Cum se adaugă linkuri pe arta canalului youtube

Doriți să adăugați linkuri către paginile și site-urile dvs. de rețea socială de pe Art YouTube Channel Art?Aceasta este o modalitate bună de a ajuta spectatorii să se conecteze cu dvs. pe platformele preferate, precum și să permită spectatorilor să găsească site-ul dvs. oficial.Puteți posta cât mai multe linkuri pe bannerul dvs. YouTube.Toți te-ai făcut cum să adaugi link-uri la canalul tău YouTube.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați link-uri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 1
1. Mergi la https: // YouTube.COM / Într-un browser web.Aceasta deschide YouTube în browserul dvs. web.
  • Dacă nu sunteți conectat (ă) la YouTube, faceți clic pe Autentificare În colțul din dreapta sus și conectați-vă cu numele de utilizator și parola asociate cu contul dvs. Google.
  • Imagine intitulată Adăugați linkuri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 2
    2. Faceți clic pe imaginea profilului dvs.Este pictograma cu imaginea de profil în colțul din dreapta sus.Aceasta afișează un meniu derulant.Dacă nu ați setat o imagine de profil, va apărea ca un cerc colorat cu numele inițial al contului dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați linkuri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 3
    3. Clic Studio YouTube.Este în meniul derulant care apare sub imaginea profilului dvs. când faceți clic pe el.Acest lucru vă duce la site-ul Studio YouTube, unde vă puteți gestiona canalul YouTube.
  • Imagine intitulată Adăugați linkuri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 4
    4. Clic Personalizare.Este în panoul din stânga.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o baghetă magică.Acest lucru vă permite să personalizați aspectul și informațiile despre canalul dvs. YouTube.
  • Imagine intitulată Adăugați linkuri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 5
    5. Apasă pe Informatii de baza tablo.Este a treia filă din partea de sus a paginii.Aici puteți edita descrierea canalului, adresa URL, informațiile de contact și adăugați linkuri.
  • Imagine intitulată Adăugați legături pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 6
    6. Clic + Adăugați link.Este mai jos "Link-uri."Acest lucru vă permite să adăugați un link către o pagină web de pe canalul dvs. YouTube.
  • Imagine intitulată Adăugați linkuri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 7
    7. Introduceți un titlu pentru link.Utilizați bara marcată "Titlul linkului (necesar)" Pentru a introduce un nume pentru link (i.G. "Facebook," "Stare de nervozitate," "TIC-tac," "Site oficial," etc.).Link-urile media sociale vor conține pictogramele platformei sociale de pe bannerul dvs.Introduceți mai întâi pe cel pe care doriți să-l afișați pe bannerul dvs. YouTube.
  • Imagine intitulată Adăugați linkuri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 8
    8. Introduceți adresa URL pe care doriți să o conectați.Acest lucru poate merge în caseta etichetă "URL."Aceasta poate fi adresa web pentru site-ul personal, pagina Facebook, Twitter, Instagram sau Tiktok, etc.
  • Imagine intitulată Adăugați legături pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 9
    9. Adăugați mai multe linkuri.Pentru a adăuga un alt link, faceți clic pe Adăugați link butonul din nou și introduceți un titlu și o adresă URL pentru următorul link.Puteți adăuga cât mai multe linkuri pe care le doriți.Introduceți mai întâi cele pe care le doriți pe bannerul dvs. YouTube.
  • Imagine intitulată Adăugați linkuri pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 10
    10. Selectați câte legături doriți să apară pe bannerul dvs.Utilizați meniul derulant de mai jos "Linkuri pe banner" Pentru a selecta câte linkuri doriți să apară pe bannerul dvs. YouTube.Puteți selecta "Nici unul", "Primul link", "Primele 2 link-uri", tot drumul până la "Primele 5 linkuri."
  • Imagine intitulată Adăugați legături pe canalul dvs. YouTube Art Pasul 11
    11. Clic Publica.Este butonul albastru din colțul din dreapta sus.Acest lucru salvează schimbările la canalul dvs. și le publică în contul dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar