Cum să curățați țigla de compoziție de vinil

Când țigla dvs. compozită de vinil este instalată recent, mătură și îndepărtează orice lipire adezivă cu spiritele minerale.Adăugați 2 straturi de poloneză de podea și podeaua dvs. de vinil compozite va fi gata de utilizare.Ulterior, țigla compozită de vinil trebuie curățată zilnic.Începeți cu măturarea sau aspirarea podelei, apoi o ștergeți cu o soluție de detergent.Pentru curățarea mai profundă în zonele în care podeaua este trodată mai des, utilizați o mașină rotativă pentru a fi curățată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Realizarea întreținerii de rutină
  1. Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 1
1. Mătură sau în vidul podelei zilnic.Măturați țigla compozită de vinil cu o mătură sau un vid zilnic.Acest lucru va împiedica construirea gripei și murdăriei.Setați vidul la cea mai mică setare de înălțime atunci când o utilizați pe plăci compozite de vinil.
  • Imagine intitulată Curățenie de compoziție de vinil Pasul 2
    2. Spala podeaua.Umpleți o găleată de mop cu o soluție diluată de detergent neutru, apoi utilizați-o pentru a mOP întreaga suprafață a podelei de tigla compozitului de vinil.Îndepărtați-vă mopul înapoi în soluția de detergent și lăsați-l în mod regulat pentru cea mai eficientă experiență de ștergere.
  • Permiteți podeaua să se usuce la aer, apoi să-l ștergeți din nou cu apă.
  • MOP podeaua ori de câte ori este necesar.Deversările ar trebui curățate imediat.
  • Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 3
    3. Ștergeți toate scurgerile când se întâmplă.Cu cât este mai mult o scurgere sau mizerie pe placa compozită de vinil, cu atât va fi mai greu să curățați mai târziu.Prin urmare, utilizați un mop și o soluție diluată de detergent neutru pentru a curăța podeaua cât mai curând posibil.
  • Se amestecă 1 cană (240 ml) de oțet cu 1 galon (3.8 l) de apă caldă pentru a face o soluție de curățare neutră.
  • Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 4
    4. Nu utilizați strippers agresiv.Pardoserii de pardoseală - incluzând strippers mop-on / mop-off, strippers fără frecare și strippers fără clătire ar putea avea un impact negativ asupra legăturii adezive ale tigilor compozitelor de vinil.Evitați utilizarea acestor tipuri de stripperuri timp de cel puțin 2 ani după instalarea plăcii.
  • Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 5
    5. Alertă trecători că podeaua este umedă.Pentru a împiedica pe cineva să meargă prin zona de țiglă compozită de vinil, curățați, puneți un semn "Wet Podea" înainte de a începe.Lăsați înscrierea până când podeaua este uscată.Nu permiteți oamenilor să meargă peste podeaua compozită de vinil umed.
  • Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 6
    6. Plasați covoarele de suprafață sau covorașe pe podea.Folosind covoarele de suprafață sau covorașul împreună cu plăci compozite de vinil vor minimiza uzura și se vor rupe la care sunt supuși.Covoraș păstrează, de asemenea, podeaua compozită de vinil și preveni alunecarea.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui ușor curat
    1. Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 7
    1. Mașină-curățați podeaua folosind o mașină rotativă.O mașină rotativă a podelei este o mașină push-capabilă cu un tampon mare de rotație sub el.Pentru a utiliza aparatul, pur și simplu porniți-l și împingeți-l înainte ca și un cărucior sau un coș de cumpărături.Mașina va face restul.
    • Aceste mașini ar putea fi disponibile în magazine ca "Mașini de podea", "Experience Auto", "Mașini de pardoseală", "Mașini de curățare a podelelor" sau o formulare similară.
    • PAD-ul de curățare echipați mașina dvs. cu depinde de gradul în care podeaua dvs. trebuie curățat.Probabil veți folosi un pad albastru sau verde, însemnând pentru curățarea mai profundă.
  • Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 8
    2. Mop podeaua cu o soluție diluată de detergent neutru.Instrucțiuni de utilizare variază în funcție de producător, dar, în general, ar trebui să amestecați un anumit volum de detergent cu un anumit volum de apă, apoi să ștergeți podeaua folosind acest amestec.De exemplu, detergentul dvs. neutru ar putea recomanda combinarea a 5 uncii de fluid (30 mililitri) de detergent cu un galon (3.78 litri) de apă.
  • Scoateți mopul frecvent pe măsură ce vă curățați.Mopul ar trebui să fie umed, nu ar fi saturat.
  • După ștergerea podelei cu soluția de detergent neutră diluată, treceți peste el din nou cu apă curată pentru a îndepărta orice film care ar putea fi lăsat în urmă de soluția de detergent.
  • Imagine intitulată Curățenie de compoziție de vinil Pasul 9
    3. Polonez podeaua.Podelele va proteja placa de compoziție de vinil de la abraziune.Direcții specifice pentru utilizarea polonezului de podea variază în funcție de produsul pe care îl optați pentru a utiliza.În general, totuși, puteți pulveriza podeaua compozită de vinil cu polish, apoi răspândiți-o cu ajutorul unui mop umed sau uscat.Repetați acest proces de trei până la cinci ori.
  • Consultați instrucțiunile producătorului înainte de a utiliza podeaua poloneză.
  • Alternativ, ați putea aplica o soluție buff de pulverizare la placa compozită de vinil.Pulverizați soluția buff în zona de care sunteți interesat de lustruire, apoi mutați mașina de podea în zona pe care doriți să o polonezi.
  • 4. Scoateți petele mai dure cu alcool de frecare. Turnați alcoolul sau spiritele minerale pe o cârpă și curățați podeaua. Utilizați o cârpă albă curată când curățați de când coloranții dintr-o cârpă colorată poate sângera.
  • Se poate utiliza, de asemenea, un amestec de apă de 4 părți și 1 parte. Lăsați o cârpă îmbibată pe pete timp de o oră înainte de a șterge zona cu apă curată.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea plăcii imediat după instalare
    1. Imagine intitulată Placi de compoziție de vinil curat Pasul 10
    1. Așteptați cel puțin 4 zile după instalare pentru a curăța podeaua umedă.Folosind un mop umed umed, un burete sau o altă metodă de curățare pe bază de apă pe podea prea repede după ce a fost instalat poate provoca umiditate excesivă pentru a perturba procesul de lipire.Stick la mături și încercați să evitați să vărsați ceva pe podeaua compozită de vinil în primele câteva zile.
  • Imagine intitulată Curățare Compoziție de vinil Pasul 11 ​​Pasul 11
    2. Matura podeaua.Folosind o mătură și praf, colectați orice garnitură sau murdărie împrăștiată peste suprafața podelei compozite de vinil.Alternativ, ați putea folosi un vid pentru a elimina praful și resturile libere pe podea.
  • Setați vidul la setarea de înălțime corespunzătoare (scăzută) dacă alegeți să o utilizați.
  • Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 12
    3. Îndepărtați adezivul uscat cu băuturi spirtoase minerale.Umeziți o cârpă curată cu spirite minerale.Ștergeți zona lipicioasă a podelei compozitului de vinil cu cârpa.
  • Utilizați spirite minerale într-un spațiu ventilat, deoarece vaporii pot fi dăunători dacă sunt inhalați excesiv.Deschideți o ușă sau o fereastră în apropiere înainte de a utiliza spiritele minerale pentru curățarea podelei compozite de vinil.
  • Imagine intitulată Curățenie Compoziție de vinil Pasul 13
    4. Aplicați curățarea podelei la podea.Aplicați o soluție neutră de detergent (cu pH între 6 și 8) la podea.Direcții specifice variază în funcție de produsul pe care îl selectați.În general, puteți aplica pur și simplu un pic de curățare a podelei la țigla compozită de vinil, apoi utilizați mopul pentru a acoperi întreaga suprafață a podelei cu ea.
  • Consultați instrucțiunile producătorului înainte de a utiliza etajul de curățare.
  • Imagine intitulată Curățenie de compoziție de vinil Pasul 14
    5. Aplicați două straturi de poloneză de podea.Utilizați o poloneză de înaltă calitate pentru a vă proteja podeaua compozită de vinil.În timp ce indicațiile specifice variază pe baza produsului special pe care îl selectați pentru a vă lustrui podeaua, va trebui, în general, să aplicați podeaua poloneză la podea, apoi utilizați mopul pentru ao răspândi în jur.
  • Este posibil să fie necesar să așteptați o scurtă perioadă înainte de a aplica a doua haină.
  • Consultați instrucțiunile producătorului înainte de utilizare.
  • sfaturi

    Placi de compoziție de vinil este o alegere comună a pardoselilor în spații publice, școli, magazine de vânzare cu amănuntul și medii industriale.
  • Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului atunci când utilizați mașini comerciale și produse de curățenie.
  • Puteți utiliza un mop de șir regulat sau un mop de spumă cu fața în față pentru a curăța plăci de vinil compozit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar