Cum de a construi un dulap de la zero

Dacă v-ați simțit blocat într-o rutină cu hainele pe care le purtați sau nu sunteți mulțumiți de stilul dvs., poate fi timpul să construiți un dulap nou. Cu atât de multe opțiuni și tipuri de îmbrăcăminte acolo, poate fi greu de știut de unde să înceapă! Luând în considerare propriul stil și găsirea unor piese de capsare pentru a vă construi dulapul, puteți găsi piese care vă fac să arătați și să vă simțiți bine când le purtați.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea unei fundamente a pieselor de capse
  1. Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul pas 1
1. Luați notă de nevoile dvs. de modă pentru stilul dvs. de viață. Gândiți-vă la activitățile dvs. de zi cu zi și decideți ce fel de îmbrăcăminte trebuie să purtați pentru a le găzdui. De exemplu, dacă sunteți super atletic, este posibil să aveți nevoie de mai multe haine sportive. Dacă lucrați într-un mediu profesional de birou, este posibil să aveți nevoie de câteva echipamente casual de afaceri.
  • De asemenea, puteți încerca să vă definiți într-un mod nou. Dacă ați fost anterior super sportiv, dar doriți să vă schimbați aspectul, nu ezitați să mergeți la un stil mai elegant sau mai ales.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 2
    2. Alegeți o paletă de culori sau un stil vă place. Gândiți-vă la culorile pe care le considerați în mod normal spre: Pasteluri, nuduri sau culori îndrăznețe sunt toate opțiunile minunate. De asemenea, puteți să aruncați o privire la diferite stiluri care vă place: Streetwear, High-modei sau Boho sunt toate stilurile pe care le puteți crea în propriul dulap.
  • De asemenea, puteți alege o imprimare pe care o iubiți, cum ar fi Zebra sau Leopard.
  • Uită-te la piesele pe care le aveți deja ca punct de plecare.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul pas 3
    3. Măsurați corpul pentru a afla dimensiunea îmbrăcămintei. Este important ca noile tale haine să se potrivească bine. Luați măsurătorile din corpul superior și inferior pentru a vă oferi o idee despre ce dimensiune sunteți. Ar trebui să cumpărați întotdeauna haine care se potrivesc corpului dumneavoastră așa cum este acum, chiar dacă intenționați să pierdeți sau să obțineți greutate în viitor.
  • Asigurați-vă că hainele dvs. sunt confortabile și nu stoarceți sau întindeți-vă peste corpul vostru.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul pas 4
    4. Selectați 3 până la 4 tricouri colorate pentru opțiuni versatile. Un tricou alb alb, negru și gri sunt elemente esențiale pentru orice garderobă. Alegeți câteva tricouri cu un gât de v-gât sau un echipaj pentru a face o bază pentru restul îmbrăcămintei.
  • De asemenea, puteți să luați câteva cămăși cu mânecă lungi în aceleași culori pentru timpul de iarnă.
  • Bacsis: Prioritizați calitatea față de cantitate. Căutați elemente bine făcute care vă vor dura mult timp, nu cele ieftine făcute cu materiale de calitate proastă.

  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 5
    5. Apucați 2 până la 3 butoane pentru costumele profesionale. Chiar dacă nu lucrați într-un mediu profesional, este întotdeauna bine să aveți câteva butoane pentru evenimente oficiale sau interviuri de angajare. Găsiți câteva butoane alb sau albastru pentru a adăuga la dulapul dvs.
  • De asemenea, puteți utiliza butoanele în jos în aspectul de îmbrăcăminte stradard sau mai multe costume casual.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 6
    6. Alegeți niște blugi negri, întunecați sau spălați blugi slabi pentru pantaloni casual. Denim este un mare caplos pentru a avea în dulapul tău. Alegeți diferite culori de blugi pentru a le asocia cu aproape orice top în dulapul dvs. pentru variații multiple de costum.
  • Blugi Black sunt minunați pentru costumele solide, în timp ce lumina de spălare ușoară sau întunecată a pereche de denim mare cu aproape orice culoare.
  • Achiziționați o pereche de blugi denim alb, dacă doriți să le purtați în vară.
  • Adăugați într-o pereche de blugi cu picioare drepte sau flare pentru o anumită variație a stilului tău.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 7
    7. Alegeți 1 până la 2 perechi de pantofi confortabili, casual. Pantofi de balet, loafers sau pantofi cu barca toate funcționează bine cu multe costume și păstrați-vă picioarele confortabile. Apucați câteva dintre aceste pantofi în negru sau maro pentru a le putea purta cu o tonă de diferite costume.
  • Asigurați-vă că încălțămintea se potrivesc bine și nu strângeți sau trageți la degetele de la picioare sau tocuri.
  • Metoda 2 din 4:
    Extinderea cu piese casual
    1. Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul pas 8
    1. Achiziționați un pulover ușor pentru cădere. Asigurați-vă că aveți suficiente haine pentru a vă menține cald în vremea rece. Adăugați un pulover gri, negru sau alb, ușor de crewneck la garderoba dvs. pentru a purta în toamnă sau iarnă.
    • Adăugați un pulover supradimensionat la dulapul dvs. dacă este mai mult stilul dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 9
    2. Apucați o jachetă impermeabilă pentru sezonul ploios. O jachetă ușoară, impermeabilă este mare de a avea în timpul lunilor calde și umede. Găsiți un haine solid cu o capotă pentru a vă usca în timpul toamnei și a iernii.
  • Alegeți o jachetă neutră, astfel încât să o puteți purta peste orice costum.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul Pasul 10
    3. Selectați o piesă florală îndrăzneață pentru primăvara și timpul de vară. O rochie de mini florale sau buton-jos pare grozav atunci când florile încep să înflorească. Găsiți o rochie de culoare luminoasă sau o cămașă buton-jos cu o imprimare florală pentru a completa luni mai calde ale anului.

    Bacsis: Rochii A-Line arata grozav pe cele mai multe tipuri de corpuri.

  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul Pasul 11
    4. Cumpărați o rochie maximă pentru a vă menține costumul casual. Dacă purtați o rochie foarte mult, poate doriți să vă acoperiți uneori picioarele. Găsiți o rochie maximă de culoare solidă pentru a vă face costumul casual și a avea o bază bună în dulapul dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul Pasul 12
    5. Ridicați o pereche de adidași pentru activitatea fizică. Ridica unele pantofi de alergare pentru a-și exercita sau petrece timp în afara. Asigurați-vă că sunt foarte confortabili și că le puteți purta în timpul perioadelor lungi de activitate fizică.
  • Alegeți toți adidașii albi pentru un aspect minimalist sau pentru a merge pe cei negri pentru o opțiune versatilă.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de haine dressive și profesionale
    1. Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul pas 13
    1. Cumpărați pantaloni de rochie pentru orice evenimente formale. Ridicați niște pantaloni de albastru Khaki, Negru sau Navy pentru a completa orice costum pe care îl purtați pentru evenimente formale sau profesionale. Dacă lucrați într-un mediu de birou formal, este posibil să doriți să cumpărați 2 sau 3 perechi.
    • Dacă purtați costume la locul de muncă, puteți achiziționa un sacou de potrivire pentru versatilitate.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul Pasul 14
    2. Apucați o mică rochie neagră pentru nopți în afara. Găsiți o rochie de mini negru care îmbrățișează cifra dvs. pentru a vă purta la date sau la cluburi. Alegeți unul cu curele de spaghete pentru lunile de vară sau găsiți unul cu mâneci lungi pentru a purta în timpul iernii.
  • Cumpărați o rochie neagră pentru un aspect mai matasos, de înaltă modelare.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul Pasul 15
    3. Adăugați 1 la 2 perechi de tocuri sau pantofi de îmbrăcăminte pentru evenimente oficiale. Alegeți niște tocuri negre, maro sau nude pentru a completa rochii sau fuste sau găsiți unele pantofi de îmbrăcăminte sau loafers de îmbrăcăminte pentru a asocia cu costume și pantaloni. Începeți cu 1 pereche și adăugați o a doua pereche dacă le purtați adesea.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 16
    4. Cumpărați un peacoat sau un strat de șanț pentru costumele formale. Este întotdeauna bine să aveți o bucată de îmbrăcăminte mai lungă pentru a purta costume sau rochii. Găsiți un peacoat negru sau cămilă sau un strat de tranșee care lovește sub genunchi.

    Bacsis: Coaturile lungi ca acestea pot fi cam scumpe, deci încercați să vă uitați în jurul valorii de magazinele de clift pentru o opțiune mai ieftină.

  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul Pasul 17
    5. Adăugați un blazer la garderoba dvs. pentru aspectul profesional. Cumpărați o blazer structurat care vă potrivește bine în brațe și talia să poarte peste butoanele sau bluze. Puteți cumpăra un blazer negru pentru o piesă versatilă sau luați o singură dată pentru o opțiune mai casuală.
  • Blazers lucrează excelent în costumele de îmbrăcăminte stradard, precum și cele profesionale.
  • Metoda 4 din 4:
    Încorporând accesorii
    1. Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriatul pas 18
    1. Apuca 1 geantă mare pentru uzura de zi cu zi. Dacă purtați o pungă cu dvs., asigurați-vă că vă poate potrivi toate elementele esențiale, cum ar fi portofelul, cheile, telefonul, machiajul și orice alte elemente pe care le călătoresc cu zi cu zi. Utilizați o geantă structurată într-un mediu profesional sau unul mai slab pentru a păstra ocazional.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 19
    2. Cumpărați un rucsac pentru a vă lua lucrurile în mișcare. Dacă o geantă de mână nu este suficient de mare pentru dvs. sau preferați un aspect sportiv, investiți într-un rucsac mare pentru a ține telefonul, cheile și portofelul, precum și laptopul, sticla de apă sau cărțile. Rucsacurile sunt deosebit de utile dacă petreceți mult timp în afara casei.
  • Încercați să găsiți un rucsac impermeabil pentru a vă proteja lucrurile de ploaie și pentru a vă face rucsacul să dureze mai mult.
  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 20
    3. Adăugați în bijuterii sau ceasuri încet. Deși bucăți cum ar fi coliere, cercei, brățări și ceasuri nu sunt total necesare pentru a purta un costum, ei fac să se simtă mai completă. Pe măsură ce începeți să vă purtați noul dulap, cumpărați bucăți de bijuterii în aceeași schemă de culori ca și hainele dvs. pentru a vă completa noul aspect.

    Bacsis: Bijuterii de aur merge mare cu tonuri de pământ și nuduri, în timp ce bijuterii de argint completează culori strălucitoare și pasteluri.

  • Imagine intitulată Construiți un dulap de la zgâriet Pasul 21
    4. Selectați câteva eșarfe și pălării pentru a vă menține cald. În cazul în care iernile în care locuiți să obțineți foarte rece, să investiți în câteva eșarfe de lână sau de bumbac și pălării de a lega în sus. Dacă locuiți într-un climat mai cald, puteți găsi câteva eșarfe de mătase sau pălării de soare pentru a purta în schimb.
  • Capacele de baseball sunt, de asemenea, minunate pentru păstrarea soarelui din față.
  • sfaturi

    Încercați pe hainele dvs. înainte de a le cumpăra pentru a vă asigura că vă potrivesc bine.
  • Dacă cumpărați haine online, asigurați-vă că magazinul are o politică de returnare în cazul în care nu vă încadrează.
  • Găsirea stilului dvs. este un proces. Nu vă fie frică să încercați pe piese noi și diferite pentru a afla ce vă place!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar