Cum să intrați în epoca imperială la vârsta imperiilor 2

Când jucați jocul de joc de imperii, începeți în epoca întunecată și avansați la vârsta feudală și apoi la vârsta castelului. Pasul final este să intri în epoca imperială, dar poate fi dificilă pentru începători și jucători casual acolo - este ușor de micromange armata dvs. și să ignori complet economia. Acest articol presupune că sunteți deja în epoca castelului.

Cerința de vârstă imperială pentru majoritatea civilizațiilor este de 1000 de alimente, 800 de aur și două clădiri de vârstă de castel (sau un castel).

Pași

  1. Imagine intitulată Joacă ca goți în vârstă de imperii 2 Pasul 1
1. Construi imediat un centru de oraș cu cel puțin trei Lumberjacks. Construirea unui alt centru este un pas important spre nu numai a economie bună, Dar, de asemenea, face ca cerința de vârstă imperială să fie mai ușoară realizată.
  • În timpul veacului castelului, ar trebui să fie construite mai multe centre de oraș pentru a crește în continuare producția de săteni.Imagine intitulată Joacă ca goths în vârstă de imperii 2 pas 10bullet2
  • Imagine intitulată câștigă în Vârsta Imperiilor II Pasul 16
    2. Cercetare Plugul greu. Acest lucru se găsește la moară și face ca fermele să dureze mai mult. Acest lucru face mai ușor pe Lumberjacks, deoarece lemnul este în mare cerere în vârsta castelului.
  • În plus, trebuie să creați mai multe ferme. Mai multe ferme ar trebui construite în jurul primului centru de oraș, iar fermele ar trebui create în jurul celui de-al doilea (și ulterior) centrul orașului. Fermele pot fi, de asemenea, create în jurul morii, deși acest lucru este mai puțin sigur, deoarece sătenii sunt mai vulnerabili la Rueshers.Imagine intitulată Faceți economia dvs. Boom în vârstă de imperii 2 pas 18bullet1
  • De asemenea, cercetarea arcului de cercetare și exploatarea aurului.Imagine intitulată Faceți economia dvs. Boom în vârstă de imperii 2 Pasul 8Bullet1
  • Imaginea intitulată Intrați în epoca imperială la vârsta Imperiilor 2 Pasul 3
    3. Alocați sătenii la piatră. Castelele sunt scumpe (650 de piatră) și este important ca în epoca castelului pe care o construiți un castel. O tabără minieră trebuie construită lângă o mină de piatră și ar trebui să fie cercetate.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să ignorați totuși ceilalți săteni. Împreună cu fermele construite, sătenii ar trebui, de asemenea, să fie alocați lemnului și în special aurului.Imagine intitulată Faceți economia dvs. Boom în vârstă de imperii 2 Pasul 12bullet1
  • Imagine intitulată Joacă ca goți în vârstă de imperii 2 Pasul 9
    4. Construiți clădirea (clădirile) necesare. Dacă nu construiți un castel ca cerința de vârstă imperială (dar probabil în viitor), două clădiri bune pentru a construi sunt universitatea și atelierul de asediu (care costa o combinare 400 de lemn, 200 de fiecare). De asemenea, bunul sunt universitatea și mănăstirea (375 lemn total).
  • Construirea mai multor baraciuri este foarte recomandată, chiar dacă nu sunteți o civilizație de infanterie. Upgrade la Pikemen și Long Swordsmen.Imagine intitulată Joacă ca goths în vârstă de imperii 2 pas 12bullet2
  • 5. Pregătiți-vă să vă apărați împotriva lui Rureshers. Există două categorii principale de grădiniști în vârsta castelului: castelul timpuriu și castelul târziu.
  • Castelul timpuriu Rușorii trimit de obicei cavalerii și câteva berbeci de batjocorire la începutul vârstei castelului (înainte de ora 22:00). Cavalerii domină în epoca castelului și nu există altă unitate care să o omoare pe una (presupunând armura și atacul implicit, HP Full).Pikemen, infanterie care contra-cavalerie, sunt răspunsul la problema cavalerului. În timp ce Pikemen nu-l poate lua pe cavaleri unul pe unul, găsesc forță prin numere. Inițial, cavalerii vor fi câștigați, dar pe măsură ce veți continua să creați din ce în ce mai mulți pikemen, ei vor predomina în cele din urmă din cauza consecințelor pentru rumenul pierderii prea multor cavaleri. Cercetarea Squiress Dacă puteți, deoarece vă ajută să apărați foarte mult.Imagine intitulată Joacă ca goți în vârstă de imperii 2 Pasul 8
  • Swordsmanii lungi pot lua în jos berbecul de batjocorire, dar nu garnizoana centrală a orașului, datorită imunității virtuale a RAM la săgeți.Cămilele sunt o altă unitate care contrar cavaleria, dar sunt scumpe. Ei vor pierde, de asemenea, într-unul pe unul cu cavaleri. Acestea ar trebui, în general, să fie evitate ca o unitate defensivă.Imagine intitulată Joacă ca goths în vârstă de imperii 2 pas 10bullet1
  • Principalul dezavantaj cu cavalerii este de costul lor ridicat: 60 de alimente, 75 de aur. Proeminent este cerința de aur de 75 de aur. Pierderea prea multor cavaleri ar fi alimente și auri de aur care ar fi putut să-l cerceteze pe vârsta imperială.Imagine intitulată Win în Vârsta Imperiilor II Pasul 18
  • Castelul târzii sunt mult mai variate. Deoarece este destul de târziu în jocul în care armata începe să domine, armatele pot foarte dramatic. Este important să profitați de punctele forte ale civilizației dvs., precum și de crearea mai multor pikemen pentru a friza cavalerii. Alte unități pe care le-ați putea crea sunt spadorii lungi, mangonele, crossbowmenul și arcașii de cavalerie (creați la gama de tir cu arcul, nu stabilă).Imagine intitulată câștigă în Vârsta Imperiilor II Pasul 19
  • Cavalerii propriei voștri ar trebui, de asemenea, să fie create pentru a ataca cherestea, minerii, etc. Într-un efort de a-și încetini economia.Scorpionii pot fi arme de sprijin utile în apărarea împotriva unui castel târziu. Pe măsură ce șuruburile penetrează mai multe straturi de unități, deteriorarea lor pot fi amplificate.Imagine intitulată Joacă ca goths în vârstă de imperii 2 pas 12bullet4
  • Imagine intitulată Play ca goths în vârstă de imperii 2 pas 9bullet1
    6. Resurse comerciale pe piață. Utilizați piața în avantajul dvs. - puteți forța brute 1000 de alimente sau 800 de cerințe de aur.
  • Imagine intitulată Faceți economia dvs. Boom în vârstă de imperii 2 Pasul 19
    7. Odată ce aveți resursele necesare, faceți clic pe butonul de vârstă imperială din centrul orașului. Cercetarea durează câteva minute.
  • Un scop comun în cercetarea vârstei imperiale care neglijează armata ta (Wonder Race) este 25:00. Luați în considerare acest zero absolut - dacă vă dezvoltați armata în orice fel, veți pierde acest obiectiv. Este nevoie de practică pentru a scurta timpul pe care îl atingi vârsta imperială. Timpurile pot varia de la 25:00 la 31:00, și asta ar trebui să vizați.
  • sfaturi

    Cea mai importantă regulă pentru orice Civilizația este de a crea întotdeauna mai mulți săteni! Acest lucru nu poate fi subliniat în continuare. Nu numai că acest lucru vă va conduce mai repede la cerințele de resurse, crearea mai multor săteni permite, de asemenea, o armată mai puternică.
  • Dacă sunteți un jucător neexperimentat, este recomandat să vă gândiți să jucați ca bizantini. Acestea sunt o civilizație foarte versatilă și avansată, care are aproape toate tehnologiile disponibile pentru cercetare și aproape toate unitățile militare disponibile pentru creație (cu excepția, desigur, unitățile unice). Cu toate acestea, avantajul mai important este că bizantinii au o cerință mai mică a resurselor. Acestea necesită 33% mai puțin alimente și aur pentru a cerceta vârsta imperială (667 alimente, 533 de aur).
  • Cerința redusă a resurselor nu ar trebui să fie luată în considerare, totuși. Majoritatea civilizațiilor vor necesita 1000 de alimente și 800 de aur. Astfel încât orice strategii pe care le dezvoltați cu bizantina nu pot funcționa sau trebuie modificate pentru a avansa mai repede.
  • Cu mai mulți săteni necesită mai multe case. Este vital să țineți pasul cu creșterea populației, în special în veacul castelului, deoarece mai multe centre urbane produc săteni și unități militare sunt create. Castelele pot doar să atenueze o parte din problema cu populația lor +20, dar sunt scumpe, și astfel casele ar trebui să continue să fie construite.
  • O modalitate bună de a construi case este de a le construi într-o linie de perete. Casele ar trebui construite o distanță considerabilă de centrul orașului. Acest lucru poate încetini să încetinească grădinile și nu veți ezita în locul în care vă puneți casele (spre deosebire de faptul că le plasați la întâmplare).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar