Cum să devii stânga când ai dreptate

Instruirea de a deveni stângaci când sunteți în mod natural drept este dificil, dar este o provocare distractivă și interesantă. Dacă reușești să o realizezi, vei deveni ambidextru (o persoană care poate folosi ambele mâini cu unitate egală), la fel ca multe mari figuri istorice, cum ar fi Einstein, Michelangelo, Harry Kahne, Tesla, da Vinci, Fleming și Benjamin Franklin. Unii oameni sunt pur și simplu născuți ambidextri, deci nu există absolut nici o pregătire. Desigur, nimeni nu trebuie absolut să fie instruit să fie ambidextru. Totuși, există avantaje pentru a fi ambidextroase. De exemplu, ambidexteritatea are un avantaj în Snooker, deoarece unele fotografii sunt înființate pentru a favoriza mâna dreaptă, iar altele sunt mai ușor de la stânga și de a fi ambidextrui ajută la tenis, deoarece puteți ajunge la mai multe bile dacă puteți atinge forehand de ambele părți. Învățarea de a folosi mâna stângă necesită timp și răbdare, dar ea este realizabilă cu efort și o minte deschisă!

Lățurile din stânga pot deveni, de asemenea, drepte prin inversarea pașilor din acest articol. Pentru unii oameni stângaci, posibilitatea de a folosi mâna dreaptă cu facilitatea are avantajul suplimentar de a depăși inconvenientele de a fi stângaci într-o lume concepută pentru mâinile drepte.

Pași

Partea 1 din 2:
Practica de scriere
  1. Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 1
1. Practicați-vă cu mâna stângă zilnic. A deveni expert cu mâna stângă nu se va întâmpla peste noapte - este un proces care ar putea dura luni sau chiar ani pentru a finaliza. Deci, dacă doriți să aflați cum să utilizați mâna stângă, va trebui să vă angajați să practicați zilnic.
  • Setați ceva timp în fiecare zi pentru a vă practica scrisul de mână stâng. Nu este nevoie să fie prea mult - chiar și 15 minute pe zi vă va ajuta să vă îmbunătățiți într-un ritm satisfăcător.
  • De fapt, este mai bine să nu vă angajați să practici pentru perioade lungi de timp, deoarece probabil că veți fi frustrați și înclinați să renunțați.
  • Practicând puțin în fiecare zi este cea mai bună cale de urmat.
  • Practicați scrisori de desen în aer. Începeți prin a face acest exercițiu cu mâna dreaptă, apoi transferați-l în mâna stângă prin copierea. Transferul de calificare la hârtie mai târziu - practica susținută va fi necesară pentru a vă pregăti în mod corespunzător mușchii.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 2
    2. Poziționați corect mâna. Când vă antrenați să scrieți cu mâna stângă, este important să țineți stiloul sau creionul confortabil.
  • Mulți oameni sunt înclinați să prindă stiloul prea strâns, făcându-și mâna într-o gheare în jurul ei. Cu toate acestea, acest lucru creează tensiune în mână, făcându-l să crape și să devină obosit cu ușurință. Când se întâmplă acest lucru, nu veți putea scrie bine.
  • Păstrați mâna liberă și relaxată în schimb, oglindiind cum țineți stiloul cu mâna dreaptă. Faceți un efort conștient pentru a vă relaxa mâna la fiecare câteva minute în timp ce scrieți.
  • Materialele pe care le scrieți pot, de asemenea, să facă o diferență semnificativă cât de confortabil găsiți scris cu mâna stângă. Utilizați o calitate plăcută, hârtie de scris și un stilou bun cu cerneală cu curgerea liberă.
  • Înclinați, de asemenea, hârtia sau tamponul de scriere cu care lucrați cu 30 până la 45 de grade spre dreapta. Scrierea la acest unghi ar trebui să se simtă mai naturală.
  • Imaginea intitulată deveniți stânga când aveți dreptate cu mâna 3
    3. Practicați-vă ABC-urile. Începeți scriind ABC-ul dvs. cu mâna stângă, atât în ​​majuscule, cât și în litere mici. Du-te încet și cu atenție, concentrându-se pe a face fiecare literă cât mai bine formată posibil. Acuratețea este mai importantă decât viteza de acum.
  • Ca punct de comparație, ar trebui să scrieți și ABC-ul dvs. folosind mâna dreaptă. De atunci, vă puteți concentra pe obținerea literelor pe care le scrieți cu mâna stângă la fel de perfectă ca cele pe care le scrieți cu dreapta.
  • Țineți apăsată paginile dvs. de practică prin păstrarea lor într-un dosar undeva. Apoi, când ajungeți la un punct în care vă simțiți frustrat și tentat să renunțați la căutarea dvs. de a deveni stânga, puteți privi înapoi pe aceste foi și puteți vedea cât de departe ați progresat deja. Acest lucru ar trebui să vă ofere motivația reînnoită de a continua.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 4
    4. Practicați propozițiile de scriere. Când vă obosiți cu ABC, puteți progresa pe propoziții de scriere.
  • Începeți cu ceva simplu ca "Scriu această propoziție cu mâna stângă." Nu uitați să mergeți încet și să vă concentrați asupra îngrijirii mai degrabă decât asupra eficienței.
  • Apoi încercați să scrieți "Vulpea brună brun sare peste câinele leneș" din nou si din nou. Deoarece această propoziție conține fiecare literă al alfabetului, este unul bun pentru a practica cu.
  • Alte fraze care conțin toate cele 26 de litere sunt: "Cei cinci vrăjitori de box au sărit repede" și "Împachetați cutia cu cinci duzini de juguri de băuturi alcoolice".
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 5
    5. Utilizați scrisori de lucru. Când copiii învață să scrie pentru prima dată, ei folosesc scrisori de lucru în cazul în care pot urmări cu litere făcute din linii punctate. Acest lucru îi ajută să-și controleze mișcarea mâinilor și să obțină acuratețea.
  • Când învățați să scrieți cu mâna stângă, învățați în mod esențial atât mâna, cât și creierul dvs. Cum să scrieți din nou, astfel încât utilizarea acestor registre de lucru nu este o idee rea.
  • De asemenea, puteți utiliza copii cu linii suplimentare pe hârtie pentru a vă asigura că literele sunt în proporțiile corecte.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 6
    6. Încercați să scrieți înapoi. În limba engleză, împreună cu multe alte limbi din întreaga lume, oamenii scriu de la stânga la dreapta sau de la "degetul mare la pinky".
  • Acest lucru se simte natural pentru persoanele drepte. De asemenea, ajută la împiedicarea cernei să devină aglomerată pe măsură ce mâna dvs. se deplasează pe pagină.
  • Cu toate acestea, pentru persoanele stângaci, această mișcare se simte adesea nefiresc și poate face o mizerie pe măsură ce mâna se mișcă peste cerneala proaspătă. Din aceste motive, oamenii din stânga se simt adesea mai confortabil să scrie înapoi înapoi.
  • De fapt, faimosul artist Leonardo da Vinci a fost stânga și a scris adesea note și scrisori înapoi. Ei nu puteau fi descifrate doar de a ține hârtia până la o oglindă și de a citi din reflecție.
  • Practicați-vă propria scriere înapoi cu mâna stângă - ați putea fi surprins de cât de ușor îl găsiți. Amintiți-vă să scrieți de la dreapta la stânga, "degetul mare la pinky" pe mâna stângă. De asemenea, va trebui să scrieți literele înapoi pentru scrierea reală înapoi!
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 7
    7. Faceți niște desen. Deși obiectivul este de a învăța cum să scrieți cu mâna stângă, puteți beneficia și de desenul cu mâna stângă. Acest lucru vă va oferi o practică valoroasă în controlul mâinii stângi, în timp ce construirea forței.
  • Începeți cu ceva simplu, cum ar fi desenul formelor de bază cum ar fi cercurile, pătratele și triunghiurile. Apoi progresați-vă pe elementele de schiță pe care le vedeți în jurul dvs., cum ar fi copacii, lămpile și scaunele, atunci dacă vă simțiți deosebit de încrezători, oameni și animale.
  • Desenul cu susul în jos (cunoscut sub numele de desen inversat) folosind mâna stângă este un alt exercițiu excelent pe care îl puteți încerca. Acest lucru nu numai că vă va îmbunătăți abilitățile de scriere, dar este, de asemenea, un mare exercițiu de instruire a creierului, care vă va deschide până la gândirea mai creativă!
  • Mulți mari artiști precum Michelangelo, da Vinci și Sir Edwin Henry Landser au fost ambidextri. Acest lucru le-a permis să treacă de la o mână la cealaltă în timp ce desenați sau pictați dacă mâinile lor s-au obosit sau trebuiau să lucreze la un anumit unghi. Landseriarul a fost, de asemenea, renumit pentru a fi de a trage cu ambele mâini simultan.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 8
    8. Ai rabdare. După cum sa menționat mai sus, învățarea modului de scriere cu mâna stângă este un proces care va dura timp și dedicare. Va trebui să aveți răbdare cu dvs. și să vă împiedicați să renunțați prea ușor.
  • Amintiți-vă că ați luat-o ani de a stăpâni scrierea cu mâna dreaptă ca un copil și, deși nu ar trebui să vă ducă destul de mult timp pentru a scrie cu stânga (deoarece unele dintre abilități sunt transferabile) procesul de învățare va dura ceva timp.
  • Nu vă faceți griji cu privire la viteza inițial - continuați să practicați cu cât mai multă control și precizie posibil, și veți deveni mai rapizi și mai încrezători în timp.
  • Continuați să vă amintiți de ce o abilitate impresionantă și utilă va fi atunci când puteți scrie cu mâna stângă. Starea motivată este cea mai mare provocare pe care o veți confrunta în timp ce lucrați pentru a deveni stângaci.
  • Partea 2 din 2:
    Forța de antrenament
    1. Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 9
    1. Faceți totul cu mâna stângă. Abilitatea transferată automat de la mâna dreaptă la mâna stângă oarecum în toți acești ani precedenți ai vieții voastre, deci nu va fi extrem de greu să începeți să faceți lucrurile cu mâna stângă la început. Deoarece abilitățile transferă automat de la o sarcină la o altă sarcină într-o oarecare măsură, veți câștiga mai repede abilitatea pentru a face o sarcină specifică cu mâna stângă dacă faceți toate sarcinile cu mâna stângă decât dacă faceți doar sarcina cu mâna stângă. Fii răbdător. Unii oameni spun că sunteți mai în vârstă, cu atât este mai greu să se schimbe la stângaci, dar asta e înșelătoare. Iluzia că în ordine în schimbare este mai ușoară la o vârstă mai mică provine din faptul că cu atât mai mare abilitatea pe care o aveți cu mâna dreaptă, cu atât mai mică, răbdarea pe care o aveți pentru o anumită sumă de îndemânare în mâna stângă. De fapt, cu cât sunteți mai în vârstă, cu atât mai scurtă este nevoie pentru mâna stângă pentru a obține o anumită sumă absolută de pricepere. Cel mai simplu lucru, dar cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă întări mâna stângă este să îl utilizați pentru a completa toate acțiunile și activitățile pe care le-ați face în mod normal cu mâna dreaptă.
    • Faceți un efort pentru a vă spăla dinții ținând periuța de dinți în mâna stângă. De asemenea, vă puteți pieptăni părul, ridicați paharul de cafea, unt-ului pâine și deschideți ușile cu mâna stângă, printre multe alte activități zilnice.
    • De asemenea, încercați să aruncați săgeți (într-un mediu sigur), să jucați piscină sau să aruncați și să prindeți un softball cu mâna stângă
    • Dacă vă găsiți greu de amintit, și continuați să utilizați mâna dreaptă accidentală, încercați bandajarea degetelor mâinii drepte împreună. Acest lucru vă va împiedica să vă folosiți și să vă forțați să utilizați mâna stângă.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 10
    2. Ridicați greutățile cu mâna stângă. Una dintre cele mai bune modalități de a vă întări brațul stâng și mâna și de a corecta orice dezechilibre de putere între părțile dominante și non-dominante, este de a ridica greutățile.
  • Țineți o dumbbell în mâna stângă și faceți exerciții cum ar fi bicep bucles, kickback-uri, buclele de ciocan și prese de dumbbell.
  • Începeți cu o greutate redusă, apoi deplasați-vă până la greutăți mai grele pe măsură ce rezistența dvs. se îmbunătățește.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 11
    3. Aflați cum să vă jonglați. Învăţare Cum să jonglezi Folosind trei și apoi patru bile este o modalitate excelentă de a vă întări mâna stângă și brațul, oferindu-vă, de asemenea, cu un truc de partid impresionant!
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 12
    4. Practicați bilele de bouncing. Un exercițiu excelent pentru îmbunătățirea ambidesterității și consolidarea mâinii non-dominante este să luați două rachete de tenis de masă și două bile și să le săriți simultan cu ambele mâini.
  • Odată ce stăpâniți acest lucru, puteți să progresați pentru a utiliza rachete mai mici sau chiar cu ciocane largi.
  • În plus față de îmbunătățirea utilizării la stânga, acesta este un exercițiu fantastic al creierului!
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 13
    5. Ridica un instrument muzical. Mulți oameni care joacă instrumente muzicale (care necesită utilizarea ambelor mâini) sunt deja oarecum ambidextroase.
  • Ca rezultat, ridicarea unui instrument muzical - cum ar fi pianul sau flautul - și practicarea zilnică vă va ajuta să vă întăriți mâna stângă.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 14
    6. Merge la înot. Înotul este o altă activitate ambidextroasă, care a fost dovedită pentru a ajuta la echilibrarea emisferelor creierului, permițându-vă să vă utilizați mâna non-dominantă mai fluid.
  • Apăsați piscina și faceți câteva lungimi pentru a întări partea stângă a corpului dvs. și obțineți un antrenament excelent cardio în același timp!
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 15
    7. Spălați mâncărurile cu mâna stângă. Spălarea mâncărurilor în mod regulat cu mâna stângă este o metodă sigură și simplă pentru a îmbunătăți dexteritatea mâinii dvs. non-dominante. Acest lucru poate fi atât de distractiv și util pe termen lung, în afară de curățarea vesela.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 16
    8. Începeți să faceți sarcini motorii mai fine, cum ar fi scrierea oglindă, piscina, cablurile de tăiere din creveți și aruncând darts cu mâna dvs. non-dominantă acum că ați practicat-o cu sarcini simple. Acest lucru va practica, de asemenea, abilitatea generală de a transfera automat abilitățile de la o acțiune la imaginea sa oglindă, astfel încât următoarea sarcină pe care o începeți cu mâna stângă pe care ați făcut-o cu mâna dreaptă, veți fi un pic mai calificat A făcut-o cu mâna stângă când începeți mai întâi decât ați fi fost dacă nu ați fi făcut-o niciodată cu nici o mână înainte. Poate dura mai mulți ani pentru ca mâna stângă să ajungă la îndemâna mâinii drepte, dar probabil mai puțin de 2 luni pentru ca mâna stângă să devină foarte aproape ca și mâna dreaptă. Odată ce mâna stângă devine suficient de calificată pentru a-ți face treaba, nu este nevoie să fii nerăbdător cu mâna stângă devenind mai calificată doar pentru că mâna ta dreaptă este chiar mai calificată. Puteți sări peste pașii 2-7 dacă doriți să vă grăbiți și să deveniți ambidextri și să vă ocupați de plictiseală de a le face încet la început.
  • Imaginea intitulată deveni stânga când aveți dreptate cu mâna 17
    9. Nu uitați să utilizați mâna stângă în orice moment. Folosind mâna dreaptă dominantă a devenit atât de înrădăcinată în creierul dvs. că o veți folosi automat, fără să vă gândiți. Aceasta poate fi o problemă atunci când încercați să deveniți stângaci. Pentru a depăși această problemă, încercați să veniți cu un sistem care să vă reamintească să vă folosiți mâna stângă ori de câte ori faceți ceva.
  • De exemplu, scrieți cuvântul "stânga" Pe partea din spate a mâinii stângi și a cuvântului "dreapta" pe partea din spate a mâinii drepte. Acest lucru va acționa ca un memento vizual de fiecare dată când mergeți pentru a ridica un stilou sau completați o altă activitate.
  • De asemenea, ați putea încerca să vă purtați ceasul pe încheietura mâinii drepte în loc de stânga. Acest lucru va ajuta cu adevărat subconștientul dvs. să vă înregistrați că încercați să schimbați părțile.
  • Un alt lucru pe care îl puteți face este locul notelor lipicioase despre lucruri precum telefonul, frigiderul și mânerele ușii. Acestea vă vor aminti să vă folosiți mâna stângă ori de câte ori ajungeți să le atingeți.
  • sfaturi

    Practicați-vă doar scrisul de mână la domiciliu acasă. Când vă aflați la școală sau lucrați, scrieți cu mâna dominantă sau dreaptă, cel puțin până când vă puteți scrie cu mâna stângă și rapid cu mâna stângă. Acest lucru vă va economisi timp și vă va împiedica munca prea murdară.
  • În timp ce învățați să scrieți, ajustați poziția dvs. pentru a vă potrivi noii poziții stângaci.
  • În timp ce începeți să vă folosiți mai mult mâna stângă, să vă abțineți cât mai mult posibil să utilizați mâna dreaptă sau brațul.
  • Utilizați mâna stângă în chestii de zi cu zi, cum ar fi servirea unui volei, mănâncă micul dejun etc.
  • Continuați să scrieți "Fox de culoare brun sare peste câinele leneș," deoarece folosește fiecare literă din alfabet.
  • Utilizați ochiul drept în timp ce utilizați mâna stângă pentru scriere.
  • Începeți să vă schimbați mâna la o vârstă mai înaintată ca 20. Dacă doriți să vă schimbați de fapt la utilizarea mâinii stângi tot timpul, mai degrabă decât jumătate din timp pentru sarcini complexe, atunci mâna dreaptă va fi câștigată deja mai multă pricepere, făcându-vă doar slab stângaci în loc de puternic stângaci.
  • Utilizați telefonul numai cu mâna stângă.
  • Avertizări

    Înțelegeți că acest obiectiv va dura ceva timp pentru a realiza, astfel încât va trebui să fiți răbdători.
  • Nu ciocănește unghiile cu mâna stângă înainte de a deveni ambidextru.
  • Nu încercați să tăiați castraveți în felii subțiri, cu mâna stângă, folosind articulațiile pentru a ghida cuțitul, mai ales nu începeți antrenamentul pentru a face rapid până când deveniți complet ambidextru, deoarece cuțitul ar putea fi ocazional în mod accidental Knuckles.
  • Schimbarea care o mână pe care o utilizați vă poate dezorienta, deci luați-o încet.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar