Cum să se îmbrace ca un rivethead

Un rivethead este un termen general pentru fanii muzicii industriale care apreciază credințe transgresive față de muzică și fiind anti-autoritare. Ca atare, fanii au creat un stil de modă care au făcut regimuri militariste și fasciste, elemente de împrumut ale acestuia pentru inspirația de îmbrăcăminte, cu degetele de Sci-fi industrial de la sfârșitul anilor 80. Purtarea îmbrăcămintei în conformitate cu această estetică, coordonarea corectă a culorilor, folosind accesorii, și obținerea de piercing, tatuaje sau o nouă tunsoare, vă poate ajuta să fiți mai mult la punct pentru ieșirile de modă de nit.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea îmbrăcămintei
  1. Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead 1
1. Alegeți tricourile ușoare sau topurile rezervorului sau mergeți fără cămăși. Aceste tipuri de elemente de bază vin într-o varietate de tăieturi și culori și vă vor permite să vă deplasați cu ușurință pentru activități cum ar fi dansarea sau moshingul la spectacole, ținându-vă cool ca tine.
  • Încercați ceva de genul unui rezervor alb sau negru cu pantaloni de marfă sau fatigues.
  • Alternativ, o mulțime de modă RiveThead nu implică purtarea deloc o cămașă, astfel încât să săriți purtând unul dacă vă simțiți suficient de confortabil.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead 2
    2. Purtați pantaloni de potrivire pentru un aspect industrial. Îmbrăcămintea în dificultate va oferi confort la spectacole și evenimente și este o goale populară în mod obișnuit. Există mai multe stiluri pe care le puteți alege: pantaloni de robie și încărcătură, pantaloni de îmbrăcăminte de luptă (BDU), blugi rupte sau pantaloni japonezi de stil Hakama.
  • Purtarea pantalonilor Hakama fără o cămașă în plus față de o piesă facială, ca o mască, acoperire față sau ochelari de protecție, poate crea o privire încrucișată rece, cu potențial pentru vibrații SCI-Fi.
  • BDU pantaloni și un tricou rupt este o alegere simplă și elegantă.
  • Imagine intitulată rochie ca un rivethead pas 3
    3. Experiment cu fuste, pantaloni scurți, rochii sau corsete. Pentru un aspect mai feminin sau androgin, conturul corpului și alte rochii strânse vor arăta cool alături de cizme mari. Skater Short, piele și alte fuste montate vor oferi un apel sexual dacă sunteți în căutarea de a arăta pielea și poate fi amestecat și potriviți cu diferite vârfuri pentru a vă potrivi gustului. Shorts sunt, de asemenea, frumos dacă doriți să lăsați picioarele afară, dar nu doriți să riscați expunerea.
  • Corsetele pot fi, de asemenea, purtate împreună cu orice tip de fustă sau pantaloni pentru a ajuta la obținerea unui aspect foarte feminin încărcat cu tonuri gotice. Pereche acest costum cu accesorii industriale, cum ar fi piercing-uri sau bijuterii pentru a da corsetului marginea de nituri are nevoie.
  • Imagine intitulată rochie ca o rivethead pas 4
    4. Încercați jachete din piele, jachete de zbor sau haine lungi. Pentru vremea mai rece, jachetele la modă vă pot ajuta cu adevărat să rămâneți în stil în timp ce păstrați cald. Pentru a compensa partea superioară a luminii dvs. sau pentru a fi fără cămăși, compliment cu ceva de genul unei haine de duster, de șanț sau de genunchi. Jachetele merg, de asemenea, excelent cu rochii și fuste și pot adăuga o acoperire suplimentară pentru a compensa lungimea lor scurtă.
  • Jachetele din piele și de zbor sunt minunate atunci când sunt asociate cu vârfuri de rezervoare, blugi au rupt și cizme ciudate, mai ales cu o tăietură de buzunar sau o coafură tăiată îndeaproape.
  • Imagine intitulată rochie ca o rivehead Pasul 5
    5. Selectați haine în culori închise. În timp ce negru și alte culori închise sunt cu siguranță capsele pentru un aspect de rivethead, folosind tonuri albe și mai întunecate de roșii, blues, verde, purpuri, roz și alte culori pot, de asemenea, să funcționeze.
  • De exemplu, un tampon roșu de culoare roșie și pantaloni de robie negru ar arăta grozav cu un guler colier și cizme negre de luptă.
  • Metoda 2 din 3:
    Accesorizarea corectă
    1. Imagine intitulată rochie ca o rivethead Pasul 6
    1. Alegeți pantofi mari acea autoritate de comandă. Ceva mare și chunky, ca un boot de luptă, cisternă, junglă sau stil militar, poate ajuta la a aduce o margine tare, combativă / de supraviețuire la costumul dvs. În legătură cu pantaloni scurți, fuste sau rochii, veți face un aspect inspirat de nituri instantanee.
    • Stiletto stilurile de stil pot fi, de asemenea, purtate pentru a obține un ritm inspirat de femme fatale aspect cu o rochie neagră și mănuși de pește.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead
    2. Adăugați ciorapi sau jambiere dacă doriți mai multă acoperire. Colanți, jambiere, ciorapi, pești, și orice alt ciorap sau șosete pe care doriți să le purtați cu fuste, rochii și pantaloni scurți vor fi întotdeauna alegeri minunate. Pereche mai tare și mai strălucitoare cu piese minimaliste și invers.
  • De exemplu, ciorapii cu paturi craniene ar arăta grozav cu o fustă de mini și cizme militare strânse.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead 8
    3. Utilizați bijuterii, selei și mănuși pentru a adăuga detalii la costumele dvs. Încercați brățări și coliere spiked, (fals) curele de bullet și coliere, mănuși din piele sau pește sau alte piese militare. Purtați mai multe declarații de declarație pe degetele dvs. și puneți o bucată de bijuterii în orice alt piercing pe care îl puteți avea. Ochelarii purtați pe frunte sau în jurul gâtului dvs. vor adăuga vibrații SCI-Fi.
  • Moda RiveThead este adesea încărcată foarte sexual și poate avea elemente de fetishism, kink sau robie implicate. Utilizați orice vă simțiți confortabil să vă accentuați costumul și să vă amintiți să vă distrați și să vă simțiți împuterniciți de modul în care vă îmbrăcați.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead
    4. Purtați cantități minime de machiaj pentru a obține stilul de rivethead. Machiajul nu ar trebui să fie o concentrare a aspectului dvs., dar ați putea purta machiajul ochilor și rujul, dacă doriți. Stick cu culori mai întunecate sau folosiți ochelari sau umbra pentru a crea un pop de culoare pe ochi.
  • Utilizați un ruj strălucitor, luciu sau pete pentru a obține efectul potrivit asupra buzelor.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând schimbări corporale pe termen lung
    1. Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead
    1. Schimbați coafura la ceva Edgier. Coafurile de coafuri tind să se aplece mai mult spre un stil masculin și, deși puteți avea părul lung, obținerea scurtă într-un echipaj, un pixie sau complet bombardat este popular. Puteți integra atât elementele lungi cât și scurte într-o coafură cu ceva de genul unui mohawk, un subcut sau un cap parțial ras.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead
    2. Vopsiți părul o culoare diferită pentru a ieși în evidență. Integrați o culoare cum ar fi Crimson sau un verde adânc în părul dvs. pentru o nuanță frumoasă care poate adăuga la coordonarea culorii dvs. a costumului dvs. Cyberlocks sunt, de asemenea, o modalitate bună de a ieși cu o singură blocare într-o culoare strălucitoare.
  • Coafuri scurte care sunt apoi vopsite blonde sau negru sunt cele mai frecvente, dar alegeți orice culoare pe care doriți să o faceți stilul propriu.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead
    3. Obțineți mai multe piercinguri pentru un aspect industrial ocupat. Pentru o vibrație suplimentară de supraviețuire a punk, piercing-urile pot ajuta cu adevărat să aducă durerea de modă RiveThead. Începeți cu piercing-uri urechii dacă nu le-ați obținut niciodată, dar nasul, buza și alte piercing-uri faciale sunt alegeri populare printre nituri.
  • Piercing-ul urechii industriale sunt obișnuite printre nituri, dar ar trebui să fie rezervate celor mai experimentați cu piercing-uri, deoarece sunt foarte dureroase.
  • Piesele de sept pentru nas sunt întotdeauna populare, în timp ce pentru buze, jestrum, mușcături de șarpe, medusas și labreturi sunt în linie cu un aspect de rivethead.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă de rivethead
    4. Alegeți tatuaje întunecate, moody sau minimalist dacă le obțineți. Tatuajele luminoase sau prea colorate nu pot să jive cu estetica lui Rivethead, deci dacă doriți cu adevărat să vă dedicați să fiți un nitt, asigurați-vă că tatuajele pe care le obțineți sunt în mod corespunzător la fel de întunecate ca și tine în interior.
  • Tatuajele de blackout care acoperă o porțiune a corpului pentru a face un anumit model, sau apar că purtați bijuterii, sunt o alegere populară.
  • sfaturi

    Dacă doriți, vă puteți coordona și îmbrăcămintea cea mai mare parte neagră cu POP de culoare. Împreună cu utilizarea grea a îmbrăcămintei negre, adăugați o bucată colorată, cum ar fi ciorapi roz, ochelari de protecție verde sau o bucată de bijuterii sau culori de culoare strălucitoare, care vor rămâne de la restul costumului.
  • Asigurați-vă propria îmbrăcăminte! Magazin la hardware, tesatura și surplusul militar pentru material.
  • Vizualizați imagini ale icoanelor de bandă industrială, cum ar fi Banan / Felix de Feindflug, Jens Kästel de Funker Vogt, Raoul Rotation of Kisterx, Patrick Stevens de Hypnoskull, Sascha Konietzko de kmfdm și Bill Leeb de asamblare. Diferite benzi portretizează imagini diferite, de la Militarist la Punk și stilul de rivet organic. Amestecați și potriviți sau alegeți un favorit.
  • Avertizări

    Încercați să nu îmbrăcați într-o manieră ofensivă.
  • Aveți grijă de cămăși industriale mai cunoscute, cum ar fi unghiile de nouă inch și, precum și benzile care sunt mai puțin cunoscute, cum ar fi Staticx.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar