Cum se creează paturi de flori copac

Când plantați o grădină în jurul copacului, vă protejați copacul urmând câteva linii directoare simple despre a evidenția zona pentru patul dvs., aplicarea solului solalizării și evitarea rădăcinilor copacului la plantare. Apoi selectați plantele care sunt compatibile cu regiunea dvs. geografică și cerințele specifice ale umbrelor din grădina dvs. În cele din urmă, învățați cum să vă plantați patul și să mențineți plantele cu udare și îngrijire regulată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea plantelor
  1. Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 5
1. Cresc plantele care sunt soare sau umbra compatibile cu zona de plantare. Mai întâi trebuie să știți cât de mult expunerea la soare Patul dvs. primește. Observați grădina dvs. pe parcursul unei zile și vă gândiți cum se vor schimba nivelul umbra și lumina soarelui în diferite sezoane. La cumpărarea plantelor, descrierile vor indica cât de mult vor avea nevoie de soare.
  • Soarele complet înseamnă că, în mijlocul zilei în sezonul de creștere, zona va primi șase sau mai multe ore de lumină directă a soarelui. Dacă acesta este cazul pentru patul dvs., veți avea o gamă largă de plante pe care le puteți alege.
  • Soarele parțial înseamnă că zona primește lumina directă a soarelui de la răsărit până la prânz. Motivul pentru că acest lucru nu este plin de soare este pentru că soarele dimineața nu este la fel de puternic ca soarele în mijlocul zilei.
  • Umbra parțială este atunci când locul tău primește lumina soarelui de la 3 p.M. până la sfârșitul zilei. Shade parțială se aplică și zonelor care au duplicat sau filtrat soare pentru o zi întreagă.
  • Umbra completă ar însemna că zona se află în partea de nord a unei clădiri sau că acoperirea copacului este foarte densă și că chiar și soarele duplicat nu apare. Deși opțiunile dvs. vor fi mai puține, puteți găsi în continuare plante adecvate și atractive pentru patul dvs.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 6
    2. Acordați atenție dimensiunii mature a plantei. Asigurați-vă că atunci când planta este o dimensiune completă, se va potrivi bine sub copac și în spațiul pe care îl aveți.Cumpărați plante mici și scăzute în creștere pentru patul dvs. Plantele care vor fi înalte pot începe să blocheze lumina soarelui pentru orice plante mai mici din pat sau să încalce pe ramurile inferioare ale copacului.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 7
    3. Alegeți flori pentru a planta sub copacul tău. Plantarea florilor sub copacul tău poate face un pat foarte atractiv. Luați în considerare plantarea într-un cluster de 3-5 tipuri diferite de flori sau arbuști pentru a crea un aspect mai texturat sau înfloritor. Luați în considerare zona în care vă plantați, de asemenea. Când cumpărați plante, asigurați-vă că sunt potrivite pentru regiunea dvs. De exemplu, dacă locuiți în deșert, există multe flori dificil de a crește cu succes în timpul verii din cauza căldurii.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 8
    4. Alegeți un arbust pentru a planta sub copacul tău. Aceste plante sunt ușor de întreținut și pot adăuga o mare varietate în pat. Veți dori să vă asigurați că indiferent de arbustul pe care îl cumpărați este scăzut în creștere. Încă o dată, luați în considerare lumina soarelui și regiunea în care locuiți când vă selectați plantele. Arbuștii sunt minunați pentru a crește sub copaci, deoarece pot prospera cu mai puțină lumină și / sau umiditate.
  • Metoda 2 din 3:
    Plantare și după-îngrijire
    1. Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 9
    1. Știți când să plantați. Ar trebui să plantați o altă floare decât o pantă după ultimul îngheț al primăverii. Pansele sunt inimii și pot rezista la frig. Alte flori vor muri dacă le plantați și vine un îngheț. Găsiți ultima dată la ultimul îngheț din anul precedent. Căutați online la PlantMap.com pentru ultimul îngheț din zona dvs. De asemenea, puteți utiliza Centrele Naționale pentru Informații de Mediu (NCEI) pentru a obține date despre ultima dată de îngheț în locația dvs.
    • Anumite plante vor prospera cel mai bine dacă sunt plantate în timpul unui anumit timp sau la anumite temperaturi, deci acordați atenție instrucțiunilor de îngrijire pentru uzina dvs. De exemplu, irisurile cresc cel mai bine dacă le plantați la sfârșitul verii sau la începutul toamnei în loc de primăvară.Puteți merge la grădină.org pentru a citi mai multe despre cum să aveți grijă de planta dvs. specifică.
    • Notă Când cumpărați plantele pe care anualele vor crește doar un sezon și planurile perene vor dura cel puțin două sezoane.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 10
    2. Setați un perimetru pentru patul dvs. Nu aveți nevoie să creați o frontieră - totuși, ar trebui să știți unde este perimetrul patului tău să știe unde să planteze. Ia o lopată și marchează diametrul patului. Amintiți-vă că ar trebui să începeți să plantați un picior din trunchiul copacului, deci 24 de centimetri poate fi un loc bun pentru a face un perimetru.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 12
    3. Construi un pat ridicat în jurul copacului tău. Nu săpăți solul din jurul copacului, deoarece puteți să vă sapați rădăcinile cu solul. În schimb, creați un pat de sol în jurul copacului. Puteți doar să aruncați solul în jurul copacului pentru a crea patul sau puteți utiliza cărămizi sau jurnale ca o margine pentru marginile exterioare ale solului.
  • Asigurați-vă că faceți patul de sol în jurul copacului suficient de adânc pentru ca plantele dvs. să se potrivească.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 13
    4. Luați planta cu atenție din recipientul său. Dacă este un pachet mic cu mai multe flori, împingeți în sus din partea de jos și ridicați planta din rădăcini. Dezactivați orice rădăcini care sunt blocate în partea de jos a recipientului. Dacă este o plantă în ghivece, puneți-vă mâna peste suprafața solului și rotiți planta în palma mâinii.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 14
    5. Slăbiți rădăcinile plantei. Luați partea exterioară a mingelor rădăcinii și dezactivați ușor câteva rădăcini la marginea mingelor rădăcinii. Nu doriți ca rădăcinile să rămână o masă densă, iar dezonunțarea acestora va permite rădăcinilor să se planteze mai ușor în noul sol.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 15
    6. Așezați planta în gaură și acoperiți-o cu sol. Puneți ușor planta în solul nou și luați-vă noul soluție solară și acoperiți rădăcinile de flori. Apoi apăsați pe solul din jurul bazei florii cu mâinile. Acum, planta ta este aproape a setat - repeta pașii de mai sus pentru a planta restul arbusi si flori inainte de apa.
  • Țineți planta de rădăcini, mai degrabă decât de tulpini în orice moment.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 16
    7. Lăsați-vă instalațiile să crească și să vă îmbrăcați în mod regulat patul de flori. Când plantați, nu plantați florile sau arbuști prea aproape împreună. Aflați cât de mari vor crește plantele și considerați cât de dens doriți ca zona să fie populată cu plante. Lăsați cel puțin 2-3 centimetri de spațiu între fiecare plantă. În plus, ar trebui să vă mențineți patul de flori prin răsturnarea regulată. Utilizați mâinile și scoateți orice plante nedorite care cresc în jurul florilor și plantelor dvs. de către rădăcină. Dacă buruienile sunt lăsate nesupravegheate, pot să vă sufle florile și să-și ia nutrienții.
  • Efectuați un program în calendarul dvs. atunci când ar trebui să vă răsturnați patul de flori pentru a vă ajuta să vă păstrați pe drumul cel bun.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 17
    8. Apă zona în care ți-ai plantat complet florile. Apă consecvent după ce ți-ai planificat plantele. Când rădăcinile plantelor trebuie să concureze cu rădăcinile unui copac, vor avea nevoie de mai multă apă. Setați un program de udare pentru plantele dvs. pentru a vă ajuta să urmăriți când le-ați udat și când veți avea nevoie să le apăsați din nou.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 18
    9. În fiecare an adăugați o altă centimetru de materie organică în grădina dvs. Puteți adăuga materie organică sau mai multă soluție solară la grădina dvs. potrivită pentru tipurile de flori, perene sau anuale. Trebuie să adăugați materie organică deoarece bacteriile și ciupercile în materie organică sunt alimentele pentru plantele dvs. Puteți face propria chestiune organică pentru grădina dvs. prin compostare. Folosind resturile de legume, tăieturi de grădină, frunze sau gunoi de grajd, puteți oferi nutrienți plantele dvs. trebuie să se dezvolte an după an.
  • Metoda 3 din 3:
    Protejarea copacului tău
    1. Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 1
    1. Lăsați aproximativ un centimetru între baza copacului și a oricărui mulci. Așezați mulci aproximativ 1 inch de la baza copacului și începeți să plantați aproximativ 12 centimetri de la trunchiul copacului. Plantați spre exterior de acolo. Asigurați-vă că în cazul în care trunchiul devine mai larg și rădăcinile sunt expuse că coaja rămâne neacoperită. Nu creați un pat de flori ridicate în jurul bazei de copac. Coaja de pe rădăcinile expuse ale unui copac are nevoie de oxigen, iar dacă rădăcinile sunt acoperite, vor putrezi în timp.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 2
    2. Îndepărtați ramurile scăzute ale copacului.Doriți să permiteți cât mai multă lumină, deoarece puteți ajunge la flori și plante sub copac. Deci, scoateți o pereche de foarfece de tăiere și tăiați ramurile mici, subțiri. Amintiți-vă, totuși, că ramurile de viață ar trebui să fie cel puțin ⅔ din înălțimea plantei, deci nu tăiați niciodată mai mult decât ⅓ din ramurile vii ale copacului tău.
  • Puteți obține foarfece de tăiere la un magazin de hardware.
  • Doar scoateți ramurile care sunt mai mici de 5 cm în diametru.
  • Îndepărtați ramurile în formă de V subțire. Evitați tăierea ramurilor sănătoase în formă de U.
  • Dacă vă tăiați o mică ramură, tăiați-o de aproximativ 1/4 inch dintr-un mugur. Dacă vă tăiați o ramură mai mare, apoi tăiați-o chiar în afara zonei gulerului ridicate în afara trunchiului.
  • Imagine intitulată Crearea paturilor de flori copac Pasul 4
    3. Știți ce fel de copac pe care îl plantați sub. În funcție de tipul de copac pe care îl plantați sub, ar trebui să fiți mai atenți cu privire la cât de multe plante pe care le plantați. Poate doriți să plantați sub un copac care este mai potrivit pentru grădinărit la baza sa. Dacă aveți un copac care este mai sensibil, luați în considerare începerea micului și alegeți câteva plante mici, mai degrabă decât o grădină densă la baza copacului. Dacă aveți un copac sensibil, creați un plan pentru grădina dvs. care va dura câțiva ani, astfel încât copacul dvs. poate aclimatiza treptat noul plantare.
  • Fiți precauți la plantare sub acești copaci, deoarece sunt sensibili în ceea ce privește rădăcinile lor perturbate:
  • Beeches
  • Negru stejar
  • Buckeyes
  • Cireșe și prune
  • Dogwoods
  • Hemlocks
  • Lacuri
  • Lindes
  • Magnolias
  • Pins
  • Stejari roșii
  • Stejari stacojii
  • Maps de zahăr
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar