Cum să curățați ochelarii de înot

Când mergeți înotați, este important să purtați ochelari de protecție pentru a preveni deteriorarea clorului și a altor substanțe chimice deteriorarea suprafeței ochilor. Cu toate acestea, aceleași substanțe chimice care sunt greu pe ochi pot fi dur pe ochelarii dvs. de înot. Din fericire, prin curățarea ochelarilor de protecție după fiecare înotați și depozitarea acestora în siguranță, vă puteți extinde viața și păstrați-vă ochii bine protejați de fiecare dată când intrați în apă.

Pași

Partea 1 din 2:
Curățarea ochelarilor după utilizare
1. Clătiți ochelarii în apă rece sau călduță. Țineți ochelarii sub robinet și lăsați apa să fugă peste lentile. Aceasta va elimina clorul și alte substanțe chimice care pot scurta durata de viață a ochelarilor.
  • Evitați frecarea lentilelor cu o cârpă, prosop, degete sau orice altceva, mai ales dacă au o acoperire anti-ceață. Frecarea lentilelor pot deteriora acoperirea.
  • Dacă ochelarii dvs. sunt tratați cu o acoperire anti-ceață, se clătește numai în apă. Nu permiteți niciun săpun sau detergent să intre în contact cu lentilele. Acest lucru poate deteriora acoperirea.
  • 2. Spălați ochelari fără acoperire anti-ceață cu săpun ușor. Dacă ochelarii dvs. nu au o acoperire specială, este sigur să le curățați cu un săpun ușor sau șampon pentru copii. Aplicați samponul sau samponul pentru copii la un burete umed și utilizați buretele săpun pentru a curăța ochelarii, inclusiv curelele și cadrele. Apoi clătiți întregul ochelarii în apă caldă pentru a îndepărta toate reziduurile de săpun.
  • Chiar dacă doriți să evitați aplicarea săpunului la lentilele dvs., puteți utiliza un săpun ușor pentru a curăța numai curelele.
  • Imagine intitulată Goggle curate Pasul 3
    3. Lăsați ochelarii să se usuce la aer. Să le elibereze undeva din soare și unde nu sunt riscul de a fi zgâriat și nu le puneți într-un caz sau într-o pungă până când nu sunt complet uscați. Stocarea ochelarilor de protecție într-un caz în timp ce acestea sunt încă umede, pot promova creșterea mucegaiului și a bacteriilor.
  • Probabil va dura aproximativ o oră pentru ca ochelarii să se usuce, așa că încercați să le curățați când nu aveți nevoie să le utilizați imediat.
  • 4. Îndepărtați excesul de murdărie cu oțet. Dacă ochelarii tăi de înot rămân murdari după o clătire de bază, spălați-le într-o soluție de oțet și apă caldă. Găsiți un castron suficient de mare pentru a scufunda complet ochelarii și pentru a umple cu apă la robinet cu 5 linguri de oțet alb. Înmuiați ochelarii în soluție timp de 2 ore, apoi îndepărtați și clătiți-le în apă la robinet rece înainte de a le permite să se usuce la aer.
  • Partea 2 din 2:
    Păstrarea ochelarilor în formă bună
    1. Imagine intitulată Goggle curate Pasul 5
    1. Evitați atingerea lentilelor. Acest lucru este critic în orice moment, nu numai în timpul curățării. Unghiile și cârpele aspre pot lăsa zgârieturi, iar murdăria, uleiul și reziduul de la degete pot deteriora acoperirea lentilelor.
  • Imagine intitulată Goggle curate Pasul 6
    2. Păstrați ochelarii departe de soare. Radiația UV nu amenință doar pielea și ochii - poate scurta și viața ochelarilor de înot. Excesul de expunere la lumina directă a soarelui poate provoca curele de goggle din cauciuc să devină fragil și snap.
  • Imagine intitulată ochelari de protecție curată Pasul 7
    3. Purtați ochelarii într-un caz de protecție. Nu aruncați niciodată ochelarii în sacul de înot. Transportul acestora într-un caz de protecție sau o pungă va ajuta la prevenirea zgârieturi a lentilelor.
  • Imagine intitulată Goggle curate Pasul 8
    4. Investiți în produse pentru a restabili acoperirea anti-ceață. Indiferent cât de bine vă pasă de ochelarii dvs., acoperirea anti-ceață poate fi oprită cu timpul. Cu toate acestea, există produse post-vânzare care pot restabili proprietățile anti-ceață.
  • Spray-urile anti-ceață pot fi aplicate pe suprafața lentilelor pentru a îmbunătăți claritatea și vizibilitatea.
  • TOWELETTES anti-ceață oferă o altă opțiune pentru a elimina ochelari vechi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar