Cum de a bufni

Dacă ați zgâriat sau ați scufundat podele, le-ar putea reîmprospăta stralucirea. Puteți îmbunătăți aspectul podelei dvs. prin faptul că le-ați bătut cu mâna, dar este mai bine să cumpărați sau să închiriați un tampon de podea, care utilizează viteze lente și presiune ridicată pentru a elimina și a înlocui stratul superior de finisare pe pardoseală. Puteți biciui orice tip de podea, fie că este vorba de lemn, vinil, beton sau țiglă. Înainte de a vă bucura podeaua, asigurați-vă că asigurați zona și curățați podeaua pentru a elimina orice murdărie. Apoi, utilizați o cârpă de microfibră sau o mașină de bomboane de pulverizare pentru a restabili strălucirea podelei.

Pași

Partea 1 din 4:
Asigurarea zonei
  1. Imagine intitulată Etajul buff Pasul 1
1. Îndepărtați obiectele mobile de pe podea care sunt lustruite. Plasați aceste elemente într-o cameră separată sau hol. Mutarea acestor elemente vă permite să suflați zona sub și în jurul lor. În caz contrar, va fi foarte dificil pentru a obține o strălucire uniformă.
  • Rețineți că un tampon este o mașină voluminoasă care poate deteriora cu ușurință obiectele pe care le-a umflat și va fi mai greu să bațiți zona din jurul elementelor din cameră dacă nu le eliminați.
  • Imagine intitulată Pardoseli Buff Pasul 2
    2. Blocați zona pentru a împiedica alunecarea oamenilor pe podeaua umedă. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă protejeze podeaua proaspătă de a se murdări în timp ce lucrați încă. Spuneți altor persoane care trăiesc în casa dvs. sau cei care se află în locul dvs. de afaceri pe care podeaua va fi umedă pentru următoarele câteva ore.
  • Dacă ați mutat articole mari din cameră, puteți utiliza întotdeauna acestea ca o blocadă pentru a vă ajuta să vă mențineți oamenii. Pur și simplu poziționați-le de-a lungul intrării în cameră.
  • Dacă curățați un etaj comercial, puneți "prudență" sau "podea umed" semne pentru siguranța suplimentară.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 3
    3. Plasați animalele de companie într-o locație sigură dacă vă bucurați de podeaua unei case. Animalele de companie pot ajunge în calea tamponului și pot să vă murdărească podeaua. Nu vrei să bufnești în mod accidental blană de companie în podea, așa cum nu vei putea să-l elimini odată ce este lustruit în finisaj. Puneți animalele de companie într-o cameră separată și închideți ușa.
  • Alternativ, puteți plasa animalele de companie în canisa lor dacă deja utilizează unul.
  • Animalele dvs. de companie vor fi frică de tampon, astfel încât să le împiedice din cale o va salva multă stres!
  • Partea 2 din 4:
    Curățarea podelei
    1. Imagine intitulată Pardoseli Buff Pasul 4
    1. Utilizați o mătură sau un mop de praf pentru a elimina orice resturi. Începeți în colțul camerei și încetinește încet întreaga cameră. Asigurați-vă că obțineți podeaua cât mai curată posibil. În caz contrar, riscați murdăria în final.
    • De-a lungul timpului, lustruirea unei podele murdare poate modifica definitiv culoarea finisajului de podea, transformându-l o culoare galbenă dingy.
    • De asemenea, puteți folosi un vid pentru a suge murdăria pe care ați măturat-o. Utilizați un atașament în vid destinat tipului de pardoseală.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 5
    2. Spălați podeaua cu un mop umed pentru a vă asigura că este complet curat. Pentru cele mai bune rezultate, dați mopul într-o găleată de apă caldă cu săpun. Apoi, începeți în colțul camerei și lucrați încet spre intrare spre intrare. Pe măsură ce mopați, faceți scurte, chiar și lovituri pentru a curăța podeaua.
  • Clătiți mopul când începe să arate murdar.
  • Utilizați un dispozitiv de curățare a podelei care este formulat pentru tipul de pardoseală din casa dvs.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 6
    3. Lăsați podeaua să se usuce timp de 2 ore sau să utilizeze un ventilator pentru ao usca mai repede. Atingeți podeaua pentru a vă asigura că este uscat înainte de a trece la bomboane. Nu încercați să vă bucurați de o podea umedă, deoarece veți aplica o soluție de bomboane, care este, de asemenea, un lichid. Dacă podeaua este deja umedă, va fi prea mult lichid, ceea ce vă va face să vă schimbați mai des plăcuța de bomboane.
  • Pornirea unui ventilator vă va ajuta să uscați mai repede podeaua. Un ventilator de plafon sau un ventilator de cutie va funcționa cel mai bine.
  • Partea 3 din 4:
    Spălați podeaua dvs. cu mâna
    1. Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 7
    1. Începeți în colțul îndepărtat al camerei. Apoi, lucrați înapoi spre intrarea în cameră. Nu treceți înapoi peste zonele pe care le-ați cumpărat deja, deoarece au nevoie de timp să se usuce.
  • Imagine intitulată Pardoseli ale Buff Pasul 8
    2. Lucrați în 3 ft (0.91 m) cu 3 ft (0.91 m) secțiuni până când terminați bomboanele. Concentrarea pe secțiuni mici vă va ajuta să obțineți rezultate mai bune. În plus, te va împiedica să fii copleșit în timpul procesului.
  • Dacă nu vă plac rezultatele primelor dvs. câteva secțiuni, puteți decide să întrerupeți mâna de lustruire a podelei și să treceți la o mașină. Unele etaje nu vor arăta multă îmbunătățire de la tamponarea mâinilor.
  • În funcție de dimensiunea camerei dvs., poate dura ceva timp pentru a termina bomboanele. Este o idee bună să luați pauze regulate, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 9
    3. Spray o soluție de bomboane pe podea pentru strălucire suplimentară. Când vă bucurați de mână, pulverizați soluția pe zona în care lucrați astfel încât soluția nu va fi uscată până când veți trece peste cameră. Cel mai bine este să utilizați o sticlă cu o duză de pulverizare pentru a distribui uniform soluția.
  • Dacă soluția dvs. nu are o duză de pulverizare, utilizați o cârpă curată pentru ao șterge pe podea.
  • Asigurați-vă că alegeți o soluție de bomboane care este formulată pentru tipul de material de pardoseală.
  • Dacă preferați o opțiune naturală, creați o soluție de oțet alb adăugând 1 cană (240 ml) de oțet alb la 1 galon (3.8 l) de apă. Puneți soluția într-o sticlă de pulverizare, apoi spritz-o pe podea.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 10
    4. Utilizați o cârpă microfibră pentru a umple podeaua folosind mișcări strânse, circulare. Mutați cârpa lent de la o parte la alta pe măsură ce lucrați fiecare secțiune. Când completați fiecare trecere, începeți următoarea cu unele suprapuneri cu trecerea anterioară. Pe măsură ce vă bucurați, aplicați cât mai multă presiune pe cârpă cum puteți.
  • Pânză de microfibră nu ar trebui să vă deterioreze podeaua, indiferent de materialul.
  • Rețineți că bombarea unui podea necesită în mod obișnuit o mulțime de presiune, astfel încât să nu vedeți prea multă diferență dacă nu apăsați foarte mult.
  • Partea 4 din 4:
    Folosind un tampon de pulverizare
    1. Imagine intitulată Pardoseli Buff Pasul 11
    1. Pulverizați soluția de bomboane pe podea, dacă o utilizați. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați un pulverizator profesionist sau un produs care vine cu o duză de pulverizare. Începeți în colțul îndepărtat al camerei și lucrați spre cealaltă parte. Scopul pulverizatorului 2-4 Ft (61-122 cm) în fața tamponului într-o zonă care este de aproximativ 6-8 în (15-20 cm).
    • Utilizați o soluție de bomboane formulată pentru tipul de material de podea pe care îl aveți, cum ar fi lemnul, țiglă sau vinilul.
    • Dacă nu aveți un pulverizator, puteți utiliza un mop pentru a aplica soluția. Cu toate acestea, nu va fi la fel de eficient la distribuirea acestuia. Puteți cumpăra sau închiria un pulverizator din majoritatea magazinelor de îmbunătățire la domiciliu. În plus, unele soluții de bomboane vin într-o sticlă de pulverizare.
  • Imagine intitulată Pardoseli ale Buff Pasul 12
    2. Atașați un tampon de bomboane roșii dacă vă spulbați podeaua. Acest tampon este destinat utilizării pe o podea umedă, deci va absorbi o parte din soluția de bomboane. Urmați instrucțiunile pentru tampon pentru a le atașa corect.
  • Asigurați-vă că ați citit toate instrucțiunile care vin cu tamponul dvs.
  • Cel mai bine este să aveți o tampon suplimentar la îndemână dacă veți fi o suprafață de suprafață mare. Deși veți putea să utilizați ambele părți ale tamponului, se poate bloca în sus sau murdar pe măsură ce lucrați.
  • Dacă vă spulbați podeaua, veți avea nevoie atât de un pad roșu, cât și un tampon gri sau bej, pentru cele mai bune rezultate. Etajul dvs. va arăta mai bine dacă faceți o tamponare uscată după spray-ul dvs.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 13
    3. Lucrați în 3 ft (0.91 m) cu 3 ft (0.91 m) secțiuni. Începeți în colțul îndepărtat al camerei și lucrați înapoi spre intrare. Pe măsură ce bătuți podeaua, separă-o mental în secțiuni mici pentru a facilita blocarea întregii suprafețe a podelei.
  • Suprapuneți trecerile dvs. pentru a vă asigura că fiecare picăturile de podea devine lustruit.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 14
    4. Rotiți mașina dvs. înainte și înapoi pe măsură ce vă deplasați în fiecare secțiune. Deși tamponul face cea mai mare parte a lucrării pentru dvs., rotirea vă va ajuta să obțineți un rezultat mai bun. Nu numai că asigură că tamponul acoperă toată suprafața, dar vă va ajuta, de asemenea, să lucrați cu adevărat în cazul în care există zgârieturi sau scuffs.
  • Mișcarea dvs. ar trebui să leagă înainte și înapoi ca un pendul.
  • Imagine intitulată Pardoseli Buff Pasul 15
    5. Mișcați înapoi în timp ce lucrați, astfel încât să nu faceți pasul pe secțiunile softate. Acest lucru vă ajută să evitați pasul pe părțile podelei pe care le-ați bătut deja. Nu doriți să mergeți pe zonele suffate, deoarece vor fi foarte alunecoase. De asemenea, nu doriți să încurcați finisajul.
  • Mergeți încet, astfel încât să nu călătoriți accidental peste picioarele voastre.
  • Imagine intitulată Etajul buff Pasul 16
    6. Țineți tamponul peste zgârieturi și scuffs pentru câteva secunde suplimentare. Pe măsură ce lucrați, căutați zgârieturi și băieți vizibile. Este bine să dați aceste zone o atenție deosebită ținând cont de tampon peste ele pentru câteva secunde suplimentare. În plus, puteți face mai multe treceri peste ele.
  • Dacă observați încă o zgârietură sau o scufundări după terminarea, puteți încerca să-l frecă cu o cârpă moale înmuiată în soluție de bomboane.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 17
    7. Flip sau schimba tamponul de bomboane dacă se înfundă sau murdăresc. Opriți și verificați plăcuța de bomboane la fiecare câteva minute pentru a vedea dacă pare murdare sau înfundată. În plus, veți ști că tamponul trebuie schimbat dacă podeaua nu ajunge la fel de strălucitoare, așa cum a fost anterior.
  • Cele mai multe plăcuțe de bomboane pot fi răsturnate o dată în timpul curățării. Dacă tamponul dvs. arată înmuiat, treceți doar la unul nou.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 18
    8. Urmați spray-ul de bomboane cu o trecere de bomboane uscate, pentru cele mai bune rezultate. Opriți tamponul de bomboană roșie pentru o gri sau bej. Apoi, începeți să vă bucurați de podea în colțul îndepărtat. Lucrați încet spre cealaltă parte a camerei.
  • PAD-ul dvs. de bomboane nu va trebui să se schimbe pe această trecere. Cu toate acestea, continuați să verificați în mod regulat pentru a vă asigura că nu este înfundat sau murdar.
  • Cel mai bine este să așteptați până când podeaua dvs. este uscată înainte de a începe bomboanele uscate.
  • Poate doriți să aplicați un finisaj la podea pentru a reduce alunecarea și a crește stralucirea.
  • Imagine intitulată Pardoseala Buff Pasul 19
    9. Utilizați un mop de praf curat pentru a elimina orice praf creat de procesul de bomboane. Odată ce podeaua este uscată, reveniți la colțul camerei și începeți să faceți scurte, chiar trece cu mopul de praf. Continuați să lucrați pe întreaga suprafață a podelei până când ajungeți la cealaltă parte a camerei. Acest lucru vă ajută să obțineți podeaua cât mai curată și mai strălucitoare posibil.
  • Folosirea unui tampon de podea se poate amesteca praful în aer, care va cădea apoi înapoi pe podeaua dvs. proaspătă. Un mop curat de praf poate elimina aceste resturi.
  • sfaturi

    Curățați mașina de bomboană, măturile, mopul și tampoanele tampon înainte de a le pune departe.
  • Praful tinde să se arunce în jurul valorii când un podea este lustruit, deci este util să purtați ochelari de protecție sau ochelari de protecție.
  • Dacă observați produsul de construire a produsului în sus pe tampoane, utilizați mai puțin produs.
  • Avertizări

    Nu lăsați niciodată un tampon umed pe mașina de bomboană după curățarea acestuia deoarece umiditatea poate deteriora mașina.
  • Mașinile de bomboane sunt grele, astfel încât greutatea să ajute la eficacitatea lustruitului. Asigurați-vă că sunteți în stare să împingeți mașina greu fără a se îndrepta, așa cum vă puteți răni.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Asigurarea zonei

    • "ATENȚIE" sau "Podea umed" (opțional)
    • Locul de siguranță pentru animale de companie (opțional)

    Curățarea podelei

    • Motoare de praf
    • Mopul umed
    • Curățător de podea
    • Ventilator (opțional)

    Spălați podeaua dvs. cu mâna

    • Soluție de bomboane sau o soluție de oțet
    • Sticlă de pulverizare (opțional)
    • Cârpă de microfibră

    Folosind un tampon

    • Ochelari de protecție sau ochelari de protecție (opțional)
    • Soluție de bomboane (pentru bomboane de pulverizare)
    • Mașină de bomboane de podea
    • Buffing Pad
    • Motoare de praf
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar