Cum se face cu apelurile telefonice abuzive

Apelurile telefonice abuzive pot fi frustrante și poate chiar înfricoșătoare. Este posibil să primiți apeluri telefonice abuzive pentru o varietate de motive - Cu toate acestea, este cel mai frecvent să obțineți apeluri telefonice abuzive de la cineva pe care îl cunoașteți. Pentru a face față apelurilor telefonice abuzive, este important să documentați apelurile telefonice abuzive, să le raportați și să încercați să le împiedicați în viitor. Care se ocupă de apelurile telefonice abuzive pot fi frustrante, dar este important să faceți ceva despre ei. În caz contrar, puteți continua să primiți apeluri telefonice abuzive în viitor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Prevenirea apelurilor telefonice abuzive
  1. Imagine intitulată blocarea unui apel Pasul 8
1. Blocați numerele de telefon de la apelanții abuzivi. Cele mai multe companii de telefonie vă permit să blocați o cantitate limitată de numere. Aceste blocuri pot expira totuși, deci este important să păstrați lista actualizată dacă primiți apeluri telefonice abuzive după expirarea blocului.
  • Multe companii de telefonie vă permit să blocați până la cinci numere gratuite. Aceste blocuri expiră de obicei după trei luni.
  • Dacă aveți nevoie să blocați mai mult de cinci numere, este posibil să fie necesar să plătiți o taxă lunară. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să blocați numerele abuzive pe termen lung.
  • Imagine intitulată blocați un apel Pasul 2
    2. Obțineți respingerea apelurilor din numere necunoscute. De asemenea, puteți încerca să obțineți respingerea apelurilor, ceea ce va împiedica numerele necunoscute să ajungă la telefon. Pentru unele companii de telefonie, este posibil să furnizați o listă de zece sau mai multe numere care vor fi respinse să vă apeleze.
  • Respingerea apelurilor anonime va respinge toate numerele care își ascund numărul. Oricine a sunat de la un număr care blochează numărul lor de a apărea pe ID-ul dvs. de apelant nu vă va putea ajunge de la acel număr.
  • Dacă cineva vă sună cine este în lista de respingere, ei vor primi un mesaj care să afișeze că nu acceptați apeluri telefonice. Acest lucru se va asigura că numărul lor nu este în măsură să vă sune.
  • Imaginea intitulată scrie și publică o carte Pasul 5
    3. Minimizați detaliile personale pe care le dați afară. Dacă primiți apeluri telefonice abuzive de la persoane pe care nu le cunoașteți, ar putea fi pentru că au găsit numărul dvs. undeva. Este important să împărtășiți numărul dvs. cât mai puțin posibil pentru a evita apelurile telefonice abuzive de la străini.
  • Când faceți o achiziție online, nu includeți numărul dvs. de telefon împreună cu informațiile dvs. personale. Este posibil ca informațiile dvs. de telefon să poată fi scurgeri de la cumpărătorul online și furnizate altor părți.
  • De asemenea, puteți păstra numărul dvs. de telefon din directoarele telefonice dacă aveți o linie de teren. Apelând compania dvs. de telefonie, ar trebui să vă poată păstra numărul de directoare telefonice viitoare.
  • Imagine intitulată Eticheta de telefon mobil Practică Pasul 1
    4. Schimbați numărul dvs. dacă vă simțiți în mod deosebit amenințat. Dacă apelurile telefonice abuzive nu se opresc, este posibil să doriți să modificați numărul dvs. de telefon. Deși acest lucru poate fi frustrant, poate fi cel mai bun mod de a preveni apelurile telefonice abuzive.
  • Când vă schimbați numărul, dați doar noul număr pentru a închide prietenii și familia. Dacă nu știți cine vă sună, doriți să fiți atenți să nu oferiți numărul dvs. de noul dvs. persoanei care vă cheamă cu apeluri telefonice abuzive.
  • În plus, dați numărul dvs. cât mai puține întreprinderi posibil. Deoarece numărul dvs. poate fi întotdeauna scurs către terți, doriți să limitați locurile pe care numărul dvs. le-a încheiat.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 10
    5. Adresați-vă școlii cu privire la politicile lor tehnologice. Școala dvs. ar trebui să aibă politici tehnologice privind utilizarea. Ei pot avea unele idei despre cum să împiedice apelurile telefonice abuzive să se întâmple la școală.
  • Când sunteți la școală, împărtășiți doar numărul dvs. de telefon cu prietenii dvs. imediați. Asigurați-vă că nu îl împărtășesc pe alții.
  • Școala dvs. ar trebui să aibă un manual de politici și proceduri. Vedeți ce se spune despre utilizarea tehnologică adecvată și sigură.
  • Metoda 2 din 3:
    Documentarea apelurilor telefonice abuzive
    1. Imaginea intitulată începe un eseu persuasiv pas 3
    1. Notați orice apeluri telefonice abuzive. Este important să păstrați o înregistrare detaliată a apelurilor telefonice abuzive, mai ales dacă acestea amenință. Veți avea nevoie de aceste înregistrări mai târziu în cazul în care doriți să le raportați companiei de telefonie sau la poliție.
    • Veți dori să înregistrați timpul, data, durata și detaliile oricăror apeluri telefonice abuzive. Puteți să le păstrați într-un jurnal scris sau un fișier electronic pe care îl puteți accesa cu ușurință.
    • Înregistrarea dvs. de apeluri telefonice abuzive va fi utilă atunci când obțineți numere de telefon blocate de compania de telefonie. În plus, dacă apelurile telefonice amenință, aceste detalii vor fi valoroase pentru poliție.
  • Imaginea intitulată face un apel de glumă și să nu fie prins pasul 3
    2. Salvați orice mesaje text abuzive. Dacă aveți un telefon mobil, puteți obține mesaje text abuzive. În timp ce compania dvs. de telefonie va documenta probabil acest lucru, de a le salva pe telefonul dvs., de asemenea.
  • Nu răspundeți niciodată la mesaje text abuzive. Persoana care trimite mesajele dorește un răspuns, așa că nu le dați-le.
  • Mesajele text abuzive sunt adesea înregistrate de compania dvs. de telefonie și sunt ușor de urmărit pe înregistrările telefonului. Cu toate acestea, salvați și toate mesajele abuzive din telefon, de asemenea.
  • Imagine intitulată Adresați telemarketers pentru a opri apelul Pasul 1
    3. Nu răspundeți la apelurile telefonice. Când primiți apeluri telefonice abuzive, este pentru că persoana care cheamă vrea un răspuns de la dvs. Este important să păstrați liniște și să nu răspundeți atunci când primiți apeluri telefonice abuzive.
  • Dacă documentați apelul abuziv, scrieți orice informații importante sau lucruri care sunt spuse. Puteți utiliza acest lucru pentru mai târziu când raportați apelurile telefonice abuzive.
  • Nu trebuie să ascultați abuzul nesfârșit de la apelul telefonic. Poate fi o idee bună să închideți dacă vă simțiți înspăimântați sau deosebit de speriat de abuz.
  • Metoda 3 din 3:
    Raportarea apelurilor telefonice abuzive
    1. Imagine intitulată Adresați-vă telemarketerilor să nu mai apeleze pasul 7
    1. Raportați orice apeluri telefonice abuzive. Compania dvs. de telefonie ar trebui să aibă un departament care se ocupă de apelurile telefonice abuzive. Ele vă pot oferi câteva opțiuni despre cum să opriți apelurile abuzive ale telefonului.
    • De îndată ce primiți apeluri telefonice abuzive, contactați imediat compania de telefonie. Ar trebui să le puteți spune exact ceea ce sa spus și orice alte informații pe care le aveți de la apelul telefonic.
    • Dacă compania dvs. de telefonie nu are un departament pentru apeluri telefonice abuzive, acestea ar trebui să aibă o linie de reclamație pentru clienți. Această linie ar trebui să aibă unii reprezentanți care vă pot ajuta să împiedicați apelurile telefonice abuzive în viitor.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă telemarketerilor să nu mai apeleze pasul 3
    2. Informați Autoritățile. Dacă apelurile sunt persistente abuzive sau dacă furnizorul dvs. de servicii recomandă acest lucru, notificați autoritățile. Apelurile abuzive și rău intenționate reprezintă o infracțiune penală și vor fi tratate ca atare.
  • Dacă vă sunați mai întâi compania de telefonie, pot recomanda să vorbească poliției în funcție de abuz. Deși nu toate apelurile telefonice abuzive pot fi raportate poliției, compania dvs. de telefonie ar trebui să aibă o idee bună dacă trebuie sau nu să raportați apelul telefonic abuziv.
  • În funcție de abuz, este posibil să puteți depune taxe împotriva persoanei care apelează. Cel puțin, este întotdeauna o idee bună ca poliția să aibă o înregistrare a apelurilor telefonice abuzive.
  • Imagine intitulată Adresați telemarketers pentru a opri apelul Pasul 8
    3. Nu ignorați niciodată apelurile telefonice abuzive. Dacă nu faceți nimic despre aceste tipuri de apeluri, veți continua să le primiți. Chiar dacă documentați numai apelurile telefonice, este important să faceți ceva mai degrabă decât nimic.
  • Apelurile telefonice abuzive nu sunt oprite de obicei prin ignorarea acestora. Chiar dacă oamenii care cheamă pot dori doar un răspuns, probabil că nu vor renunța dacă le ignorați pur și simplu.
  • Chiar dacă nu ignorați apelurile telefonice abuzive, asta nu înseamnă că trebuie să vă angajați cu apelurile. Puteți să scrieți pur și simplu apelurile și să le raportați autorităților competente.
  • Imagine intitulată Ajutor Părinții îmbătrânirii trăind departe pasul 4
    4. Discutați cu profesorii și directorii. Dacă primiți apeluri telefonice abuzive sau mesaje text, este important să spuneți cuiva. Primirea apelurilor abuzive sau a textelor este o mare problemă că nu ar trebui să vă păstrați singuri.
  • Profesorii și directorii dvs. trebuie să știe dacă se întâmplă texte abuzive la școală. Ei doresc ca toată lumea să se simtă în siguranță și confortabilă la școală.
  • Mesajele text abuzive pot fi o mare problemă pentru adolescenți. Deoarece oamenii care trimit mesajele nu văd persoana pe care o abuzează, ei pot fi adesea mai vicioși și mai rău.
  • Imagine intitulată Deal cu părinții meniți Pasul 3
    5. Spune-i părinților dvs. dacă sunteți încă minor. Părinții dvs. trebuie să știe dacă primiți apeluri telefonice abuzive sau mesaje text. Ei vor putea să vorbească cu compania de telefonie sau cu școala dvs. pentru a opri acest comportament.
  • Nu trebuie să vă învinuiți niciodată pentru texte abuzive sau apeluri telefonice. Nu este niciodată vina ta și este întotdeauna greșită.
  • Apelurile sau textele abuzive pot duce la depresie și anxietate pentru adolescenți. Nu lăsați acest comportament să continue - spune părinților tăi, astfel încât să poată face ceva despre asta.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar