Cum să devii un cartoonist satire

Satire Cartoonistii iau figuri publice populare și opinii și le provoacă cu umor inteligent. Pentru a deveni un bun desen animat satirist, va trebui să vă educați ca scriitor și artist în timp ce țineți pasul cu evenimentele curente. Asamblați un portofoliu prin postarea desenelor online și luând lucrări independente pe măsură ce aplicați publicațiilor care acceptă desene animate satirice. Pe măsură ce vă simțiți mai bine la desenarea și scrierea unui comentariu Witty, veți construi o reputație care are cititori dornici de următorul dvs. desen animat.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea unei educații
  1. Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 1
1. Luați cursuri de artă în liceu. Luând o mulțime de clase de artă în liceu este o modalitate excelentă de a începe ca artist. Cele mai multe licee necesită să luați o clasă sau două, dar luați mai mult dacă puteți. Începeți să construiți un portofoliu pe care îl puteți utiliza pentru a aplica programelor de artă de colegiu și a locurilor de muncă.
  • Odată ce ați stăpânit elementele de bază, introduceți orice clase de desenare avansată ofertele școlare.
  • Întrebați despre studii independente. Profesorii dvs. pot face acest lucru pentru dvs. sau cel puțin să vă îndreptați în direcția cuiva care poate.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satire Pasul 2
    2. Urmăriți o diplomă de artă frumoasă în colegiu. Există multe specializări care duc la o diplomă de artă fină, dar a ta ar trebui să fie în arte vizuale. Găsiți o școală care are acest accent și începe să lucreze pentru diploma de licență. Clase de studio, unde primiți feedback direct de la un profesor, vă va îmbunătăți arta.
  • Discutați cu profesorii de liceu pentru a afla despre care colegii oferă programe de calitate.
  • Petreceți timp online Cercetarea programelor Ofertă de colegii. Alegeți unul care pare potrivit pentru dvs. și apoi a stabilit o dată de vizitare cu Universitatea.
  • Ajungeți la alte cartooniste, dacă puteți. Ei pot să recomande un program bun.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 3
    3. Luați cursuri de științe politice în colegiu pentru a afla despre politica globală. Luați cursuri în cazul în care veți discuta evenimentele curente, deoarece acestea vă modelează ideile despre ce subiecți să satirizeze. Te vor învăța multe despre oamenii din jurul tău, mediul în care se confruntă și cum cred ei, toate acestea sunt utile pentru a vă arăta într-un mod semnificativ.
  • Cursurile despre istoria trecutului pot fi, de asemenea, utile pentru dvs. Aceste cursuri vă pot ajuta să înțelegeți modul în care oamenii din întreaga istorie au răspuns la ceea ce este în jurul lor, inclusiv folosind satira.
  • Imaginea intitulată devine un desen animat de satire Pasul 4
    4. Petreceți timp luând cursuri de scriere. Descărcarea de cartofiști sunt atât artiști, cât și scriitori. Pentru a acoperi evenimentele curente, trebuie să învățați cum să controlați în mod eficient limba. Puteți începe să lucrați din greu în clasele dvs. de limba engleză și de scris în liceu. Odată ce ajungi la facultate, luați jurnalismul și cursurile de scriere creativă.
  • Cele mai multe colegii nu oferă clase specifice pentru satiră, dar nu ezitați să încorporați satiri în misiunile dvs. de scriere.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satire Pasul 5
    5. Luați câteva cursuri de învățământ de calculator. Mulți desen animat satiști digitalizează munca lor pentru a posta online. Nu este niciodată o idee proastă de a lua câteva cursuri de calculatoare suplimentare în colegiu. Clasele de artă digitală sunt utile pentru a învăța despre cum să creați o lucrare de calculator și să încărcați arta. Designul web, codarea și clasele de bloguri sunt excelente pentru a vă imagina cum să configurați un loc pentru a posta munca dvs. online.
  • Partea 2 din 3:
    Extinderea abilităților tale
    1. Imaginea intitulată devine o cartoonistă de satiră Pasul 6
    1. Continuați să studiați desen Tehnici. Deși o educație formală este utilă, o mulțime de artiști nu au pășit niciodată într-o sală de clasă. Extindeți-vă cunoștințele desenului prin căutarea de sfaturi online sau prin obținerea manualelor din bibliotecă sau librărie. De asemenea, aveți distracție petrecut timp în jurul altor artiști și lucrările lor. Au o mulțime de sfaturi și trucuri pentru a trece de-a lungul.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 7
    2. Exagerați caracteristicile fizice ale subiecților dvs. Ca un satirist, puteți utiliza exagerări în imaginile dvs. pentru a face un argument. Încercați desen caricaturi de oameni prin extinderea caracteristicilor lor notabile. Aceste caracteristici ar putea fi urechi mari, cizme ieftine sau o bărbie. Exagerările arată personalitatea subiectului.
  • De exemplu, desenul Napoleon mai scurt decât el a fost în realitate, el pare să pară mai slab și mai desen animat, chiar dând naștere la termenul "Complexul Napoleon."
  • Exagerarea arată că lucrarea este satirică, deoarece pare desene animată și care împiedică subiectul să revendice că atacați reputația lor.
  • Imaginea intitulată devine un desen animat de satire Pasul 8
    3. Dezvoltați-vă propriul stil. Fiecare cartoonist își dezvoltă propriul stil identificabil prin practică și muncă grea. Singura modalitate prin care puteți face acest lucru este prin desenarea și experimentarea pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Unele stiluri arată mai simple și mai puțin detaliate, în timp ce altele sunt mai colorate.
  • De exemplu, caracterele lui Matt Groening Simpsons sunt identificabile de caracteristicile lor feței mari și simplificate.
  • Garry Trudeau`s Doonesbury Comicile caracteristice cu fețe mai lungi cu nas mai mare și păr detaliat.
  • Disney Cartoon Caracterele sunt foarte colorate și au ochi mari, moi.
  • Imaginea intitulată devine o cartoonistă de satiră Pasul 9
    4. Ascuți tehnicile dvs. satirice. Satira iese în subtitrările sau cuvintele pe care le plasați în jurul desenelor. Este umor care se bazează pe onorion, sarcasm și exagerare pentru a critica pe alții. Sfaturi de cercetare privind scrierea satirică și participarea la orice clase pe această temă pe care o puteți găsi, apoi practicați captarea desenelor.
  • Un exemplu de un comentariu satiric este cineva care spune: "Sunt încă nehotărât" după ce au votat într-un element important.
  • Este nevoie de practică pentru a obține subiectul și tonul potrivit, deoarece trebuie să fiți ascuțiți și inteligenți în loc de spiritul mediu sau obscen.
  • Echilibrarea umorului ireverențios cu corectitudine politica sau sensibilitatea culturală este un scop greu, dar semnificativ în satiră.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 10
    5. Citiți lucrările altor satiști. Scufundați-vă în stilurile cartooniștilor moderni, cum ar fi Gerald Scarfe și Garry Trudeau. Studiați abordarea și umorul, apoi utilizați părțile pe care doriți să le faceți mai bine munca. Fiți atenți la motivele pentru care desene animate controversate nu au reușit să găsească o audiență receptivă.
  • Simțiți-vă liber să vă întoarceți în timp și să verificați satiriști dintr-o perioadă de timp anterioară, cum ar fi Thomas Nast, James Gillray și William Hogarth.
  • Satira poate fi găsită în publicații, inclusiv Ceapa, Nebun, și National Lampoon.
  • Satira există în toate domeniile artistice. De exemplu, încercați să citiți Kurt Vonnegut sau Novele Alexander Papa. Ceasul arată ca Noaptea de sâmbătă în direct sau Raportul Colbert.
  • Imaginea intitulată devine un desen animat de satire Pasul 11
    6
    Rămâi bine informat despre evenimente politice și sociale. Lumea se schimbă întotdeauna și este treaba ta să rămâi pe lângă ea. Petreceți timp în fiecare zi de citire a articolelor sau vizionarea știrilor. Evenimentele actuale sunt combustibilul satirei de ultimă oră. Puteți obține doar o coardă cu o audiență dacă cunoașteți subiectul și modul în care influențează viața altora.
  • Unde beneficiați de informațiile dvs. depinde de subiectul dvs. Dacă intenționați să faceți desene animate politice, articolele de știri și programarea sunt pentru dvs. Satira se poate concentra pe alte subiecte, cum ar fi cultura populară sau viața care se luptă cu oamenii.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 12
    7. Memorează legile de defăimare în țara dvs. Toți satiștii au riscul de probleme juridice. Asigurați-vă că cunoașteți legile din districtul și țara dvs. Deși variază de la un loc la altul, vă vor împiedica mereu să atacați în mod vicios pe cineva. Nu publicați minciuni sau revendicați că scrieți fapte.
  • Stick la satirizarea unor oameni bine-cunoscuți, cum ar fi liderii politici și religioși. Ridiculizarea vecinilor dvs. nu este amuzantă și probabil că vă va da în judecată pentru defăimare.
  • De exemplu, desenarea scurtului Napoleon nu este să-i bateți înălțimea. E o metaforă pentru inadecvarea sa politică.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 13
    8. Dezvoltă un piele groasa. Veți primi reacția pentru munca dvs., mai ales atunci când judecați greșit modul în care publicul va reacționa. Rămâneți calm și ignorați critici care nu sunt constructivi. Satiștii se îndreaptă lângă linia a ceea ce este acceptabil și veți afla unde este acea linie prin acordarea atenției greșelilor dvs.
  • În unele țări, puteți scăpa cu satirizare oameni vizibili și puternici. În altele, criticarea pe cineva în autoritate vine cu repercusiuni teribile.
  • De exemplu, publicația daneză Jyllands-Posten și publicația franceză Charlie Hebdo a făcut desene animate despre islam. Protestele violente au izbucnit când acestea au fost tipărite.
  • Partea 3 din 3:
    Lucrul ca un cartoonist
    1. Imaginea intitulată devine un desen animat de satire Pasul 14
    1. Construiți un portofoliu. După ce ați batjocorit strălucit cel mai recent politician, publicitate sau emisiune TV, lipiți arta în portofoliul dvs. Posturile online sunt colecții ale muncii dvs., dar ar trebui să vă păstrați cea mai bună artă la îndemână. Faceți o copie de rezervă a oricărei lucrări care se desfășoară pe computer și a salva originalele trasee manuale. Potențialii angajatori vor cere portofoliul dvs. și vor folosi pentru a vă determina calificările.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 15
    2. Postați-vă arta online. Din fericire, nu trebuie să vă retrageți munca pe stradă când Internetul oferă expunere instantanee. Porniți propria pagină la un site precum WordPress sau Tumblr. Puteți crea chiar și propriul site profesional. Răspândiți-vă munca pe site-urile sociale, cum ar fi Twitter și comunitățile de artă, cum ar fi deviantART.
  • Nu vă fie frică să vă împărtășiți arta sau legăturile cu arta dvs. Expunerea este modul în care construiți o următoare, ceea ce vă ajută să deveniți mai mult de un cartoonist.
  • Imaginea intitulată devine un desen animator de satire Pasul 16
    3. Trimiteți la concursurile de desene animate. Competițiile de desene animate sunt acolo, dar sunt complicate să găsească. Unele publicații, cum ar fi New York Times, Oferiți aceste competiții, ceea ce ajută la ciment reputația dvs. Alte ori, guvernele sau organizațiile conduc concursuri pentru cauze politice sau artistice. Căutați online pentru aceste concursuri și păstrați-vă urechile deschise sugestiilor din partea audienței și a prietenilor dvs.
  • Unele cartoonști, cum ar fi Andre Pijet, au început începutul concursurilor la festivaluri. Este posibil să găsiți festivaluri regionale sau naționale, dar să acordați atenție și festivalurilor internaționale.
  • Imaginea intitulată devine o cartoonistă de satiră Pasul 17
    4. Trimiteți-vă munca la publicații. Mulți satiști își încearcă să-și trimită munca la publicații, cum ar fi Mad Magazine, New Yorker, sau Ceapa. Concurența este dificilă, deci căutați și reviste alternative, ziare sau publicații online. Fiecare publicație are propriile criterii pentru umor, astfel încât să le cerceteze pentru a vedea dacă munca dvs. ar fi o potrivire bună.
  • Găsiți detalii de depunere în publicații sau pe site-urile lor. De obicei, puteți trimite arta online sau prin poștă.
  • Așteaptă o mulțime de concurență. Este mai ușor ca oricând să facă și să prezinte desene amuzante.
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satire Pasul 18
    5. Începeți să lucrați ca un freelancer. Lucru independent înseamnă că nu aveți un loc de muncă permanent cu nici o companie. Va trebui să muncești din greu pentru a dovedi desene și pentru a le trimite la diverse publicații. Pentru cartofiștii noi, angajarea este o sarcină înaltă. Cel mai bun pariu pentru a face niște bani și a câștiga o reputație este să vă răspândiți munca cât mai mult posibil. Chiar și satiștii renumiți iau comisioane.
  • S-ar putea să vi se ceară chiar să trageți desene animate ne-satirice. Nu este scopul tău, dar îți promovează cariera.
  • Imaginea intitulată deveni un desen animat de satire Pasul 19
    6. Căutați o muncă în timp ce mențineți un alt loc de muncă. Dați-vă slujba de zi este riscantă deoarece pozițiile oficiale ca și caricatorii de satiri sunt mai puțin frecvente. Satiriști, cum ar fi Al Jaffee Mad Magazine tind să țină pe locuri de muncă pentru o lungă perioadă de timp. Poziționați-vă cele mai bune rezultate pentru aceste locuri de muncă, dar nu vă sacrificați capacitatea de a vă trăi. De exemplu, lucrați la un loc de muncă cu normă întreagă în timpul zilei și lucrați pe desene animate noaptea.
  • Încercați să obțineți un loc de muncă care face design grafic sau animație. Scrierea comediei este un alt loc de muncă care vă permite să vă practicați satira.
  • Rămâneți flexibil. Nu veți avea niciodată cât mai mult timp doriți să lucrați la arta dvs., iar slujbele artistice sunt de obicei comisioane temporare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Satira este despre a fi ascuțită, informată și inteligentă. Inteligența este o necesitate, în timp ce obscenitatea se diminuează de la mesajul dvs.
  • Este greu de a fi a "neutru" cartoonist satiric. Sursa satirică a comentariului dvs. provine din credințele și fundalul dvs. personal. Fără a vă injecta propriile convingeri, nu aveți un comentariu.
  • Gândiți-vă la extinderea satirizării la scriere și filmare. În timp ce acest lucru nu va fi neapărat suficient pentru a finanța o viață, vă poate ajuta să vă extindeți experiența.
  • Cei care o ofensează cu ușurință nu sunt criticii dvs. reali. Criticii dvs. reali sunt cei care apreciază satiră și oferă feedback constructiv.
  • Avertizări

    Există multe țări din lume în care politica satirizată, religia, mizele culturale și problemele sociale nu se încruntă numai, dar vă pot ateriza în închisoare. Dacă veți fi un cartoonist satiric, cunoașteți riscurile și vă protejați.
  • Fiind un cartoonist de satire înseamnă exprimarea propriilor opinii. Fiți pregătiți să le apărați.
  • Mulți oameni sunt rapid ofensați. Satira se apropie de linii delicate și credințe, așa că așteptați o mulțime de reacții uneori.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pix
    • Hârtie
    • Computer sau furnizări de artă alternativă
    • Publicații satirice
    • Desenarea cărților
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar