Cum se adaugă un nou card cadou în contul site-ului walmart

Ați achiziționat doar un card cadou Walmart și acum doriți să îl utilizați pe site-ul Walmart Online pentru alte achiziții de acolo? Puteți să-l adăugați pe site-ul cu acest articol care servește ca ghid.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la contul site-ului Walmart Pasul 1
1. Obțineți cardul cadou de la un magazin Walmart, fie prin intermediul site-ului online. Chiar și EGIFTCard reîncărcat obținut de la intrarea în chitanțe din programul lor de capturare a economiilor este capabil să fie încărcat în sistemul lor de a ajuta să plătească pentru achiziții pe site-ul lor web.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la contul site-ului Walmart Pasul 2
    2. Pregătiți cardul cadou pentru intrare.Zgâriați de pe zona de zgârieturi de argint a cartelei cu o monedă sau unghiul.Scratching-l OFF ar trebui să dezvăluie un număr de card de 16 cifre și un pin de 4 cifre.Veți avea nevoie de ambele numere pentru a introduce aceste carduri în sistemul lor.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la contul site-ului Walmart Pasul 3
    3. Navigați la WALMART site în browserul dvs. web și conectați-vă cu acreditările dvs. online Walmart.
  • Apasă pe "Contul meu" Butonul din colțul din dreapta sus al site-ului web, dacă ați fost conectat recent și ați închis caseta și ați revenit la site-ul Walmart pentru a ajunge la locul în care ar trebui să fiți la locul.Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la adresa dvs. Walmart Pasul 3Bullet1
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou în contul site-ului Walmart Pasul 4
    4. Apasă pe "Carte de cadouri / Bonus Balanțe de ofertă" Link de la centrul paginii.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la contul site-ului Walmart Pasul 5
    5. Faceți clic pe Adăugați un nou link de card cadou de la zona deasupra etichetei la secțiunea care conține orice alte carduri cadou care ar fi putut fi adăugate în contul dvs. în trecut că ați uitat că ați fost deja acolo.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la contul site-ului dvs. Walmart Pasul 6
    6. Introduceți numărul cardului din partea din spate a noului card cadou în câmpul Număr de card și introduceți știftul de 4 cifre în câmpul PIN.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la contul dvs. Walmart Pasul 7
    7. Faceți clic pe butonul Salvare.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă carte de cadou la contul site-ului Walmart Pasul 8
    8. Verificați dacă cardul a fost adăugat corect și are echilibrul pe care l-ați inclus în registru afișând în acea pagină afișarea tuturor cardurilor dvs. cadou.
  • sfaturi

    În prezent nu există nici o modalitate de a adăuga carduri cadou în contul dvs. Walmart direct prin intermediul aplicației Walmart pentru iPhone.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar