Cum să direcționați unitățile pentru a ataca un inamic specific în vârstă de imperii

Să știi cum să direcțione în mod corespunzător unitățile militare pentru a ataca un inamic specific este de a înțelege arta războiului în vârstă de imperii. Atunci când atacă, diferite tipuri de militari sunt potrivite pentru diferite tipuri de dușmani din cauza gamei lor de atac, a puterii, a armurii și a altor calități. Din acest motiv, diferiții membri ai armatei tale vor ocupa poziții diferite în trupă, în timp ce marchează în război. De asemenea, există unități care pot lucra singuri, în timp ce altele atacă mai bine en masse.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ajută la o colonie inamică direct

Se aplică tuturor versiunilor de vârstă a imperiilor.

  1. Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un anumit inamic în vârstă de Empires Pasul 1
1. Creați un cercetaș. Un cercetaș este un Cavalryman ieftin, care călătorește rapid și are o linie excelentă de vedere. Cercetătorii sunt creați din clădirea stabilă în toate variantele de vârstă ale Empires.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în vârstă de Empires Pasul 2
    2. Explorați-vă harta. Mutați cercetarea în jurul hărții pentru a vedea unde este colonia inamicului și cea mai bună modalitate de a avansa asupra lor. Faceți clic stânga Scout apoi faceți clic dreapta pe o locație din zona neexplorată a peisajului, unde doriți să explorați.
  • De asemenea, puteți să vă mutați Scout-ul selectându-l și apoi făcând clic pe o locație de pe hartă (afișată în colțul din dreapta jos al ecranului din AoE3 și în colțul din stânga jos al ecranului din AoE2 și în versiunile anterioare).
  • Imagine intitulată direcționați unitățile pentru a ataca un inamic specific în vârstă de imperii Pasul 3
    3. Rally armata ta. După ce vă vedeți dușmanii, adunați-vă armata în pregătire pentru atac.
  • Cele mai multe versiuni ale AoE vor organiza automat unități militare în cea mai prudentă formație bazată pe numărul și tipul de unități pe care le aveți, dar câteodată trebuie să o faceți manual.
  • Asigurați-vă că unitățile melee, cum ar fi Swordsmen și Cavalerii, sunt în poziția de a lansa atacul, în timp ce unitățile variate, cum ar fi arcașii și armele de câmp, ocupă pozițiile din spate în formare. Schimbați diferite unități în jurul selectându-le (dublu stânga pentru a selecta toate unitățile de un singur tip) și le mutați (făcând clic dreapta în cazul în care doriți să vă deplasați unitățile) până când aveți cea mai bună formare.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în vârstă de Empires Pasul 4
    4. Criptați apărarea exterioară a inamicului. Cele mai multe colonii inamice vor avea castele și supraveghetori ca o primă linie de apărare împotriva invaziilor și trebuie să distrugeți mai întâi aceste lucruri pentru a vă îmbunătăți șansele de a câștiga.
  • Selectați întreaga armată pe care ați reluat-o prin tragerea unei casete de selecție peste ele folosind butonul stâng al mouse-ului.
  • Martie armata dvs. într-o locație aproape de colonia inamicului și apoi comanda unitățile de asediu, e.G., Pistoale de câmp (Aoe3), Mortar (AOE3) și berbeci de bauturi (AOE2), pentru a distruge turnurile și castelele dușmanilor selectând unitățile de asediu și făcând clic dreapta pe turnuri și / sau castele.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în vârstă de imperii Pasul 5
    5. Ataca colonia inamicului. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este doar să vă mișcați armata în cazul în care soldații și clădirile inamice sunt și vor începe automat să atace.
  • Fiecare unitate va ataca unitatea inamicului este cel mai potrivit pentru a ataca, e.G., Unitățile de asediu vor ataca clădirile, unitățile de infanterie vor ataca infanteriii și clădirile inamice, iar arcașii vor ataca infanteria și cavaleria inamicului.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în vârstă de Empires Pasul 6
    6. Repetați procesul până când voi anihilați colonia inamicului. În timp ce armata dvs. atacă colonia inamicului, creează și raliu oa doua armată pentru atacurile ulterioare asupra coloniei inamice în cazul în care prima armată nu are succes.
  • Repetați acest lucru până când în cele din urmă eliminați inamicul.
  • Metoda 2 din 3:
    Direcționarea unităților nou create pentru a ataca automat un inamic

    Se aplică vârstei imperiilor II și mai târziu.

    1. Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în epoca imperii Pasul 7
    1. Selectați clădirea militară din care doriți să creați unitățile. Stânga-clic pe clădire (e.G., Stabile, baraci sau atelier de asediu) pentru ao selecta.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile pentru a ataca un inamic specific în vârstă de imperii Pasul 8
    2. Selectați inamicul pe care doriți să îl ataciți prin clic pe ele. Inamicul ar putea fi o unitate militară sau o clădire (e.G., un centru de oraș sau un castel) pe care doriți să-l distrugeți. Un steag în culorile coloniilor dvs. va clipi pe inamic, indicând faptul că comanda a fost emisă.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în epoca imperii Pasul 9
    3. Creați unitățile. Selectați din nou clădirea militară.Pe panoul de comandă al clădirii, care apare în colțul din stânga jos al ecranului pentru vârsta Imperiilor 3 sau în colțul din dreapta jos pentru vârsta Empires 2, faceți clic pe pictogramele care reprezintă unitățile pe care le doriți pentru a le crea.
  • Imediat după crearea unităților, acestea vor trece și vor ataca clădirea inamicului sau soldatul pe care l-ați vizat.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în vârstă de imperii Pasul 10
    4. Continuați să creați unități până când țintă este distrusă. Atâta timp cât resursele (alimente, lemn și / sau aur, în funcție de tipul de unitate) nu sunt o problemă, continuați să creați unități până când țintă este distrusă.
  • Metoda 3 din 3:
    Direcționarea unităților pentru a ataca continuu invadatorii pentru a vă menține în siguranță colonia

    Se aplică vârstei imperiilor I și II.

    1. Imaginea intitulată Direct Unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în epoca imperii Pasul 11
    1. Selectați unitatea (unitățile). Puteți face acest lucru prin clic stânga (atunci când selectați o singură unitate), făcând dublu clic (atunci când selectați toate unitățile de același tip în câmpul curent de vizualizare) sau prin glisarea unei casete de selecție peste unități (când selectați multe unități de diferite tipuri).
  • Imagine intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în vârstă de Empires Pasul 12
    2. Mutați unitățile în care doriți să păzească. Faceți clic dreapta pe partea coloniei în care doriți ca unitățile să păstreze vigile. Acest lucru ar trebui să fie în mod ideal o zonă a coloniei care este deosebit de predispusă la invazii sau în direcția generală de unde vin dușmanii tăi când atacă.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un anumit inamic în vârstă de Empires Pasul 13
    3. Emite comanda "stand sol". Cu unitățile încă selectate, faceți clic pe pictograma terenului. Aceasta este o icoană a celor doi soldați care dețin sulițe crisscroduse care apar în colțul din stânga jos al ecranului. Unitățile dvs. militare vor rămâne exact acolo unde sunt și atacă orice invadatori imediat când vin în gamă.
  • Caracteristica "stand sol" este disponibilă numai în Vârsta Imperiilor I și II.
  • Imaginea intitulată direcționați unitățile dvs. pentru a ataca un inamic specific în vârstă de Empires Pasul 14
    4. Garnizonar arcade în interiorul clădirilor defensive. Să construiască clădiri defensive, cum ar fi supraveghetorii și castelele, într-o zonă a coloniei, care este deosebit de predispusă la invazii și / sau care se află în traseul utilizat în mod obișnuit de dușmanii dvs. atunci când invadează.
  • Arcuri de garnitură din aceste clădiri. Pentru a face acest lucru, selectați arcașii și apoi faceți clic dreapta pe turn sau castel. Arcașii vor intra în mod automat la orice invadatori apropiați din interiorul clădirilor în care sunt garnizate.
  • Caracteristica de garnitură în care unitățile pot ataca din interiorul clădirii sunt disponibile numai în Vârsta Imperiilor II.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar