Cum se descărcă adobe după efecte pe pc sau mac

Thiste parere cum să descărcați fișierul de configurare pentru Adobe după efecte la computer, utilizând un browser de Internet. După descărcare, puteți rula fișierul de configurare pentru a instala aplicația After Effects pe computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați Adobe după efecte pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschide Adobe după efecte În browserul dvs. de internet. Tip chirpici.COM / Produse / Aftereffects.HTML în bara de adrese și apăsați ↵ Introduceți sau ⏎ Reveniți la tastatură.
  • Imagine intitulată Descărcați Adobe după efecte pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Apasă pe Încercare gratuită butonul din partea de sus. Puteți găsi această opțiune pe o bară de navigare din partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Descărcați Adobe după efecte pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Conectați-vă la Adobe Creative Cloud. Puteți face clic pe albastru Loghează-te butonul pentru a vă conecta cu contul dvs. Adobe CC sau faceți clic pe Facebook sau Google și utilizați-vă mass-media socială pentru a vă conecta.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe Inscrie-te Buton aici pentru a crea un nou cont Adobe CC cu adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Descărcați Adobe după efecte pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Apasă pe Începe perioada gratuită de testare buton. Acest lucru va descărca fișierul de configurare Adobe după efecte în folderul implicit al browserului dvs. pentru descărcări.
  • Este posibil să vi se solicite să selectați o locație de salvare pentru fișierul de configurare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar