Cum să învingeți pe orc ca om în warcraft iii

Acești jucători din Orc Pisky ne-au oferit probleme de jucători umani de la începutul Warcraft. Astăzi veți vedea cum puteți învinge 4K.Se însuși singur! Se presupune că aveți abilități bune de micromanagement și știți ce este Warcraft III. Următoarele se aplică numai tronului înghețat.

Pași

  1. Imagine intitulată defeat Orc ca om în Warcraft III Pasul 1
1. Au o bază perfectă. Baza dvs. ar trebui să aibă o singură intrare și trebuie blocată de altarul inițial al regilor, barăcilor și două ferme. Ar trebui să construiți apoi un turn Arcane într-o poziție în care poate accesa toți țăranii, dar are și un interval rezonabil pentru a lovi unitățile inamice la margini. Fiecare fermă ar trebui să fie construită într-o poziție de scoind în jurul hărții, pentru a proteja turnurile, fie în fața altarului dvs., deoarece este cea mai fragilă clădire expusă. Fiecare altă clădire, seiful Arcane, Sanctums Arcane, etc, ar trebui să fie construite în partea din spate a bazei dvs. sau să riscați distrugerea. Se recomandă să puneți seiful Arcane în apropierea intrării dvs., astfel încât să puteți accesa rapid poțiuni și așa cum aveți nevoie de ele.
  • Imagine intitulată înfrângerea orc ca om în Warcraft III Pasul 2
    2. Antrenează un arhiema, cinci până la șapte păduri - în funcție de preferința personală și de situația jocului. Mai puțini specifici permit sanctuare arcane mai rapide, păstrează acest lucru în minte. Obțineți un Beastmaster ca al doilea erou de îndată ce ați lovit Nivelul doi și construiți cele două sanctuare Arcane.
  • Imagine intitulată înfrângerea orc ca om în Warcraft III Pasul 3
    3. Se îndreaptă spre Baza Orc cu arhiema, Beastmaster și FooMe. Asaltați clădirile sale care sunt construite. Întârzierea lui îl va împiedica să obțină contra-unitățile pentru atacul Double Arcan Sanctum. Este bine să folosiți portalul orașului aici, deoarece nu aveți nevoie de ea dacă faceți totul corect.
  • Imagine intitulată înfrângerea orc ca om în Warcraft III Pasul 4
    4. Dacă totul merge bine, al doilea atac trebuie să fie fatal. Ajungeți la 48 de alimente cu picioare, vrăjitori și preoți într-un raport de 2: 1. Ridicați o derulare a vindecării și a unei derulare a protecției dacă nu are Walkers ADEPT Spirit, ajunge la nivelul 3 cu arhiema dvs., ridică trei turnuri de fildeș și asaltați baza orc. Aduceți șase miliții și construiți o moară de cherestea cu cei doi țărani rămași în timp ce vă îndreptați spre baza oricării.
  • Imagine intitulată defeat orc ca om în Warcraft III Pasul 5
    5. Așezați turnurile doar din gama de burrows orc, dar la distanța dintre fortărea lui. Actualizați toate turnurile în turnurile de protecție. Militia s-au întors acum în țărani, deci ordonați doi dintre ei să construiască două turnuri de scout și să stabilească celelalte patru pe auto-reparații.
  • Imagine intitulată de înfrângere ORC ca om în Warcraft III Pasul 6
    6. Orc ar trebui să sosească în curând. Micromanagementul va determina acum câștigătorul. Orc este probabil să-i aducă pe bolnavii să-l ajute - să le ignore în timp ce se ocupă foarte puțin de daune. Turnurile de gardă vor merge în sus și jucătorul Orc va fi depășită la scurt timp după.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Împotriva ORC, utilizați o mulțime de unități de aer, deoarece cea mai mare parte a puterii lui Orc se află în melee grele. Barristrele sunt singurul lor contor de aer, dar ele sunt slabe, așa că asigurați-vă că v-ați ținut mai întâi. Griffinele sunt deosebit de puternice.
  • Utilizați Raportul de convocare dacă Playerul Orc utilizează ferestrul Foarte sau folosiți Hawk chemări dacă folosește Blademaster. Indiferent, abilitatea dvs. principală este întotdeauna chemarea Quillbeast.
  • Construiți turnuri în clustere mici, separate unul de celălalt. Vrăjile efectului de zonă pot aduce în jos 6 sau mai multe turnuri dacă sunt prea apropiate împreună! Apărarea umană este excepțională, o folosiți!
  • Gyrocopters sunt o unitate bună pentru lovituri și se execută din cauza mișcării zburătoare și a asediului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar