Cum să deveniți bibliotecar bobrarian

Cu atât de multe intrări de carte inexactă pe site-ul Goodreads, nu este de mirare că au creat un rol special, astfel încât utilizatorii să poată să le corecteze. Pentru a construi pe forța bunurilor, puteți deveni un bibliotecar de bunăvoință pentru a le ajuta să gestioneze baza de date.Dacă doriți să vă ajutați cu locurile de muncă, un bibliotecar bibliotecar poate face, va trebui să obțineți aprobarea de la Goodreads.

Pași

  1. Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 1
1. Vizitați și conectați-vă la Web site-ul Goodreads.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 2
    2. Asigurați-vă că aveți cel puțin 50 de cărți. Ei nu trebuie să fie în raft citit sau de citit, dar ar ajuta dacă aveți unele în fiecare raft. Asigurați-vă că ați citit, revizuiți și evaluați câteva cărți.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 3
    3. Înțelegeți cum să faceți Adăugați cărți noi. Să se familiarizeze cu subtilitățile - de exemplu, veți dori să știți când ar trebui adăugată o carte ca "nou" și când este doar o nouă versiune a unei cărți existente, în schimb.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 4
    4. Aflați cum să lucrați cu datele de informație sursă de carte alternativă și unde pot veni aceste date și de unde nu pot.Deși majoritatea surselor Amazon, precum și Worldnat Și alte site-uri sunt în regulă, cele mai multe site-uri de la Barnes și Noble nu sunt bine să ia informații despre carte.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 5
    5. Citiți prin Manualul de bibliotecar.Manualul de bibliotecar vă va oferi câteva informații excelente cu privire la permisiunile și responsabilitățile de a fi bibliotecar.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 6
    6. Viziteaza Programul de bibliotecarPagina de aplicație.
  • Imagine intitulată Goodreads Bibliotecar Etapa 7a
    7. Citiți pagina. Recunoașteți că biblioteconomia este o responsabilitate și că toate schimbările pe care le faceți la pagini vor afecta ceea ce văd alții pe paginile cărții.
  • Imagine intitulată Goodreads Bibliotecar Pasul 7B
    8. Apasă pe Luați Quiz pentru a lua testul de bibliotecar.
  • Aveți 30 de minute pentru a finaliza testul.
  • Quiz este "carte deschisă", ceea ce înseamnă că, în timp ce luați testul, vi se permite să utilizați Goodreads Manualul de bibliotecar ca referință.
  • Comentariile și întrebările despre testul din grupul bibliotecarilor nu sunt permise și vă pot împiedica să fiți luați în considerare pentru statutul de bibliotecar.
  • 80% este scorul minim de trecere, dar cu cât scorul este mai mic, cu atât mai mult echipa de aprobare a bunului se va uita la alți factori. În plus, și scorurile perfecte trebuie să ofere un motiv bun înainte de a fi aprobați ca bibliotecari.
  • Testul poate fi luat numai o dată la 24 de ore.
  • Dacă vedeți răspunsuri greșite, scrieți sau aveți alte feedback despre testul, ajungeți la Goodreads prin intermediul Goodreads Contactați-ne Forma. Nu utilizați Grupul bibliotecarilor pentru feedback-ul Quiz, deoarece vă poate împiedica să fiți luați în considerare pentru statutul de bibliotecar.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 8
    9. Scrieți de ce vă simțiți că veți fi un bibliotecar grozanic. Introduceți acest lucru în caseta de sub etichetă "De ce vrei să fii bibliotecar bibliotecar?"
  • Arătați-vă bunele că puteți avea încredere în drepturile unui bibliotecar - puteți spune că este direct sau demonstrați-l cu restul răspunsurilor dvs. Dacă ați luat roluri de admin / moderare pe alte site-uri sau în alte comunități, ați putea dori să menționați și acest lucru.
  • Adresați-vă de ce doriți să faceți acest lucru . Explicați-vă că vedeți inexactități în site și doriți să ajutați cu corectarea acestor inexactități. De exemplu, puteți începe să explicați că doriți să ajutați problemele corecte de numerotare a paginilor.
  • Să le dați motive să credeți că luați rolul în serios și sunteți dispuși și capabili să-l primiți.De exemplu, puteți evidenția sarcinile pe care le-ați făcut ca adăugarea imaginilor de acoperire de pe propriile scanări (ISBN la versiunile ISBN) sau (pentru Amazon Kindle / Informații despre carte. Puteți folosi fraza "Voi face tot ce pot pentru a oferi cele mai exacte date posibile" Pentru a întări punctul în care veți lua în serios responsabilitățile.
  • Demonstrați că înțelegeți politicile lor. De exemplu, explicați că puteți fuziona și dezmembra obiectele în mod responsabil.Dacă ați comentat în Grupul Bibliotecarilor, puteți evidenția că participarea - acesta este un loc minunat pentru ca ei să înțeleagă că ați învățat ce poate fi și nu poate fi fuzionat sau nemișcat.
  • Dați-le o idee despre starea rafturilor.Demonstrați că înțelegeți funcțiile site-ului Goodreads, inclusiv modul în care pot fi revizuite cărțile, rafturi pe alte rafturi și actualizate.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar bibliotecar Pasul 9
    10. Examinați declarația de cerere: "Promit că am citit manualul de bibliotecar și voi fi exactă în editările mele și voi folosi statutul meu de bibliotecar în mod responsabil".Dacă puteți atesta acest lucru, verificați caseta.Dacă nu, ați putea dori să vă întoarceți și să așteptați până când puteți.
  • Imaginea intitulată deveni un bibliotecar Bibliotecar Pasul 10
    11. Apasă pe "Aplica acum" buton.
  • Imaginea intitulată Deveniți un bibliotecar Bibliotecar Pasul 11
    12. Așteptați un e-mail de aprobare de la Goodreads. Ar trebui să aibă o linie de subiect de "Statutul bibliotecarului". Sperăm că veți fi aprobat!
  • sfaturi

    Alatura-te Grupul de biblioteci Înainte sau după ce ați fost acceptat, pentru a vedea ce alte cărți au probleme cu care vă puteți ajuta.

    Avertizări

    Odată ce sunteți acceptat, aplicațiile oficiale de telefonie mobilă din Goodreads nu vă vor permite să faceți modificări.Va trebui să faceți toate editările dvs. prin intermediul site-ului web complet pentru cartea în cauză.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar