Cum de a lupta cu un bilet de trafic

Lupta cu un bilet de trafic poate să se simtă ca o bătălie în sus. În majoritatea jurisdicțiilor, încălcările minore de trafic, cum ar fi accelerarea, sunt infracțiuni, nu crimele - ceea ce înseamnă că nu aveți aceleași drepturi ca și inculpații în instanțele penale, cum ar fi dreptul la un juriu sau la dreptul la un avocat gratuit. În același timp, multe încălcări în mișcare sunt infracțiuni stricte de răspundere. Aceasta înseamnă că intenția dvs. este irelevantă. Dar dacă doriți să evitați posibilitatea de a avea puncte adăugate la licența dvs. care ar putea determina asigurarea dvs. să crească, poate doriți să faceți tot ce puteți pentru a păstra această încălcare a înregistrării dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Revizuirea biletului dvs.
  1. Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 1
1. Verificați biletul pentru acuratețe. Imediat după ce ofițerul vă oferă citare scrisă, asigurați-vă că toate informațiile sunt corecte, inclusiv orice identificare sau descrierea mașinii.
  • Informațiile lipsă sau incorecte pe biletul dvs. pot fi motive pentru concediere. Trebuie totuși semnificativă. De exemplu, dacă ofițerul spune că aveți un BMW albastru marin când, de fapt, aveți un BMW negru, probabil că nu este o diferență suficientă pentru a justifica demiterea biletului de viteză. Dacă ofițerul scrie biletul pentru un Civic roșu Honda atunci când aveți de fapt un BMW BLUE BLUE, este o poveste diferită.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 2
    2. Să notați secțiunile de cod exact pe care le-ați citat pentru încălcarea. Ofițerul va verifica sau va scrie secțiunile exacte ale orașului sau codul de trafic de stat pe care îl susține că nu ați urmat.
  • Dacă nu înțelegeți ce ați făcut greșit, întrebați ofițerul de pe scenă înainte de a pleca. Vrei să te asiguri că înțelegi exact de ce ai fost tras și de ce ți-ai dat un bilet.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 3
    3. Aflați procedura exactă pentru contestarea biletului. În mod obișnuit, citația însăși va avea informații de contact fie pentru a vă plăti amenda, fie dezactivarea biletului.
  • Partea 2 din 4:
    Colectarea de dovezi
    1. Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 4
    1. Înregistrați toate detaliile relevante de la scena incidentului. Cât mai curând posibil, faceți o înregistrare a timpului zilei când ați fost opriți, unde ați fost opriți, cum a fost vremea, cât de mult a fost trafic pe drum, cât timp ați fost reținuți și orice alte informații relevante.
    • Deoarece multe legi se bazează pe o judecată subiectivă, toate aceste detalii vă pot ajuta să vă sprijini înțelegerea situației. De exemplu, în 20 de state - inclusiv limitele din California, Texas și Utah, nu sunt absolute și puteți face un apel de judecată cu privire la faptul dacă este sigur să depășească limita de viteză. Deși ați putea obține încă un bilet, ați putea folosi circumstanțe din momentul incidentului de a argumenta că ați operat vehiculul în siguranță.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 5
    2. Ia declarații de la martori. Dacă ați avut pe cineva în mașină cu dvs. sau dacă ar fi fost oameni în apropiere care vă văzu să vă retrageți, aflați dacă sunt dispuși să facă o declarație cu privire la înregistrare despre ceea ce au văzut.
  • Dacă aveți martori oculari care sunt dispuși să depună mărturie în numele dvs., asigurați-vă că aveți numele și informațiile de contact înainte de a părăsi scena.
  • Pasagerii sau trecătorii care vor depune mărturie la versiunea dvs. de evenimente vă pot ajuta să convingeți judecătorul că ați avut dreptate și observațiile ofițerului de poliție au fost inexacte.
  • Imagine intitulată 67370 6
    3. Faceți fotografii ale zonei din perspectiva dvs. și perspectiva ofițerului. Dacă ofițerul te-a observat dintr-o altă locație înainte de a te trage, du-te acolo și fă-ți poze cu ceea ce ar fi văzut.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă cazul dvs. depinde de o obstrucție sau de altă condiție periculoasă. De exemplu, dacă ar fi trebuit să evitați o gropi uriașă și ați fost trași și ați dat o citare pentru o schimbare ilegală de banda, fotografiile gropiului ar susține argumentul dvs. că acțiunile dvs. au fost justificate.
  • Poți aproape întotdeauna să susțină că ofițerul nu a fost într-o poziție bună de a vedea ce sa întâmplat, mai ales dacă există obstacole sau dacă ar exista trafic intens.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 7
    4. Aflați ce dispozitive sau echipamente a folosit ofițerul. Dacă poziția ofițerului pe care ați încălcat legea se bazează pe informațiile furnizate de un echipament, va trebui să verificați dacă echipamentul funcționa corect.
  • Înainte de a merge la proces, cereți copii ale înregistrărilor de întreținere și orare pentru oricare dintre echipamentele respective. Dacă mașinile nu au fost calibrate sau întreținute în conformitate cu standardele din industrie, este posibil să puteți obține biletul respins pe motiv că decizia ofițerului se baza pe informații nesigure.
  • De exemplu, cele mai multe arme radar trebuie să fie re-calibrate fie o dată pe lună, fie o dată la fiecare lună. Dacă pistolul nu a fost calibrat sau dacă ofițerul nu a verificat calibrarea când a emis biletul, este posibil să puteți obține biletul respins.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 8
    5. Obțineți informații de identificare de la ofițer. Asigurați-vă că aveți numele ofițerului, numărul său de insignă și numărul mașinii sale de patrulare.
  • Dacă ofițerul care a emis citația a depus un raport sau a făcut note despre oprirea traficului, aveți dreptul la copii ale acelor.
  • Partea 3 din 4:
    Evaluarea apărării dvs
    1. Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 9
    1. Cântărește argumentele pro și contra de a lupta cu biletul sau de a plăti pur și simplu amenda. Având în vedere timpul și efortul, ar fi nevoie pentru a lupta cu un bilet de trafic, dacă infracțiunea este minoră, iar amenda este mică, ați putea fi mai bine să plătiți bine și să vă deplasați cu viața.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 10
    2. Determinați dacă puteți argumenta că acțiunile dvs. au fost datorate unui fapt greșit. Deși ignoranța legii nu este niciodată o scuză, o greșeală legitimă și ușor de înțeles de un fapt esențial vă poate scoate de pe cârlig.
  • De exemplu, dacă nu te-ai oprit la un traversă, deoarece vopseaua a fost atât de decolorată, era abia vizibilă, judecătorul ți-ar putea tăia niște slăbiciune. Cu toate acestea, argumentând că nu te-ai oprit pentru că nu știai că ar trebui să te oprești la un traversă nu te va ajuta.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 11
    3. Decideți dacă acțiunile dvs. au fost justificate din punct de vedere legal sau au fost necesare pentru a evita răul. Chiar dacă ați încălcat tehnic o ordonanță de trafic, în anumite circumstanțe trebuie să faceți o manevră ilegală pentru a evita ceva mult mai periculos.
  • De exemplu, dacă ați răsturnat pentru a evita lovirea unui animal care traversează drumul, ați putea obține un bilet pentru o schimbare ilegală de banda respinsă.
  • Cu toate acestea, rețineți că trebuie să puteți dovedi că versiunea dvs. de evenimente sa întâmplat. Dacă nu era nimeni altcineva în mașina ta care a văzut animalul și va veni la cuvântul vostru împotriva Cuvântului Ofițerului de Poliție, probabil că sunteți mai bine să plătiți bine amenzii.
  • Propria dvs. neatenție sau nevoia personală nu sunt același lucru ca evitarea răului. Răul pe care îl evitați trebuie să fie ceva ce nu ați provocat. De exemplu, dacă ați fi avut o luptă cu sora dvs. pe telefonul dvs. mobil și ați făcut o lumină roșie, acest argument nu vă va scuti acțiunile în cazul în care un ofițer de poliție te-a tras și ți-a scris un bilet.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 12
    4. Analizați secțiunile de cod pe care le-ați citat pentru încălcarea. Găsiți o copie a codului și întrerupeți secțiunea în jos în elemente. Dacă unul dintre elemente lipsește în cazul tău, nu poți fi tras la răspundere.
  • Uită-te la porțiunile codului unde vine judecata personală. Multe legi de trafic nu sunt absolute și se bazează pe șofer pentru a face o evaluare onestă a ceea ce comportamentul este cel mai bine dat fiind condițiile meteorologice și de autostradă. De exemplu, limitele de viteză nu sunt absolute în mai mult de o duzină de state - aceasta înseamnă că, chiar dacă obțineți un bilet pentru depășirea limitei de viteză în aceste stări, puteți face totuși un argument că viteza la care ați călătorit era în siguranță Având în vedere totalitatea circumstanțelor.
  • Aproape orice încălcare care are cuvântul "nesigur" În aceasta implică o judecată subiectivă a fost făcută din partea ofițerului de poliție. Ori de câte ori sunteți citat pentru o mișcare nesigură, ușa este deschisă pentru a argumenta că din poziția dvs., acțiunile dvs. au fost, de fapt, în siguranță.
  • În cazul în care semnele de autostradă sau semnalele care se confruntă în citația dvs., verificați-le împotriva manualului de pe dispozitivele uniforme de control al traficului, publicate de Administrația Federală a Autostradei. MUTCD este o compilare a standardelor naționale pentru toate dispozitivele de control al traficului. Dacă puteți demonstra că semnul sau semnalul relevant nu corespunde standardelor aplicabile, biletul dvs. poate fi respins pe aceste motive.
  • Partea 4 din 4:
    Mergând la proces
    1. Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 13
    1. Aflați dacă puteți avea un avocat să vă reprezinte. Deși nu aveți dreptul la un avocat numit, este posibil să puteți angaja un avocat de trafic care vă poate ajuta să luptați cu biletul.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 14
    2. Luați în considerare școala de trafic. În multe jurisdicții, puteți participa la școala de trafic și aveți o încălcare minoră respinsă. În mod obișnuit, această opțiune este disponibilă numai pentru infractorii de prima dată sau pentru infracțiuni relativ minore.
  • Dacă este primul dvs. bilet în jurisdicție, este posibil să puteți lua o specială "Nici un concurs" Pleal în care plătiți o taxă redusă și încălcarea nu adaugă puncte la licența dvs. sau să continuați asigurarea dvs.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 15
    3. Aflați dacă aveți opțiunea de judecată prin declarație. În multe state puteți avea un proces prin poștă. Scrieți o scrisoare explicând de ce nu ar trebui să fiți răspunzători pentru încălcare, iar apoi ofițerul scrie cu partea lui a povestirii. Dacă ofițerul nu reușește să scrie, câștigi în mod implicit. Cu toate acestea, dacă pierdeți prin poștă, puteți solicita încă o audiere în persoană.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 16
    4. Solicitați o audiere în persoană, dacă este necesar. Este posibil să fi fost atribuit automat o dată de auz sau orașul dvs. poate solicita să solicitați o dată de audiere. Dacă sunteți responsabil pentru solicitarea unei audieri, faceți acest lucru cât mai curând posibil după ce obțineți biletul, astfel încât aveți o alegere mai mare la date și ore.
  • În majoritatea jurisdicțiilor, ofițerul de poliție care a emis citația dvs. este necesar pentru a vă arăta la auzul dvs. Dacă nu apare, biletul dvs. poate fi respins automat.
  • Dacă biletul dvs. are deja o dată, luați în considerare faptul că a fost modificată. În mod obișnuit, ofițerul care a emis biletul dvs. are deja acea dată în programul său și intenționează să participe la mai multe audieri în acea zi. Dacă aveți data schimbată a ședinței dvs., există o mai mare posibilitate ca ofițerul să nu apară.
  • Solicitarea unei continuări poate, de asemenea, să crească șansele ca ofițerul să nu fie disponibil pentru a apărea.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 17
    5. Apar la auzul vostru. Rochie în îmbrăcăminte curată, profesională și ajungeți mai devreme pentru auzul dvs. Aduceți copii ale tuturor documentelor împreună cu orice dovezi sau martori pe care doriți să o prezentați.
  • Tratați toate personalul instanței cu respect. Dacă există alte cazuri înainte de a fi auziți înainte, faceți un loc și așteptați rândul tău. Când sunteți chemați să veniți înainte, adresați-vă judecătorului "onoarea ta" și nu vorbi decât dacă vă aflați o întrebare.
  • Lăsați telefonul mobil sau orice alte dispozitive electronice la domiciliu sau în mașină - nu încercați să le aduceți în sala de judecată.
  • Organizați documentele și dovezile înainte de a ajunge acolo, astfel încât să nu amestecați prin ziare dacă judecătorul cere ceva.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 18
    6. Prezentați-vă apărarea. Când judecătorul vă invită, explicați pe scurt motivul pentru care nu sunteți răspunzător pentru încălcarea traficului. Păstrați argumentul dvs. succint și rămâneți la fapte.
  • Dacă ați adus martori să depună mărturie în numele dvs., păstrați-vă scurtă întrebările și asigurați-vă că acestea rămân în concordanță cu ceea ce încercați să dovediți mai degrabă decât să vă difuzați.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 19
    7. Ascultați în timp ce ofițerul își prezintă partea ei a povestirii. Puteți face note dacă există ceva ce doriți să o întrebați despre ea. Dar nu o întrerupeți sau nu argumentați cu ea.
  • Nu insultați ofițerul de poliție sau să o acuzezi de minciună. Dacă se referă la un argument între dvs. și ofițerul de poliție fără dovezi factuale, judecătorul va crede probabil ofițerul de poliție.
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 20
    8. Întrebați întrebările ofițerului. După ce ofițerul și-a terminat mărturia, judecătorul vă va oferi o oportunitate de a pune întrebări.
  • Vrei să stabilești o îndoială în mintea ofițerului, precum și în mintea judecătorului. Ofițerul poate că a intrat în acea sala de judecată absolut convinsă că ea a fost corectă în a vă da un bilet, dar dacă puteți pune îndoieli în mintea ei, ea poate deveni mai sigură de ea însăși. Dacă ofițerul nu este în întregime sigur, judecătorul nu va fi sigur, și ar putea respinge biletul.
  • Să creeze incertitudine în mintea ofițerului prin provocarea concluziilor sale subiective. Ofițerii de poliție nu cunosc adesea textul sau interpretarea exactă a unei legi. Ofițerul care te-a tras deasupra sa nu și-a dat seama că trebuie să facă o judecată să apeleze de fiecare dată când scrie un bilet pentru încălcarea unei legi care necesită o operațiune sigură sau responsabilă a vehiculului. Întrebați ofițerul cum a ajuns la concluzia că conducerea dvs. a fost nesigură sau iresponsabilă și apoi o oferă dovezi că nu avea la acea vreme.
  • De exemplu, să presupunem că ți-a dat un bilet pentru o schimbare de banda nesigură. Vrăia doar că te-ai răsturnat în mod eronic în banda stângă și apoi înapoi în dreapta - Cu toate acestea, nu a văzut că cerbul care traversează drumul pe care l-ai răsturnat pentru a evita. Aceste informații ar putea schimba judecata, deoarece ar fi mai sigură să vă mișcați decât să loviți cerbul.
  • De asemenea, puteți impune mărturia ofițerului prin provocarea observațiilor sale. De aceea ați vorbit cu martori și ați făcut fotografii ale scenei.
  • De exemplu, să presupunem că cereți ofițerului să descrie condițiile meteorologice când te-a tras și ea spune că era luminos și însorit. Dacă aveți o fotografie care arată că condițiile au fost de fapt gri și noros, utilizați-l pentru a pune la îndoială observațiile ei. Când ea mai târziu spune că este sigur că mașina ta a fost cea care a fost accelerată, ai ocazia să o întrebi cât de sigur este - la fel de sigur ca ea a fost luminoasă și însorită?
  • Imagine intitulată Lupta un bilet de trafic Pasul 21
    9. Acceptați hotărârea judecătorului. După ce ambele părți au prezentat toate dovezile, judecătorul va decide dacă sunteți răspunzător pentru încălcare sau nu.
  • Dacă judecătorul regulează împotriva dvs. și vă decideți că doriți să faceți apel, solicitați grefierului pentru informații despre procesul de apel.
  • Avertizări

    Nu plătiți niciodată un bilet de trafic dacă intenționați să luptați. În aproape fiecare jurisdicție, plata unui bilet de trafic constituie o admitere a vinovăției.
  • Mergând la tribunal fără reprezentare necesită o pregătire suficientă. Asigurați-vă că cercetați și înregistrați legile aplicabile pentru apărarea dvs. Adună dovezi și adu-l cu tine să încerci. Va fi esențial să cercetați și drepturile dvs. constituționale, deoarece unii judecători în trecut au fost părtinitoare pentru aplicarea legii, astfel încât să suspectați că sunteți tratați nedrept, politicos și calm, spuneți judecătorului ceea ce ați învățat din citirea Constituției. Ofițerul de poliție nu va avea nici o îndoială cunoașterea modului în care legea funcționează și va convinge judecătorul pe care îl vinovați, astfel încât să vină în instanță fără pregătire vă lasă fără apărare și predispuși să-și piardă.
  • Nu treceți niciodată la tribunal. Acest lucru va duce la judecătorul care emite un mandat pentru arestarea dvs. Dacă nu sunteți în stare să veniți în instanță, întrebați funcționarul de birou pentru datele alternative pentru contestarea biletului.
  • Dacă știți că sunteți vinovați, ați putea să plătiți biletul, deoarece plecarea în instanță va fi consumatoare de timp plus că veți pierde gaz, pierzând o zi de lucru etc. așa că va fi inteligent să accepți vina, să plătiți încălcarea, să luați această lecție și să mergeți mai departe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar