Cum de a bloca soarele din ferestre

Blocarea soarelui de la intrarea prin ferestre vă poate face mai ușor să vedeți clar ecrane de televiziune și computer, precum și reducerea costurilor dvs. de încălzire și răcire. Pentru a bloca complet sau parțial soarele să strălucească prin ferestre, puteți instala alegerea dvs. de acoperire de ferestre pentru o remediere mai permanentă sau încercați o opțiune rapidă și ușoară pentru o soluție mai temporară.

Pași

Metoda 1 din 2:
Instalarea acoperirii ferestrelor
  1. Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 1
1
Hang perdele Pentru o opțiune de acoperire a ferestrelor decorative. Perdelele sunt o modalitate excelentă de a bloca soarele să intre prin fereastră, oferind în același timp o adăugare atrăgătoare, decorativă în spațiul tău. Pentru a alege perdelele potrivite, măsurați mai întâi lățimea și înălțimea ferestrelor. Apoi, ordonați dimensiunea potrivită, țesătura și stilul pentru a se potrivi spațiului dvs. Puteți instala apoi o tijă de perdea și închideți perdelele de-a lungul tijei pentru a bloca soarele.
  • Panourile cortinate din materiale mai groase, mai întunecate, cum ar fi bumbacul gros negru sau marină sau poliester, vor bloca mai mult soare decât perdelele fabricate din țesături mai subțiri, mai ușoare, cum ar fi o lenjerie de culoare albă sau de ovăz.
  • Dacă doriți să blocați complet soarele, perdelele de blackout panoul sunt o opțiune excelentă.
  • Răspândiți perdelele pe lungimea ferestrei pentru a bloca mai mult soarele să strălucească sau împingeți-le un pic pentru a lăsa o lumină mică.
  • Adeim benzi velcro la marginile interioare ale perdelelor tale pentru a păstra perdelele închise în mijloc.
  • Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 2
    2
    Instalați blind-uri Pentru o opțiune ușor de utilizat. Instalarea jaluzelor de vinil, PV, aluminiu sau lemn este un mod eficient și relativ ieftin de a bloca soarele să intre prin ferestre. În timp ce blind-urile pot fi un pic mai greu de montat decât perdelele, puteți instala blind-uri prin măsurarea pentru a determina unde să atârnați montarea, atașând paranteze și instalarea șinei de cap.
  • Fabricul fără fir Jaluzele tind să fie mai eficiente la blocarea soarelui decât blind-urile de vinil.
  • Cum ar fi perdele de blackout, puteți cumpăra și blind-uri de blackout dacă doriți să blocați complet soarele.
  • Dacă doriți doar să blocați parțial soarele, puteți să răsuciți bagheta orb pentru a deschide blind-urile un pic pentru a lăsa o lumină strălucitoare.
  • Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 3
    3. Montați obloane pentru a acoperi ferestrele când doriți. Montare Obloane de plantare interioară sau obloanele exterioare sunt o modalitate excelentă de a bloca lumina soarelui și reduce costurile de încălzire și răcire la domiciliu. Odată ce măsurați ferestrele și alegeți obloanele potrivite pentru a se potrivi cu gustul dvs., puteți instala dvs. de interior sau exterior și închiriați un profesionist pentru a le monta pentru dvs.
  • Atât obloanele interioare, cât și cele exterioare vin într-o varietate de materiale, cum ar fi lemn, oțel, aluminiu și vinil și sunt disponibile la o mare varietate de puncte de preț. Prin urmare, dacă vă place aspectul fiecărui interior sau exterior, probabil că veți putea găsi o opțiune la punctul dvs. de preț dorit.
  • Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 4
    4. Acoperiți exteriorul ferestrelor cu copertine pentru a limita lumina soarelui. În timp ce necesită o întreținere puțin mai mult decât alte opțiuni, aglomerațiile ferestrei sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă proteja ferestrele de la lumina soarelui. Copertinele sunt, de asemenea, o opțiune excelentă dacă doriți să micșorați lumina soarelui, dar totuși să puteți vedea fereastra.
  • Atât metalul, lemnul, iar copertinele de panza, în general, necesită acoperire și întreținere rezistentă la intemperii la fiecare 4 până la 6 ani.
  • Acrilicul și copertinele PV tind să fie mai rezistente la mucegai și să se estompeze și sunt, în general, mai ușor de întreținut.
  • Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 5
    5. Obțineți ecrane de ferestre pentru a bloca parțial soarele. Pentru că au găuri în ele, ecranele de ferestre nu vor putea bloca complet soarele. Cu toate acestea, acestea pot reduce semnificativ cantitatea de lumină care strălucește prin ferestrele dvs. În timpul înlocuirii sau reinstalarea preexistentă Ecrane de ferestre este relativ ușor, probabil că va trebui să angajeze un profesionist pentru a instala noi ecrane de ferestre.
  • Poti de asemenea Faceți propriile ecrane de ferestre Pentru o opțiune mai rentabilă.
  • Ecranele de ferestre vă permit, de asemenea, să vă păstrați ferestrele deschise fără a lăsa bug-uri sau resturi prin ferestre.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea soluțiilor rapide și ușoare
    1. Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 6
    1. Aplicați o colorată Filmul de ferestre pentru a reduce lumina soarelui. Dacă doriți să blocați o lumină solară să vină, dar totuși să puteți vedea fereastra, aplicarea unui film de ferestre colorate este o opțiune excelentă. Pentru a instala o filmă de ferestre colorate, măsurați mai întâi înălțimea și lățimea porțiunii de sticlă a ferestrelor. Apoi, utilizați foarfece pentru a tăia filmul la dimensiune (dacă nu este vândut deja în dimensiunea potrivită) și să coacă stratul de protecție de pe spate. Liniați filmul cu marginile ferestrei și apăsați-l în jos pentru a obține filmul să rămână.
    • Încercați să utilizați un uscător de păr pentru a sufla aerul fierbinte pe film pentru ao obține să adere la geam mai sigur.
    • Puteți achiziționa filmul colorat online sau la majoritatea magazinelor de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 7
    2. Frost fereastra cu vopsea de pulverizare pentru a bloca doar un pic de soare. Ca un film de ferestre colorat, pulverizarea sticlei ferestrei cu vopsea de pulverizare a înghețului este o modalitate ușoară, eficientă din punct de vedere al costurilor de a bloca un soare, în timp ce încă lăsați un pic de lumină strălucind. Pentru a îngheța ferestrele, prima bandă de pe rama ferestrei pentru al proteja de vopsea. Apoi, aplicați un strat subțire de vopsea de pulverizare a înghețului și lăsați-o să se usuce complet.
  • Groșirea geamului de ferestre este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține o mai mare confidențialitate și de a menține oamenii din afara de a fi capabili să se uite în.
  • 1 strat de vopsea de pulverizare va bloca parțial soarele. Dacă doriți să blocați și mai mult soarele, aplicați 2 sau 3 straturi.
  • Vopseaua de pulverizare a pulverizării este vândută pe scară largă online și la mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 8
    3. Acoperiți ferestrele cu carton pentru a bloca complet soarele. Dacă doriți să blocați complet soarele și căutați o opțiune rapidă, ieftină, acoperirea ferestrelor cu carton este o soluție temporară bună. Pentru a face acest lucru, pur și simplu țineți cardul peste fereastră și utilizați banda pictorului pentru a banda cartonului în perete sau pe rama ferestrei.
  • Banda pictorului nu va coaja vopseaua de pe rama ferestrei sau peretele când vă decideți să luați cardul în jos.
  • Imagine intitulată Block Sun din Windows Pasul 9
    4. Utilizați folie de aluminiu pentru o opțiune eficientă din punct de vedere energetic. Ca carton, folosind folia de aluminiu este o modalitate ușoară de a bloca soarele să vină prin ferestre la puțin până la nici un cost. Pentru a acoperi ferestrele cu folie, țineți capătul foliei chiar deasupra geamului ferestrei și utilizați banda pictorului pentru ao adera la rama ferestrei sau peretele. Apoi, rotiți folia în jos până când această parte a ferestrei este acoperită. Repetați acest proces până când întreaga fereastră este acoperită.
  • Acoperirea ferestrelor cu folie de aluminiu va izola, de asemenea, ferestrele, ceea ce poate contribui la reducerea costurilor de încălzire și răcire.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar