Cum să fixați patch-urile de barbă

Când începeți să crească o barbă, nu este neobișnuit să găsiți că unele părți vin în subțire decât restul. S-ar putea să ajungi cu patch-uri care sunt aproape chel, mai ales pe obraji. Deși unii dintre factori sunt genetici, puteți lucra pe patch-urile de barbă încercând câteva tehnici de îngrijire nouă, alegând un stil care se potrivește unei barbe neuniforme și făcând niște schimbări de stil de viață.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îngrijindu-ți barba
  1. Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 1
1. Dă-ți barba cel puțin o lună pentru a crește. Creșterea unei barbe pline, groase necesită răbdare. Dacă vedeți patch-uri după o săptămână, poate fi tentant doar pentru a rade și a uita planurile de creștere a barbatului. Cu toate acestea, nu puteți spune cu adevărat ceea ce va arăta barba dvs. dacă nu așteptați cel puțin o lună - poate 2 sau 3 - pentru a vedea dacă spațiile se umple.
  • Părul tău facial va deveni mai gros și mai plin pe măsură ce îmbătrâni. Asta înseamnă că tinerii trebuie să fie în special răbdători cu creșterea barbatului.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 2
    2. Șampon și condiționați barba o dată sau de două ori pe săptămână. Părul facial este ca orice alt păr de pe corp, așa că spălați-l în mod regulat cu șampon. De asemenea, puteți utiliza balsamul pentru a vă face părul facial să pară mai plin. Nu-l spălați în fiecare zi, însă sau părul tău facial se va usca. În general, 1 sau 2 spălări pe săptămână este o mulțime.
  • Unele șampoane sunt proiectate special pentru a curăța barba și a le menține hidratat. Dacă găsiți că șamponul obișnuit se usucă părul facial, încercați un șampon de barbă.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 3
    3. Antrenează barba prin periajul. Dacă vă periați în mod regulat barba, vă veți instrui părul facial pentru a continua să crească în aceeași direcție. Nu numai că va face ca barba dvs. să arate mai nefavorabilă, de asemenea, ajută la acoperirea patch-urilor mai subțiri.
  • De asemenea, puteți încerca să vă spălați barba cu sau împotriva cerealelor pentru a obține rezultate diferite. De exemplu, periajul împotriva cerealelor ar putea face ca barba să pară mai groasă.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 4
    4. Îndepărtați barba cu foarfece în loc de Clippers. Dacă aveți nevoie să vă tăiați barba, puteți face acest lucru. Dar, până când barbația completă a intrat, folosiți foarfece, mai degrabă decât un tuns electric. Foarfecele sunt mai blând și mai puțin probabil să vă deterioreze părul.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 5
    5. Stil barba ta cu ulei, balsam sau ceară. Produsele barba pot ajuta la controlul și instruirea părului facial. Uleiul este popular și funcționează pentru cea mai mare barbă, dar doriți mai mult, încercați un balsam sau o ceară de barbă. Puteți cumpăra aceste produse online sau la un magazin de frizerie.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 6
    6. Evitați tragerea pe barbă pentru a preveni deteriorarea. Dacă doriți să crească o barbă frumoasă, completă, trebuie să vă păstrați părul feminin sănătos. Dacă trageți sau jucați cu părul facial, îl puteți deteriora și produce mai multe patch-uri chel.
  • Metoda 2 din 3:
    Styling o barbă neterminată
    1. Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 7
    1. Păstrați-vă barba scurtă pentru a face patch-uri mai puțin vizibile. Dacă vă luptați să crească o barbă completă, luați în considerare păstrarea scurtă. Acest lucru face mult mai greu să vezi patch-urile mai subțiri. Utilizați un trimmer pentru a vă menține barba scurtă și asigurați-vă că o păstrați ordonată în jurul liniei și obrajilor.
    • Dacă doriți ca patch-urile să fie complet neobișnuite, puteți să vă radeți întreaga barbă până la lungimea celui mai scurt patch. Acest lucru vă ajută să creați barba în mai uniform. Pe de altă parte, încetinește procesul general de creștere a barului, deci va trebui să fiți și mai răbdători.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 8
    2. Alegeți o goamee dacă aveți o chin slab sau o față rotundă. Uită-te cu siguranță face pe patch-uri mai puțin vizibile, dar arată mai bine pentru unii bărbați decât alții. Încercați o goamee dacă doriți să faceți ca bărbia să arate mai puternică sau dacă aveți o față rotundă și doriți să adăugați o anumită definiție.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 9
    3. Optați pentru un van dyke dacă doriți un aspect sofisticat. Van Dyke, care este o combinație a unei goie și mustață, a fost în jurul secolului al XVII-lea, când a fost popular printre aristocrația europeană. Este o opțiune excelentă dacă doriți un aspect de up.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 10
    4. Alegeți o barbă de chinstrap dacă barba dvs. crește bine în jurul gurii și maxilarului. Dacă sunt doar obrajii care sunt problema, o barbă Chinstrap ar putea fi cea mai bună opțiune. Un chinstrap plin arată puternic, mai ales când este conectat la o mustață și nimeni nu va ști că barba ta vine în obrajii tăi.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 11
    5. Îmbrățișați barba de neuitat dacă doriți un aspect accidentat. Aceasta este o opțiune bună dacă nu vă deranjează să priviți un pic neclintit. S-ar putea să aflați că arată mai bine decât credeai! Bărbatul neagră ar putea să nu fie cea mai bună potrivire pentru o slujbă de birou, dar dacă puteți scăpa cu un aspect mai în aer liber, dați barba-vă o șansă.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea stilului dvs. de viață pentru a promova creșterea părului
    1. Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 12
    1. Exercițiu timp de cel puțin 150 de minute pe săptămână. Elaborarea crește nivelul de testosteron al unui om și îmbunătățește circulația sângelui, ambele contribuie la creșterea părului facial. Exercitarea timp de 30 de minute de cel puțin 5 ori pe săptămână vă va ajuta să creșteți barba și să vă mențineți în formă.
    • Ridicarea greutăților este deosebit de bună pentru creșterea nivelului de testosteron, în timp ce antrenamentele aerobice promovează un flux sanguin mai bun.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 13
    2. Obțineți cel puțin 7 ore de somn în fiecare noapte. Ar putea părea un lucru mic, dar un somn bun este important. Se asigură că nutrienții ajung la fiecare parte a corpului tău, inclusiv fața ta.
  • În plus, potrivit cercetărilor recente, corpul dvs. va lupta, de asemenea, pentru a produce suficientă testosteron dacă nu obțineți suficient somn. Încercați să obțineți 7-8 ore de somn în fiecare noapte.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 14
    3. Reduceți stresul și anxietatea. Care ar putea fi mai ușor de spus decât făcut, dar reducerea stresului poate crește cu adevărat creșterea părului. Când sunteți stresați, vasele dvs. de sânge se contractă, ceea ce inhibă creșterea părului. Unele studii sugerează, de asemenea, că cortizolul, "Hormonul de stres," poate interfera cu efectele testosteronului pe corp.
  • Meditația este una dintre cele mai eficiente reductoare de stres, și nu trebuie să dureze mult timp. Încercați să se potrivească în 10 minute de meditație în fiecare zi sau să o faceți după cum este necesar.
  • Timpul de petrecere a exterioară a demonstrat că reduce stresul. Dacă de obicei petreceți toată ziua înăuntru, încercați să ieșiți din exterior timp de cel puțin 5 minute în afara zilnic și mai mult dacă îl puteți gestiona.
  • Exercițiul profund de respirație sunt o tehnică puternică de reducere a stresului și sunt relativ ușor să se potrivească în ziua dvs. Ei necesită o anumită practică, dar pot fi imediat eficiente pentru ameliorarea stresului.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 15
    4. Asigurați-vă că aveți suficientă proteină în dieta dvs. Proteina conține keratină, care contribuie la creșterea părului. Pentru a calcula cât de multă proteină aveți nevoie, înmulțiți greutatea dvs. în kilograme cu 0.36. Numărul rezultat vă spune câte grame de proteine ​​ar trebui să consumați în fiecare zi.
  • Imagine cu titlu Fix patch-uri de barbă Pasul 16
    5. Luați 25 mg de biotină pe zi. Mai multe vitamine contribuie la creșterea părului, dar biotina este una dintre cele mai importante. Ingestind un supliment care conține 25 mg (0.0009 oz) de biotină în fiecare zi va stimula creșterea părului.
  • Dacă începeți să luați un supliment de biotină, asigurați-vă că rămâneți bine hidratat. În caz contrar, pielea dvs. ar putea începe să izbucnească.
  • 6. Creșteți aportul de vitamine și omega-3. În afară de biotină, cele mai importante vitamine pentru creșterea părului sunt B6, B12, C și E. Acizii grași Omega-3 contribuie, de asemenea, la creșterea părului. Puteți obține aceste prin dietă sau suplimente.
  • Mănâncă alimente cum ar fi ouăle, peștele, verdele cu frunze, broccoli, portocale și migdale vă vor asigura că obțineți aceste vitamine în dieta dvs.
  • Există, de asemenea, suplimente comercializate special pentru îmbunătățirea creșterii barbatului, dar nu sunt întotdeauna eficiente.
  • sfaturi

    Când aveți barba de la un frizer, cereți-i să folosească foarfece. Dacă folosesc Clippers, cereți-vă ca barba să fie tăiată cu cerealele. Scopul aici este de a păstra firele de păr care cresc în direcția cea bună și de a îndepărta vagabonzii.
  • Dacă sunteți cu adevărat disperați, puteți obține un transplant de păr facial. Această procedură scumpă implică luarea părului de pe scalpul dvs. și implantarea acestuia în fața voastră. Tratați această opțiune ca o ultimă stațiune: alte metode sunt mai ieftine și mai puțin invazive.
  • Avertizare

    • Consultați un medic înainte de a începe să luați suplimente.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar