Cum să taie un bob

Un bob este o coafura simpla, care este usor de taiat si modifica. Acest stil este cel mai des folosit pe părul scurt, drept. Dar puteți avea o tăietură Bob dacă aveți și păr lung sau curl. Ca coafura, o tăietură Bob este ușor de stil și menținută. Dacă sunteți un tăietor de păr ambițios de păr, vă puteți tăia părul într-un bob de bază. Ar trebui să strângeți consumabilele necesare, astfel încât să puteți tăia BOB-ul corect și apoi să urmați câțiva pași simpli pentru a obține aspectul Bob.

Pași

Partea 1 din 2:
Colectarea consumabilelor necesare
  1. Imagine intitulată Tăiați un pas de bob 1
1. Obțineți foarfece bune pentru păr. Dacă vă decideți să vă tăiați propriul păr la domiciliu, ar trebui să căutați foarfece de tăiere care sunt făcute pentru păr și care sunt de înaltă calitate. Puteți găsi foarfece bune de tăiere online sau la magazinele de aprovizionare de frumusețe. Folosind foarfece de bună calitate, va face mai ușor să vă tăiați părul acasă.
  • Ar trebui să căutați foarfece de tăiere care au o lamă din oțel inoxidabil și o lamă care este ascuțită. Nu utilizați foarfece de bucătărie, foarfece de uz casnic sau foarfece de grădinărit, deoarece ar putea să-ți tragă sau să-ți deterioreze părul.
  • Imagine intitulată Tăiați un pas cu pas 2
    2. Cumparati Clippers de par si un aparat de ras. Puteți găsi Clippers de păr online sau la un magazin de aprovizionare de frumusețe. Obțineți Clippers de păr care sunt electrice și de bună calitate, deoarece veți folosi acest instrument pentru a tăia bobul.
  • O brizor de păr va fi, de asemenea, utilă pentru tăierea Bobului, deoarece vă va permite să vă modelați și să vă tăiați părul fără a fi nevoie să faceți nici o tăiere majoră. Asigurați-vă că aparatul de ras este ascuțit ca un aparat de ras plictisitor va face mai dificil de utilizat.
  • De asemenea, puteți dori o pereche de foarfece subțire, care va elimina volumul în timp ce creează textură la capetele părului.
  • Imagine intitulată Tăiați un pas cu pas 3
    3. Obțineți un pieptene de păr și legături de păr. Veți avea nevoie, de asemenea, de un pieptene de păr și 3 legături de păr. Puteți găsi aceste produse online sau în culoarul de frumusețe al farmaciei dvs. locale. Pieptul de păr vă va ajuta să creați chiar și secțiuni ale părului dvs. pentru tăiere. Legăturile de păr vor păstra secțiunile de păr din cale cum ați tăiat.
  • Partea 2 din 2:
    Tăierea bobului
    1. Imaginea intitulată Tăiați un pas cu pas 4
    1. Confirmați stilul dacă altcineva îți taie părul. Dacă primiți un prieten să vă taie părul într-un bob, ar trebui să discutați pașii pentru tăietura în prealabil. De asemenea, trebuie să confirmați lungimea și stilul pe care îl doriți pentru părul dvs. înainte ca prietenul dvs. să înceapă tăierea.
    • În timpul tăierii, ar trebui să comunicați și cu prietenul dvs. și să confirmați că fac ceea ce doriți cu părul dvs. Lăsați-i pe prietenul dvs. să știe dacă stilul este prea lung sau dacă trebuie să fie tweaked, astfel încât să ajungeți cu un bob vă place.
  • Imagine intitulată Tăiați un bob Pasul 5
    2. Spălați-vă și uscați-vă părul. Va trebui să începeți cu părul care este curat și uscat. Utilizați șamponul obișnuit și balsam pe părul dvs. Apoi, lăsați-l să se usuce la aer sau să se usuce. Având părul care este uscat, vă va asigura că nu vă tăiați părul prea scurt, deoarece părul umed poate ajunge la uscare mai scurtă decât pare.
  • Este deosebit de important să vă uscați părul mai întâi dacă este curbat sau ondulat. Părul curly apare mult mai mult când este umed.
  • Înainte de a vă usca părul umed, este posibil să doriți să utilizați pieptenele de păr pentru a vă găsi partea naturală. Găsirea părții dvs. naturale este importantă dacă intenționați să vă împărțiți părul într-o parte, mai degrabă decât să faceți o parte de mijloc.
  • Puteți găsi partea dvs. naturală care rulează pieptenele peste secțiunea frontală a părului dvs., astfel încât părul cade pe spatele părului. Apoi, utilizați-vă mâna pentru a împinge ușor părul înainte. Părul tău ar trebui să cadă spre partea ta naturală.
  • De asemenea, puteți să vă determinați partea naturală, observând care parte a capului dvs. vă împărțiți de obicei părul. Puteți păstra acest lucru în minte atunci când vă tăiați părul astfel încât părțile părului dvs., cum vă place.
  • Imagine intitulată Tăiați un bob Pasul 6
    3. Împărțiți părul în 3 secțiuni uniforme. Utilizați pieptenele pentru a vă împărți părul în 3 secțiuni uniforme: 1 secțiune în spate și 1 secțiune de pe ambele părți ale capului. Asigurați cele 3 secțiuni folosind legăturile de păr.
  • Asigurați-vă că secțiunea din spate se află chiar deasupra spate a gâtului. Va trebui să fiți capabili să glisați ușor părul în sus și în jos pe părul dvs. în spate, așa că nu-l legați prea strâns.
  • Imagine intitulată Tăiați un pas de bob 7
    4. Tăiați secțiunea din spate cu foarfece. Este posibil să aveți nevoie să utilizați o oglindă de mână pentru a vedea ponei din spate dacă vă tăiați părul singur. Deplasați coaja din spate în sus sau în jos pe gât, pe baza lungimii pe care le-ați dori să fie. Dacă doriți un bob mai scurt, mutați mai departe coada de cal. Pentru un bob mai lung, mutați mai departe coada de cal. Cele mai multe bobs se află pe partea mai scurtă, astfel încât să puteți opta pentru o tăietură mai scurtă în spate.
  • Utilizați foarfece de tăiere pentru a tăia chiar sub coada de coadă din spate. Este posibil să trebuiască să tăiați lent peste partea de sus a balanței din spate pentru a vă asigura că obțineți o tăietură uniformă, mai ales dacă aveți păr mai gros.
  • Pentru un aspect mai blond, puteți folosi mașinile de tuns părul pentru a tăia orice păr neuniform sub coada de coadă din spate. Dacă utilizați mașina de curățare a părului pe propriul păr, aveți grijă să țineți mașinile de tăiere constante pe măsură ce vă îndepărtați de părul neuniform. Încercați să obțineți o tăietură chiar tot drumul peste coada din spate, astfel încât secțiunea din spate va apărea drept și chiar.
  • Imagine intitulată Tăiați un pas cu pas 8
    5. Utilizați aparatul de ras de păr pe secțiunile laterale. Eliberați coaja din spate odată ce ați făcut-o. Apoi, eliberați ponei laterale. Ar trebui să aveți o blundă, chiar tăiați în secțiunea din spate și secțiuni laterale mai lungi. Veți lua apoi razorul de păr și veți forma secțiunile laterale până când acestea sunt lungimea pe care ați dori-o pentru BOB.
  • Dacă vă aflați la un aspect mai de linie, puteți păstra secțiunile laterale un pic mai mult decât secțiunea din spate. Ridicați secțiunile mici de păr și executați razorul părului prin partea de jos a părului într-o mișcare înclinată și ascendentă. Acest lucru vă va ajuta să tăiați și să formăți părul, astfel încât acesta este la un unghi uniform în partea din spate a părului.
  • Pentru mai mult de un aspect bob drept, utilizați aparatul de ras pentru a forma și tăiați secțiunile laterale, astfel încât acestea să fie în linie cu secțiunea din spate. Rulați răsturnarea părului prin partea de jos a părului într-o mișcare ascendentă până când este tăiată în lungimea secțiunii din spate.
  • Imagine intitulată Tăiați un pas de bob 9
    6
    Adăugați straturi, dacă se dorește. Dacă doriți să adăugați volum la BOB, puteți decide să adăugați straturi. Acest lucru este ideal dacă aveți păr mai subțire, deoarece puteți opta pentru straturi, astfel încât părul dvs. are mai mult corp. Dacă aveți păr mai gros, puteți evita straturile astfel încât părul dvs. să nu pară prea pufos sau rotund.
  • Pentru a adăuga straturi, utilizați pieptenele de păr pentru a combina o secțiune de păr pe partea laterală a capului, spre partea din spate a capului. Țineți secțiunea de păr, astfel încât capetele să se confrunte în sus și să folosească foarfecele de tăiere pentru a tăia capetele, indicând foarfecele în jos și în timp ce vă tăiați. Nu tăiați părul direct, deoarece acest lucru va duce la capete jagged.
  • Continuați să faceți acest lucru pe laturile și spatele părului, tăind capetele părului cu foarfecele indicate în jos și în. Acest lucru va crea straturi pe tot parcursul părului, oferindu-ți bob un aspect mai voluminos.
  • Imagine intitulată Tăiați un pas de bob 10
    7. Amestecați capetele părului. Ca o atingere de finisare, ar trebui să amesteci capetele părului, astfel încât Bobul dvs. să pară chiar și lustruit. Amestecarea capetelor vor ajuta, de asemenea, la îndepărtarea oricăror bucăți de păr care sunt prea lungi.
  • Ridicați bucăți mici de păr și executați razorul de păr pe capetele părului într-o mișcare în jos, înclinată. Acest lucru vă va ajuta să condus capetele și să le facă să apară mai amestecate. Faceți acest lucru în jurul întregului cap, astfel încât capetele să fie amestecate.
  • S-ar putea să-l considerați util să vă spritz părul cu o sticlă de pulverizare pentru ao umezi ușor pe măsură ce tăiați, mai ales dacă părul este drept. Acest lucru vă va ajuta să obțineți mai curat, mai multe linii pe măsură ce vă ordonați pe Bob.
  • Dacă doriți un bob mai moale, texturat, utilizați foarfece subțire pe partea de jos 1 din (2.5 cm) de păr, mai degrabă decât o ras.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luați în considerare permițând unui profesionist să creeze stilul și apoi să-l păstreze la domiciliu. Există multe variante ale Bob Cut Bob, iar un profesionist vă poate sfătui despre care funcționează cel mai bine cu forma feței și tipul de păr.
  • Rețineți că o tăietură scurtă Bob va trebui să fie tăiată mai frecvent decât părul lung, dacă doriți să mențineți aspectul! Este posibil să aveți nevoie de o tăiere la fiecare 4-6 săptămâni.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pieptene
    • Foarfece de tunsoare
    • Clippers de păr
    • Un razor de păr
    • Părul de păr
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar