Cum să facem față cu poartă scutece la școală

Oamenii de toate vârstele poartă scutece din mai multe motive diferite.Nu ești singurul. Purtarea scutecelor la școală poate fi înfricoșătoare. S-ar putea să vă simțiți confuz, jenat sau rușine.Cu toate acestea, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă simți confortabil, purtați scutece la școală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea scutecelor potrivite
  1. Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 1
1. Determinați nivelul de absorbție de care aveți nevoie.Tipul scutecului pe care îl purtați va depinde de cantitatea de scurgere pe care o aveți, umectarea în timpul zilei față de umectarea pe timp de noapte și ce dimensiune sunteți. Scutece cu mai multă absorbție și scutece de umectare de noapte sunt bulkier.
  • Imagine intitulată face ca poartă scutece la școală Pasul 2
    2. Găsiți scutecele potrivite. Deoarece incontinența este o problemă pentru oamenii de toate vârstele, o varietate de scutece sunt pe piață pentru a vă satisface nevoile.Există scutece în special pentru copiii mai mari și preteens, adolescenți și adulți . Ar trebui să încercați diferite mărci de scutece până când găsiți cea potrivită. Având scutecele potrivite vă pot face să vă simțiți mai încrezători.
  • Tineretul Pull Ups sunt o opțiune excelentă pentru copiii mai mari.Brandurile populare ale UPS-urilor de tineret sunt bune și selectați. Unele dintre aceste pulfuri arată exact ca lenjeria obișnuită.
  • Cumpărările pentru scutece pot fi scumpe. Parteneriatul Caregiver vă permite să încercați eșantioane înainte de a petrece o mulțime de bani pe scutece.
  • Dacă sunteți un preteen, este posibil să fiți prea mic pentru scutecele adulte și prea mari pentru scutecele de tineret.Scutecele de mașini de curse sunt făcute pentru preteens și vin în multe dimensiuni diferite.Aceste scutece au fost proiectate pentru băieți.Molicareis un alt brand care are dimensiuni pentru preteens.
  • Brandurile populare pentru adolescenți sunt tena, predomină și liniște. De asemenea, puteți introduce tampoanele de booster în scutecele dvs. pentru a mări cât de mult poate apărea scutecul.Plăcuțele de rapel vor permite, de asemenea, scutecele să absoarbă mai multe.
  • Cel mai important factor atunci când găsiți scutecul potrivit este modul în care vă simțiți în ele.Dacă se potrivesc bine și sunteți confortabil, veți fi mai încrezători purându-i la școală.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 3
    3. Încercați scutecele cu hainele școlare. Ar trebui să purtați scutecele când mergeți la cumpărături pentru haine noi.Acest lucru vă va ajuta să găsiți haine care să nu vă expuneți scutecele.Purtând haine care sunt o dimensiune mai mare decât dimensiunea dvs. reală vă va ajuta să vă ascundeți scutecele.
  • Metoda 2 din 3:
    Senzație confortabilă la școală
    1. Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 4
    1. Discutați cu asistenta școlară sau cu un administrator. Atât tu, cât și părinții tăi ar trebui să discute despre starea dvs. medicală cu oamenii de la școala ta. Lăsați o figură de autoritate la școală să știe că purtați scutece vă poate permite să aveți câteva privilegii speciale.Este posibil să puteți obține acces la o toaletă privată unde vă puteți schimba scutecele.Ei vă pot oferi, de asemenea, permisiunea de a veni târziu la clasă sau să părăsiți clasa devreme pentru a vă schimba scutecul.
    • Două mai multe lucruri sunt necesare dacă doriți să aveți un intestin complet și o protecție urinară - și anume o pereche de pantaloni de trageți din plastic - clar este cel mai bun pentru a monitoriza scutecele adulte sub- și o single sau un singlet pentru susținerea scutecului după ce devine mai greu.În cele din urmă, Seni Quatro sau Tena Slip Maxi sunt tipurile de scurte de tăiere cu suprafața de bumbac și Velcro, care nu atrag atenția într-un stand.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 5
    2. Fi discret. Aduceți scutecele, loțiuni și creme suplimentare într-o pungă specială pe care o păstrați în rucsacul dvs. sau într-o pungă de scutec de rucsac. Rucsacurile scutecului au compartimente speciale pentru a stoca toate consumabilele dvs., dar arată ca un rucsac obișnuit.
  • De asemenea, ar trebui să împachetați pungi de plastic în rucsac.Puteți pune scutecul murdar în punga de plastic înainte de ao arunca.Aruncarea unei pungi de plastic este mai puțin jenantă decât aruncarea unui scutec.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 6
    3. Du-te la baie în timpul clasei. Planificați să utilizați baia când alți studenți sunt mai puțin probabil să fie acolo. Vrei să-ți spui șansele de a fi în baie singură.
  • Imagine intitulată face față scutecelor la școală Pasul 7
    4. Practicați schimbarea scutecului. Scutecele sunt zgomotoase și schimbarea într-o toaletă publică vă poate face inconfortabil.Ar trebui să vă dați seama de cea mai liniștită și mai rapidă modalitate de a vă schimba scutecul când sunteți acasă.Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil schimbându-vă scutecul când sunteți la școală. S-ar putea să vă simțiți mai confortabil doar să vă îndepărtați mai degrabă umed sau murdar, mai degrabă decât să desfaceți benzi de plastic zgomotoase.Din moment ce nu veți putea să-l înfășurați strâns pentru a arunca, aduceți o pungă cu siguranță.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 8
    5. Dezvoltați pielea groasă. Unii oameni se pot distra de tine pentru că purtați scutece sau vă puteți pune întrebări.Dacă sunteți agresați, trebuie să lăsați părinții, profesorii și cunoștințele principale.De asemenea, ar trebui să vă ridicați dacă cineva vă tachinează. Dacă cineva vă întreabă politicos despre purtarea scutecelor, ar trebui să le explicați că aveți o afecțiune medicală.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 9
    6. Schimbați-vă rapid scutecul dacă aveți un accident. Un scutec umed este dificil de ascuns și alte persoane pot observa.Schimbarea scutecului dvs. imediat ce este umedă, va împiedica scutecul să se prăbușească și să arate prin haine.Scutecele îmbibate vor mirosi, de asemenea, dacă nu se schimbă rapid.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 10
    7. Alăturați-vă unui grup de asistență. Vorbind cu alți oameni care poartă și scutece la școală pot fi o sursă de confort.De asemenea, puteți obține sfaturi și idei despre modul în care alții gestionează poartă scutece la școală. Grupurile de asistență pot fi online sau în persoană. Există grupuri de suporturi și panouri de discuții. Asociația Națională pentru Continență are, de asemenea, o listă de resurse pentru a vă ajuta să vă conectați cu alte persoane.
  • Metoda 3 din 3:
    Înțelegerea incontinenței
    1. Imagine intitulată face față scutecelor la școală Pasul 11
    1. Identificați ce tip de incontinență aveți.Există trei tipuri majore de incontinență: urinar, fecal și stres.Continența urinară este atunci când nu aveți control asupra vezicii urinare. Puteți scurge urina sau nu faceți-o la baie în timp când simțiți nevoia.Incontinența fecală este atunci când nu aveți controlul asupra mișcărilor intestinului.Incontinența de stres este atunci când anumite mișcări sau activități (tuse, strănut, alergare, sărituri) au pus stres asupra vezicii urinare și provoacă scurgeri de urină.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 12
    2. Ține un jurnal. Încercați să păstrați un jurnal pentru a afla care sunt declanșatoarele dvs.Informațiile pe care trebuie să le includeți în jurnalul dvs. sunt: ​​alimentele și băuturile pe care le consumați - cât de des vă duceți la baie - tipurile de activități care vă determină scurgeri.Ar trebui să-ți faci jurnalul cât mai detaliat posibil. Informațiile din jurnalul dvs. vor fi de asemenea utile pentru medicul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată face ca un scutece la școală Pasul 13
    3. Obțineți ajutor profesional. Un medic va fi capabil să ajute la identificarea cauzei incontinenței dvs. și să creați un plan de tratament care este doar pentru dvs. Este important să vorbiți deschis cu medicul dumneavoastră. Nu trebuie să vă simțiți jenați deoarece medicul dumneavoastră este folosit pentru a ajuta oamenii care au aceeași problemă pe care o aveți. Medicul dumneavoastră vă poate trimite la un terapeut fizic, prescrie medicamentele sau chiar să vă vorbească despre posibilitatea de intervenție chirurgicală.
  • Medicul dvs. va lua un istoric medical, faceți un examen fizic, discutați cu părinții dvs., discutați un plan de tratament și faceți câteva teste. Asociația Națională pentru Continența menține o listă de specialiști din Statele Unite.
  • Imagine intitulată face ca făcând scutece la școală Pasul 14
    4. Creați o strategie de voiding. Voidarea este o parte a pregătirii vezicii urinare care vă învață să mergeți la baie la anumite momente.Ar trebui să discutați o strategie de golire cu medicul dumneavoastră înainte de a începe unul. Programarea vizitelor de baie ajută la întărirea mușchilor vezicii urinare și reducerea necesității de a utiliza scutece.
  • Dacă sunteți copil, părinții dvs. vă pot ajuta cu pregătirea vezicii urinare.Începeți prin măsurarea cât de des folosiți baie.Dacă trebuie să mergeți la baie la fiecare 20 de minute, încercați să măriți timpul între 5 și 20 de minute.Ar trebui să creșteți încet timpul dintre vizitele de baie până când puteți merge la 90 până la 120 de minute. Dacă sunteți mai în vârstă, puteți crește timpul dintre vizitele de baie cu o creștere de 15 minute.
  • sfaturi

    Utilizați loțiuni și pulberi pentru a preveni erupția cutanată.
  • Asigurați-vă că purtați scutecele când mergeți la cumpărături pentru haine.
  • Fii încrezător. Viața ta nu este limitată pentru că purtați scutece
  • Nu vă fie frică că prietenii dvs. vor descoperi că purtați un scutec. Dacă prietenii dvs. descoperă, spuneți adevărul că aveți accidente în pantalonii dvs. și trebuie să purtați protecție. Luați în considerare chiar și pentru a vă spune celor mai buni prieteni înainte de a vă descoperi sau vă vor cere. Cel mai probabil - dacă sunt adevărați prieteni - ei vor înțelege și vă vor sprijini.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar