Cum să vă decoreze curtea pentru halloween

Halloween este cea mai sporit sărbătoare a anului. Este întotdeauna distractiv să fii discuția despre cartierul tău pentru decorațiunile tale. Indiferent dacă doriți să le cumpărați sau să le faceți singur, vă puteți decora curtea destul de ușor. Începeți prin transformarea ușii din față pentru a seta starea de spirit. Apoi, adăugați decorațiuni înfricoșătoare, ca un schelet sau distracție, cum ar fi lumina portocalie suspendată, în jurul curții dvs. pentru a completa aspectul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decorarea ușii din față
  1. Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 1
1. Faceți un monstru pe ușa dvs. din plăci și fluxuri de hârtie. Bandă 2 plăci albe de hârtie la mijlocul ușii din față. Adăugați 2 cercuri de hârtie mare de construcție neagră pe plăci pentru a face elevii. Utilizați o bandă de mascare albă pentru a crea o gură înfricoșătoare, făcând o linie dreaptă și adăugând blocuri de dinți cu bandă. Adăugați 2 linii de bandă pentru sprâncenele și fluxurile de sus pentru părul monstruului.
  • Aceasta este o activitate distractivă de a face cu copiii dvs!
  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 2
    2. Înfășurați ușa din față în hârtie igienică pentru un efect de mumie. Apucați o rolă de hârtie igienică și înfășurați o catenă în fața ușii. Banda piesele din spate, astfel încât să rămână. Lăsați unele lacune între straturile de hârtie igienică, astfel încât să puteți vedea în continuare ușa. CRISS traversează hârtiile la unghiuri diferite pentru un efect de mumie mai bun. Adăugați 2 cercuri negre din hârtie de construcție în mijlocul ușii pentru a arăta ca ochii care au ieșit.

    Bacsis: Dacă locuiți într-un climat ploios și ușa din față se udă, acest lucru nu poate fi o decorare excelentă pentru dvs. Hârtia de toaletă umedă tinde să se agită și să creeze o mizerie. Încercați să utilizați resturi de țesătură albă în schimb.

  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 3
    3. Tăiați porumbul de bomboane pentru o decorare drăguță. Dacă iubiți partea de bomboane a Halloweenului, puteți sărbători acest lucru prin punerea porumbului de bomboane fals peste tot ușă. Taie unele triunghiuri mari din hârtie de construcție portocalie întunecată. Utilizați vopsea acrilică galbenă pentru a face o bandă pe mijlocul triunghiului și vopseaua acrilică albă pentru a acoperi partea superioară a triunghiului. Așteptați ca vopseaua să se usuce și apoi să atașeze porumbul de bomboane la ușă cu bandă de mascare.
  • Acest decor pare grozav dacă aveți o ușă colorată.
  • Imagine intitulată Decorează curtea pentru Halloween Pasul 4
    4. Adăugați o coroană spooky pentru o modalitate decorativă de a sărbători. Dacă nu sunteți un fan imens al decoratiunilor infricosatoare, încercați să atârnați o coroană care are mici dovleci în ea sau câteva lilieci și păianjeni. Puteți achiziționa o coroană de Halloween de la cele mai multe magazine de aprovizionare cu ambarcațiuni sau să folosiți un pistol fierbinte de lipici și niște mici păianjeni falsi și lilieci pentru a împrăștia un vechi pe care îl aveți deja.
  • Coroanele sunt o modalitate de întreținere superbă de a decora pentru orice vacanță.
  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 5
    5. Spell afară "truc sau trata" pe ușa dvs. pentru a face publicitate bomboane. Dacă într-adevăr doriți ca copiii din cartier să știe că ar trebui să vină la tine în noaptea de Halloween, să taie litere mari din hârtie de construcție neagră care spun "truc sau trata."Utilizați 1 foaie de hârtie pentru fiecare literă, astfel încât acestea să fie citite. Aranjați-le pe ușa dvs. cu bandă de mascare, astfel încât copiii să le poată vedea de pe stradă.
  • Dacă aveți o ușă de culoare închisă, utilizați în schimb hârtie de construcție albă.
  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 6
    6. Răspândiți cobweb peste un hoop de broderie pentru o coroană spooky. Apuca un broderie din lemn de 12 in (30 cm) si vopsea neagra exterioara cu vopsea acrilice. Închideți partea de sus a cercului la fel de strânsă cum poate merge. Răspândiți niște cobweb fals peste cerc și înfășurați-le în afara exterioară, astfel încât să rămână. Puneți câțiva mici păianjeni falsi în țesătură și legați o panglică neagră în partea superioară a cercului pentru a vă închide pe ușa din față.
  • Puteți achiziționa cercuri de broderie la cele mai multe magazine de alimentare cu ambarcațiuni.
  • Metoda 2 din 3:
    Configurarea decorațiilor înfricoșătoare
    1. Imagine intitulată Decorează curtea pentru Halloween Pasul 7
    1. Setați dovleci sculptate în fața ușii. Halloweenul nu este complet fără câțiva lanterni Jack O "vă privesc. Sculpați câțiva dovleci astfel încât să facă fețe înfricoșătoare și să le pună pe frontul tău sau în intrarea casei tale. Setați lumanari în fiecare dovleac la lumină când se întunecă.
    • Vopsea dovlecii negri cu vopsea acrilică pentru a le face să arate chiar mai sinistru.
  • Imagine intitulată Decorează curtea pentru Halloween Pasul 8
    2. Vopsea urcașă albă cu fețe de schelet pentru o spumă adăugată. Urcări sau dovleci mici, sunt festive, dar nu sunt extrem de înfricoșătoare pe cont propriu. Vopsea câțiva mici urcări albe cu vopsea acrilică și așteptați ca ei să se usuce. Utilizați vopsea neagră sau un marker permanent negru pentru a desena pe dinți blocați, un nas triunghi și ochi circulari. Setați-le în jurul curții dvs. ca capete de schelet dezmembrate.
  • Puteți găsi urcări la cele mai multe magazine de produse alimentare sau de furnizare a fermei în toamnă.
  • Imagine intitulată Decorează curtea pentru Halloween Pasul 9
    3. Tăiați liliecii din construcția neagră și lăsați-le în jurul curții dvs. Elaborați o simplă schiță a unei lilieci pe cardul de utilizare ca un șablon. Utilizați foarfece ascuțite pentru a tăia cât mai multe lilieci pe măsură ce doriți din hârtie de construcție neagră. Bande la ușa din față, garajul sau chiar copacii tăi.
  • Puteți să atârnați lilieci de hârtie de construcție de la copacii dvs. prin gaură care pun partea de sus a acestora și legând firul de pescuit prin ele.
  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 10
    4. Împrăștiați coacăzi falsi pe copacii, astfel încât ei să pară infestată. Cobweb-urile false sunt un material alb, asemănător cu simțit, pe care îl puteți întinde peste curte. Arată grozav pe copaci care nu au mai rămas fără frunze. Răspândiți niște cobweb-uri false pe copacii voștri și pe iarba dvs. pentru a face ca păianjenii să fi preluat.
  • Puteți achiziționa niște păianjeni de plastic fals și le puteți seta în cobweb pentru un efect adăugat.
  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 11
    5. Adăugați un schelet fals la iarba dvs. pentru a face un cimitir contrafăcut. Nimic nu spune Halloween mai mult decât un schelet care se prăbușește din pământ. Ia un schelet în bucăți și pune capul, brațele și picioarele de pe pământ pentru ao arăta ca și cum ai un corp îngropat acolo.

    Bacsis: Plasați o piatră de mormânt falsă deasupra capului pentru o decorare și mai credibilă.

  • Imagine intitulată Decorează curtea pentru Halloween Pasul 12
    6. Configurați o decorare activată de mișcare pentru o speranță suplimentară. Dacă doriți să-i spui pe toți copiii din vecinătatea voastră, deoarece ei primesc bomboanele lor, cumpărați o decorare care este activată în mișcare pentru a vă deplasa ori de câte ori cineva merge prin. Aceasta ar putea fi o figură asemănătoare omului, un păianjen mare sau chiar o mână într-un castron de bomboane. Asigurați-vă că nu este prea înfricoșător, sau ați putea înspăimânta în mod serios câțiva copii mici.
  • Cele mai multe magazine de bunuri de domiciliu vând decorațiuni activate în jurul timpului de Halloween.
  • Imagine intitulată Decorează curtea pentru Halloween Pasul 13
    7. Răspândiți niște ciori falsi și păianjeni în jurul curții dvs. pentru simplitate. Halloween este vorba despre animalele infricosatoare. Jucați în acest lucru prin achiziționarea unor critterii de zbor fals și păianjeni și lăsându-i în copaci și arbuști. De departe, oamenii ar putea să nu poată spune că sunt falsi.
  • Puteți cumpăra câteva animale realiste din majoritatea magazinelor de aprovizionare.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea distracției decorațiilor
    1. Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 14
    1. Stabiliți dovleci întregi și necorporate pe fața dvs. din față. Pumpkinii te fac automat să te gândești la Halloween chiar dacă nu sunt sculptate. Pentru a vă menține decorațiunile dulci și simple, aranjați câțiva dovleci necorporate pe veranda din față sau în plâns. Această decorare implică o mică lucrare în timp ce vă luminează curtea.
    • Puteți cumpăra dovleci dintr-un plasture de dovleac în toamnă.
  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 15
    2. Puneți baloane de fân pentru o curte tematică de cădere. Barele de fân sunt o modalitate excelentă de a-ți înființa bomboanele dvs. bomboane sau câteva dovleci în timp ce lipiți cu o temă de toamnă. Aranjați-vă baloanele de fân lângă ușa din față pentru o adăugare plăcută în curtea ta.
  • Puteți găsi baloturi de fân la majoritatea magazinelor de furnizare a fermei.
  • Imagine intitulată Decorează curtea dvs. pentru Halloween Pasul 16
    3. Spell afară "truc sau trata" în dovleci mici. În loc de a sculpta câteva fețe spooky pe dovleci, împrospătați curtea, scotând 12 mici dovleci și sculptând literele "truc sau trata" unul câte unul. Setați acest lucru în ordine pe peluza dvs. din față ca un mesaj distractiv, festiv.

    Bacsis: Dacă nu doriți să sculgeți fiecare dovleac, puteți, de asemenea, să pictați fiecare literă cu vopsea acrilică neagră.

  • Imagine intitulată Decorează curtea pentru Halloween Pasul 17
    4. Aprindeți curtea cu lumini de agățare portocalie. Luminile de Crăciun adaugă întotdeauna un pic de festivitate și puteți face același lucru cu Halloween adăugând câteva lumini portocalii. Așteptați-le în jurul zonei din față sau puneți-le în copacii dvs. pentru a oferi o atmosferă frumoasă de Halloween în curtea ta.
  • Puteți cumpăra mici lumini portocalii pentru ao menține simplu, sau până la ante cu unele mai mari.
  • De asemenea, puteți cumpăra lumini care sunt în forme spooky, cum ar fi păianjeni, fantome sau lilieci.
  • sfaturi

    Nu accentuați prea mult despre curtea dvs. care arată perfect. Încercați decorațiuni pe care credeți că le va arăta bine și se distrează cu ea!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar