Cum să evoluați fomantis în pokémon sun și lună

Dacă ați prins fomantisul de tip iarbă în Pokémon Sun și / sau Lună, vă puteți gândi că ați prins un Pokemon nu atât de puternic. Cu toate acestea, el evoluează în De asemenea, Hrantis de tip Grass, care este cu siguranță mai puternic. Dacă doriți să știți cum vă puteți evolua FOMANTIS-ul, citiți acest articol.

Pași

  1. Imagine intitulată Evolvează Fomantis în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Prinde un fomantis dacă nu ai făcut-o deja. Fomantantul este relativ comun și poate fi găsit pe ruta cinci și jungla luxuriantă, care este privirea procesului căpitanului Mallow. Nu trebuie să faceți mai mult decât să o slăbiți ușor și să aruncați o pokéball normală la ea.
  • Dacă aveți un Pokémon care cunoaște falsă, apoi folosiți pur și simplu că pentru a obține Fomantisul la 1 HP și prindeți-o în acest fel.
  • Imagine intitulată Evolve Fomantis în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Nivelul dvs. Fomantanții. Acest lucru poate fi fie făcute de luptând, fie mâncând bomboane rare, care la nivelul dvs. Pokémon în sus cu 1 de fiecare dată când sunt consumate. Este posibil să aveți o cale lungă de parcurs, deoarece fomantele dvs. va trebui să fie nivelul 34.
  • Imagine intitulată Evolve Fomantis în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Asigurați-vă că este în timpul zilei în jocul dvs. Pentru a obține un lubilis, trebuie să fie în timpul zilei. Rețineți că în Pokémon Moon, ceasul dvs. în jocul dvs. este doisprezece ore înainte de timpul de pe 3DS, astfel încât să vă pot ajuta să planificați în consecință.
  • Imagine intitulată Evolve Fomantis în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Bătălia și câștigă împotriva oricărui Pokémon în orice locație. Poate fi orice locație a alegerii dvs., iar Pokémon care apare nu contează.
  • Imagine intitulată Evolve Fomantis în Pokémon Sun și Luna Pasul 5
    5. Urmăriți scena care pornește. Dacă ați terminat totul corect în articol până la acest punct, atunci ar trebui să vă urmăriți că fomantele dvs. evoluează în frumosul Lurantis.
  • sfaturi

    Dacă nu doriți să utilizați Fomantantul în luptă, activați-l pe Exp Share. În acest fel, indiferent de Battles Pokémon, toate Pokémon din echipa dvs. va câștiga Exp dacă câștigi bătălia.
  • Dacă aveți carizardul Poké Ride, apoi utilizați că pentru a ajunge la locația pe care doriți să o ajungeți. Care va fi mai ușor decât să încerci să bea backtrack dacă ești deja departe.
  • O mișcare bună pe care LURANTIS îl poate învăța este lama solară. Aceasta este o mișcare pe care nici un alt Pokémon nu a avut și este foarte puternic. Dacă lucrantisul dvs. nu vrea să-l învețe imediat, continuați să vă luptați cu el sau să utilizați o metodă diferită de ao ridica și ar trebui să o învețe în cele din urmă.
  • Un truc care poate fi folosit utilizând când sunteți pregătire este să trimiteți Pokémon pe care doriți să-l antrenați împotriva unui Pokémon puternic, apoi opriți-vă la un Pokémon mai puternic și utilizați asta pentru ao înfrânge. În acest fel, formarea dvs. Pokemon primește aceeași cantitate de expa în loc de jumătate, dacă împărțirea dvs. EXP este activată.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că ați terminat procesul căpitanului Mitow dacă veți merge la vânătoarea Fomantis în jungla luxuriantă. Nu aveți voie să vânați pentru Pokémon în orice locație de încercare până când ați terminat acest proces.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar