Cum de a construi o rampă de bicicletă de murdărie

Dacă aveți spațiu și ceva timp pe mâini, vă puteți construi propriul salt de biciclete de murdărie incredibil sau rampă pentru uz personal. Primele lucruri de luat în considerare sunt dacă doriți o rampă mai portabilă, sau dacă este mai bine să construiți mai multe salturi permanente. Gândiți-vă la ceea ce doriți, ce vă puteți da timp și instrumente și ceea ce voi și prietenii dvs. se vor bucura cel mai mult. După ce a decis ceea ce este mai bine pentru situația dvs., învățați cum să construiți ceea ce aveți nevoie pentru a practica aceste salturi și trucuri uimitoare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decizia ce să construiască
  1. Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 1
1. Determinați cât spațiu aveți. Veți avea nevoie de o treime dintr-un acru la minimul gol pentru a face o pistă de sărituri de murdărie. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la faptul că spațiul permanent, este o idee bună să construiți o rampă de lemn în loc de sărituri în pământ. Și, desigur, asigurați-vă că aveți autoritatea sau permisiunea de a construi sau a săpa.
  • Dacă vă decideți să sapi de murdărie sărituri, va trebui să localizați o zonă în care veți avea suficientă spațiu pentru a accelera, pentru rampe de decolare și aterizare și pentru decelerarea și oprirea după lovirea saltului.
  • Veți avea nevoie de mai mult spațiu dacă intenționați să faceți o pistă de circuit sau o buclă de la capătul saltului la început.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 2
    2. Decideți dacă portabilitatea este cea mai bună. Indiferent dacă aveți nevoie de un salt portabil sau permanent, veți determina ceea ce construiți. O rampă portabilă, de lemn ar fi mai bună dacă, de exemplu, aveți un loc minunat pentru a practica sărituri în munți că conduceți numai în fiecare moment și apoi. Dacă nu doriți sau nu aveți permisiunea de a vă săturați pământul, mergeți cu rampa portabilă din lemn. Puteți să-l trageți în orice locație potrivită pentru practicarea salturilor.
  • Pentru a construi un site permanent, va trebui să faceți absolut sigur că aveți permisiunea de a modifica terenul pe care îl construim.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 3
    3. Gândiți-vă la ce materiale sunt mai ușor de accesat. Construirea unei rampe de biciclete de murdărie nu este o glumă, indiferent dacă o construiți din lemn sau să o săpați în pământ. Dacă este mai ușor și mai rentabil să dobândească grinzi de lemn, scânduri, un ferăstrău, unghii și un pistol de unghii, construi o rampă de lemn. Dacă tu sau un prieten aveți acces ușor la o buldoexcavatoare sau la alte echipamente de săpare grele, săturați un salt de murdărie. Luați în considerare ceea ce este mai ușor de construit și mai ușor pe portofel.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea salturilor de murdărie
    1. Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 4
    1. Începeți săpați gaura. Utilizați o lopată ascuțită, rotunjită și obțineți prietenii dvs. pentru a vă ajuta să mergeți. Faceți-o ca fiind adâncă și largă, deoarece nivelul dvs. de calificare se poate descurca: trage de trei sau patru picioare adânci și la două metri lățime pentru început. Planificați plasamentul găurii, așa că va forma în cele din urmă zona între salturi.
    • Nu aruncați doar murdăria oriunde. Veți avea nevoie de ea pentru a forma movile de decolare și aterizare.
    • Obținerea pământului moale, umecându-l în jos înainte de a vă scoate face acest pas mai ușor.
    • Gândiți-vă la modul în care doriți ca produsul final să se întoarcă, asigurându-vă că lăsați loc de decelerare.
    • Dacă preferați o buclă, hartă o pistă de circuit care duce înapoi la începutul cursului cu un furtun, frânghie sau alt obiect plin de mobilă. Odată ce ați decis pe cea mai bună pistă, utilizați o lopată pentru ao scoate.
    • Utilizați un buldoexcavatoare sau alte echipamente de săpare grele dacă aveți acces.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 5
    2. Construiți movile de murdărie. Utilizați murdăria pe care o săpați din gaura saltului pentru a construi rampele de decolare și aterizare. Pentru a face miezurile rampelor, utilizați excedentul de construcție, cum ar fi betonul spart, blocurile de ciment și cărămizi. Formați-le într-o formă adecvată de movilă și începeți să le acoperiți cu murdărie. Nu utilizați bușteni, ramuri sau articole similare care vor dezavurna și vor provoca prăbușirea salturilor. Adăugați straturi groase de murdărie și împachetați-le pentru a forma o movilă securizată, solidă.
  • Înălțimile movilor variază pe nivelul dvs. de calificare. Nu mușcă mai mult decât puteți mesteca: Nu mergeți peste două picioare în înălțime dacă sunteți începător.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 6
    3. Utilizați anvelopele de biciclete pentru a se rostogoli deasupra salturilor. Dacă nu aveți un alt vehicul pentru a face acest lucru, utilizați bicicleta pentru a împacheta cu adevărat în movile de murdărie. La o viteză lentă, rotiți-vă pneul din față în sus pe rampă pentru a face buza. Acest lucru compactă, de asemenea, rampa mai mult, făcându-le mai utilizabile și mai stabile.
  • Ramponul de aterizare ar trebui să fie întotdeauna mai mare decât rampa de decolare și nu atât de abruptă ca și rampa de decolare.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 7
    4. Umeziți movile și împachetați-le mai mult. Scoateți movile umede și noroioase și împachetați-le în mai mult. Folosiți din nou roțile bicicletei și ștampilați picioarele. După lăsarea murdăriei în Soare timp de două sau trei zile, umedă și împachetați-le cel puțin o dată.
  • Este important să luați timp pentru a vă asigura că totul este compactat, altfel aterizarea dvs. va răni..
  • Imagine intitulată Construiți o rampa de bicicletă de murdărie Pasul 8
    5. Încercați rampa. Dați rampa un test și faceți modificări după cum este necesar. S-ar putea să găsiți că trebuie să faceți buzele de pe sărituri sau să aterizați se termină mai fină prin răzuirea murdăriei. Sau, pe de altă parte, ați putea găsi că trebuie să adăugați mai multă murdărie. Dacă da, repetați procesul de ambalare umedă a movilelor.
  • Metoda 3 din 3:
    Construirea unei rampe de lemn
    1. Imagine intitulată Construiți o rampa de bicicletă de murdărie Pasul 9
    1. Ia-ți mâinile pe unele planuri. Puteți găsi planuri online pentru o rampă plină de freestyle sau o rampă de bază FMX. Alternativ, dacă sunteți calificat mecanic și aveți deja multe cunoștințe despre dimensionarea rampelor și proporțiile, puteți face desene proprii. Cu toate acestea, este important să obțineți măsurătorile dvs. și să vizualizați pe hârtie înainte de a începe.
    • Ar trebui să aveți o experiență cu prelucrarea lemnului înainte de a încerca să construiți o rampă pe cont propriu.
    • Nu utilizați unelte cum ar fi ferăstraie sau pistoale de unghii fără permisiune, abilitate și, dacă este necesar, supraveghere.
  • Imagine intitulată Construiți o rampa de bicicletă de murdărie Pasul 10
    2. Măsurați și tăiați suporturile. Utilizați 2x6" Cherestea pentru structura de suport. Măsurați și tăiați patru grinzi de 10 picioare pentru suporturile de bază. Apoi, măsurați și tăiați patru seturi de grinzi de susținere verticală. Fiecare fascicul va trebui să fie înclinat la capătul superior. Acest unghi va forma înclinația rampei dvs.
  • Este cel mai simplu, mai rapid și cel mai precis pentru a utiliza un ferăstrău miter pentru a face crosscuția pentru unghiul din partea de sus a suporturilor verticale. Dacă nu aveți un miter, va trebui să măsurați cu atenție și să marcați plăcile pentru a vă asigura că sunt tăiate cât mai precis posibil.
  • Pentru o rampă de bază FMX, tăiați cele mai înalte suporturi verticale, astfel încât o parte este de 40" În înălțime, iar cealaltă este 36". Fiecare fascicul individual ar trebui să aibă astfel o parte mai lungă decât cealaltă. Rezultatul va fi o înclinare de 56 de grade sau un unghi, la vârfurile lor.
  • Pentru cea de-a doua pereche cea mai înaltă de suporturi verticale, le tăiați, astfel încât o parte este de 22 1/2" iar cealaltă este 19 3/4". Fiecare ar trebui să aibă o înclinare la vârfurile lor de aproximativ 65 de grade.
  • Tăiați a treia pereche de suporturi verticale, astfel încât o parte este de 10 1/2" iar cealaltă este 8 1/2".
  • Tăiați cea de-a patra pereche de suporturi verticale, astfel încât o parte este de 2 3/4" iar cealaltă este 1 1/2".
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 11
    3. Construiți suporturile de bază. Așezați două 10 picioare 2x6" grinzile în paralel pe 6 lor" fețe. Acestea vor fi "picioarele structurii de susținere"."Folosind 3" unghiile pe tot parcursul unui alt 2x6" fascicul de-a lungul fiecărui suport al piciorului, astfel încât acestea sunt perpendiculare sau formează o formă "L". Cea de-a doua pereche de 10 grinzi de picior va forma o buză care va ține în poziție restul grinzilor de susținere verticală.
  • Imaginea intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 12
    4. Unghii în prima pereche de suporturi verticale. Prima pereche de 2x6" Suporturile verticale sunt cele care măsoară 36" și 40" la vârfurile lor. Poziționați o singură culoare împotriva buza formată de grinzile de 10 picioare, până la capătul unei părți și unghi-o în poziție. Unghiile celelalte posturi cele mai înalte suport în loc pe celălalt picior de sprijin.
  • Asigurați-vă că acestea și toate celelalte postări de suport se reflectă reciproc. Înclinațiile de la vârful lor ar trebui să se confrunte cu același mod, astfel încât aceștia formează înclinația rampei.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 13
    5. Unghii în a doua pereche de suporturi verticale de 30 de centimetri de la prima pereche. Măsura 30" de la capetele primei perechi de postări de suport și marchează locul cu un creion. Aici veți poziționa a doua pereche. Poziționați-le și introduceți-le în loc pe ambele seturi de grinzi de fund de 10 picioare.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 14
    6. Unghii în a treia și a patra perechi de suporturi verticale. Pentru a treia pereche de suporturi verticale, măsurați 60" de la sfârșitul primului set de postări verticale. Marcați măsurarea, poziționați posturile și introduceți-le în poziție. Pentru cel de-al patrulea set, măsurați 120" de la capetele primului set, marca, poziția și lei.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 15
    7. Instalați suporturile medii. În acest moment, ar trebui să aveți două seturi de suporturi de fund de 10 metri cu patru postări verticale care se află în fiecare. Le veți lega împreună prin curățarea suporțiilor medii la fiecare post vertical. Măsurați și tăiați patru 3 picioare, 2x6" grinzi. Aliniați suporturile lungi de jos 10 de picioare, păstrându-le paralel, și spațiu-le la trei picioare distanță. Începeți pe fiecare capăt pentru a vă asigura că suporturile sunt pătrate și poziționați grinzile de susținere mijlocie în care ați prins fiecare pereche de postări verticale.
  • Poziționați cu atenție mai întâi pentru a vă simți pentru potrivirea lor. S-ar putea să folosiți chiar și o bandă de mascare pentru a le ține în poziție.
  • Asigurați-vă că aveți totul spălat și pătratul, apoi începeți la așezarea suportului mijlociu în poziție.
  • Aveți grijă deosebită în acest pas: Este esențial să vă asigurați că cele două jumătăți sunt pătrate și aliniate unul cu celălalt sau rampa dvs. va fi instabilă.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 16
    8. Tăiați și instalați grinzi orizontale în sus suporturile verticale. Acum că ați construit structura de asistență de bază, trebuie să începeți pe rampa în sine. Suporturile verticale cu vârfurile încorporate pe care le-ați construit vor ține grinzi peste ele. La rândul său, aceste grinzi orizontale vor susține suprafața rampei.
  • Tăiați trei 3 picioare, 2x6" grinzi. Aceste trei grinzi vor fi pentru prima, a treia și a patra perechi de postări verticale.
  • Utilizați un 3 picior, 2x4" fascicul de sus cea mai înaltă pereche de suporturi verticale. Un 2x4" aici, mai degrabă decât un 2x6", va da foile de placaj care vor forma suprafața rampei mai dau.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 17
    9. Instalați foi de placaj pentru suprafața rampei. Tăiat 1/2" Placaj în 3 picioare cu foi de 6 metri. Pentru a le atașa la structura de susținere, este important să utilizați 2 1/2" la 3" șuruburi în loc de unghii. Unghiile nu vor ține suprafața de placaj în poziție corespunzătoare. Conduceți-le cât mai aproape de marginea foii pentru o stabilitate maximă. Odată ce ați instalat un strat de placaj, adăugați o secundă pentru ao acoperi.
  • Asigurați-vă că ați suprapus marginile placajului dvs .: Nu lăsați capetele să se potrivească sau rezultatul va fi un canelură care va ruina rampa ta. Va trebui să tăiați al doilea strat de plăci de placaj la o lungime diferită pentru a vă menține foile de la potrivire.
  • Utilizați o ferăstrău din oțel pentru a curăța rampa și taie orice placaj care se întinde la capătul înalt al rampei.
  • Imagine intitulată Construiți o rampă de bicicletă de murdărie Pasul 18
    10. Unghii în suporturi încrucișate de la colț la colț. Odată ce ați adăugat straturi duble de placaj de placaj pentru suprafața de rampă și ați îndepărtat orice margini neacceptate, încastrate, adăugați 2x6" Cross suportă la cel mai înalt set de postări verticale. Măsurați distanța diagonală dintre cele patru colțuri și tăiați grinzi pentru a se potrivi cu acea lungime.
  • Avertizări

    Bicicletele de murdărie, salturile și trucurile pot fi periculoase și vătămări grave pot rezulta din încercarea de ceva dincolo de nivelul dvs. de calificare.
  • Indiferent ce decideți să construiți, asigurați-vă că materialele dvs. sunt de bună calitate și că vă asigurați că este suficient de stabil pentru a susține greutatea dvs. și a bicicletei dvs.
  • Inspectați bicicleta și anvelopele pentru defecte înainte de a încerca sari.
  • Nu încercați prelucrarea lemnului fără experiență anterioară sau o supraveghere adecvată. Încercarea de a construi ceva dincolo de abilitățile dvs. poate duce la vătămări grave în cel mai rău caz și a pierdut timpul și materialele în cel mai bun caz.
  • Utilizați ochelari de protecție când lucrați cu ferăstraie și alte echipamente.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar