Cum să devii la modă

Fiind la modă necesită o mulțime de timp și dedicare. Va trebui să vă revizuiți dulapul personal și să faceți anumite ajustări ale stilului de viață pentru a menține un sentiment de stil. Dacă puneți efortul, puteți deveni o persoană la modă.

Pași

Partea 1 din 3:
Adoptarea unui stil la modă
  1. Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 1
1. Aflați elementele de bază ale modei. S-ar putea să nu aveți o idee despre ceea ce înseamnă să fiți la modă. Dacă nu sunteți sigur ce constituie un stil la modă, petreceți ceva timp învățând despre modă în sine. Puteți face acest lucru, căutând sfaturi de la prieteni și evaluarea personalității proprii.
  • Dacă nu sunteți familiarizați cu modelul, citiți mai târziu s-ar putea să nu fie de ajutor. Este posibil să aveți dificultăți în înțelegerea limbii și a terminologiei. În loc să citească, adresați-vă unui prieten la modă să vă ducă într-o călătorie de cumpărături. Permiteți-i să vă ajute să alegeți costumele la modă care vă plac tipul de corp.
  • Sensul bun de modă începe cu personalitatea dvs. În mod ideal, alegerea dvs. în modă ar trebui să exprime ceva despre dvs. ca persoană. Încercați să jobind o listă de trăsături de personalitate și pasiuni pe care doriți să le vedeți transportate de dulapul dvs.
  • Încercați să acordați atenție designului de îmbrăcăminte pe care încercați să le utilizați și să cumpărați în magazine. Care este designerul? Care este reputația sa în lumea modei? De ce a pus un buzunar pe un anumit loc într-o haină sau o pereche de blugi? De ce să folosiți două tipuri de țesături în loc de unul? Încercați să faceți unele cercetări cu privire la aceste întrebări atunci când ajungeți acasă. Google designer și citiți obiectivele artistice și profesionale.
  • Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 2
    2. Acordați atenție site-urilor și blogurilor de modă. Dacă doriți să fiți mai la modă, o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și stiluri este să urmați o varietate de bloguri de moda. Aceste site-uri vă pot oferi inspirație cu privire la modul de a deveni mai la modă.
  • Marcați cel puțin 3 bloguri de modă sau site-uri web. Răsfoiți site-urile de câteva ori pe săptămână și căutați actualizări despre tendințele și stilurile de modă.
  • Instagram poate fi, de asemenea, o resursă excelentă dacă doriți să fiți mai la modă. Urmați bloggerii Instagram al căror stil vă admirați. De asemenea, puteți încerca să căutați Hashtags ca #ootd (costum al zilei) pentru inspirație pentru stiluri noi.
  • Imaginea intitulată devine la modă Pasul 3
    3. Adunați elementele de bază. Tendințele vin și pleacă, dar anumite elemente vor fi întotdeauna la modă. Stocați-vă pe elementele de bază și, de acolo, amestecați și potriviți cu accesorii și alte articole de îmbrăcăminte. De exemplu, un tee albă frumos, curat este esențial atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Împreună cu blugi sau pantaloni pentru un aspect clasic, minimalist.
  • Dacă sunteți o femeie, o mică rochie neagră va fi întotdeauna în stil. Căutați o rochie neagră bazată pe tipul corpului. O fustă neagră de lungime a genunchiului este, de asemenea, o opțiune în mod constant la modă pentru femei.
  • Un blazer negru, pantaloni negri sau pantaloni de rochie, blugi de denim întunecat și o cămașă albă buton-jos sunt elemente care sunt întotdeauna la modă la bărbați și femei. Puteți să amestecați și să le potriviți cu o varietate de articole de îmbrăcăminte diferite pentru a crea multe costume.
  • Un strat de șanț bej este un aspect minunat pentru iarnă și cădea atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cardiganii sunt, de asemenea, drăguți pentru lunile mai reci. Încercați să aveți atât un cardigan alb și negru, astfel încât să vă puteți potrivi cu o varietate de costume.
  • Pentru accesorii, o pereche de pompe negre și o pungă de piele neagră sunt opțiuni excelente pentru femei. Ele sunt considerate în mod constant la modă și vor merge cu o varietate de costume.
  • Perlele și bolțurile de diamante sunt opțiuni bune, tradiționale de bijuterii și tind să meargă cu o mulțime de costume diferite.
  • Imaginea intitulată devine la modă Pasul 4
    4. Alegeți un stil potrivit pentru dvs. Moda este foarte versatilă. În orice moment dat, o varietate de diferite tipuri de stil sunt în sezon. Alegeți stiluri pe care vă simțiți confortabil și care se potrivesc cu gustul dvs. personal.
  • Este important să fii la modă într-un mod care să vă vorbească. Dacă preferați un stil mai minimalist, alegeți elemente care merg cu această temă. Dacă preferați articole mai vibrante, îmbrăcați, alegeți elemente la modă în această temă.
  • Veți observa, de asemenea, articolele de îmbrăcăminte vor începe să se amestece împreună dacă vă lăsați gusturile să vă dicteze stilul. Îmbrăcămintea și alegerile dvs. de accesorii vor fi legate de gustul dvs. personal. Dacă alegeți o cămașă care nu pare să meargă cu nimic, șansele sunt în cele din urmă să cumperi un set de pantaloni în același stil.
  • Imaginea intitulată devine la modă Pasul 5
    5. Examinați garderoba curentă. Înainte de a face orice achiziții noi, revizuiți ceea ce aveți. Este posibil să puteți crea noi costume utilizând o combinație de elemente noi și vechi. De asemenea, ar trebui să aruncați sau să donați elemente care să nu se potrivească sau nu este puțin probabil să purtați din nou deoarece acestea au în mod inutil spațiu de dulap. Elemente pe care nu le-ați purtat niciodată pot fi, de asemenea, donate.
  • Ce aveți și ce nu aveți? Ce se potrivește viziunii tale despre noul tău stil la modă? Dacă aveți o varietate de cardiganuri, dar nici o bluză drăguță sau cămăși pentru a merge sub ele, apoi concentrați-vă pe cumpărarea de top când mergeți la cumpărături. Aveți o mulțime de pantaloni casual, dar fără pantaloni de îmbrăcăminte sau pantaloni de fixare? Plasați focalizarea pe cumpărarea de blugi și pantaloni de rochie când ieșiți la cumpărături.
  • Fiți atenți la starea opțiunilor actuale de îmbrăcăminte. Îmbrăcămintea cu găuri sau care este întinsă nu este la modă. Având în vedere că aruncarea a ceea ce este deteriorat dincolo de reparații.
  • Încercați îmbrăcămintea pe care nu ați purtat-o ​​pentru o vreme. Pe măsură ce corpurile se schimbă în timp, puteți găsi unele dintre hainele dvs. sunt prea mari sau prea mici. Donați tot ce nu mai se potrivește.
  • De asemenea, ar trebui să luați în considerare scăderea articolelor de îmbrăcăminte care nu se mai potrivesc. Dacă aveți îmbrăcăminte pe care ați folosit-o pentru a purta la cluburi, de exemplu, și nu mai sunt mult mai părți decât poate că este timpul să scăpăm de aceste elemente.
  • Luați în considerare noi modalități prin care puteți folosi hainele vechi înainte de a scăpa de ele. De exemplu, găsiți modalități prin care vă puteți îmbrăca o cămașă pe care nu ați purtat-o ​​într-o vreme.
  • Imaginea intitulată devine la modă Pasul 6
    6. Cumpara online. În timp ce are sens să facă cumpărături în magazine, după cum puteți încerca să-ți dai seama, este posibil să puteți scăpa de cumpărarea unor articole online. Dacă știți dimensiunea dvs. destul de bine, puteți găsi oferte minunate online. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur de dimensiunea dvs., poate doriți să intrați într-un magazin. Returnarea unui articol pe care l-ați cumpărat online poate deveni scump. De asemenea, puteți cumpăra accesorii, cum ar fi portofele și ochelari de soare, online pentru prețuri mai ieftine.
  • Dacă sunteți în căutarea unor prețuri mai ieftine online, luați în considerare cumpărarea de haine secundare. Site-uri web precum Poshmark și Thredup oferă opțiuni elegante de îmbrăcăminte secundare.
  • Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 7
    7. Urmăriți tendințele cu grijă. Tendințele tind să se estompeze rapid. Cu toate acestea, poate fi distractiv să urmați unele tendințe în care aveți un interes real. Alegeți tendințe pe care le simțiți că lucrați cu stilul dvs. personal. Pe măsură ce tendințele se estompează repede, nu depășesc obiectele la modă, deoarece nu au nevoie să reziste la utilizarea Longterm.
  • Poate fi distractiv să urmați unele tendințe, dar rețineți că au tendința de a se estompea repede. Dacă vă simțiți personal la o anumită tendință, urmați-o dacă doriți. De exemplu, dacă jambierele arată grozav pe care vă simțiți liber să cumpărați o pereche. Cu toate acestea, nu cheltuiți o tona de bani pe o pereche de jambiere, deoarece acestea sunt susceptibile de a deveni mai puțin la modă cu timpul. În schimb, du-te pentru o pereche mai ieftină. În timp ce probabil vor purta mai repede, șansele sunt acest element de modă particular nu va fi o adăugare atemporală pentru un dulap la modă.
  • În schimb, cheltuiți mai mulți bani pe articole, cum ar fi cele enumerate mai sus, care au fost în mod constant la modă de ani de zile. Puteți încorpora aceste elemente în garderoba existentă, deoarece tendințele se schimbă de ani de zile.
  • Urmăriți tendințele pe care le puteți încorpora cu ușurință în garderoba dvs. actuală. Dacă Pink Pink este una dintre culorile sezonului și aveți în mare parte accesorii roșii, ați putea dori să stați pe acesta. Dacă o altă nuanță mai neutră este, de asemenea, în stil investit într-o pereche de pantaloni sau o vestă în acea culoare pe roz.
  • Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 8
    8. Acceseaza-te. Accesorii clasice vă pot ajuta garderoba să iasă în evidență. Investiți în accesorii frumoase pentru a compliment alegerile de îmbrăcăminte. Acesta este un loc bun pentru a împlini ca o geantă frumoasă sau pereche de pantofi pot ridica instantaneu un costum.
  • Eșarfe frumoase, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare și alte accesorii vă pot ajuta garderoba dvs. să strălucească. Căutați vânzări de vătămare pe accesorii în magazinele dvs. preferate.
  • Partea 2 din 3:
    Adoptarea unui stil de viață la modă
    1. Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 9
    1. Dezvoltați un miros de semnătură. Având un miros frumos asociat cu prezența dvs. vă poate face să apară mai mult la modă. Încercați să dezvoltați un miros clasic folosind parfum sau loțiune parfumată. Cereți eșantioane de mirosuri care vă plac de la un magazin de departament și încercați-le pe toți înainte de a cumpăra cel care vă place cel mai mult.
    • Pentru bărbați, alegeți un colon pe care îl utilizați în mod consecvent. Căutați un parfum care amestecă cu mirosul natural. De asemenea, puteți combina sau stratita produse pentru a crea un miros unic. Asigurați-vă că nu utilizați prea mult Kölnne, deoarece acest lucru poate fi off-pus.
    • Pentru femei, loțiune parfumată, parfum, șampon, și balsam, toate transportă mirosuri distincte. Alegeți un brand plăcut, dar nu excesiv. Prea mult parfum sau miros poate fi iritant pentru alții.
  • Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 10
    2. Adoptați obiceiuri la modă la modă. Obiceiurile dvs. de îngrijire vă pot ajuta, de asemenea, să deveniți mai la modă. Concentrați-vă pe părul, obiceiurile de ras și machiajul.
  • Dacă sunteți un bărbat, radeți în mod regulat. Țineți părul tăiat și periat.
  • Dacă sunteți de sex feminin, machiajul neutru este uneori mai măgulitor încât culorile dramatice. Stick la tonuri care se potrivesc cu pielea ta. Dacă vă pictați unghiile, faceți acest lucru cu atenție. Asigurați-vă că evitați să ștergeți polonezul și redo unghiile după cum este necesar atunci când observați culoarea de decolorare sau chipping. În caz contrar, păstrați unghiile curate și clar.
  • Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 11
    3. Creați o casă la modă. Fiind la modă merge dincolo de îmbrăcăminte și make-up. De asemenea, trebuie să vă străduați să creați un mediu distractiv și la modă. Puteți căuta site-uri precum Pinterest pentru inspirație. Apoi, alegeți articole similare dintr-un magazin de bunuri de casă cu discount.
  • Sertare de linie în casa dvs. cu hârtie parfumată, modelată. Acest lucru poate fi un mod distractiv de a vă face casa drăguț și la modă.
  • Dacă lucrați într-un birou, luați în considerare aducerea cărților de vizită personale și a pixurilor. Acest lucru poate fi un mod distractiv de a adăuga flare în stilul dvs. personal.
  • Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 12
    4. Du-te la expoziții de moda. O modalitate distractivă de a trăi un stil de viață la modă participă la expoziții de modă. Urmăriți exponatele legate de modă la galeriile de artă locale. Faceți o excursie de o zi într-un oraș mare dacă o expoziție de modă mare vine în oraș. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți la curent cu tendințele în timp ce aveți un sentiment al istoriei din spatele modului.
  • Imaginea intitulată devine la modă Pasul 13
    5. Utilizați papetărie personalizată. În loc să utilizați carduri cumpărate de magazin sau cărți electronice, investiți într-o papetărie personală. Trimiteți oameni scrise de mână pentru zile de naștere și sărbători. Acest lucru poate fi un mod distractiv de a fi la modă și de a ajuta oamenii din jurul tău să se simtă valoritate.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea stilului
    1. Imaginea intitulată devine la modă Pasul 14
    1. Au un barbar regulat sau un coafor. A se vedea un frizer sau un coafor în mod regulat pentru a lucra la stilul dvs. personal. Un stil frumos de păr vă poate ajuta să rămâneți la modă înainte. Nu vă fie frică să vă schimbați aspectul în fiecare moment și din nou, totuși!
    • Pentru bărbați, un frizer fiabil vă poate ajuta să lucrați la stilul dvs. personal. El sau ea poate alege o tunsoare care este măgulitoare pentru caracteristicile faciale. Un frizer vă poate oferi, de asemenea, sfaturi cu privire la produsele de păr pentru a fi utilizate.
    • Pentru femei, mergând la un salon de păr odată ce fiecare două luni vă poate ajuta să mențineți o coafură măgulitoare. Discutați cu stilistul dvs. și ce tăieturi și stiluri ar arăta cel mai bine pe tine. Întreabă-l sau ea despre ce produse să folosească, de asemenea.
  • Imaginea intitulată devine la modă Pasul 15
    2. Vezi un croitor. Având un croitor în care aveți încredere vă poate ajuta să rămâneți la modă. Puteți avea obiecte de îmbrăcăminte modificate sau reparate pentru a se potrivi stilului și gustului. Poate fi oarecum scump, dar dacă plătiți pentru serviciul personalizat pe articole de înaltă calitate, acestea se vor termina de mult timp.
  • Elementele de designer de epocă și cu discount pot fi ușor adaptate pentru a vă potrivi, atâta timp cât nu au margele complicate sau un model complicat.
  • Imaginea intitulată deveni la modă Pasul 16
    3. Spălați-vă îmbrăcămintea cu grijă. Îmbrăcăminte de înaltă calitate trebuie spălată cu o anumită grijă. Spălarea corectă vă poate ajuta hainele să dureze mai mult.
  • Articole de îmbrăcăminte separată înainte de spălare pe bază de haine de culoare, în special de culoare închisă. De exemplu, roșii trebuie spălate separat de blues.
  • Purtați haine de câteva ori înainte de a le spăla. Acest lucru ajută la menținerea culorii și a formei. Permiteți elemente scumpe să se usuce după spălare. Este o idee bună să investiți într-un rack de uscare.
  • Dacă observați pete în îmbrăcăminte, lucrați la ștergeți-le mai degrabă decât să frecați. Acest lucru va opri petele de la răspândire. Dacă observați o pată de grăsime sau ulei pe un element de mătase, presărați pulberea copilului și lăsați-o să absoarbă pata peste noapte.
  • sfaturi

    Urmăriți documentare de modă despre designeri pentru a obține cunoștințe și inspirație.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar