Cum să verificați vizitatorii site-ului în google analytics

Thiste parere cum să verificați traficul site-ului și vizitatorii în Google Analytics utilizând un browser web. Dacă doriți să utilizați aplicația mobilă, pașii sunt aceiași.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați vizitatorii site-ului în Google Analytics Pasul 1
1. Mergi la https: // marketingplatform.Google.COM / Despre / Analytics / și să se conecteze. Puteți utiliza orice browser web pentru a accesa bordul de bord Google Analytics și pentru a verifica vizitatorii site-ului dvs.
  • Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să aveți Site-ul setat cu Google Analytics. Nu puteți vizualiza nici o statistică pe un site web care nu are o etichetă Google Analytics.
  • De asemenea, puteți utiliza aplicația Google Analytics Mobile, care este disponibilă gratuit de la magazinul Google Play sau App Store.
  • Când deschideți site-ul, veți vedea o prezentare generală a ceea ce se întâmplă cu site-ul dvs. Web.
  • Imagine intitulată Verificați vizitatorii site-ului în Google Analytics Pasul 2
    2. Clic lângă comportamentul. Este în partea stângă a paginii.
  • Imagine intitulată Verificați vizitatorii site-ului în Google Analytics Pasul 3
    3. Clic Conținutul site-ului. Veți vedea câteva grafice de unde vin vizitatorii site-ului dvs., cum ar fi link-urile de la alte bloguri sau site-ul web al știrilor și cât timp stau pe site-ul dvs.
  • Faceți clic pe "Toate paginile," "Drilldown de conținut," "Pagini de aterizare," și "Ieșiți paginile" Pentru a vedea mai multe informații specifice despre diferitele zone ale site-ului dvs.
  • Imagine intitulată Verificați vizitatorii site-ului în Google Analytics Pasul 4
    4. Clic Pagini de aterizare. Folosind un exemplu pentru a găsi surse de trafic de la MonsterinSights.com, veți dori să selectați Pagini de aterizare Deoarece aceasta este cea mai obișnuită pagină pe care vizitatorii dvs. îl vor vedea.
  • Imagine intitulată Verificați vizitatorii site-ului în Google Analytics Pasul 5
    5. Faceți clic pe meniul derulant etichetat "Dimensiune secundară." Veți vedea acest meniu derulant în partea de sus a diagramelor și graficelor.
  • Imagine intitulată Verificați vizitatorii site-ului în Google Analytics Pasul 6
    6. Clic Achiziţie și sursă / mediu. Tabelul se va schimba pentru a afișa sursa traficului dvs. sau unde au fost înainte de a ateriza pe pagina dvs. și mediul, ceea ce au ajuns la site-ul dvs. (link plătit sau conținut organic).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar