Cum se creează o grădină fără săpare

Grădinăritul este distractiv și recompensat, dar procesul de săpare poate fi obositor. De aceea, o grădină fără săpere este o soluție alternativă excelentă la grădina tipică. Efectuarea unei grădini fără săpere este similară cu compostarea, ceea ce înseamnă că ingredientele sunt stratificate pentru a descompune solul. Legume cum ar fi kale, cicoare, porumb și roșii pot fi cultivate în grădina dvs. Acest tip de grădină poate fi configurat în 1 zi. Pregătirea grădinii fără săpare poate fi destul de antrenament, dar legumele pe care le veți crește în 2 până la 4 luni de plantare vă vor economisi mai multe excursii la magazinul alimentar!

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea locației
  1. Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină 1
1. Alegeți un site de nivel pentru grădina dvs. fără săpere. O cantitate bună de spațiu este de 4 până la 5 picioare (1.2 până la 1.5 m), deși puteți face mai mic sau mai mare. O zonă ideală ar trebui să obțină 4 până la 5 ore de lumină solară pe zi.
  • Dacă zona nu este foarte plană, chiar și cu unelte de grădină. Apoi, completați decalajele cu lucruri cum ar fi crengi, frunze și coajă.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    2. Conține grădina de către clădire un zid în jurul lui. Acest lucru este opțional, dar poate fi util atunci când vine vorba de a vă conține grădina într-un singur spațiu. Puteți folosi scânduri din lemn sau puteți utiliza materiale precum ramuri, cărămizi sau roci.
  • Materialul pe care îl alegeți pentru zidul grădinii depinde în mare măsură de cost și aspectul pe care îl faceți. De exemplu, scândurile din lemn sunt utilizate în mod obișnuit și arata frumos, dar sunt mai scumpe decât ramurile.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    3. Să coste sau să taie zona în pregătire, dar lăsați tăieturile. Odată ce ați tăiat iarba și buruienile, nu eliminați aceste butași din zonă. Dacă le lăsați acolo, ei vă pot ajuta să vă fertilizați Grădina!
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea straturilor în grădină
    1. Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    1
    Acoperi zona cu 3 inci (7.6 cm) de mulci. De asemenea, puteți folosi fânul vechi sau colectați frunze în toamnă pentru a le folosi ca mulci. Fânul sau frunzele se vor descompune treptat și va hrăni solul dedesubt și, în timp ce ei, ei vor păstra umezeala și buruieni în verificare.
    • De asemenea, puteți cumpăra mulci de la grădinița locală.
    • O altă opțiune pentru stratul inferior este carton simplu, maro.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    2. Utilizați ziare ca o barieră între sol și grădina dvs. Evitați broșurile de imprimare sau publicitate lucioase sau colorate, și optați pentru noul nousprijor de bază în schimb.
  • Veți avea nevoie de un pic de ziar, deci este util să salvați ziare pentru câteva săptămâni.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    3. Umpleți un recipient mare cu apă și introduceți ziarul. Ziarele trebuie să fie umede atunci când sunt așezate pe terenul cosit sau tăiat. Părăsiți ziarul până când este complet umed și apoi îndepărtați.
  • O roabă este ideală pentru a fi utilizată deoarece poate fi ușor transportată, dar orice container mare va funcționa.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    4. Layer 3-4 foi de ziar pe partea de sus a mulciului, asigurându-se că se suprapune. Ziarele dvs. ar trebui să aibă între 1 și 2 inci (2.5 și 5.1 cm) de suprapunere. Asigurați-vă că acoperiți întregul spațiu în grădina dvs.
  • Răspândit suficient de gros, hârtia și alte materii vor bloca lumina la orice buruienilor sau s-a acoperit cu el.
  • Anumite buruieni, cum ar fi iarba de Bermuda, nu răspund mai ales să se sufle și să par să vină prin orice. Dacă încercați ziarul pentru astfel de buruieni, utilizați ziar suplimentar (aproximativ 10-20 de coli) și asigurați-vă că buruienile ofensatoare rămân îngropate pe toate părțile timp de cel puțin 2 ani.
  • Utilizați mai multă hârtie dacă solul este neuniform.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină 9
    5. Adăugați un strat de tăieturi de fân, paie sau iarbă până când nu puteți vedea ziarul. Lucerna Hay este ideală pentru a fi folosită pentru acest strat. Poate fi achiziționat de la grajduri de cai sau magazin de grădinărit local. Dacă nu găsiți fânul Lucerne, puteți folosi și paie amestecate cu tăieturi de iarbă.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    6. Apă între fiecare strat din grădina dvs. fără săpere. După fânul lucerne, apa zona până când este umedă, dar nu înmuiere. Continuați cu apă după fiecare strat pe care l-ați pus jos.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    7. Răspândiți un 1 inch (2.5 cm) strat de îngrășământ peste fân. Încercați îngrășământ comercial natural. De asemenea, puteți utiliza calul bine putrezit, puiul de gunoi de vacă ca îngrășământ.
  • Puteți achiziționa îngrășăminte la magazinul local de grădinărit. Dacă utilizați îngrășământ comercial, utilizați mai puțin de 1 din (2.5 cm).
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină Pasul 12
    8. Puneți un 1 inch (2.5 cm) strat de paie. Acesta este doar paie de bază care este foarte ușor de găsit. Asigurați-vă că acoperiți întreaga zonă a grădinii.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină Pasul 13
    9. Finisați cu 1 inch (2.5 cm) strat de mulci. Puteți utiliza aceeași mulci pe care ați folosit-o sub ziar. Aveți nevoie doar de 1 inch (2.5 cm), deși puteți folosi mai mult dacă doriți.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    10. Apă zona stabilită cu atenție. Odată ce grădina dvs. fără săpere este înființată, acesta va reține apa. Cu toate acestea, în timp ce se stabilește, scurgerea apei și solul uscat sunt o preocupare. Verificați zilnic solul și asigurați-vă că apăsați apă pentru a menține solul umed, dacă este necesar.
  • De asemenea, puteți lăsa următoarea furtună să facă treaba. Dacă lăsați o apă de ploaie grădina dvs., nu va fi necesară să vă urăști singur până când solul începe să se usuce.
  • Partea 3 din 3:
    Plantarea în grădina dvs
    1. Cresc plantele ca broccoli în timpul vremii răcoroase. Luați în considerare climatul dvs. și timpul anului creați grădina dvs. atunci când alegeți ce legume să planteze. Dacă locuiți într-un climat mai rece sau dacă va fi destul de rece în timpul sezonului de creștere, cum ar fi 50 până la 70 ° F (10 până la 21 ° C), luați în considerare plantele cum ar fi broccoli. Împreună cu broccoli, germenii de la Bruxelles, conopidă, nopți, ceapă și mazăre sunt ideale pentru temperaturi mai reci, deoarece acestea pot rezista unui îngheț ușor.
  • 2. Alegeți legume cum ar fi morcovii în timpul meteo răcoroasă la încălzire. Legumele, cum ar fi morcovii, varza, ridiche și salata verde să crească bine în temperaturi intermediare între 60 și 80 ° F (16 până la 27 ° C). Dacă încercați să crească aceste legume în temperaturi mai reci sau mai calde, există o șansă bună încât nu vor crește bine sau deloc.
  • Parsnip, praz și țelină cresc, de asemenea, bine în temperaturi intermediare.
  • 3. Alegeți legume ca porumbul în cald la vreme caldă. Împreună cu porumbul, cartofii, roșiile, vinetele și fasolele cresc bine la temperaturi între 60 și 80 ° F (16 până la 27 ° C). Aceste plante nu ar trebui să fie expuse la îngheț. Deci, asigurați-vă că majoritatea timpului de creștere este în vreme caldă pentru oricare dintre aceste legume.
  • Capsicum și toate culturile de viță de vie cresc, de asemenea, în vreme caldă.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină 14
    4. Creați un mic, 1 inch (2.5 cm) găuri adânci. Puteți să vă sapa găurile cu mâinile sau cu un alt instrument. Fiecare gaură ar trebui să fie de cel puțin 3 inci (7.6 cm) în afară.
  • Imagine intitulată Creează o grădină fără grădină
    5. Umpleți găurile cu compost. Găurile ar trebui să fie aproape sau complet umplute cu compostul.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    6. Creați o /2 Inch (1.3 cm) gaură în compost și semințe de plante. Puteți planta 2 la 3 răsaduri pe gaură.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    7. Păstrați solul în grădină umedă în orice moment. Cât de des vă apariți grădina dvs. în mare măsură depinde de ceea ce plantați. Verificați zilnic grădina pentru a vedea cât de umed sau uscat este solul. Apă ori de câte ori solul se simte uscat.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină Pasul 18
    8. Recolta legume pe tot parcursul anului. Anumite legume vor crește și vor fi gata să recolteze la momente diferite în timpul anului. De exemplu, broccoli dvs. va crește și va fi gata în timpul unui timp mai rece al toamnei asemănător anului.Dar roșiile tale vor crește și vor fi gata pentru salata ta în vreme caldă. Urmăriți-vă legumele pentru a ajunge la dimensiunea completă și oricare dintre culorile reprezintă matrări pentru fiecare tip de legume înainte de a alege.
  • Imagine intitulată Creați o grădină fără grădină
    9. Adăugați compost o dată sau de două ori pe an pentru a vă menține grădina sănătoasă. Puteți face compost din lucruri cum ar fi tăierile de curte, resturile de masă, de ouă și frunze. Compost la începutul primăverii și la începutul toamnei dacă intenționați să o faceți de două ori pe an.
  • sfaturi

    Planificați căile alături de patul dvs., astfel încât să puteți evita plimbarea în ea. Plimbarea pe sol comprimă, ceea ce nu este de dorit în zonele de plantare.
  • Dacă aveți viermi, furnici sau alte creaturi de săpare în jurul valorii, acestea vor ajuta la răspândirea materiei organice pe care le adăugați în straturile superioare ale solului.
  • Nu vă faceți griji prea mult despre utilizarea măsurătorilor exacte atunci când vă faceți straturile - nu există măsurători exacte în natură! Utilizați orice materiale adecvate pe care le aveți la dispoziție. Suprafeța diferitelor materiale este cea mai importantă parte.
  • Gunoiul este îngrășământul ideal pentru acest tip de grădină. Este mai natural și când construim o grădină, cu atât mai natural, cu atât mai bine.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că aveți permisiunea de a utiliza spațiul înainte de a începe grădina dvs. fără săpere.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Scânduri din lemn (sau cărămizi sau roci)
    • Ziar
    • Stropitoare
    • Mulci
    • Compost
    • Lucerna Hay
    • Paie
    • Îngrăşământ
    • Răsaduri
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar