Cum să încărcați controlerul pro pe comutatorul nintendo

Thiste parere Cum să încărcați un controler pro pe comutatorul Nintendo.Controlerul Nintendo Switch Pro poate fi încărcat prin conectarea la încărcătorul USB care a venit cu comutatorul Nintendo sau prin conectarea unui cablu USB-C la exterior sau în interiorul andocului de comutare Nintendo dacă doriți să redați când bateria devine scăzut pe el.

Pași

  1. Imagine intitulată Încărcați controlerul Pro pe comutatorul Nintendo Pasul 1
1. Deschideți panoul din spate al docului Nintendo.Dockul Nintendo Switch este dispozitivul în formă de dreptunghi pe care comutatorul Nintendo se află în sarcina și redarea pe televizor.Panoul din spate este partea care are logo-ul Nintendo în formă de Oval.Panoul din spate se deschide din partea de sus.
  • Imagine intitulată Încărcați controlerul Pro pe comutatorul Nintendo Pasul 2
    2. Conectați încărcătorul de comutare Nintendo la doc. În primul rând, conectați încărcătorul oficial pentru comutatorul Nintendo într-o priză de perete de lucru și apoi conectați conectorul USB C în portul etichetat "Adaptor de ca" În panoul din spate al docului.Rulați cablul prin slot pentru firele din partea laterală a andocei de comutare Nintendo.
  • Imagine intitulată Încărcați controlerul Pro pe comutatorul Nintendo Pasul 3
    3. Conectați un cablu USB-C la doc.Conectați cablul USB livrat împreună cu controlerul Nintendo Pro (sau orice cablu USB de tip C) la portul etichetat "USB" În panoul din spate al docului Nintendo Switch.Rulați cablul prin slotul de pe partea laterală a comutatorului Nintendo, astfel încât celălalt capăt al cablului USB (mai puțin de 100 de metri lungime) este în partea exterioară a comutatorului Nintendo.
  • Imagine intitulată Încărcați controlerul Pro pe comutatorul Nintendo Pasul 4
    4. Conectați un cablu HDMI (opțional).Deși nu este necesar să conectați un cablu HDMI pentru a încărca controlerul Pro, aveți nevoie să îl redați pe un televizor.Conectați un cablu HDMI la portul etichetat "HDMI OUT" În panoul din spate al docului Nintendo Switch.Rulați cablul prin slotul de pe partea laterală a andocei de comutare Nintendo și conectați celălalt capăt al cablului HDMI la un port liber pe HDTV. Asigurați-vă că ați observat ce intrare HDMI alegeți astfel încât să puteți selecta aceeași intrare pe televizor. Cu toate cablurile conectate, puteți închide acum panoul din spate al docului Nintendo Comutator. Căutați butonul Etichetat intrare, video, sursă, aux sau ceva similar și comutați la aceeași intrare pe televizor.
  • Imagine intitulată Încărcați controlerul Pro pe comutatorul Nintendo Pasul 5
    5. Conectați controlerul Pro la cablul USB.Cu ajutorul cablului USB-C lipit din docul de comutare Nintendo, conectați capătul liber al cablului USB C la partea de sus a controlerului Nintendo Pro pentru a începe încărcarea controlerului.
  • De asemenea, puteți conecta încărcătorul de alimentare Nintendo AC direct la controlerul Pro. * Asigurați-vă că televizorul este selectat pe intrarea corectă HDMI pentru comutatorul Nintendo.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar