Cum se fixează un decalaj între podea și perete

Fluctuațiile de temperatură sau un substrat de sagging pot crea lacune între perete și podeaua de sub ea. Din fericire, puteți rezolva cu ușurință decalajul cu caulkul drept. Începeți prin curățarea zonei și îndepărtarea oricărui caulk anterior care poate fi acolo. Apoi, puteți încărca pistolul de caulk, umpleți decalajul și lăsați-l afară. Permiteți caulkului să se usuce și să se stabilească și sunteți bine să mergeți! Cu toate acestea, un decalaj între un etaj și perete ar putea fi un semn al unei probleme structurale mai profunde, cum ar fi o fundație de stabilire. Este important să verificați semnele de probleme serioase, astfel încât să le puteți adresa acestora înainte de a avea loc mai multe daune.

Pași

Partea 1 din 4:
Curățarea decalajului
  1. Imaginea intitulată Fix un decalaj între podea și perete Pasul 1
1. Răsturnați orice caulk vechi din decalaj, dacă este necesar. Dacă există o calugă veche sau crăpată de-a lungul decalajului, luați un cuțit utilitar sau un cuțit de chit și rulați marginea de-a lungul acesteia pentru a-l îndepărta. Aveți grijă să nu trimiteți sau să cipați vopseaua pe pereți. Continuați să răzuiți până când toată vechea caulk este îndepărtată.

Bacsis: Utilizați șmirghel 180-GRIT pentru a curăța orice biți încăpățânați de caulk.

  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 2
    2. Vacuum orice praf și murdărie din interiorul decalajului. Utilizați extensia furtunului pe un aspirator și introduceți vârful în decalaj. Vid în vidul de-a lungul decalajului pentru a suge orice praf, murdărie, resturi și bucăți de caulk care ar putea fi acolo. Murdăria și alți contaminanți vor afecta cât de bine puteți sigila decalajul, deci lucrați atașamentul furtunului în jurul acestuia pentru a îndepărta cât mai mult posibil.
  • Dacă nu aveți un vid sau un dispozitiv de atașare a furtunului, utilizați o cârpă umedă pentru a curăța murdăria și resturile din decalaj.
  • Imaginea intitulată Fix un decalaj între podea și perete Pasul 3
    3. Curățați decalajul cu frecarea alcoolului pentru ao dezinfecta. Umpleți un castron cu alcool și înmugați un burete curat, scufundați un burete sau o cârpă curată în ea și strângeți excesul. Curățați partea superioară și inferioară a decalajului pentru a îndepărta orice resturi, murdărie și pete libere, precum și pentru a dezinfecta zona, astfel încât mucegaiul nu se formează atunci când îl sigilezi.
  • Frecvența alcoolului vă poate irita ochii și sinusurile dacă respirați direct în fum, deci asigurați-vă că lucrați într-o zonă bine ventilată.
  • Dacă nu aveți alcool de frecare, puteți amesteca apă și înălbitor de părți egale ca o soluție alternativă de curățare.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 4
    4. Lăsați zona din jurul decalajului să se usuce complet. Rulați o cârpă curată și uscată peste zonă și așteptați câteva ore pentru a se usca la aer. Pentru a accelera procesul de uscare, îndreptați un uscător de suflare stabilit la căldură scăzută pentru a usca peretele și podeaua în apropierea decalajului. Atingeți zona cu degetul pentru a vă asigura că este complet uscată, astfel încât umiditatea să nu fie prinsă atunci când etanșați decalajul.
  • Umiditatea poate provoca bacterii și mucegai pentru a se dezvolta în perete.
  • Partea 2 din 4:
    Încărcarea caulkului
    1. Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 5
    1. Utilizați caulk siliconic pentru a crea o etanșare impermeabilă. Dacă fixați un decalaj între un podea și perete, cum ar fi într-un duș sau o baie, mergeți cu un caulk siliconic, astfel încât să puteți crea o etanșare etanșă la apă. Căutați silicon caulk la magazinele de îmbunătățire la domiciliu, magazine de hardware și online.
    • Siliconul Caulk este, în general, clar în culori.
    • Sigiliul impermeabil va ajuta la prevenirea umidității să intre în pereți, ceea ce poate duce la putregai și mucegai.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 6
    2. Alegeți caulk latex dacă doriți să se potrivească culoarea peretelui. Dacă fixați un decalaj între podea și un perete vopsit, cum ar fi un dormitor sau un perete de cameră de zi, utilizați un caulk latex. Alegeți o culoare care seamănă foarte mult cu vopseaua peretelui, astfel încât diferența nu este vizibilă. Căutați caulk latex la magazinele departamentului, magazinele de îmbunătățire la domiciliu, magazinele de hardware și online.
  • De asemenea, ați putea alege un caulk latex care se potrivește cu culoarea podelei, dacă preferați.
  • Latexul Caulk va crea o etanșare strânsă, dar nu este ca impermeabilă ca silicon.
  • Imaginea intitulată Fix un decalaj între podea și perete Pasul 7
    3. Apăsați declanșatorul de eliberare și trageți înapoi tija de pe pistolul de caulk. Găsiți declanșatorul mic de metal pe spatele mânerului pistolului de caulk. Apăsați declanșatorul și țineți-l în jos pentru a elibera tija de oțel. Apoi, trageți tija de oțel tot drumul înapoi și eliberați declanșatorul.
  • Este posibil să aveți nevoie să răsuciți tija de oțel pentru ao fixa în poziție.
  • Căutați arme de răcire la magazinele de îmbunătățire acasă, magazinele de hardware și online.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 8
    4. Introduceți tubul de caulk în pistolul de caulk cu duza îndreptată departe. Așezați baza tubului de caulk în pistolul caulk, astfel încât să fie spălat în spate. Apoi, odihniți capătul duzei în poziție în fața pistolului. Împingeți tija de metal înapoi în poziție, astfel încât să se presată pe partea din spate a tubului de caulk pentru ao menține în siguranță.
  • Agitați ușor arma caulk pentru a vă asigura că tubul de caulk este sigur.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 9
    5. Tăiați tubul de caulk pentru a face o deschidere a dimensiunii decalajului dvs. Introduceți duza sigilată în decalaj până când nu poate merge mai departe pentru a găsi lățimea că deschiderea duzei trebuie să fie completă. Luați o pereche de foarfece sau un cuțit utilitar și tăiați duza la un unghi de 45 de grade, unde a intrat în contact atât cu peretele, cât și cu podeaua, astfel încât este dimensiunea decalajului.
  • Tăierea duzei la un unghi vă ajută să ghidați caulkul în decalaj este curge din tub.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 10
    6. Împingeți un cui lung în duza pentru a străpunge sigiliul. Lipiți un cui lung sau o tijă de metal în capătul duzei a pistolului de caulk și împingeți-l prin etanșarea internă. Păstrați duza ținută în poziție verticală și scoateți cuiul sau tija din duză.
  • De asemenea, puteți folosi un pin lung sau o bucată de sârmă pentru a pătrunde în etanșarea internă.
  • Unele arme de caulk au o tijă de metal pe care o puteți folosi pentru a străpunge sigiliul intern al tubului de caulk.
  • Partea 3 din 4:
    Etanșarea decalajului
    1. Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 11
    1. Introduceți vârful tubului de caulk în decalajul la un unghi de 45 de grade. Țineți pistolul de caulk în apropierea decalajului și înclinați-o, așa că este înclinat să păstrați caulkul să cadă direct din duza când stoarceți declanșatorul. Lipiți vârful duzei în decalaj, astfel încât este la același nivel și chiar și cu el.
    • Dacă puteți introduce vârful duzei mai mult decât /4 inch (0.64 cm) adânc, apoi tăiați din nou duza, astfel încât deschiderea este mai largă.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 12
    2. Trageți declanșatorul pe pistolul de caulk pentru a împinge cancanul din duză. Odată ce duza este în poziție, trageți ușor declanșatorul pe pistolul de caulk pentru a forța caulcanul din tub și în duza. Continuați să atingeți declanșatorul până când caulkul începe să curgă din vârful duzei.
  • Nu țineți declanșatorul sau prea mult caulk poate ieși din duză.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 13
    3. Deplasați tubul în jos pe decalajul pentru al umple cu CAULK. Pe măsură ce caulkul începe să curgă din duză, păstrați ușor atingerea declanșatorului pentru a menține curgerea constantă și consecventă. Deplasați duza în jos întreaga lungime a decalajului pentru al umple cu caulkul.
  • Păstrați fluxul de caulk constant și chiar pentru a forma o etanșare netedă și consistentă.
  • Bacsis: Dacă prea mult caulk pleacă din duză, ștergeți-o imediat cu o cârpă curată, astfel încât nu are șansa de a seta.

  • Imaginea intitulată fixează un decalaj între podea și perete Pasul 14
    4. Utilizați un instrument de capătare pentru a netezi caulkul în decalaj. Un instrument de caducere este o bucată mică de plastic cu colțuri și margini drepte și este folosit pentru a netezi caulkul pentru a forma un strat uniform. Odată ce ați completat decalajul cu canacul, executați scula de capătare peste ea pentru a îndepărta orice exces și pentru a forma cancanul într-un strat neted și uniform.
  • Un strat neted de caulk va crea o etanșare mai strictă și mai bună.
  • Puteți găsi instrumente de cazare la magazinele de îmbunătățire la domiciliu, magazine hardware și online.
  • Imaginea intitulată Fix un decalaj între podea și perete Pasul 15
    5. Permiteți caulkului să se usuce timp de 24 de ore. Lăsați diferența neperturbată pentru o zi întreagă, astfel încât caulkul să se usuce și se fixează pentru a forma o etanșare strânsă. Dacă ați rezolvat un decalaj într-o baie sau duș, nu utilizați dușul pentru o zi întreagă, astfel încât umiditatea să nu deterioreze caulkul. Atingeți ușor caulk-ul cu degetele după 24 de ore pentru a vă asigura că este uscat.
  • Dacă cancanul încă nu este uscat, așteptați încă 12 ore.
  • Partea 4 din 4:
    Identificarea problemei subiacente
    1. Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 16
    1. Căutați podele înclinate sau neuniforme pentru semne de decontare a fundației. Verificați podeaua lângă decalaj și căutați-vă să vedeți dacă este înclinată sau neuniformă. Podelele înclinate sunt un semn că fundația clădirii se stabilește și structura este neuniformă. Dacă etajele dvs. sunt inegale, contactați un inspector de clădiri licențiat pentru a verifica fundația și pentru a oferi soluții potențiale.
    • Inspectorul vă poate spune că trebuie să angajați un antreprenor pentru a vă repara fundația.
    • Problemele cu fundația ar putea duce la daune structurale grave dacă nu sunt reparate.
    • Uită-te online pentru inspectorii de clădiri din zona dvs.
  • Imaginea intitulată Fixați un decalaj între podea și perete Pasul 17
    2. Verificați grinzile de podea în spațiul dvs. de crawlere pentru deteriorarea umidității sau putregaiul. Localizați spațiul de înveliș al clădirii și căutați să vedeți dacă există grinzi de podea din lemn sub pereții structurii. Dacă există, căutați fisuri, splinte și semne că lemnul este deteriorat sau putrezit. Contactați un inspector de clădiri pentru a vedea grinzi dacă credeți că sunt deteriorate.
  • Grinzi de grinzi deteriorate pot provoca deplasarea podelei, ceea ce poate crea un spațiu între podea și peretele de deasupra lui.
  • Uită-te online pentru un inspector de clădiri pe care îl puteți angaja pentru a vă verifica grinzile de podea dacă găsiți semne de daune.
  • Imaginea intitulată fixează un decalaj între podea și perete Pasul 18
    3. Examinați-vă pereții pentru găuri mici cauzate de termite. Termitele pot mânca prin pereți și pot sprijini structurile casei dvs., determinând-o să se stabilească și să creeze lacune între podele și pereți. Căutați găuri mici în pereți, un semn sigur că aveți o infestație termite. Contactați un exterminator licențiat cât mai curând posibil pentru a avea grijă de această problemă.
  • Alte semne de termite includ decolorate sau drooping gips-carton, plăci de podea de flambare și lemn de rupere sau deteriorate.
  • Apelați un exterminator local pentru a vă investiga casa dacă credeți că aveți o infestație de termite.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Călăfătui
    • Caulk pistol
    • Instrumentul de capăt
    • Vid
    • Spirt
    • Cuțit de utilitate sau cuțit de chit
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar