Cum să scape de un copac bine când schi

Un arbore bine este un gol creat în jurul bazei unui copac care este acoperit de cade de zăpadă adâncă. Când ramurile inferioare forțează zăpada departe de copac, în loc să-i permită să se împacheteze îndeaproape copacul, un spațiu gol sau de aer tinde să se formeze în jurul copacului. Acest lucru creează o slăbiciune că presiunea de sus, cum ar fi un schior care trece peste el, poate provoca prăbușirea, aducând schiorul într-o capcană de moarte.

Acest articol discută modul în care ați putea scăpa dacă acest lucru ar trebui să vă întâmpine vreodată, pe baza experienței unui supraviețuitor al unui accident de copac, Craig McNeil. Realizați totuși că aceasta este o situație foarte periculoasă de a fi și șansele de supraviețuire sunt subterane fără ajutor extern.

Pași

  1. Imaginea intitulată scapă un copac bine când schi pasul 1
1. Înțelegeți ce se va întâmpla. În general, un schior va fi vârful mai întâi în gaura creată de copac bine. Aceasta înseamnă că capul și brațele se vor îndrepta direct în gaură și schiurile dvs. vor fi ultimul lucru deasupra dvs. Liber zăpadă va începe să se prăbușească în jurul tău în timp ce tu tambriți, împachetați-vă împotriva copacului sau al altui zăpadă din gaură.
  • Cea mai mare amenințare este sufocarea de la pachetul de zăpadă în jurul tău. O altă amenințare poate fi de la lovirea copacului și de a obține comoție sau alte răniri.
  • Imaginea intitulată scapă de un copac bine când schi pasul 2
    2
    Nu panică. Mișcarea rapidă și lupta vor agrava situația dvs. Este important să vă opriți panicarea și să începeți să vă gândiți la fel de calm cât puteți despre cum să ieșiți.
  • Țineți minte că fiecare bit de geamuri, răsucire, lupte și gesturi furioase va fi compactă mai multă zăpadă din jurul tău. Salvați energia și lăsați-vă gândirea să preia.
  • Imagine intitulată Escape un copac bine când schi pasul 3
    3. Apucați orice parte a copacului pe care îl puteți îmbrățișa. Pe măsură ce cădeți, faceți foarte bine să vă arestați cât mai repede posibil. Faceți acest lucru prin prinderea și țineți-vă pe ramurile copacilor sau în orice alte părți ale copacului pentru a încerca să vă stabilizeze și să vă opriți să cădeți mai adânc. Tine strans.
  • Imaginea intitulată scapă de un copac bine când schi pasul 4
    4. Căutați buzunarele de aer pentru a vă împinge ușor capul. A respira. Fiți conștienți de faptul că fiecare mișcare, oricât de ușoară, va provoca mai multă zăpadă în ambalare.
  • Imagine intitulată Escape un copac bine la schi Pasul 5
    5. Ia o decizie. În acest moment, luați în considerare dacă aveți energia sau chiar oportunitatea de a încerca să vă părăsiți situația. Dacă nu, continuați să vă concentrați asupra creării găurilor de aer și așteptați salvarea. Utilizați o metodă de balansare pentru a scoate spațiu în zăpadă și pentru a câștiga mai mult aer - căldura corporală poate, de asemenea, ajuta la compacte zăpadă în jurul tău, care vă poate ajuta să vă ridicați.Dacă credeți că ați putea fi în stare să vă scoateți, luați în considerare următoarea metodă, bazată pe modul în care Craig McNeil sa scos dintr-un copac bine:
  • Întoarceți corpul la fel de încet cum puteți să încercați să vă întoarceți în poziție verticală.
  • Trageți-vă pe copac, încet. Acesta va fi un proces lung și dificil. În timp ce nu există nici o garanție de succes, continuați să credeți că puteți face acest lucru și să fiți conștienți de faptul că oamenii au scăpat din această situație.
  • Imaginea intitulată scapă un copac bine când schi pasul 6
    6. Fiți bine de gaură când ajungeți în partea de sus.
  • Imaginea intitulată Escape un copac bine când schi pasul 7
    7. Semnal pentru ajutor Dacă nu puteți să vă mutați o dată. Este posibil să fiți foarte obosiți, astfel încât să vă păstrați energia cât mai bine puteți și să utilizați acoperirea de zăpadă pentru a vă menține cald.
  • Imagine intitulată Escape un copac bine la schi Pasul 8
    8. Mereu schi Ei bine, clar de copaci atunci când schiați pulbere adâncă. Căderea într-un copac bine este complet prevenită, pur și simplu, rămânând departe de copaci în zăpadă adâncă.
  • sfaturi

    Păstrați-vă unul pe celălalt în orice moment.
  • Întotdeauna schi cu echipament de salvare atunci când vă aflați în afara pistei, a țării din spate etc.
  • Întotdeauna schi cu cel puțin o altă persoană, de preferință cunoștință de zonă și tehnicile de salvare de bază.
  • Se recomandă eliminarea curelelor de pol înainte de a schia pante de pulbere adânci, deoarece schiorii prinși au experimentat multă dificultate în îndepărtarea acestor curele.
  • Avertizări

    Ca și în cazul oricărui articol instructiv care încearcă să explice cum să se salveze, acesta este pur și simplu un ghid. Fiecare situație de salvare este diferită și sub rezerva propriilor condiții, elemente meteorologice, modalități de rănire și cădere, locație etc. Cel mai bun sfat trebuie să fie pregătit și să evitați să intrați într-o astfel de situație în primul rând prin faptul că a fost prudent și având toate cunoștințele despre zona și pericolele înțelese inainte de stabilindu-se.
  • Fiți conștienți de faptul că prevenirea este mai bună decât vindecarea: când 10 voluntari au fost puse într-o situație simulată de copac și au cerut auto-salvare, niciunul dintre ei nu ar putea face acest lucru.
  • Schiurile de zăpadă cu zăpadă și copaci adânci este periculoasă, perioadă. Știți ce faceți înainte de a merge în pericol.
  • Niciodată nu schi de la piste sau în spate numai. Este prea periculos să fii fără prieteni sau ghiduri.
  • De multe ori alte schiori nu vor observa că ați dispărut dacă nu erau aproape de tine. Acest lucru poate face greu pentru nimeni să știe unde ai căzut.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Gear de salvare dacă ajută la cineva
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar