Cum să cad în cadouri

Podelele celor mai moderne structuri sunt construite prin aranjarea unor bucăți individuale de cherestea dimensională într-un model consecvent, repetând. Acest proces, cunoscut în mod obișnuit ca "Stick încadrare," duce la o structură ușoară și economică, dar construită în cele din urmă. Odată ce ați confirmat aspectul de bază al noii dvs. structuri și ați tăiat cherestea la dimensiunile corecte, finalizarea podelei este la fel de simplă ca construind un cadru de formă și dimensiune dreaptă și consolidând-o cu grinzi în ambele direcții.

Pași

Partea 1 din 2:
Planificarea proiectului dvs
  1. Imagine intitulată cadru O etaj 1
1. Cercetați codurile de construcție pentru zona dvs. Majoritatea statelor sau teritoriilor au coduri de construcție sau cerințe de bază pe care le trebuie să le îndeplinească noi case și alte structuri în timpul construcției. Este important să vă familiarizați cu codurile unice de construcție pentru zona dvs. înainte de a începe, deoarece acestea pot dicta totul de la materialele dvs. de bază la tipul de măsurători pe care le utilizați.
  • Puteți găsi o copie a codurilor dvs. de construcție locale, rulând o căutare rapidă pentru "Coduri de clădiri rezidențiale" plus numele orașului, de stat sau municipalități.
  • În unele zone, este posibil să aveți nevoie de un permis de a instala un etaj pentru a fi considerat în considerare pentru cod.
  • Dacă podeaua dvs. nu este de până la cod, este posibil să fiți amendați sau chiar forțați să trageți întreaga structură și să începeți peste.
  • Imagine intitulată cadrul unui etaj 2
    2. Elaborați un plan de bază de bază de pardoseală. Înainte de a începe tăierea sau măsurarea, apucați un creion și hârtie și schițați o schiță a podelei. Schița dvs. ar trebui să descrie forma și aspectul de bază al podelei, complet cu orice caracteristici suplimentare, cum ar fi alcove, colțuri și scări.
  • Extrem de lungă durată, scările sau pereții interiori necesită de obicei suport suplimentar, care vă poate complica planul de încadrare. În acest caz, proiectul dvs. de încadrare a podelei va fi cel mai bine manipulat de un contractor licențiat.
  • Imagine intitulată cadru O etaj 3
    3. Etichetați dimensiunile planului de încadrare a podelei. Completați conturul dvs. cu anumite măsurători pentru fiecare zonă în care veți instala o bucată de cherestea separată. Dacă podeaua dvs. va fi de 12 picioare (3.7 m) x 18 picioare (5.5 m), de exemplu, rețineți că veți avea nevoie de un total de 4 12 ft (3.7 m) panouri și 4 18 ft (5.5 m) plăci pentru cadrul exterior, precum și mai multe 18 ft (5.5 m) plăci tăiate la dimensiune pentru a servi ca grinzile principale de podea.
  • Pardoselile încadrate, compuse în mod obișnuit din 3 componente principale - placa de pervaz, care se află pe partea superioară a fundației de beton, grinzile de jantă, ce cutie din marginile plăcii pervazului și grinzile de podea, care rulează paralel cu celălalt Oferiți suport intern.
  • Numărul exact de grinzi de podea va avea nevoie va depinde de dimensiunea podelei. Ca regulă generală, grinzile de podea trebuie să fie distanțate de 16 inci (41 cm), în afară de stabilitatea maximă.
  • Desenați și etichetați planul de încadrare pentru a scala și a verifica dublu fiecare dintre măsurătorile dvs. pentru a vă asigura că acestea se potrivesc cu cerințele de dimensiune și asistență ale structurii.
  • Imagine intitulată cadrul unui etaj 4
    4. Adăugați fiecare parte a planului de încadrare pentru a calcula materialele. Odată ce ați elaborat planul dvs. de încadrare, examinați cu atenție pentru a determina exact cât de mult va avea nevoie de cherestea. Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este de a adăuga împreună lungimea fiecărei secțiuni individuale în picioare. De exemplu, 4 12 ft (3.7 m) panouri + 4 18 ft (5.5 m) panouri + 9 18 ft (5.5 m) Grinzi = 282 de picioare (86 m) de cherestea.
  • Amintiți-vă, calculele dvs. ar trebui să reflecte lungimea combinată a cadrului exterior (înmulțită cu 2 pentru a ține cont atât de placa de pervaz, cât și pentru grinzi de jgheaburi), precum și fiecare dintre grinzi.
  • Este o idee bună să comandați cu 15% mai multe cherestea decât credeți că veți avea nevoie, așa că veți avea suficient în caz de deșeuri.
  • Imagine intitulată cadru A Pasul 5
    5. Tăiați plăcile la dimensiune. După ce ați comandat cherestea de care aveți nevoie, utilizați o ferăstrău circular Pentru a tăia fiecare bucată la dimensiunile pe care le-ați enumerat în planul dvs. de încadrare. Pentru a încadra un podea care este de 12 picioare (3.7 m) x 18 picioare (5.5 m), ai nevoie de 4 12 ft (3.7 m) plăci plăci de pervaz, 4 18 ft (5.5 m) panouri joistrii și 9 18 ft (5.5 m) Grinzi principale de podea.
  • La majoritatea centrelor de îmbunătățire la domiciliu, puteți avea și cherestea de tăiere la specificațiile dorite atunci când comandați-o.
  • Etichetați fiecare bucată de cherestea cu un creion după ce ați tăiat-o (de exemplu, "placă de perle" sau "Joist principal"). Acest lucru va facilita urmărirea locului în care merge mai târziu.
  • Partea 2 din 2:
    Asamblarea cadrului
    1. Imagine intitulată cadru O etaj 6
    1. Puneți placa de pervaz. Placa de pervaz (de asemenea cunoscută sub numele de "pervazul" sau "mormanul de noroi") este compusă din lungimi de cherestea dimensională așezată direct pe peretele fundației și este prima parte a cadrului pe care îl veți pune jos. Poziționați unul dintre seturile de potrivire ale plăcilor pe care le tăiați pentru perimetrul podelei orizontal (plat) deasupra fundației, asigurându-vă că marginea exterioară este la același nivel cu exteriorul betonului.
    • Codurile de construcție rezidențiale specifică de obicei cherestea ușor mai mare pentru placa de pervaz - în mod obișnuit fie 2 în (5.1 cm) x 6 în (15 cm) sau 2 în (5.1 cm) x 2 în (5.1 cm) plăci.
    • Deoarece placa de pervaz va fi în contact direct cu fundația de beton, este recomandat să mergeți cu lemn tratat cu presiune.
  • Imagine intitulată cadrul unui etaj 7
    2. Fixați placa de pervaz la fundația de beton cu șuruburi de ancorare. Utilizați un burghiu ciocan pentru a deschide găuri în fundație suficient de mare pentru a găzdui ancorele. Introduceți ancorele în găuri, apoi coborâți plăcile pentru placa de pervazare în sus. Alunecați o mașină de spălat și piuliță pe fiecare ancoră și utilizați o cheie reglabilă pentru a le strânge până când sunt sigure.
  • Spațiu șuruburile de ancorare aproximativ 4 picioare (1.2 m) în afară de-a lungul fundației pentru a se asigura că plăcile plăcilor de prag sunt stabile.
  • Asigurați-vă că există o ancoră cel puțin 5 lățimi de ancorare de la orice margine neacceptată și lăsați întotdeauna un minim de 10 lățimi de ancorare între oricare două ancore.
  • Imagine intitulată cadrul unui etaj 8
    3. Setați și fixați grinzile de jantă. Stați fiecare dintre panourile perimetrului rămase în poziție verticală pe partea superioară a plăcii de pervaz, astfel încât acestea să fie spălate cu marginea exterioară. Apoi, conduceți unghiile în jos prin partea inferioară a plăcilor în placa de pervazuri la un unghi de 30 de grade pentru a le asigura. Joistul de jantă stă pe verticală pe partea superioară a plăcii de pervaze de-a lungul exterioară a cadrului pentru a crea o buză pentru grinzile principale.
  • Veți folosi aceleași cherestea de dimensiuni pentru a asambla grinzile de jantă, așa cum veți găsi pentru grinzile principale. Pentru cele mai multe locuri de muncă, 2 în (5.1 cm) x 10 în (25 cm) sunt o dimensiune ideală.
  • Dacă vă place, puteți utiliza, de asemenea, bretele metalice Asigurați-vă că conexiunea dintre placa de pervaz și gunoiul de bandă este extra sigură. Înșurubați brațele în lemn la un capăt și fundația la celălalt pentru a fixa cele 2 materiale împreună.
  • Imagine intitulată cadrul unui etaj 9
    4. Marcați poziția fiecărui gunoi de-a lungul plăcii de pervaz. Grinzile de podea trebuie să fie distanțate cu cel mult 16 inci (41 cm), în afară de centrul-la-centru pentru a oferi o stabilitate adecvată. Utilizați o măsură de bandă pentru a măsura 16 inci (41 cm) în marginea jgheabului de jantă și trageți o mică notă. Faceți o altă crestătură la fiecare 16 inci (41 cm) pentru a confirma distanța dintre fiecare vitrină.
  • Lungimea grinzilor dvs. va varia în funcție de dimensiunea camerei și de materialele exacte pe care le utilizați.
  • Asigurați-vă că consultați codurile dvs. de construcție locale înainte de a marca poziția grinzilor. Acestea pot specifica diferite distanțe pentru a se potrivi diferitelor materiale de construcție.
  • Imagine intitulată cadru O etaj 10
    5. Setați grinzile de podea. Setați fiecare dintre panourile pe care le tăiați pentru grinzile principale ale podelei de-a lungul buzei plăcii de pervaz, asigurându-vă că sunt aliniate în mod corespunzător cu marcajele pe care le-ați făcut. Când sunt măsurate, tăiate și plasate corect, grinzile principale ale podelei ar trebui să se potrivească la spălare împotriva grinzilor de jantă. Fixați-le atât la placa de pervaz, cât și la jgheabul de jantă prin conducerea unghiilor prin marginea exterioară a cadrului.
  • Utilizați 2-3 unghii pentru fiecare joist și conduceți-le într-un unghi ușor descendent pentru a vă asigura că plăcile nu sunt în buget.
  • Hangs-urile Joist vă poate ajuta să lucrați mai repede și mai eficient dacă instalați o dată mai multe grinzi. Pur și simplu se potrivesc cu un cuier peste fiecare dintre marcajele de spațiere pe care le-ați tras, le cui la jgheabul de jantă și glisați capătul ghiofului în slot.
  • Imagine intitulată cadrul unui etaj 11
    6. Adăugați punte între grinzi dacă sunt mai lungi de 9 picioare (2.7 m). Blocarea implică plasarea unor secțiuni scurte de material perpendicular între grinzi pentru a le stabiliza. Pentru a instala o punte de metal standard, susține capetele ascuțite ale barelor împotriva grinzilor, apoi unghiile în jos capetele deschise.
  • Instalați blocarea la fiecare capăt al grinzilor la o distanță de ⅓ din intervalul total al acestora. Dacă etajele dvs. sunt de 15 picioare (4.6 m) lung, de exemplu, ați poziționa o braț de 5 picioare (1.5 m) din fiecare capăt.
  • Alternativ, puteți moda propriile dvs. suporturi de blocare prin tăierea a 4-a (10 cm) x 4 în panouri (10 cm) în secțiuni de 16 în (41 cm) pentru a se potrivi între grinzi. Line blocurile în sus într-un rând perpendicular cu grinzile, apoi le cui în loc prin fața următoarei joist.
  • Blocarea se reduce la flexia cherestelui, reducând stresul pus pe ea și extinderea duratei sale de viață.
  • Imagine intitulată cadrul unui etaj 12
    7. Instalați subfloor. Așezați /4 în 1.9 cm) Panouri de placaj de limbă și groove peste grinzi, apoi folosiți lipici de lemn sau unghii adezive și panouri galvanizate pentru a fixa fiecare panou în jurul marginilor sale. Lucrați în secțiuni mici până când întregul etaj este acoperit. Când ați terminat, podeaua dvs. va fi încadrată și pregătită pentru următoarea fază de construcție.
  • Aplicați adezivul o singură secțiune la un moment dat. Nu vrei să se usuce înainte de a avea șansa de a sta subfloor.
  • Folosirea ambelor unghii și lipici (în loc de unul sau altul) va ajuta la asigurarea unei suprafețe perfecte, stabile și prevenirea scânteiei în picioare.
  • sfaturi

    O etaj bine construită este una dintre cele mai importante părți ale oricărui proiect de construcție. Fără o bază solidă, restul structurii va fi expusă la diferite riscuri, cum ar fi deformarea, schimbarea, slăbiciunea structurală sau a schițelor.
  • Încadrarea unui etaj este relativ simplă, dar necesită o precizie meticuloasă și o măiestrie. Dacă nu sunteți încrezători în capacitatea dvs. de a vă construi un cadru, angajați un antreprenor de podea licențiat pentru a veni și a face dreptul la locul de muncă.
  • Avertizări

    Întotdeauna trageți o pereche de mănuși de lucru groase și purtați ochelari de protecție de protecție atunci când utilizați un ferăstrău circular.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cherestea dimensională
    • Ruletă
    • Fierăstrău circular
    • Hammer Drill
    • Ciocan
    • Încadrarea unghiilor
    • Podele galvanizate
    • Șuruburi de ancorare
    • Nuci
    • Șaibe
    • /4 în 1.9 cm) Panouri de placaj de placaj și groove
    • Stilou sau creion
    • Hârtie
    • Mânuși de muncă
    • Ochelari de protectie
    • Joist Hanggers (opțional)
    • Materiale metalice sau de fixare din lemn (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar