Cum de a decora perne

Pernele și pernele de aruncare sunt o modalitate distractivă și ușoară de a vă culca spațiul de locuit, dar ar putea fi puțin bland pe cont propriu. Nu este nevoie să vă faceți griji - există tone de moduri ușoare și ieftine pe care le puteți adăuga o atingere personală la perne, folosind o grămadă de consumabile de ambarcațiuni diferite. Luați o privire la această listă și vedeți dacă oricare dintre aceste opțiuni vă lovește fantezia!

Pași

Metoda 1 din 9:
Ștampila pe Polka Dots.
  1. Imagine intitulată Decorează pernele Pasul 1
1. Adăugați design distractiv la o pernă simplă cu vopsea acrilică. Apucați un burete de melamină curat și tăiați-l în mic, 1 în (2.5 cm) cercuri. Se toarnă o cantitate mică de vopsea pe o paletă sau o tavă și să o înmuiați în burete. Ștampilați buretele umed de-a lungul frontului pernei pentru a crea puncte drăguțe polka! Așteptați câteva ore pentru ca vopseaua să se usuce înainte de a afișa perna noua și îmbunătățită pe pat, canapea sau o altă bucată de mobilier.
  • Acest lucru funcționează mai ales dacă perna dvs. vine cu un caz de pernă. În acest fel, puteți picta puncte pe carcasa de pernă plată și apoi lăsați cazul de pernă să se usuce pe cont propriu.
  • De exemplu, puteți jazja o pernă albă simplă cu puncte de aur polka.
Metoda 2 din 9:
Vopsea pe niște dungi.
1. Vopsea pe linii perfecte folosind banda pictorului. Aplicați benzi lungi de bandă de pictor pe suprafața pernei sau pernei, lăsând un subțire, /2 în 1.3 cm) decalaj între benzi. Îndepărtați o perie de spumă într-o vopsea acrilică și umpleți golurile dintre aceste benzi de vopsea. Așteptați câteva ore pentru ca vopseaua să se usuce, apoi îndepărtează banda pictorului pentru un model distractiv!
  • De exemplu, puteți plasa rânduri paralele de bandă pictorului pentru a crea linii drepte, uniforme sau pentru a vă suprapune secțiunile de bandă pentru un design mai abstract.
  • Verificați dublu sticla de vopsea pentru instrucțiuni mai specifice de uscare.
Metoda 3 din 9:
Personalizați perna cu un design pictat.
1. Îndepărtați în diferite vopsele de țesături pentru a face un design rece. Strângeți o cantitate de dimensiuni de struguri de diferite culori de vopsea de țesătură pe o placă de hârtie. Acoperiți o perie de spumă cu vopseaua și vopsea designul de alegere pe pernă. Verificați sticlele de vopsea pentru instrucțiuni specifice de uscare odată ce ați terminat pictura.
  • Puteți picta frunze pe pernă pentru un aspect natural sau creați un design abstract cu culori aleatorii de vopsea.
Metoda 4 din 9:
Utilizați un model de transfer de căldură.
  1. Imagine intitulată Decorează pernele Pasul 4
1. Specialitatea de fier desenează o pernă goală pentru ao personaliza. Magazin online sau într-un magazin de meserie pentru desene de fier pe care le puteți încălzi pe țesătură, ca o pernă. Plasați designul cu fața în jos pe perna dvs. și plasați o foaie de transfer de teflon pe partea de sus - aceasta este doar o bucată de hârtie groasă care protejează atât perna, cât și designul de la căldura fierului. Apăsați în jos pe fier timp de câteva secunde la un moment dat, trecând peste întregul design pe măsură ce mergeți. Ridicați foaia de transfer și scoateți spatele clară din design după ce ați terminat.
  • Poate fi greu de călcat peste partea de sus a unei perne - faceți tot ce puteți cel mai bun pe care îl puteți!
  • Urmați instrucțiunile care vin cu designul dvs. de fier pentru o orientare mai specifică, cum ar fi temperatura de călcare. Unele modele preferă ca fierul dvs. să fie setat la setarea de temperatură "lână".
Metoda 5 din 9:
Coaseți pe butoane.
1. Stitch Butoane colorate la perna pentru un accent distractiv. Măsurați perna și marcați punctul central pe ambele părți ale pernei, deci veți ști unde ar trebui să meargă butoanele. Apoi, trageți o secțiune lungă, 12 până la 24 în (30 până la 61 cm) a firului prin ac. Trageți firul prin ambele mărci pe pernă, lăsând 2 secțiuni chiar de fire pe ambele părți ale pernei. Bucleți firul prin partea inferioară a butonului, apoi ghidați acul înapoi prin pernă la partea opusă. În acest moment, glisați un alt buton prin ac, deci există butoane pe ambele părți ale pernei tale. Nod ambele capete ale firelor de 2-3 ori, tragându-le foarte strâns pe măsură ce mergeți.
  • Aceasta va "trage" ambele butoane unul față de celălalt, ceea ce creează un efect destul de rece.
  • Butoane decorative cu un cârlig sau o buclă de-a lungul celei mai bune rezultate pentru acest lucru.
Metoda 6 din 9:
A pune Cassels pe o acoperire cu pernă.
1. Tassele de fire sunt o modalitate rapidă și ușoară de a vă împrăștia pernele. Buclă câteva fire de 20-30 de ori în jurul unei bucăți rectangulare de carton - aceasta creează "vrac" a ciucurii dvs. Tăiați o bucată mai mică, de la 8 la 10 în (20 până la 25 cm) și nodați-o în jurul valorii de fire - acest lucru va ajuta la menținerea tasselului împreună. Tăiați prin fire de fire pentru a obține ciucul finalizat. Trageți 2 bucăți de fire libere din partea de sus a ciucurii, și puneți-o printr-un ac de fire. Ghidați acest ac prin colțul capacului pernei și nodați firele în poziție în interior.
  • Partea de jos a ciucuriei dvs. ar putea fi puțin inegală la început. Pur și simplu tăiați orice secțiuni inegale de fire la chiar lucrurile!
Metoda 7 din 9:
Fier pe un an appliqué.
  1. Imagine intitulată Decorează pernele Pasul 7
1. Decorează perna cu un design personalizat Appliqué. Urmăriți-vă designul de alegere pe ambele țesături de aplicație, precum și o foaie de fuziune. Trageți înapoi suportul de pe fuzibil și lipiți-l în partea "greșită" a designului de țesături Appliqué. Centrați țesătura Appliqué și fuzibilă de-a lungul centrului capacului pernei, apoi întoarceți-l în interior. Apăsați fierul peste partea "greșită" a țesăturii Appliqué și fuzibilă timp de 10 secunde, apoi flip-o dreapta-out. Pentru a termina lucrurile, cusați marginea designului Appliqué în loc pe capac.
  • Setarea bumbacului de pe fier funcționează bine pentru acest lucru. Nu vă fie frică să utilizați Steam!
  • Puteți încerca orice fel de design aici, ca un animal, cap de persoană sau un alt motiv!
Metoda 8 din 9:
Broda acoperirea pernei.
  1. Imagine intitulată Decorează perne Pasul 8
1. Personalizați-vă pernele cu broderie. Apuca un hoop de broderie care este suficient de mare în jurul capacului pernei. Glisați cercul de broderie interioară în pernă, astfel încât designul dvs. trece doar prin 1 strat de țesătură. Strângeți cercul și creați-vă designul cu ață de broderie și un ac de broderie!
  • Puteți brotrE un mesaj frumos pe acoperirea pernei sau creați animale, flori sau alte modele.
  • Broderia este un proiect pe termen lung. Dacă căutați o soluție de design rapid, probabil că nu este opțiunea pentru dvs.
Metoda 9 din 9:
Cusatura pe unele paiete.
1. Sequinele vă iau pernele la un nivel complet nou. Filetați un ac și ghidați firul prin prima gaură din sequin. Apoi, trageți acul prin țesătura de sub sequin și înapoi prin a doua gaură. Ghidați acul înapoi în țesătură și prin aceeași gaură, care va ține sequinul în poziție. Repetați acest proces de cusut cu alte paiete pentru a face un design rece!
  • De exemplu, puteți cusatura rânduri lungi de paiete pe o pernă de bază. Dacă doriți să mergeți la extra mile, coase sequinele peste acoperirea pernei.
  • Cusurile de coasere este foarte consumatoare de timp și va dura un pic de timp pentru a finaliza.

sfaturi

Cravată panglică în jurul pernei dvs. pentru o opțiune de decorare rapidă.
  • Lace lipici la partea din față a pernei dvs. pentru a adăuga o atingere elegantă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar