Cum se afișează funko pops

Funcțiile Funko Pop sunt modalități mici, ieftine de a vă arăta dragostea și suportul pentru diferite francize și celebrități. În loc să vă păstrați mărfurile împrăștiate în jurul casei dvs., luați în considerare afișarea acestuia în moduri creative! Dacă doriți să vă păstrați Funko Pops în cutiile lor, încercați să le aranjați într-o bibliotecă pentru un afișaj distractiv și organizat. Pentru cei care preferă Funko-ul dvs. Pops pentru a ieși din cutie, ia în considerare plasarea lor pe un raft de afișare sau într-un caz special!

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o bibliotecă
  1. Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 01
1. Configurați biblioteca într-o locație proeminentă și bine văzută. Priviți în jurul casei dvs. pentru a vedea dacă există biblioteci pe care le puteți reprograma. Dacă nu există niciun mobilier suplimentar care se află în jur, ia în considerare achiziționarea sau construirea unei noi biblioteci pentru a afișa cifrele. Dacă doriți ca oaspeții și vizitatorii să vă admiră Funko Pops, luați în considerare configurarea bibliotecii din camera dvs. de zi.
  • La achiziționarea unei biblioteci, optați pentru un model cu rafturi reglabile. Acest lucru face mai ușor să-ți aranjezi funko-ul în timp ce sunt încă în cutie.
  • Dacă doriți ca colecția dvs. Funko să fie privată, luați în considerare păstrarea acestuia în dormitorul dvs.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 02
    2. Plasați-vă Funko-ul cel mai puțin favorit pe rafturile de sus. Sortați cifrele dvs., împărțind preferințele dvs. din restul colecției dvs. Luați Pops Ești cel mai puțin pasionat și le stocați pe rafturile superioare ale bibliotecii. Chiar dacă nu sunt favoritele dvs., vor fi vizibile de la un nivel superior!
  • Luați în considerare punerea funko-ului dvs. mai mic pe cele mai bune rafturi, de asemenea. Ei nu vor fi văzuți la fel de ușor, dar este mai practic să vă păstrați obiectele mai ușoare în partea de sus a bibliotecii cu figurile mai grele în partea de jos.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 03
    3. Aranjați-vă cifrele preferate pentru a fi la nivelul ochilor. Dați-vă cele mai prețuite Funko Pops cele mai bune imobile din bibliotecă. Așa cum este cazul cărților, cifrele ținute pe rafturile de mijloc sunt mai susceptibile de a fi văzute de o privire trecută. Dacă doriți să fiți organizați suplimentar, încercați să sortați aceste funko comasurate pe franciză sau un alt tip de categorizare.
  • De exemplu, dacă aveți o varietate de cifre apreciate din diferite filme, emisiuni TV și jocuri, încercați să le grupați prin culoarea costumelor lor.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 04
    4. Puneți cel mai voștru Funko Pops pe rafturile inferioare. Luați cifrele dvs. deosebit de mari și le-ați stabilit în siguranță pe rafturile de jos. La fel de cool ca Funko extra-mare apare, este important să păstrați structura bibliotecii în minte. Așa cum ați plasat cifrele mai ușoare ale funko pe rafturile superioare, asigurați-vă că plasați figurile mai grele din partea de jos.
  • În funcție de cât de mare sunt Funko Pops, s-ar putea să puteți potrivi doar un singur rând de ele pe raft de jos al bibliotecii. Țineți cont de acest lucru în timp ce vă organizați cifrele.
  • Metoda 2 din 3:
    Plasarea Funko Pops pe un raft de afișare
    1. Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 05
    1. Înființat Rafturi plutitoare Pentru a vă aranja Funko Pops creativ. Achiziționați sau faceți câteva rafturi plutitoare pentru a se atașa pe perete. Aranjați-le în rânduri de-a lungul peretelui pentru a imita un set tradițional de rafturi sau pentru a le pune asimetric. Dacă vă simțiți mai bine creativi, optați pentru rafturi plutitoare triunghiulare care se vor potrivi într-un colț de perete, în schimb.
    • Verificați pentru a vă asigura că rafturile sunt fixate în perete înainte de a începe să le utilizați pentru a afișa oricare dintre dvs. Funko Pops.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 06
    2. Utilizați un raft în creștere pentru a vă arăta popurile la diferite înălțimi. Asamblați un raft cu creșterile pe o suprafață plană (e.G., masă, dresser, birou) pentru a vă asigura cifrele într-un mod unic. Deoarece cele mai multe Pops Funko sunt la aceeași înălțime, evitați afișarea cifrelor fără casete într-o singură aglomerație. În schimb, plasați-vă funkos-ul preferat la diferite niveluri, astfel încât acestea pot fi văzute în același timp.
  • Dacă preferați ca toți să fie la aceeași înălțime, optați pentru rafturile de afișare stackable în schimb.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 07
    3. Achiziționați un raft tematic pentru a afișa Funko Pops dintr-o anumită franciză. Uită-te online pentru ediția specială Cazuri de afișare care merg cu anumite spectacole, filme și jocuri. Dacă aveți multe cifre dintr-o anumită franciză, ar fi meritat să cumpărați un caz special pentru ei!
  • De exemplu, există un caz de ediție specială pentru Funko Pops de la seria de lucruri străine.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 08
    4. Repuneți cupcake și suporturi poloneze de unghii pentru cifrele dvs. Achiziționați sau reutilizați clapetele de cupcake și de unghii pentru a vă ține Funko Pops. Plasați aceste rafturi pe o suprafață plană pentru a le afișa, cum ar fi masa de bucătărie sau birou. Când vă aranjați cifrele, asigurați-vă că ați pus cele mai grele pe nivelurile de jos.
  • Dacă o figură este deosebit de mare, puneți-o pe unul dintre cele de jos, astfel încât nu provoacă o avalanșă popko pop.
  • Metoda 3 din 3:
    Stocarea într-un caz de afișare
    1. Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 09
    1. Păstrați-vă Funko Popul tău într-un caz singular. Dați-vă cifrele preferate un caz de afișare a lor. Umpleți un întreg caz prin păstrarea Funko în cutie sau arătați-o dezactivată! Dacă sunteți în căutarea de a adăuga o stropire de decor în jurul casei dvs., aceste cazuri se pot potrivi în spații mici. Pentru Funkos deosebit de iubit, optați să plasați carcasa de afișare mini în fața altor figuri pe care le arătați.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 10
    2. Plasați-vă Funko preferat POPS într-un caz acrilic. Asamblați o grămadă de cifre din aceeași franciză sau optează deloc pentru nici o organizație. Utilizați ascendenții într-un caz acrilic pentru a afișa POP-urile ca parte dintr-o fotografie de clasă. Pentru acest tip de afișaj, asigurați-vă că toate cifrele dvs. sunt la aceeași înălțime.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine cu mai mici Funko Pops.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 11
    3. Configurați un caz de sticlă dacă doriți să vă păstrați cifrele undeva. Fă-ți Funko Proms punctul focal al camerei, plasându-le într-o cutie de sticlă înaltă. Similar în mărime la o bibliotecă, această metodă de afișare vă permite să arătați cifrele ca un magazin de vânzare cu amănuntul. Deoarece cazurile de sticlă mai mari pot costa peste 1.000 de dolari, ia în considerare utilizarea acestui tip de element pentru a afișa Funko-ul dvs. mai scump.
  • De exemplu, dacă aveți rare Ned Stark Funko Pop în valoare de 1.000 de dolari, acest lucru ar putea fi o modalitate excelentă de ao afișa.
  • Deoarece un caz de afișare a sticlei este folosit pentru a vă arăta elementele cele mai prețioase, luați în considerare păstrarea acestuia în dormitorul dvs.
  • Imagine intitulată Display Funko Pops Pasul 12
    4. Încercați să utilizați un suport bat de baseball pentru a afișa Funko Pops. Începeți prin achiziționarea unui caz de afișare a BAT de la un magazin de meserie sau de hobbyist. Utilizați spațiul larg și scurt pentru a afișa Funko Pops în linii lungi. Dacă sunteți în căutarea de a rămâne extra organizată, dedicați fiecare caz de afișare unei anumite francize.
  • Pentru a face ca cazul dvs. de afișare să arate extra răceală, încercați să închideți o linie de lumini LED pe interiorul acesteia!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar