Cum se proiectează un manșon de tatuaj

Obținerea unui manșon de tatuaj este o modalitate excelentă de a vă exprima stilul și afișați în exterior unele dintre lucrurile care sunt importante pentru dvs. Pentru a începe proiectarea unui manșon de tatuaj, este important să decideți mai întâi ce stiluri, teme, simboluri, imagini și culori pe care doriți să le includeți. Puteți determina apoi aspectul manșonului dvs., alegând unde doriți ca piesele mai mari să fie și ce modele sau motive pe care doriți să le utilizați pentru a le conecta. În cele din urmă, puteți lucra cu un artist de tatuaj profesionist pentru a finaliza designul și pentru a vă aduce viziunile cu maneci de tatuaj la viață.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decizia asupra elementelor dvs. de tatuaj
  1. Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 1
1. Determinați dacă doriți un manșon complet sau parțial. Pentru a începe procesul de proiectare a manșonului dvs., luați în considerare dacă doriți să vă tatuați întregul braț sau dacă doriți un manșon parțial care poate fi mai ușor de acoperit. Acest lucru vă va ajuta să determinați cum să continuați cu designul dvs., precum și câte sesiuni de care aveți nevoie pentru a planifica cu artistul dvs. Există 4 tipuri populare de mâneci de tatuaj, inclusiv următoarele:
  • Un manșon de sfert, care acoperă deasupra umărului, la jumătatea brațului superior la cot.
  • O jumătate de manșon, care ajunge din partea de sus a umărului la cot. 
  • Un mânecă completă, care acoperă de la vârful umărului la încheietura mâinii. 
  • Un manșon de hikae, care este un manșon de stil japonez care rulează continuu de la piept la cot sau încheietura mâinii. 
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 2
    2. Luați în considerare modul (stilul) pe care doriți să îl includeți. Există mai multe stiluri de tatuaje diferite pe care le puteți alege să includeți în designul manșonului. În multe cazuri, artiștii se specializează în 1 sau 2 stiluri, determinând astfel de stiluri pe care doriți să le includeți vă vor ajuta să alegeți un artist.
  • Câteva stiluri populare includ tribal, noua școală, tradițional, acuarelă, japoneză și celtic.
  • Dacă doriți ca mâneca să fie mai uniformă și să aveți un flux clar, poate doriți să rămâneți la doar 1 sau 2 stiluri. 
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 3
    3. Conceptualizați tema (temele) majoră a manșonului dvs. de tatuaj. Obținerea unui manșon de tatuaj este o mare decizie, deci este important să conceptualizați 1 sau 2 teme că sunteți pasionați. Tema ta ar putea fi un gen pe care l-ai iubit întotdeauna sau un concept de mesaj care este deosebit de important pentru tine. Indiferent ce alegeți, asigurați-vă că este ceva ce știți că vă veți iubi pentru tot restul vieții voastre.
  • De exemplu, dacă sunteți pasionat de romane sau filme fantezie, ați putea conceptualiza o temă fantezie cu tatuaje, inclusiv dragoni, romantism și alte elemente tematice.
  • Tema ta ar putea fi, de asemenea, un mesaj sau un sentiment, cum ar fi armonie, inimă și răscumpărare sau pace. Apoi puteți alege simboluri și motive care exprimă această temă pentru dvs. 
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 4
    4. Selectați câteva dintre simbolurile și desenele dvs. trebuie să aveți. Odată ce ați decis pe tema (tema) majoră a manșonului dvs., alegeți câteva simboluri care reprezintă temele pe care doriți să le includeți. În timp ce artistul dvs. de tatuaj va avea cu siguranță unele idei, este util pentru dvs. să alegeți câteva simboluri pentru a vă prezenta artistului dvs. pentru a le ajuta să înțeleagă ce vă faceți.
  • De exemplu, dacă doriți ca manșonul să reprezinte armonie, puteți alege simboluri și motive legate de natură, cum ar fi valuri și nori, dacă simțiți armonie cu natura. 
  • Dacă tema dvs. majoră este inima, de exemplu, poate doriți să includeți simboluri Heartbreak, cum ar fi inimile, trandafirii, o barcă naufragiată sau valuri care se prăbușesc într-o inimă.
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 5
    5. Decideți ce culori doriți să includeți. Culorile pe care le includeți în maneci vor afecta aspectul general și semnificația tatuajelor dvs., deci este important să decideți înainte de timp exact ce culori doriți să includeți. În plus, maneca dvs. va fi pe brațul dvs. pentru totdeauna, așa că asigurați-vă că alegeți culorile pe care le iubiți și că nu vă veți îmbolnăvi.
  • De exemplu, dacă doriți ca manșonul să aibă o vibrație mai atentă, poate doriți să rămâneți la schema de culori alb-negru sau de gri. 
  • Dacă doriți ca mâneca să se stașească cu adevărat, probabil că doriți să alegeți câteva culori care vor apărea. Țineți minte, totuși, că culorile tind să costă mai mult și să tindă să se estompeze mai repede decât opțiunile negre și grelescale.
  • În general, culorile tatuajelor care sunt semnificativ mai ușoare sau mai întunecate decât tonul pielii tind să apară cel mai bine. De exemplu, dacă pielea ta are o umbră roz și subtilități calde, roz, roșii decolorate și galben nu vor apărea la fel de mult ca nuanțele mai întunecate ale culorilor răcitoare, cum ar fi albastru și verde.
  • Metoda 2 din 3:
    Determinarea aspectului manșonului tatuajului
    1. Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 6
    1. Schițează mai întâi bucățile mai mari, mai semnificative. Odată ce ați decis asupra elementelor majore ale manșonului dvs., începeți să vă puneți ideile pe hârtie, schițând mai întâi cele mai mari bucăți. Cele mai mari bucăți ale manșonului dvs. sunt, în general, cele care dețin cea mai mare înțeles, astfel încât probabil veți petrece un pic mai mult timp pe aceste piese decât elementele de conective.
    • Numărul de piese de tatuaj mari depinde de aspectul și de sensul că vă veți face, precum și cât de mare va fi tatuajul mânecii. Dacă faceți doar un sfert de manșon, de exemplu, probabil că doriți să rămâneți la 1 sau 2 bucăți mai mari în plus față de elementele de conectivitate.
    • Dacă doriți ca mâneca să aibă un accent singular, încercați să alegeți câteva piese mai mari care vorbesc cu acel mesaj sau temă principală. De exemplu, dacă doriți ca manșonul să însemne cum ați depășit obstacolele, ați putea alege o piesă de 1 până la 4 mai mari care se potrivesc acestei teme, cum ar fi un naufragiu și un munte.
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 7
    2. Decide cu privire la plasarea tuturor elementelor principale de manșon. După ce a determinat ce simboluri majore și imagini doriți să includeți în designul dvs., puteți începe să decideți unde doriți ca aceste piese importante să fie localizate. Plasarea celor mai mari piese va determina modul în care poveștile, temele și mesajele se desfășoară peste manșon, astfel încât să decidă asupra aspectului să vă ajute să vă asigurați că manșonul dvs. curge într-un mod semnificativ.
  • Când se decide asupra plasamentului, rețineți că artistul dvs. va completa probabil aceste elemente. Deoarece manșoanele tatuajului iau în general mai multe sesiuni pe parcursul lunilor și chiar anii pentru a finaliza, este posibil să doriți să vă gândiți dacă plasarea pieselor dvs. mai mari va arăta bine pe cont propriu pentru un timp.
  • În plus, luați în considerare orice vătămări sau zone sensibile care ar putea afecta plasarea oricăror elemente ale designului. De exemplu, dacă aveți dureri cronice încheietura mâinii, ați putea dori să evitați să aveți nici un element de culoare completă pe încheietura mâinii, astfel încât artistul nu va trebui să-și petreacă cât de mult timp desenați designul.
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 8
    3. Utilizați modele sau motive continue la Conectați tatuajele mai mari. Odată ce ați schițat și ați decis asupra plasării pieselor mai mari, puteți începe să schițezi modelele și motivele pe care doriți să le utilizați pentru a conecta aceste piese. Elementele de fundal ale manșonului dvs. ar trebui să susțină semnificația și să adăugați continuitate la design.
  • Modelele tribale și elementele continue care apar în mod natural, cum ar fi fumul, flăcările, swirls, apă sau viță de vie, de exemplu, sunt opțiuni excelente pentru designul de fundal și conjunctiv care vă ajută să creați un manșon continuu, curge.
  • De exemplu, dacă mâneca dvs. înseamnă modul în care ați depășit obstacolele, iar piesele dvs. mai mari includ un naufragiu și un munte, puteți schița motivele sau modelele relevante pentru a le conecta, cum ar fi rafalele vântului sau a valurilor.
  • Metoda 3 din 3:
    Colaborarea cu un artist de tatuaj
    1. Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 9
    1. Uită-te la munca mai multor artiști pentru a decide cine vrei să colaborezi. În timp ce veți determina o mulțime de elemente de design și la aspectul dvs., în cele din urmă, manșonul dvs. de tatuaj va fi o colaborare între artistul pe care îl alegeți și voi. Prin urmare, poate fi foarte util să petreceți ceva timp cercetarea artiștilor din zona dvs. pentru a vedea că a cărui lucrare aliniază cel mai mult cu ceea ce doriți.
    • Pentru a găsi artiști de tatuaj în zona dvs., încercând să faci o căutare pe Internet pentru studiouri în apropiere. Apoi, puteți merge la fiecare site de studio sau artist pentru a vă uita la munca lor.
    • Privind la profilul Instagram al unui artist este, de asemenea, o modalitate excelentă de a privi în munca lor trecută și de a avea un sentiment pentru estetica lor. 
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 10
    2. Întâlniți mai întâi cu orice artiști potențiali. Înainte de a alege un artist pentru a face maneca dvs. de tatuaj, este util să se întâlnească cu 1 sau 2 dintre artiștii a căror muncă vă place. În acest fel, veți putea vorbi cu artistul unu-la-unul, să le arătați desenele dvs. și să vă asigurați că înțeleg și vă pot executa viziunea.
  • Mulți artiști de tatuaj vor oferi o consultare gratuită de 1 oră, în timpul căreia puteți discuta designul manșonului pe care l-ați creat și asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină. 
  • În timpul primei întâlniri cu un artist, asigurați-vă că vorbiți despre orice preocupare pe care o aveți. Amintiți-vă că tatuajele sunt menite să dureze pentru totdeauna, deci este important să aveți 100% încrezători cu un artist înainte de a vă deplasa înainte. 
  • Aduceți imagini de tatuaje doriți să oferiți artistului dvs. tatuaj o idee despre ceea ce mergeți.
  • Imagine intitulată Design Un manșon de tatuaj Pasul 11
    3. Lucrați cu artistul dvs. de tatuaj pe finalizarea designului manșonului. Odată ce alegeți un artist, începeți să lucrați cu artistul să colaboreze pe designul final cu maneci. Lăsați-i să știe de ce ați ales fiecare element al designului dvs. și cum vă imaginați produsul final să se uite. Artistul dvs. va fi capabil să lucreze cu designul pe care le-ați dat și să finalizați designul pentru manșonul dvs. pe baza a ceea ce îi spuneți că doriți.
  • Dacă aveți tatuaje existente pe brațe, asigurați-vă că artistul este conștient de ei, așa că știu că vor trebui să le încorporeze în designul final cu maneci.
  • sfaturi

    În medie, este nevoie de 8 până la 10 sesiuni pentru a finaliza un manșon de tatuaj.
  • Deoarece mâneci de tatuaj sunt realizate pe parcursul mai multor sesiuni, asigurați-vă că vă planificați sesiunile cu artistul dvs. înainte de timp, astfel încât să știți ce să vă așteptați de fiecare dată.
  • Înainte de fiecare sesiune, asigurați-vă că sunteți în mod corespunzător Pregătiți-vă să obțineți tatuaje Deci veți fi mai confortabil și capabil să îndure acest proces uneori dureros.
  • Dacă mâneca dvs. va dura mai multe luni sau chiar ani pentru a finaliza, este posibil să doriți să întrebați artistul dvs. să înceapă la încheietura mâinii sau la umăr, astfel încât să nu pară că ați pus tatuaje aleatoriu în timpul între sesiuni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar