Cum să fii mascat

Sneakiness este o trăsătură excelentă pentru a avea la dispoziție, chiar dacă nu sunteți un spion de debonair, globul! Lucruri cum ar fi petreceri de surpriză și pranks sunt mai ușor și mai distractiv dacă poți fi un pic mai mare. Pentru mai mulți indivizi sinistris, se poate folosi, de asemenea, pentru a vă obține ceea ce doriți atunci când nu puteți obține prin mijloace sincere, fie că este vorba de un club numai pentru membri sau doar acces la un film evaluat R. Cultivați-vă abilitățile mascate pentru viața acuzată de emoție, emoții și, cel mai probabil, jena ocazională!

Pași

Partea 1 din 3:
Acționând ca un adevărat furios
  1. Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 1
1. Lie bine. Sneaking nu este doar despre a se mișca liniștit și nu a fost văzut. La fel de importante sunt "social" Abilitățile de abilitate - abilități care vă vor ajuta să obțineți ceea ce doriți din oameni și să vă ajutați să ieșiți din necazuri dacă sunteți prinși furișați. Șeful acestor abilități este capacitatea dvs. de a spune Minciuni rapide, convingătoare. Trebuie să puteți oferi o explicație logică și benignă pentru comportamentul dvs. în orice moment.
  • O modalitate de a deveni un mincinos bun este să luați o clasă actorie sau să vă înscrieți pentru o producție de teatru. Actorii sunt, într-un sens, mincinoși profesioniști - actorii buni folosesc fețele, vocile și trupurile pentru a lega o poveste convingătoare.
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 2
    2. Ascundeți adevăratele emoții. Un simplu față de poker vă poate oferi surprinzător de departe! Când ești Sneaky, este esențial să apară serios despre orice minciună pe care o faci, chiar dacă e una sălbatică! "Vinde" minciunile tale - vocea, fața și trupul tău ar trebui să susțină toate ideea că ceea ce spui este adevărul. Acest lucru nu înseamnă doar păstrarea unei expresii pupa în orice moment - pentru a vă susține minciuna, ar putea fi necesar să se practică apariția jubilantă, tristă, preocupată și cât mai multe emoții dacă poți!
  • Există un motiv pentru care se numește a "față de poker" - Pentru a ajuta la dezvoltarea controlului la răceală prin expresia feței, întâlniți-vă cu prietenii pentru a juca un pic Texas Hold`em sau o altă variantă de poker, majoritatea încurajează jucătorii să-și ascundă emoțiile.
  • Imagine intitulată Fii Sneaky Pasul 3
    3. Craft o scuză în prealabil. Când vă strecurați, sunteți obligat să vă prindeți în cele din urmă - modul în care vă ocupați această situație poate face diferența dintre dacă vă puteți menține furișați sau dacă ați râs din casă. Alcătuiesc o scuză pentru motivul pentru care mă furișezi în prealabil - unul este logic pentru locul pe care îl furiți. De exemplu, dacă sunteți prinși furișați în jurul valorii de sus, în timp ce există o petrecere care se petrece la parter, spuneți că sunteți în căutarea pentru baie.
  • Dacă vă strecați în jurul oamenilor care nu vă cunosc, puteți pre-planifica scuza în măsura în care aveți un nume fals și / sau backstory. Sprijiniți povestea dvs. cu alegerea dvs. de garderobă și de comportament - dacă vă prefaceți că sunteți un misionar religios, poate doriți să purtați pantaloni curați, o cămașă albă buton-jos și o cravată (dacă ești bărbat) și să transporte literatura religioasă cu tine.
  • Imaginea intitulată Be Sneaky Pasul 4
    4
    Fii fermecător. În mod natural, oamenii au un timp mai ușor de a obține ceea ce vor - dacă sunteți extra-fermecător, veți avea opțiunea de a vă vorbi de drum pe lângă oamenii pe care altfel trebuie să alunecați de nevăzut. Păstrați un demer prietenos, interesat. Uită-te la oamenii din ochi. Glumă cu ei - despre zgomotul locurilor de muncă, dacă doriți să construiți un raport rapid. Pretindeți că sprijiniți opiniile acestora. Fă-i ca tine - amintiți-vă, nu va trebui să fiți prietenul lor după ce v-ați răsturnat după ei, așa că utilizați toate ocaziile la dispoziția dumneavoastră.
  • Nu vă fie frică să flirtezi! Dacă credeți că ați primit persoana asta "Atenţie," profita de oportunitate! Câteva cuvinte de alegere de la o femeie atractivă pot, de exemplu, să convingă un bouncer pentru a deschide ușile la un club de noapte deja aglomerat.
  • Imaginea intitulată Be Sneaky Pasul 5
    5. Utilizați aspectul dvs. ca levier social. Oamenii sunt superficiali - din păcate, adesea, oamenii vor face o judecată despre dvs. bazată pe modul în care arăți. Când sunteți Sneaky, utilizați acest lucru în avantajul dvs! S-ar putea să doriți să vă îmbrăcați în pantaloni cuplați și un polo pentru a apărea ca fiind curată și ne-amenința posibil, astfel încât oamenii vă vor trece prin vederea. Dimpotrivă, ați putea dori să vă radeți capul, purtați un inel de nas și o jachetă din piele murdară dacă doriți să arătați intimidarea. Utilizați bunul simț - întrebați-vă, "Ce fel de persoană va avea cea mai bună lovitură de a obține obstacole din trecut în această situație?"
  • Dacă sunteți foarte curajos, puteți chiar să creați o deghizare și pretindeți că sunteți cineva pe care nu-l - țineți cont de faptul că impersonarea unui ofițer de poliție etc. este o crimă gravă!
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 6
    6. Utilizați elementul de surpriză. Când doriți să dezvăluiți fructele ascunsei dvs. față de cineva, asigurați-vă că nu văd că vine pentru un impact maxim. Asigurați-vă că comportamentul și mediul dvs. apar cât mai normal posibil până în ultima secundă. De exemplu, dacă planificați o petrecere de naștere surpriză la casa cuiva, păstrați casa exact așa cum a fost înainte, Cu excepția camerei în care se ascund oaspeții. Pe măsură ce atrageți băiatul de ziua de naștere în camera desemnată, utilizați fața de poker pe care ați practicat-o să apară cât mai neplăcute posibil.
  • În scenariul de exemplu, asigurați-vă că vă păstrați fațada până la după A fost surprins! Dacă dați giggles chiar și câteva secunde prea curând, ați putea da surpriza departe.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind stealth
    1. Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 7
    1. Observați împrejurimile dvs. și oamenii din jurul vostru. Un individ cu adevărat stealth este conștient de împrejurimile sale. S / El ascultă și caută obstacole, indiferent dacă sunt animate (de exemplu, o persoană sau câine) sau inanimați (de exemplu, un gard de legătură cu lanț.) Când ești mascat, ține-ți ochii curățați și urechile tale ascultă!
    • Dacă aveți o șansă, studiați locația pe care o veți strecura în jurul și oamenii pe care îi veți întâlni. Ia notite. Chiar să ia în considerare schițarea hărților simple - acestea vă vor ajuta să planificați o strategie pentru a vă strecura în jurul acestui loc și pentru a obține în jurul acestor oameni.
    • Căutați modele în comportamentul popoarelor. De exemplu, dacă vedeți că prietenul dvs. ajunge acasă de la locul de muncă la ora 18:00 în fiecare zi, veți ști că ați configurat glumă înainte de atunci.
  • Imaginea intitulată Be Sneaky Pasul 8
    2
    Trage cu urechea pe conversații importante. Puteți învăța informații despre care nu sunteți menite să aflați dacă căutați oportunități de a "au apărut" Conversații private. Dacă sunteți la locul unui prieten cu câțiva amici, și credeți că prietenii tăi plănuiesc o glumă pe tine, furișați liniștit până la ușă când vorbesc într-o altă cameră, apoi ascultați la gaura de chei sau în tăcere Cupa la ușă pentru a asculta.
  • Dacă cineva vorbește pe un telefon pe o linie de teren, încercați să luați un alt telefon pe aceeași linie pentru a vă auzi ușor conversația lor dintr-o altă parte a casei. Doar asigurați-vă că faceți-o foarte, foarte liniștită - nu respira în receptor.
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 9
    3. Stați din liniile de vedere ale observatorilor. Cel mai esențial aspect al lui Sneeking nu trebuie văzut să facă ceva rău! Fie că ați furat cartofi prăjiți de la prânzul unui prieten sau furișați de la curfew-ul trecut, veți dori să nu fiți văzuți. Păstrează întotdeauna ceva între tine și ceilalți oameni care te-ar putea vedea. Dacă aveți nevoie, să vă strângeți sau să vă conturi pentru a vă ascunde în spatele contoarelor, copacilor, bucăți de perete sau a oricăror alte caracteristici de mediu pe care le puteți utiliza pentru a bloca liniile celorlalți de popoare.
  • Evitați zonele mari și deschise. Nu puteți vedea în fiecare direcție simultan, așa că în aceste zone este greu să țineți evidența altor oameni și, astfel, mai ușor de a fi văzut. Rămâi lângă pereți Când este posibil - știi că nu poți fi văzut prin perete, astfel încât să vă puteți concentra atenția asupra unghiurilor din care este mai probabil să fii văzut.
  • Dacă puteți, învățați planul unei clădiri înainte de mână. Chiar și o înțelegere de bază a locului în care se află majoritatea camerelor, ferestrelor și ușilor vă pot ajuta să faceți alegeri bune despre zonele pentru a evita și unde să se ascundă dacă apare nevoia.
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 10
    4. Minimizați sunetul pe care îl faceți în timpul deplasării. Oamenii vă pot auzi, chiar dacă nu vă pot vedea, deci una dintre primele tale preocupări în timp ce se strecoară în jurul casei ar trebui să fie să facă cât mai puțin zgomot posibil. Utilizați cât mai multe dintre următoarele tehnici posibil pentru a atenua profilul dvs. audio și pentru a scădea șansele pe care oamenii le vor auzi de la mile distanță!
  • Plimbare cu pași delicați. Păstrați genunchii ușor îndoiți când vă schimbați greutatea încet de la un picior la următorul. Utilizați un pas delicat delicat.
  • Purtați îmbrăcăminte liniștită. Nu purtați haine care fac zgomot când sunt încurcate sau când vă mutați în ele. Țesăturile moi sunt cele mai bune - sweatpants și multe tipuri de uzură atletic funcționează bine.
  • Purtați încălțăminte moale. Dacă trebuie să utilizați pantofi, purtați o pereche cu tălpi moi care nu vor scufunda pe suprafețele umede. Papuci sunt mai buni. Șosetele goale sunt mai bune!
  • Nu atingeți suprafețele zgomotoase. Cele mai multe covoare sunt mai silențioase decât podelele din lemn de esență tare, care pot scârțâi și amplifica sunetul pașilor dvs. De asemenea, evitați să vă loviți în orice sticlă sau metal sau să treceți pe crengi dacă sunteți în aer liber.
  • Dacă este posibil, faceți mișcări semnificative numai atunci când există un alt zgomot care să o acopere (de exemplu, când un avion zboară deasupra capului).
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 11
    5. Fi inconspicuos în mulțime. Dacă vrei să fii ascuns undeva unde există deja zeci de oameni, ești obligat să fii văzut și auzit. În loc să evite detectarea, ar trebui să vă concentrați asupra creării unei impresii memorabile asupra oamenilor care vă văd. Rochie și acționați inconspicuț pentru situația. Apar prietenos și deschis, dar nu vorbiți cu nimeni nu trebuie să - cei mai puțini care vă amintesc, cu atât mai bine.
  • Când încercați să evitați conversația, încercați să arătați că aveți ceva de făcut. Plimbare cu scopul - ca și cum vă aflați pe cale de ceva important și nu puteți fi deranjat să vorbiți.
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 12
    6
    Au o bună mână de mână. Când sunteți mai masca, veți avea adesea nevoie să luați sau să smulgeți ceva de la cineva fără a fi observat. Buna de inversă a practicanților de mână au mâini constante, agitate și tăcute. Practicați trucuri magice simple pentru a îmbunătăți tehnicile de bază, cum ar fi palmarea, care vă va ajuta să vă furați cu noul premiu.
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 13
    7. Utilizați o direcție greșită. Să învețe să creezi distrageri pentru a distrage atenția oamenilor că altfel ar fi dificil sau imposibil de strecurat. Dacă încercați să vă strecurați din casa dvs. după curfew și Tatăl dvs. de vizionare a TV în camera de zi cu o vedere minunată la singura dvs. ieșire, ar trebui să elaborați un motiv pentru al face să-și părăsească postarea! De exemplu, bateți peste o lopată în atelierul său, făcând cât mai mult zgomot posibil. Alerga rapid la un loc de ascundere (sperăm că ați scos în prealabil), apoi așteptați ca el să investigheze zgomotul. Când o face, alunecă rapid ușa!
  • Pickpockets Foloseste misirection pentru a fura portofelele - puteti folosi acelasi principiu pentru a masteca cu prietenii tai! Păstrați atenția prietenului dvs. axat pe un singur lucru - un videoclip amuzant sau un truc de card, de exemplu - în timp ce vă întindeți o mână din linia lor de vedere pentru a smulge ceea ce doriți.
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 14
    8. Îmbunătățiți-vă puterea și flexibilitatea. Adidasii experți pot beneficia de un antrenament bun - o condiție fizică bună poate face o mare diferență atunci când încercați să vă ridicați peste un gard și din vedere. În mod similar, un corp flexibil poate stoarce în locurile de ascundere minuscule mult mai ușor decât una neagră, inflexibilă. Există chiar și un beneficiu în îmbunătățirea rezistenței dvs. cardio - dacă sunteți prinși și aveți nevoie să dați, adică!
  • Dacă nu ați făcut-o deja, începeți a Exercițiul bine echilibrat Pentru a începe pe calea către fitness personal.
  • Partea 3 din 3:
    Hârnind abilitățile tale mascate
    1. Imaginea intitulată Be Sneaky Pasul 15
    1. Practicați abilitățile de bază. Când începi doar, încercați să fiți furișați într-un mod mic, abia-vizibil. Dacă sunteți într-un spațiu mic, de exemplu, dacă călătoriți într-o mașină, vă puteți concentra pe îmbunătățirea stăpânirii dvs. fără a trebui să vă luați în considerare împrejurimile.
    • Încercați acest exercițiu furios: în timp ce stați pe scaunul pasagerului, vedeți dacă există monede în suportul de pahare. Încet, dar sigur, (pe parcursul călătoriei mașinii) Luați monedele una la un moment dat. Asigurați-vă că șoferul nu vă urmărește și încercați să nu faceți nici un zgomot. Mai târziu, încercați să plasați toate monedele înapoi în suportul pentru pahare. Acest exercițiu vă va îmbunătăți starea de mână, capacitatea dvs. de a vă deplasa în tăcere și abilitatea dvs. de a citi limbajul corpului oamenilor pe care vă strecați!
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 16
    2. Extindeți-vă practica. Când sunteți încrezător că sunteți furișați în medii mici, controlate, este timpul să practicați ascunderea în medii mai mari și mai active. Fiecare persoană suplimentară din împrejurimile dvs. este o variabilă, va trebui să contabilizați - fiind capabilă să contabilizeze poziția și linia de viziune altor oameni chiar și atunci când nu vă uitați la ele folosind indicii cum ar fi sunetul pașilor etc. este o abilitate vitală.
  • Încercați acest exercițiu: la un eveniment social, urmăriți pe cineva care are o băutură din colțul ochiului. Așteptați până când spatele se întoarce și apoi mutați băutura în altă cameră. După ce ați mutat băutura, întoarceți-le și urmăriți-le în timp ce încearcă să-și amintească de unde au pus-o. Asigurați-vă că păstrați o față dreaptă - nu dați departe că ați avut ceva de-a face cu el. Acest exercițiu vă îmbunătățește capacitatea de a vă menține inconspicați în zonele aglomerate, precum și capacitatea dvs. de a vă controla emoțiile în fața cuiva pe care l-ați înșelat.
  • Pentru un test bun al capacității dvs. de a vă deplasa în tăcere, să vă treziți târziu noaptea și să încercați să vă deplasați în jurul casei în tăcere când toată lumea adoasă - Alegeți un punct din casa dvs. pentru a vă furișa, apoi se strecură înapoi în camera dvs., trecând până la mai multe camere pe cat posibil. În liniștea nopții, veți putea auzi cele mai mici mișcări.
  • Imaginea intitulată Fii Sneaky Pasul 17
    3. Păstrați abilitățile sociale ascuțite. Doriți să fiți capabili să ambarcați minciuni, scuze și informații personale despre zbura pentru a vă vorbi de către cei peste oameni supărători care ar putea interfera cu misiunea voastră. Practicați-vă capacitatea de a minți și de a farmsa oamenii - de multe ori, este la fel de importantă ca și abilitatea dvs. de a vă mișca fără a fi văzut sau auzit.
  • Unii oameni au o reacție negativă viscerală atunci când spun o minciună care este detectabilă de alții. Pentru a începe să depășiți acest lucru, începeți să spuneți minciuni inconsecvente, inofensive. Când cineva cere timp, spune-le că este un minut mai târziu decât este. În cele din urmă veți lucra prin reticența dvs. și, dacă vă scalați treptat minciunile, în curând veți putea spune convingător "real," consecutiv.
  • Dacă nu sunteți social squamish, încercați să vă vorbiți într-o gimnastică sau un club de țară ca un test bun al abilităților voastre sociale. Craft o scuză bună în prealabil - poate că ți-ai părăsit portofelul în vestiar, sau poate că prietenii tăi sunt înăuntru care te așteaptă, dar nu te pot lăsa, pentru că sunt în piscină departe de telefoanele lor!
  • sfaturi

    Aveți întotdeauna o scuză la îndemână când vă strecați.
  • Dacă vă prindeți în mijlocul nopții, spuneți că veți merge la baie sau obțineți un pahar de apă.(Dacă nu sunteți afară), spuneți că ați auzit ceva și apoi spuneți cum nu ați vrut să vă treziți pe cineva și nu doriți ca oamenii să vă gândească nebunul.
  • Când în actul de adita, de asemenea, faceți multe activități simultan, pentru a distrage atenția de la cel pe care nu doriți să îl văzuiți.
  • Dacă sunteți prinși cu obiectele altcuiva, gândiți-vă în picioare și spuneți "Oh! Îmi pare rău! Am crezut că acesta a fost ceaiul meu" (sau orice ați luat). Asigurați-vă că arătați surprins și rău.
  • Amintiți-vă, dacă puteți vedea pe cineva, vă pot vedea probabil și pe tine.
  • Fi tăcut și nu atrageți atenția asupra dvs., dacă nu sunteți sigur că ceea ce vă strecați este ascuns în buzunar, pumn sau mânecă. Vorbirea vă poate ajuta, uneori (mulți oameni nu merg într-o cameră, apoi ieșiți fără să spuneți un cuvânt).
  • Dacă mergeți la baie, încercați să faceți pipi unde nu există apă, astfel încât nu va fi zgomot de stropire.
  • Când mersul pe o podea din lemn, asigurați-vă că rămâneți aproape de pereți, deoarece podeaua are cel mai mare suport acolo, așa că nu se va scoți deloc (sau la fel de mult).
  • Cea mai bună modalitate de a urmări web-ul dvs. complicat de minciuni și să nu fie prins minciună, este să-l păstreze cât mai simplu posibil. De exemplu, în loc să vină cu o explicație lungă de 5 minute de motivul pentru care trebuie să împrumutați o mașină de prieteni, doar să spuneți că ați fost remorcat sau este în magazin.
  • Dacă ascundeți ceva în pumnul dvs., continuați, săriți sau faceți ceva ce ați face în mod normal cu un pumn încleștat.
  • Când sărituri, pregătiți-vă să aterizați pe degetele de la picioare și să urmați rapid forța de la salt prin îndoirea genunchiului. Acest lucru vă va face aterizarea fără zgomot dacă este făcută corect.
  • Avertizări

    Niciodată, niciodată, în jurul locațiilor corporative guvernamentale, militare, polițienești sau mari. Aceasta este o lucrare pentru spioni instruiți profesional. Nu vă întoarceți în închisoare pentru a juca James Bond!
  • Niciodată nu se strecură în jurul locurilor de muncă pe timp de noapte, dacă nu știți că aveți șanse mici de a fi văzute sau ați putea avea probleme.
  • Dacă vă prindeți în oricare dintre pașii de mai sus, puteți arăta ca un nebun.
  • Dacă vă prindeți, puteți avea probleme.
  • Asigurați-vă că elementul pe care îl luați are ceva de a-și lua locul sau cineva ar putea să-și dea seama că a dispărut.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mâinile netedă
    • O scuză bună
    • Un plan
    • Pantofi bine furios
    • Abilitate suficientă de a face ceea ce faci - practică dacă este necesar.
    • O mulțime de răbdare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar