afară, astfel încât să aveți grupuri de 2 până la 3 fire. Thread una dintre aceste grupuri prin acul dvs. de broderie.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 11
    11. Nodul firului și începeți brodarea. După ce nodați capătul firului, PUH acul printr-unul dintre găuri, pornind de la interiorul ouăi. Începeți cusut pe ou folosind cusături încrucișate sau cusături simple drepte.
  • Imagine intitulată Brodere Un design de ouă de Paști Pasul 12
    12. Schimbați culorile pentru a vă face designul mai interesant. Finalizați prima culoare cu acul din interiorul oului. Trageți acul de pe atașamentul de broderie, apoi îl introduceți cu o culoare nouă. Nod de capăt și continuați de brodare. Lăsați capătul coada primei culori atârnate în interiorul oului.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paște Pasul 13
    13. Asigurați capetele firelor cu adeziv, apoi tăiați-le. Odată ce ați terminat cu designul dvs., plasați o mică picătură de adeziv chiar lângă fiecare gaură care are fire care iese din ea. Apăsați firul în adeziv. Lăsați adezivul să se usuce, apoi aruncați firul excesiv cu o pereche de foarfece mici, ascuțite.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 14
    14. Afișați oul cu gaura de pe spate. Acest lucru va face ca acesta să pară ca întregul ou este brodat și ascunde gaura de la vedere.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind un ou din plastic
    1. Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 15
    1. Obțineți un ou de plastic care va funcționa cu designul dvs. Cele mai multe ouă de Paște din plastic se vor deschide latime. Acestea sunt minunate pentru modele simple, cum ar fi zigzagii și dungi. Dacă utilizați o imagine, ca o floare sau un fluture, cusătura va ajunge doar în cale. Un ou care se deschide longitudinal va funcționa mult mai bine.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paște Pasul 16
    2. Creați un șablon pe o foaie de hârtie. Găsiți o imagine simplă online, imprimați-o, apoi tăiați. Dacă nu găsiți o imagine care vă place, puteți folosi un autocolant sau chiar desenați unul. Șablonul trebuie să fie puțin mai mic decât oul tău. Nu merge prea mic, sau va fi greu de brodat.
  • Flori, lalele, puii și fețele de ienici sunt opțiuni excelente.
  • Dacă doriți un model mai simplu, cum ar fi zigzagii sau linii punctate, săriți acest pas.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 17
    3. Lipiți șablonul pe un ou din plastic. Banda cu două fețe ar funcționa cel mai bine aici. Dacă nu puteți găsi niciunul, rotiți o bandă de bandă într-o buclă cu partea lipicioasă afară și utilizați acest lucru. Dacă utilizați un autocolant, pur și simplu plasați-o pe ouă.
  • Dacă oul se deschide longitudinal, asigurați-vă că șablonul nu traversează cusătura.
  • Dacă doriți un model mai simplu, cum ar fi zigzagii sau linii punctate, săriți acest pas.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paște Pasul 18
    4. Desenați puncte în jurul șablonului cu un marker permanent. Spațiu punctele la fel de uniform cum puteți, aproximativ ¼ la ½ inch (0.64 la 1.27 centimetri). Cu cât este mai mare oul tău, cu atât mai mult ar trebui să fie. În cele din urmă veți fi înșurubați șirul prin acestea.
  • Dacă doriți un model mai simplu, cum ar fi zigzagii sau linii punctate, faceți punctele în care s-ar conecta liniile.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 19
    5. Găuri găuri în oul unde sunt punctele. Puteți face acest lucru folosind un Dremel cu un mic pic. Asigurați-vă că găurile sunt suficient de mari pentru ca cablul dorit să se potrivească.
  • Puteți utiliza atașarea broderiei, fire subțire sau firul lui Baker.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paște Pasul 20
    6. Înfășurați o bandă în jurul capătului șirului. Acest lucru va întări capătul șirului și va face mai ușor să fi firesc prin găuri. De asemenea, puteți introduce șirul, deși un ac din plastic, flexibil. Nu utilizați un metal - nu se va îndoi suficient pentru a se potrivi curbelor oului.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 21
    7. Țese șirul prin găuri. Introduceți șirul printr-unul dintre găurile de pe ou, pornind de la interior. Țese șirul peste și sub găuri până când te întorci unde ai început.Lucrați o jumătate de ouă la un moment dat.
  • Lăsați o coadă lungă de șir în interiorul oului. Veți folosi acest lucru pentru a lega cele două capete împreună.
  • Imagine intitulată Brodere Un design de ouă de Paști Pasul 22
    8. Țese șirul înapoi prin găuri, dacă se dorește. Țesutul șirului înapoi și înapoi prin găuri va lăsa lacune, la fel ca și coaserea unei cusături drepte. Dacă doriți o linie solidă, în loc de unul punctat, pur și simplu treceți prin designul dvs. încă o dată, de data aceasta, asigurându-vă că mergeți sub și peste, astfel încât să completați golurile din.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 23
    9. Luați în considerare trecerea la o culoare diferită pentru un design mai unic. Finalizați prima culoare în interiorul oului. Tăiați puternicul astfel încât să fie câțiva centimetri / centimetri lungi. Introduceți cea de-a doua culoare prin următoarea gaură, pornind de la interiorul ouăi. Țese câteva cusături pentru a fixa puternic, apoi legați cele două capete împreună într-un dublu nod. Continuați să țeseți cu cea de-a doua culoare până când doriți să o schimbați.
  • Îndepărtați șirurile excesive după ce le legați împreună.
  • Imagine intitulată Embroidere Un design de ouă de Paști Pasul 24
    10. Legați capetele șirului împreună. Odată ce te-ai întors în cazul în care ai început, legați cele două capete ale șirului împreună într-un dublu nod. Snipați șirul în exces. Dacă nodul nu este suficient de sigur, acoperiți-l cu o picătură de adeziv. Adezivul fierbinte va fi cel mai bun.
  • 11. Fixați cele două jumătăți ale oului împreună. Dacă doriți să închideți permanent ouăle, rulați niște super-lipici de-a lungul jantei unuia dintre jumătăți înainte de a le împinge împreună. Lăsați adezivul să se usuce complet.
  • sfaturi

    Uită-te la imaginile cu cusături încrucișate și modele de broderie pentru idei.
  • Proiectele simple funcționează cel mai bine pentru ouă.
  • Colorați oul mai întâi pentru un aspect mai interesant.
  • Utilizați imagini legate de Paște sau de primăvară.
  • Avertizări

    Dremeling și forajul trebuie să fie manipulate doar de un adult.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind un ou real

    • Oua crude
    • Dremel
    • Disc de tăiere cu diamante
    • Mini burghiu bit
    • Ata de brodat
    • Ace de broderie
    • Foarfece mici, ascuțite
    • Adeziv lichid
    • Strângere sau argilă de hârtie (opțional)

    Folosind un ou din plastic

    • Ouă de Paști din plastic
    • Hârtie
    • Bandă
    • Marker permanent
    • Dremel cu un mic pic
    • Șir colorat
    • Bandă sau ac din plastic
    • Foarfece
    • Lipici (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar