Cum de a încadra un dormer

Un Dormer este o adăugare verticală acoperită, de obicei cu o fereastră, care iese dintr-un acoperiș înclinat. Construirea unui Dormer pe acoperiș este o modalitate excelentă de a adăuga un spațiu suplimentar de locuit la casa dvs., profitând de spațiul de mansardă neutilizat sau la mansardă. Acest lucru este valabil mai ales dacă locuiți într-o zonă urbană densă, unde spațiul pentru alte renovări este limitat. Atâta timp cât aveți unele cunoștințe DIY și construcții, acesta este un proiect pe care îl puteți face chiar. Am pus împreună câteva întrebări și răspunsuri utile pentru a începe!

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Aveți nevoie de construirea regilor pentru un Dormmer?
  1. Imagine intitulată Cadru Un Dormmer Pasul 1
1. Da, este necesară aprobarea Regs pentru a adăuga un dormer la casa dvs. Programați un inspector de control al clădirii pentru a veni în casa dvs. înainte și în timpul procesului de conversie și inspectați conversia DORMER. Obțineți un certificat de completare de la inspector după terminarea DORMER.
  • Dormitoarele trebuie să îndeplinească în mod obișnuit anumite cerințe privind eficiența termică, căile de evacuare de urgență și siguranța la incendiu și electrică.
  • În unele zone, Dormers a adăugat în spatele casei dvs. ar putea să nu aibă nevoie de aprobare de construire a regilor. Întotdeauna verificați regulile și reglementările locale cu guvernul dvs. local pentru a fi siguri.
Întrebarea 2 din 8:
Poți avea un Dormmer din față?
  1. Imagine intitulată Cadru Un Dormmer Pasul 2
1. Da, atâta timp cât obțineți aprobarea necesară. Dorrii din față sunt, de obicei, mai reglementați decât dormitoarele din spate, deoarece pot afecta aspectul cartierului mai puternic. Asigurați-vă că orice propunere pentru un Dormmer din față pe care o trimiteți respectă reglementările locale pentru extensiile din față în casele.
  • De exemplu, nu pot fi lăsate să se extindă Dormers din față să se extindă pe linia de construcție formată de fronturile caselor vecine de-a lungul străzii. Proiectele mai mari decât dimensiunea unui pridvor sau care schimbă drastic caracterul casei poate fi, de asemenea, interzis.
  • În cele din urmă, decizia de a acorda permisiunea pentru orice Dormmer este subiectivă și este în mâinile inspectorilor locali de control al clădirii. Regulamentele variază de la zona la zonă, astfel încât cercetarea dvs. pe site-ul dvs. local al administrației dvs. locale pentru a afla despre cerințele și interdicțiile specifice.
Întrebarea 3 din 8:
Cât de mare ar trebui să fie dormitoare?
  1. Imagine intitulată Cadrul unui Dormmer Pasul 3
1. Cel puțin 2.4 m (7.9 ft) înalt. Înălțimea unui Dormer este în mare parte influențată de cât de înaltă, pe acoperișul pe care îl adăugați este. Nu există nici o regulă tare și rapidă pentru cât de înalți dormitoare trebuie să fie, dar făcându-le cel puțin această înaltă este o practică cea mai bună care permite o mulțime de spațiu pentru a sta în picioare.
  • Rețineți că aceasta este înălțimea de la podea la jumătatea tavanului de la Dormer.
  • 2. Face Dormers nu mai larg decât ferestrele de mai jos ale casei de mai jos. Din nou, aceasta este doar o practică cea mai bună, dar ajută la evitarea construirii unui Dormer care arată disproporționată față de restul casei. Dormrii care sunt mai largi decât ferestrele de pe locuință de mai jos pot ajunge să devină o caracteristică arhitecturală dominantă, mai degrabă decât una complementară.
  • Caracteristicile arhitecturale ale casei dvs. pot ghida, de asemenea, lățimea Dormerului. De exemplu, un Dormmer care este un pic mai îngust ar putea să arate cel mai bine pe o casă cu caracteristici foarte clasice, în timp ce unul care este un pic mai larg ar putea să arate mai bine pe o casă cu caracteristici de design orizontal.
  • Angajarea unui arhitect pentru a vă ajuta cu designul este cel mai bun mod de a vă asigura că obțineți dimensiunile corecte.
  • Întrebarea 4 din 8:
    Cum tăi o gaură în acoperiș pentru un Dormmer?
    1. Imagine intitulată Cadru Un Dormmer Pasul 5
    1. RIP Materialul de acoperiș în afara zonei pe care doriți să le deschideți. Purtați mănuși de lucru grele și folosiți un ciocan ghemuit pentru a opri și scoateți plăcile sau plăcile de acoperiș. Rupe orice substrat și batteni, până când rafturile de dedesubt sunt expuse.
    • Rețineți că, pentru a face acest proiect, trebuie să fiți familiarizați cu acoperișurile, încadrarea și construcția generală. În caz contrar, obțineți un profesionist pentru a face acest lucru pentru dvs.
    • Obțineți niște tarfuri mari impermeabile pentru a acoperi deschiderea în acoperiș dacă plouă. Asigurați-le peste deschidere, cântărindându-le cu bucăți de cherestea.
  • 2. Tăiați rafturile din deschidere utilizând un demo de demonstrat reciproc. Conectați demo-ul și tăiați printr-un capăt al primului raft pe care doriți să îl eliminați. Tăiați prin celălalt capăt și scoateți secțiunea de cherestea. Repetați acest lucru pentru toate celelalte rafturi care se află în zona în care doriți să adăugați Dormmer la.
  • De obicei trebuie să eliminați cel puțin 2 rafturi pentru a adăuga un mic dormar.
  • Întrebarea 5 din 8:
    Cum instalați știfturile de încadrare pentru un DORMER?
    1. Imagine intitulată Cadru Un Dormmer Pasul 7
    1. Atașați ghioful de tavan de la mijloc pentru dormitor la gunoiul principal din acoperiș. Înșurubați un suport cu cârlig de joist în gunoiul principal al acoperișului din centrul deschiderii pentru Dormer. Șurubul A 2 în (5.1 cm) cu 4 in (10 cm) la un batin în mijlocul frontului deschiderii. Puneți-l pe tavanul tavanului Dormmer în suport și înșurubați-l în poziție și înșurubați știftul la celălalt capăt la joistul pentru al susține.
    • Utilizați 2 în (5.1 cm) cu 6 în (15 cm) sau 2 în (5.1 cm) cu 8 in (20 cm) bucata de cherestea pentru joistul tavan.
  • 2. Montați știfturile de încadrare pe plombarii din jur. Șurub sau unghii 2 în (5.1 cm) cu 4 în bucăți de lemn (10 cm), care sunt înălțimea dormerului, la grinzile înconjurătoare vertical la fiecare 16 în (41 cm). Puneți știfturi orizontale peste vârfurile celor verticale.
  • Dacă intenționați să instalați o fereastră în dormitorul dvs., pentru o deschidere pentru fereastră utilizând știfturi verticale și orizontale mai scurte.
  • 3. Fixați unghiular Rafters la părțile laterale ale tavanului din mijlocul tavanului. Tăiați capetele de 2 în (5.1 cm) cu 4 în (10 cm) bucăți de cherestea la unghiul pe care doriți ca acoperișul Dormmer să se înclină. Unghii grinzile la vârfurile bolțurilor orizontale de încadrare și părțile laterale ale joistului de încadrare mijlocie la fiecare 16 în (41 cm).
  • Rețineți că aveți nevoie doar de rafturi înclinate dacă faceți un dummer cu un acoperiș gabled. Dacă construiți un Dormmer cu acoperiș plat, instalați rafturi orizontale.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Ce ar trebui să fac după ce am încadrat un Dormmer?
    1. Imagine intitulată Cadrul unui Dormmer Pasul 10
    1. Acoperiți știfturile din învelișul de placaj și înfășurarea barieră de vapori. Foi de placaj de unghii sau șuruburi pe părțile laterale ale bolțurilor de încadrare și pe partea superioară a rafturilor. Barieră de vapori cu capse înfășurați la placaj la umiditate.
    • De asemenea, puteți utiliza plăci OSB în loc de placaj.
  • 2. Instalați ultima dată fereastra și acoperișul. Puneți fereastra în deschiderea pe care ați format-o dacă adăugați o fereastră. Acoperiți acoperișul Dormerului cu plăci de acoperiș sau gresie pentru a se potrivi cu acoperișul din jur.
  • Adăugarea unui Dormer este un moment bun pentru a înlocui restul acoperișului, deci toate materialele se potrivesc și sunt în mod egal ca o stare bună.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cât de mult construiește un cost mai bun?
    1. Imagine intitulată Cadru Un Dormmer Pasul 12
    1. Costuri profesionale de instalare DOMER de la 2.500 dolari la 20.000 $. Factori precum dimensiunea, costurile materiale și costurile locale de muncă influențează costul unui Dormmer. Dacă aveți cunoștințele de a face singur proiectul, vă poate economisi bani pe muncă.
    • Discutați cu un acoperiș local pentru a afla mai multe prețuri specifice pentru construirea de dioare în zona dvs.
    Întrebarea 8 din 8:
    Adăugarea unei valori adăugate DOMER?
    1. Imagine intitulată Cadru Un Dormmer Pasul 13
    1. Da, un Dormer poate adăuga o valoare semnificativă la domiciliu. De exemplu, o adaos de mansardă Dormmer care are un dormitor și o baie ar putea crește valoarea proprietății unui domiciliu cu trei dormitoare, o casă de baie cu aproximativ 20%. Valoarea adăugată este probabil mai mare în zonele urbane în care spațiul este limitat.
    • Dormers sunt o modalitate foarte eficientă de a adăuga funcționalitate și valoare la casa dvs., mai ales atunci când adăugați o podea suplimentară sau o extensie completă nu este permisă sau nu este în cadrul bugetului dvs.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar