Cum să curățați apartamentele

Apartamentele sunt mai sănătoase pentru picioarele dvs. și mult mai confortabile decât tocurile înalte. Ele arata grozav cu o varietate de costume si pot fi purtate in orice ocazie. Ca orice pantof, ei trebuie să fie curățați în mod regulat și adesea devin mirositoare cu o uzură minimă. Fie că aveți din piele, panza sau apartamente de țesături, există modalități de a le face curate și de a le păstra proaspete.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea pantofilor din piele plat
  1. Imagine intitulată apartamente curate Pasul 1
1. Ștergeți apartamentele din piele cu o cârpă uscată. Începeți prin utilizarea unei cârpe curate și uscate pentru a șterge pantofii din piele. Du-te peste fiecare parte a pantofului. Nu trebuie să curățați - încercați să coborâți orice murdărie sau resturi libere.
  • Imagine intitulată Apartamente curate Pasul 2
    2. Utilizați o cârpă umedă pentru a șterge din nou. Puteți folosi aceeași cârpă sau puteți începe cu o cârpă nouă și curată. Umeziți cârpa cu o cantitate mică de apă. Ștergeți din nou pantofii cu cârpa umedă.
  • Evitați saturarea apartamentelor din piele cu apă. Apa poate deteriora de fapt din piele.
  • Imagine intitulată apartamente curate Pasul 3
    3. Ștergeți pantofii cu bicarbonat de sodiu. Clătiți cârpa pe care tocmai ați folosit-o. Păstrați o sodiu de coacere direct pe cârpă. Ștergeți ferm pantofii până când au început să apară curat.
  • Imagine intitulată Apartamente curate Pasul 4
    4. Utilizați o cârpă umedă pentru a îndepărta sifonul de copt. Clătiți de pe cârpă încă o dată. Ștergeți din nou pantofii pentru a îndepărta orice suc rămas de coacere de pe pantofi. Lăsați pantofii să se usuce la aer pentru câteva ore.
  • Imagine intitulată Apartamente curate Pasul 5
    5. Investiți într-un balsam de piele. Puteți găsi un balsam de piele online, la magazinele de încălțăminte sau la multe supermarketuri. Un balsam de piele va păstra pielea și îl păstrează pe strălucitor pentru mai mult timp. Puneți un pic de balsam pe deget și frecați-l peste piele de pe partea exterioară a pantofului.
  • Condiționați pantofii la fiecare 4 până la 6 săptămâni.
  • Utilizați o cârpă uscată pentru a îndepărta excesul de poloneză.
  • Metoda 2 din 3:
    Spălarea pantofilor de pânză
    1. Imagine intitulată apartamente curate Pasul 6
    1. Îndepărtați murdăria cu o periuță de dinți. Asigurați-vă că utilizați o periuță de dinți veche, uscată. Utilizați periuța de dinți pentru a curăța toate pantofii de panza. Încercați să ieșiți de pe orice resturi de murdărie libere.
  • Imagine intitulată Apartamente curate Pasul 7
    2. Curățați tălpile cu bicicleta sifon. Se toarnă soda de coacere și apă într-un castron pentru a crea o pastă. Îndepărtați periuța de dinți în pastă. Curățați pantofii până când petele încep să se ușureze. Apoi, ștergeți-le cu o cârpă umedă.
  • O radieră magică este, de asemenea, eficientă la curățarea tălpilor de cauciuc.
  • Imagine intitulată apartamente curate Pasul 8
    3. Puneți pantofii în spălare. Rotiți mașina de spălat într-un ciclu blând cu apă rece. Se toarnă un detergent blând în mașina de spălat când este umplut la jumătate cu apă. Puneți pantofii în mașina de spălat când este trei sferturi din calea plină de apă.
  • Imagine intitulată apartamente curate Pasul 9
    4. Uscați pantofii de panza la soare. Permiteți pantofilor să se usuce la aer. De preferință, puneți pantofii în afara soarelui. Acest lucru va permite pantofilor să se usuce în cea mai bună condiție posibilă.
  • Lucrați pantofii cu ziar, astfel încât să se usuce mai repede.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea apartamentelor de țesătură
    1. Imagine intitulată apartamente curate Pasul 10
    1. Umpleți un castron cu apă și detergent de rufe. Umple un castron cu apă călduță. Se toarnă o cantitate mică de detergent de rufe în castron. Utilizați o periuță de dinți pentru a amesteca bine detergentul și apa împreună.
  • Imagine intitulată apartamente curate Pasul 11
    2. Curățați pantofii cu o periuță de dinți. Luați periuța de dinți din castronul de apă și detergent de rufe. Scuturați-o astfel încât să fie umedă. Vrei să faci puțină apă pe cât mai mult posibil. Utilizați periuța de dinți pentru a curăța părțile murdare ale pantofilor dvs. într-o mișcare din spate și înapoi.
  • Puteți să vă scufundați periuța de dinți în apă, după cum este necesar, dar asigurați-vă că obțineți cea mai mare parte a apei de fiecare dată.
  • Imagine intitulată apartamente curate Pasul 12
    3. Utilizați apă curată și o periuță de dinți pentru a curăța. Se toarnă apa de săpun din castron, clătiți-o și reumpleți-o cu apă curată. Îndepărtați periuța de dinți în apă, și din nou, faceți cea mai mare parte a apei. Utilizați periuța de dinți pentru a curăța în mișcare scurtă, verticală. Continuați până când majoritatea detergentului a fost eliminată.
  • Imagine intitulată apartamente curate Pasul 13
    4. Uscați cu prosoape de hârtie. Utilizați prosoape de hârtie pentru a pata cea mai mare parte a apei de pe pantofi. Lucruri Câteva prosoape de hârtie în interiorul fiecărui pantof pentru a absorbi excesul de umiditate. Lăsați pantofii să se usuce într-o zonă bine ventilată, care este departe de lumina soarelui și de căldură.
  • sfaturi

    Utilizați un branț absorbant de miros care poate fi introdus în pantof pentru a vă menține pantofii să miroasă proaspătă.
  • Se presară pulberea de bebeluși sau de copt de sodiu în pantofii dvs. în fiecare zi pentru a reduce umiditatea și pentru a elimina mirosul.
  • Avertizări

    Dacă pantofii dvs. sunt cu o etichetă, verificați-l pentru curățarea instrucțiunilor înainte de curățare pe cont propriu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar